СГС пусна предсрочно от затвора наркобоса Маникатов

Софийският градски съд уважи молбата на Васил Маникатов за предсрочно освобождаване. Така соченият за наркобос №1 в Югозапада може да не лежи още 6 г. и 6 м.

Обратно в новината

Коментари - СГС пусна предсрочно от затвора наркобоса Маникатов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето ви още едно доказателство, че освен на различен език, в България вече управляващите и правораздавателната система използват и различна математика, примерът от статията: 8 години + 15 години = 16 години и 5 месеца На някой нещо да не му е ясно? Да се сърди на учителя си по аритметика, дебил с дебилите!

Да ни е честито! По случай Новата Година - дрога ще има за децата от сърце!

Замислете се друго-за наркотици се лежи повече, от колкото за убийството, било то и на пътя.

Уважаеми СЪдии от СГС, Преди да го пуснете този на свобода, зададохте ли си въпроса: " Този На колко още деца ще зачерни живота от утре натам"???? Ще можете ли да заспивате спокойно вече???

Не, разбира се, там играят едни други знаци, наричат ги обикновено финикийски, и с тях се купуват благинки, постове и чиста съвест, малко употребявана...

Така ще е докато не бъдат публично ОБЕСЕНИ няколко съдии в тая територия.....

КО-РУП-ЦИЯ!!!!! А онзи сикаджия щял да бори корупцията? Пускат на свобода всички престъпници и потенциални убийци. Хора-ааа, какви малоумници трябва да сте, за да продължавате да гласувате за гробокопачите си.... Не държава, а помия!

БРОВО! ПОЛИЦИЯТА ГИ ХВАЩА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, СЪДА ГИ ОПРАВДАВА И ГИ ОСВОБОЖДАВА, НО ЗАЩО НАРОДА ПЛЮЕ ПОЛИЦАИТЕ, А НЕ СЪДИИТЕ? ЦАРИЦА ПАРИЦА ПРАВИ ВСИЧКО, ТАКЪВ Е ПРОЧИТА.

Наркобосовете трябва да се съдят на 100 год строг тъмничен, без право на замяна. Колко ли майки са почернили тия изроди. Ама какво да се прави, Вожда на племето е от същия бранш.

Както е казал Радои Ралин Блага Сума желязна врата отваря!!

може добре да си плати.

Пускайте предсрочно престъпниците, назначавайте повече полицай и администрация към тях. И си играйте на стражари и апаши до 101.

Нека се види по време на председателството идеалната ни съдебна система. Да има повече такива случаи, ама шумете повече, да чуят и в Брюксел.

пусна, поради изтърпяване на по-голямята чааст от наказаниет, пораади добри показатели, поради доказана съпричастност, поради натиск от ръководни другапи, поради натиск от управляващи в момента, под гаранция господата, (имената се уточняват), които щебъдат издирвани от ИНТЕРПОЛ за да се завърнат в местата за изтърпяване на наказанието. На завърналите се благодарим! На останалити, много късмет и за дълги години! Само в тази държава, законите срещу корупцията се създават от тези, които трябва даса зад решетките.

От 2012 до 2018 изтърпял наказание 16г. и 5 месеца. Браво на "уважаемия" съд ! Готина математика. Требе да ги извикам да ми сметнат и сметката за парното . . . !

БРАВО! ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРСКИЯ СЪД!

Това показва че с пари можеш в БГ да подкупиш в случая съдиите!!

Е няма такава кочина,всички свине ги пуснаха на свобода...

само простотии четем

Същият този СГС разреши на ДОСТ да бъде създадена, след като Върховният Съд не позволи. Бацето не си поплюва. Притежава СГС.

всичко е по европеиски не ревете!!!!!!!!!!!!!ако беше по руски то този е изгнил в сахалин веднага когато доиде

Напротив - ако беше по-руски нямаше да изгние на остров Сахалин , а щеше да го купи ! За справка : Абрамович , Усманович , Дерипаска и т.н. и т.н.

Не е никаква новина, че го пускат. Новината е, че въобще е бил в затвора. Шокирана съм!!

Ами, да ни е честито! Още един, дето смята, че мястото му не е в затвора. Само че нещо не вярвам на разкаял се нарко-бос.

Пуснали го и му казали :" И да знаеш, не си герой"

Споделям решението на Съда. Маникатов се е разкаял дълбоко и от сърце.Осъзнал е грешките си.Той вече е нов човек.Обещал е тържествено пред съдиите,че повече нищо различно от горска мента и липов цвят,няма да продава.Обещал е да бъде примерен,съвестен гражданин и данъкоплатец.Съдиите са пуснали по сълза от умиление,повярвали са му и ето го на свобода!Хубав,добър,демократически СГС.

ей пускайте го човека че голяма суша... барем пазара се размърда малко

Новина би било ако са му удължили присъдата за други доказани дела. А така е нормално ежедневие в мутристан.

тоя сам не знае вече колко са му престъпленията, отказал се е да ги брои отдавна, те го пускат на свобода! Явно трябва за започнем "промяната" от кривата система!

Защо ли не се учудвам ! Брендо, дето е издирван от Интерпол и има влезли в сила присъди по 20-на години от Италия и Румъния, преди две седмици купи хотел Рила в центъра на София от Васил Божков - Черепа .

БИ МОГЛО ДА ПУБЛИКУВАТ ОФИЦИАЛНИ ТАРИФИ !!! ДА НАМ , ЕДИ КОЙ СИ МИ КЪСА НЕРВИТЕ, СМАЗВАМ ГО И ПО ТАРИФА СИ ПЛАЩАМ В СЪДА ! НЯМА НУЖДА ОТ ПРОКУРОРИ, ОТ ПОЛЕЦАИ - ТАРИФАТА РЕШАВА ПРОБЛЕМА И ОБЛЕКЧАВА БЮДЖЕТА !

Булгаристан никога няма да заприлича на Европейска държава - Такова нагло повдение на корупционен съд и престъпници няма и в Латинска Америка

Абе дайте имената на съдиите който го пусна? Поне да знам е кой да псувам да край на живота си...

Срещу колко СГС го пусна....

за няма и толкова

Браво на този СОФ.Гр.Съд!!!!!! Искаме имената на тези, които го пускат.Майка им да е-а в задни-а аз.

Молбата е била обезпечена с банкноти:))) До като бил в затвора е отвлечен от наглите, ега ти затвора.

Значи с протестите се излагаме, а инак няма с какво?

В БГ наркобосовете са на почит и уважение. Какво да правиш, рибата мирише от главата. Скоро и транс.дгжендърите ще са на почит. Благодарим ти Баце.

Нямате ли срам, бе? Поне да бяхте потраяли половин година, докато председателстваме ЕС, че станахме за смях на гаргите с тая корупция! Едва вчера слушахме ББ как ще се справи с корупцията, а вие сега така да го излагате?

То в Европата няма корупция,нали от тях се изучихме.Лошото е че сме много бедни и тук повече се усеща...

Браво на "Българският" съд! Той е най-НЕкорумпираният в Света! Това го знае всяко дете и дори ни го напомнят във всеки доклад от ЕК

Трябва законите като в Китай, за всички наркотрафиканти смърт, за всички корупционерите смърт.

Ами глад младите бягат в чужбина....липса на кадрови състав у нас....:)

В Държавата на Бойко Борисов е така. Ако не ви харесва напускайте, както всички 2,5 милиона Българи през последните 10 години

Браво на СГС... абе направо пуснете всичките наркотрафикантите, убийците и затворете всички затворите в държава...

ПУСНЕТЕ ГО ЧЕ В БАНСКО ИМА ГОЛЯМ НЕДОСТИГ НА ДРОГА ! ИЗЛАГАМЕ СЕ !

Браво на сьдията!Браво и на децата му и на жена му и на майка му.....