Альохина и Толоконникова от ”Пуси райът” излязоха от затвора

Мария Альохина и Надежда Толоконникова от руската пънк група "Пуси райът" бяха освободени от затвора, след като получиха амнистия. Альохина обаче я определи като рекламен трик и каза, че ако има възможност да откаже помилването, би го направила.

Обратно в новината

Коментари - Альохина и Толоконникова от ”Пуси райът” излязоха от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така им се пада! Закачиха им голяма обица, която ще помнят цял живот. Не можеш да се гавриш с държавен глава, да бъдеш арогантен, циничен .... и то на обществено място и всичко това да е с .... условна присъда. Няма да посмеят повече. Жалко, че в България превърнаха демокрацията в свободия и нямат никакви задръжки, аз съм за ред, закони, които да се спазват от всички. Но как да ги спазват, като първо трябва себе си да наказват?

бунтът на путките (пусси раиот) бе потушен зловещо и безмилостно от тавариш путкин.

Добре че ни пуснаха пусетата от затвора, иначе лошо им се пишеше

Честита Коледа, щури котенца! Все пак не злоупотребявайте повече с църквите- те са храм Божи, а не място за (справедливи) протести!

ЧУК

Тоя женски полов орган явно му е харесало в затвора!

Учудвам се и не мога да повярвам, че това е израз на демократични ценности и на на изключително изпълнителско изкуство. Щом да си вкараш в женския орган замаразено пиле е върхът на изпълнителското изкуство, това е пълно падение на европейските ценности. То и затова никой не ще да преведе на български що е това "Pussy riot" и има ли той почва у нас.

напишете pusy В GOOGLE И ЩЕ ВИДИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА

дано не ги пратят да работят в турска фима че тогава ще видат какво значи конзлагер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Праведните мадами да заповядат да си получат от нашия гастроном коледните подаръци - два едри бройлера от щастливи европейски кокошки! Има да се съвокупляват на спокойствие, без да ги закача руската милиция, а и Путин няма да им пречи!

Щом не искат да излизат от пандела, значи режима не е бил строг и там са им осигурявани достатъчно количество замразени кокошки за да им хареса.

Можем да пишем английския неприличен израз Pussy Riot с български букви, но ако го преведем на български директно както си е "П+чкин бунт"става грозно.Редно ли е да повтаряме простотиите на всеки олигофрен ,само защото са на английски и са успоредни на "генералната линия"? Унизително е май?

Ами какво да се очаква от женски детероден орган, който се използва, за да поеме замразана кокошка! Женската пандела е само като манна небесна за такива "бунтовни" пусита! Но явно ние сме идиотите, щом такива утайки са символ на новото. Ако все пак това е визията за "новото" на някои "демократи", то предпочитам да си остана недемократ в "старото".

Путин ги полмилва стратегически правилно. Сега на свобода ПУСИТАТА със сигурност ще сгафят и този път присъдата няма да е 2г.

тия развратни женища не са преосмислили морала си в дранголника,така че помилването е добра идея да не стоят на топло и да не ядат чорбата,купена с парите на хората.и горкият ходорковски - от дранголника канцна в германия.като новогодишни чудеса,но никой не каза благодаря.защото се имат за свръхчовеци с тоя охранен и свеж вид.а дали е така?!

И сега какво следва- обиколка и овации от половината свят,сценарии за филм на холивуд, финансови стимули за момичетата като идоли на борбата с/у путин,забележете не срещу русия и на следващите парламент. избори участие в предизбор.кампания може и кандидати.Тези пиески вече са добре отиграни.

Какво сте заплакали за тези богохулки. Не признават святото място. И плачете за Ходорковски, окрал милиони и се пише невинен. Е замислете се зад кой заставате. Малко им беше и това е голям жест от президента на Русия.

Путин е евреин по майка, тоест чист евреин Затова не му пука на Путин за православието

защо и докога ще се занимаваме с тези патки, такива певачки на път и под път, е като ги помилваха, сега да си правят извода с какво ще се занимават и в кой църква ще изцапат....

Джуджето го е страх,че ще му бойкотира тОлимпиадат аи се прави на милосърден. Момичетата излизаха иначе през април 2014

Мале, що червена сган е изпоналазила! Абе толкова бързо ли забравихте трудовите лагери в БГ?! И може ли някой разумно да обясни защо тези момичета трябваше да са в трудов лагер?! Какво толкова са направили, освен че са демонстрирали отношението си към Путин?!

Направили са това,че отношението си към Путин го изразявт в Храма.Гаврят се със светилище.

Давайте им визи за EUто и им се радвайте на сеира на воля!

Котката, стига си драскала с тъпите си нокти. Подвивай си опашката, за да не те подгоня. Тук право на мнение има всеки, включително и мяукащи червени тролове като тебе.

Ало, модератори!!!Няма тема свързана с Русия, да няма поне 20 мнения на НЕТтрола "Иричек", моля Ви, сложете му бан, ако не е при Вас на заплата.Интересно да прочетеш мнения на други хора, стига да са хора.Иначе един и същи индивид се подвизава по "Иричек", "Хан Тукту" и спамят зверски.Весели праздници на всички

Ходорковски поне благодари,че го помилваха,тия даже и не съзнават,че са поругали храм,свещен за милиони хора,ами да ходят за пеят в някоя джамия щом са толкова отворени

Този храм комунистите го разрушиха при социализма, сега се пишат големи защитници на вярата.

ЧУК

- Ало, радио Ереван? - Да. - Оня ден слушах по вашето радио много интересна политическа дискусия. Днес обаче едва-едва ви хващам, много лошо се чува - Вече излъчваме от Сибир.

smeshen dir

Ну ,завтра или послезавтра Тимушенко будет домой

Тези шафрантийчета не трябваше да излизат!!! Не искала да излиза!? Ами защо излезе? Върни се!

ти може би си доста стар и паметта ти изневерява )))

На свобода ще си го получат повече, отколкото в затвора, руснаците не са глупаци.

Тия трябваше да ги оставят. Щом са все същите сатанистки продажни муцуни, присъдата им е даже малка. Би трябвало комисия да проверява дали затвора е повлиял възпитателно на хората, които възнамеряват да амнистират. Тогава тези нямаше да излязат или поне нямаше да се държат толкова нагло.

тези мадами са доста удобни за путин. даже прекалено удобни...създават изкривена идея за опозицията в русия- вулгарни, неприятни, антипатични хора. затова има толкова шум- его вижте ги- това е опозицията- банда изроди. а и не бих се очудил да са на заплата при путин.

Не, просто хората, които искат да разрушат Русия са банда изроди, това е всичко. Правилно си забелязал и много точно ги описваш. :)

подобна ситуация е описана в един хубав амеркански филм. издигни собствената си опозиция, привлечи вниманието на всички и после им покажи гадното и лице и ги размажи за да излезеш естествен победител. все пак путин е много хитър и многократно го е показвал.

руска поп група???поп група ???да!!!руска???сас тези имена??? някои жени си мислят че пусито им е на челото!!!ако искат толерантност да отидат в топ-дями за концерт или на стената на плача, повече им отива!!! групата защо не се казва пути кат!!!вдахва повече моралност!!!сас тези европеиски ценности си обаркахме не само понятията но и дупките!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проститутките от Пуси райът ЗА СЪЖАЛЕНИЕ излязоха от затвора.

Politi4eskata prostituciq e Bulgarski Patent!!!Tezi sa mente!!!Ako im pro4ete6 biografiite i proizhoda 6te ti stane qasno 4ii sa!!!

Лесно е да си разрешиш проблема с повторното отиване в колонията. Отиваш до някой полицай и му биеш два шамара в името на бунта на пуситата! Съдят те и ето пак си при любвеобилните си приятелки! А, да не забравяй, някой да снима ставащото с камера, за да бъдеш и борец за демокрация!

...човек да е глупав като ТЕБЕ! Тя иска да остане в затвора за това, за което Путин я беше вкарал там, а не да извършва някакви противообществени прояви, или някакви престъпления. Обаче не вярвам да можеш да го разбереш с малкото си мозъче. :-(((

промит мозък. няма значение с червена или друга боя...

До драгият г-н Агностик...много простичък въпрос ви зададох ...ДОКАЖЕТЕ със силата на научните доказателства на които явно сте фен че няма Бог...разбира се екстрите (разбираем език и убедителни доказателства) са желателни)))))) всякакви други брътвежи от сорта че сте горд собственик на дракон който сте паркирал в гаража си са меко казано неуместни))))))ако разбира се желаете позицията ви да бъде разглеждана насериозно...

Извинявам се че не съм постоянно във форума но аз за разлика от тези които пишат тук срещу заплащане се налага и да бачкам )))))затова не мога да отговарям моментално на нападките на живи телом но мъртви духом Ендевиди...

баце Коце, понеже си ми приятел, аз кат технократ ще ти помогна в спора - Курт Гьодел в Принстънския университет е формализирал логически онтологичното доказателство за съществуване на Бога. За да не те претоваря, няма да привеждам доказателството.

В Лангли не сте ли чували за теорията за торсионните полета на академик Божидар Палюшев ?

Драги Иречек аз нямам спор нито с теб нито с когото и да бил друг тук...единствено изразявам моята позиция по въпроса защото така повелява съвестта ми...що се касае до доказателства за които говориш аз имам за себе си предостатъчно ))))) а иначе участвам във форума щото ме кефи...

Я го дай насам това доказателство... ако може да е по-ясно изразено обаче, понеже на теб малко ти куца словото.

Агностикът просто си спами навсякъде едно и също, не го взимай насериозно.

А защо ТИ не докажеш, че има бог? Или пък твоят бог да докаже на хората, че съществува не само в болните умове на някои хора.

Ем примерно... да вземем явлението, известно като Златно сечение; математическа закономерност, която съществува навсякъде около нас... доказваща, макар и косвено, че не обитаваме реалност родена от случайности.

ПЕ-какво? Това ако е певица, аз съм Паваротти.

Eeee,не пречи на бизнеса на ДИР !

По повод на Граматиката - винаги пиша Удобрявам, а не Одобрявам, защото така трябва да бъде. Примери бол - гасна, Угасявам, въртя, Увъртам, гнетя, Угнетявам, говоря, Уговарям, грижа, Угрижвам, гоя, Угоявам,..., та откъде накъде, добър и ООООООдобрявам, а не УУУУУУУдобрявам. Айде, граматиците със здраве.

Даа, граматиката е сложна... Особено за Оглупели индивиди, или предпочитате Углупели? :)))

pmotikov@abv.bg

Добре, имате от мен + !

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! пУнамалявай малко сУс скУрУстта на Убяснението да разбираме и ние чуждУнците....... Че с тая скУрУст `дето рУзвиваш ще се Ус..рем У гащите до като рУзберем!!!

pmotikov@abv.bg

От малък по стадионите ми е останало. Кат свирне съдията нещо срещу Левски и ние веднага УУУУУУ...

Първо, това не се отнася до граматиката, а до правописа. И второ, който наистина смята, че се пише "Удобрявам", да осъди началния си учител по български език за зле свършена работа. И между другото да се обърне към съставителите на речници на езика ни, за да си оправят грешката, защото я допускат много масово, горките...

pmotikov@abv.bg

Сезирал съм учените от Института по български език при БАН, но те са Упорити та чак до Опорити, дори и тез, с коите сме служили заедно в казармата.

Това не са ли тези,дето имаха порно като бременни ? А и да се кръстиш Бунтът на П....те,май не се иска много акъл.Да си ги взимат на Запад - там ценностите им ще си отиват.

Айде тогава да ги тепаме ил в Сибир на лесоруба ???

Кой е казал,че трябва да се трепат ? По живо,по здраво в друга държава.Там да опитат същото.Да влязат във Ватикана и да направят подобен клип,пък да видим....А теб да те питам,ако дъщеря ти си направи групово порно бременна,ще го споделиш ли с приятелите си ?

няма нужда та ги трепаме, в Сибир да бачкат, има мини има дърводобив, щом се подигрват с православните ценности и вярата на хората в Русия, да ринат сняг в Сибир!

Тия рожби на демокрацията ЯВНО ЗДРАВО СА ГИ ХАКНАЛИ АМЕ-ЦИТЕ И ТО НЕИЗЛЕЧИМО!!!

Не че ми дреме особено, ама гледах видеото сега, и абе най-напред кой изобщо ги е пуснал с все китарите и камерите там? Я обратно в затвора, ама и с тия, които са ги подпомогнали. Аз тука в Александър Невски най-мирно и туристически не мога една икона да снимам, че трескат егати глобите, а тия ги пуснали с все инструментариум и менажерия там. What the fuck!?

тия шунди непоръбени много ме интересуват шъ знаити

Шамара те интересува, щото е пръч, хахаха

си пише за кой го привлча ХИ ХИ пИдал си май а?)))))

От тези ми се гади само като ги видя

ц Цалувай Шамара тогива, хахаха.

Тъй, тъй. Пак да припомня че мероприятието им в храма е срещу руския Патриарх, защото момите смятяли че той подържал Путин. В тъй наречената група са участвували 11 жени, от тях 5 поругават християнски храм и най-накрая три от тези които са били в храма влизат в затвора, като съда мотивира присъдата с това че тъй наречените певици са извършили хулигански действия породени от верска нетърпимост. Апропо помните ли колко паметника оклепаха с боя докато правеха пърформанси срещу Путин.

Поругават? Ти клипа гледа ли го изобщо? Единствената поругана беше бабата със забрадката, явно някаква клисарка там.

Клипа казваш, техния клип. Че кой се хвали когато троши икони, или щото са крехки женици не могат да трошат свещници. Когато бамбините влизат през деня и хвърлят една от иконите от олтара на земята охраната на храма ги хваща кротко за врата и ги изхвърля, затова момите се връщат през ноща, и чак тогава охраната вика полиция която ги арестува по искане на черковния клисар. А клипа на който 11 пеейки долу Путин кой знае защо изливат банки с боя върху паметника на Минин и Пожарски гледал ли си го, или той не е толкова известен защото тогава никой не им обърна внимание.

За християнски храм, това си е чисто поругаване. А другите клипове на момите, са без коментар. Отваряш тръбата, пускаш, гледаш и повръщаш. Такива животни, не трябва, да се пускат на свобода.

Певиците ? Извратенячки, а не певици!

ЧУК

Попитали радио Ереван: - Каква е разликата между долара и рублата? - Ами доларът е обезпечен със злато, а рублата - с танкове.

долара не е обезпечен, а рублата е обезпечена до голяма степен със злато долара е обезпечен само със стойността на хартияна на която е отпечатан

а също така долара е обезпечен и с танкове, крилати ракети и зомбирани терористи

ЧУК

Знам бе!Вица не е ъпдейтнат,аз кво съм виновен!

От къде 40 години нито една паpична единица няма златно покpитие.