3 г. затвор за Мирчо Циганина за източване на резерва

Софийският градски съд осъди на 3 години затвор за Мирчо Петков-Циганина за източване на държавния резерв.

Обратно в новината

Коментари - 3 г. затвор за Мирчо Циганина за източване на резерва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава работа, ама циганска .

извод : по-голям циганин от българина няма!

Мирчо защо не каже Истината -че друг циганин го е подучил да продаде житото ..,тоя най-големия премиер- Икономист от Блатино...,може и да му простят-голямата риба да отговаря .!?

Значи....още не е окончателно осъден, няма да възстанови стойността на нанесените щети.....,каква е тогава ...Новината....,не разбрах...!?..Или подобно на всички подобни дела ..,за причинени вреди на държавата ,в особено големи размери ..-десетки милиони...!?Също ,като досегашното кривосъдие...,идете в Румъния и ...се научете -г-да прокурори и съдиии...!?Позор и срам сте за ..нацията...!?

d4

една забележка към редакторите. след като присъдата не е окончателна, не обявявайте, че нЕкои е осъден. 7 години, още 2 инстанции и още няколко години х 7....

Циганинът източвал резерва само ,а комунистите източваха цялата държава толкова години - защо няма з присъда и затвор за тях?

Не е важно на какво е осъден. Важно е дали е възстановил щетите на Държавата и дали му е отнето имуществото- на него и семейството му, за недоказан произход. Тогава чак ще има смисъл осъждането. И аз искам с 5 милиона да ощетя държавата, ако няма да ги връщам. Пък самото осъждане е нищо, с толкова пари ще се навакса след затвора....

60 години все ни крадат и хващат циганите за балъци, защото чиновниците по затворите и те имат семейства , трябва да ги хранят, или както се пее за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони. със здраве на всички по света

Бяхме на ледените барикади,а то за какво било,да може законно БКП да ни Ограби.ч5години са умували как всичко държавно да Откраднат,та сега ли няма ни изъжат нас балъците.Сега е момента за сетен пъти да докажем колко сме наивни

Недейте така бе хора. Сега половин червен бряг без работа ще стои, че чуждестранните инвестиции ще секнат без Мирчо.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обхжалване!!!

Хубава работа, ама бългърска. На горните инстанции ще бъдат оправдани или земетени томовете по делото под миндера. Дръндарският мангал Сава отдавна щеше да е спомен само с изпълнена смъртна присъда за държавна измяна за оня списък, ама щото делото си остана под миндера, той продължава да управлява милата ми Татковина от султанските сараи и да граби народа ми вече 28 години. Докога Народе мой ще ги търпиш тез изверги и носиш хомота, нахлузен още от царя "Освободител"? Бог да ги прости Левски, Ботев и Стамболов, предадени и убити от едни и съдщи бандити-антибългари. Факт неозабиколим вече140 години.

хубуу ма ши върне ли парите

А, Елена Костова, къде е в този списък????

Най-опасни за обществото и държавата са коромпираните съдии .А те са над 90%от числеността им у нас Умишлено , още по Хайдуккостово време се започна този процес,за да се замете под килима изкормването на държавата ни ,чрез престъпленията от т.нар. "преход". Анатема на Драгалевския ромеин и Хвърковатата му крадлива чета!И до девето коляно!

това мирчо циганина не е етнически толерантно!! трябва да е мирчо рома, и всичко си идва на мястото!

"...Международната разследваща компания Аликс партнърс не е правила разследване за съдбата на КТБ. Тя е получила нужните документи за банката от български институции и просто ги е легализирала. Това сочи секретен доклад на ЦРУ..." Мирчовците са не един.

Господа, съдът и присъдите му са едно, а действителността не е друго, а същото. И така... Действителността е: - Мирчо Циганина източва Държавния резерв. Не някой друг - велик икономист или политик, или някое величие, а Циганинът Мирчо (ХАЙДЕ ДЕ!); - Държавната съдебна власт съди над десет години след престъплението; - Държавната съдебна власт компенсира престъпника за това. че над десет години сама тя не го наказва, т.е. пази го от наказание; - Държавната съдебна власт осъди Мирчо Циганина за източване на Държавния резерв на три гидини затвор - счита го за дребен в престъпната Държавна система и затова е дребното наказание; Не дребните, а СЪЩЕСТВЕНИТЕ са неподсъдни за източване на Държавния резерв. Разлика между същото не може да има. Излино е да се пита дали Държавната съдебна власт и Циганинът Мирчо не са част от едно и също, т.е. еднакви изпълнители на организираното и разпореденото източване. Този въпрос е излишен за повечето българи. Те знаят - еднакви са, същите са, отдавна са същите и са отдавна еднакви, та разлика няма. Не само няма такава разлика за българите, а и разлики "други такива няма", казват математиците на български. Казват очевидно вярното.

То е ясно. Мирчо, е станал богат човек, защото е ударил два-три подписа и му е било изрично казана, че може да ми лепнат няколко години в затвора, които ще се стопят на първо 2 години, защото нашия се води работещ, после на 1 година, за добро поведедение, а после на 6 месеца, за болест. Мирчо ще каже, че е имал 5 месаца "домащен арест", но всички знаем, че домашенят арест ти пречи да напуснеш страната, не дома си. Документте му са най-вечроятно готови. А како знам и затворите, Мирчо ще е там само като име в някой лист, освен, в дните в, които има инспекции. За няколко стотин хиляди лева, 90% от младежта, било то ромска, българска или друга, ще се навие на подобна далавера. Междувременно, правосъдието е изпълнено и държават е на загуба с милиони левове.

В дни на разруха и грабеж, винаги з а мръсната работа се инсталират цигани или някакви с различно самосъзнание от това на основния етнос. В нас разни по отворени верни цигани свършиха добра работа,наред с разни други боклуци. Резултата сега вече започва да се очертава,но още съвсем не се вижда добре от наивния народ. Когато колапса стане съвсем пряк и силно ужасен и болезнен, тогава ще почнат да разбират , но ще е вече късно . Както някои казват, българите ще се бранят от идващата национална катастрофа с досиета ,даже ще се хранят с тях и ще си ги мяткат един на друг. Все пак , народа е едно, а предателската олигархия е друго. Олигархията днес е смъртно изплашена и иска войски от европа по границите за да я пазят от Турция. Народа обратно , той с и знае урока , обръща се с молба към Русия, разправя се с олигархията,както си знае от едно време и слага ред в държавата . Различни интереси , какво да се прави. Ако се доживее скоро Ще гледаме шоу, важното е преди спектакъла да не се допусне виновниците з а това , което чака България, да не избягат през девет царства в десетото малко преди потъването.

И мирчо циганина се изгаври със " правосъдието".Да ге я и "магистратите"

Евала , евала ,браво. пълен майтап и цирк- Ако всичко това се беше случило в едно друго време, когато България беше държава, присъдите щяха да бъдат сурови и справедливи и изпълнени бързо. Но сега ще се веселим. Мирчо и компания да почерпят. Все пак ако българския народ се беше организирал и сплотил в краденето около Мирчо,сега много хора да са на бахамите, ама народа де да знае. нищо има още за крадене в края н а краищата ще дойде ден когато хората пък ще грабят награбеното.

как има толкова хора които си пишат хей-така, без да са на ясно с нещата. Койнарчанина Мирчо Петков-Циганина е бивш "собственик" на фирма "МИО МИТ", която имаше офис и в бившия партиен дом в Правец. Пиша "собственик" в кавички, защото въпросният Мирчо Циганина бе подставено лице и други въртяха далаверите. Не споменавам имена и факти, защото със сигурност всичко това е прекалено добре известно на тези, които "разследват" като замитат всички следи. Не пиша имена и факти и защото съдебните дела все още не са приключили и ще има тепърва още неща да се "изясняват" и "доуточняват". Истината е, че Мирчо Циганина с "неговата " фирма бяха инструмент в ръцете на властимащи, в това число и на местно ниво, чрез който се "участваше" в "голямата" приватизация и раздържавяване. Сигурен съм, че имената на истинските участници и виновници никога няма да излязат на яве, защото и тогава и сега тези хора имат всички възможности "да не открият нищо" което би ги уличило.

какво не ти хареса, и ти ли чакаш да се наредиш на "вимето"? Да знаеш, няма да те огрее. Много си далеч на опащката.

За десетки милиона откраднати от държавния резерв - само три години в пандиза. Мирчо си е подсигурил рода за 200 години. Добра съдебна система - протакаш делото в неразумни срокове и минимална присъда - нещо като гълчене пред ОФ организацията.

Този Милчо на славянин ми прилича.

това е удар под кръста на Служебния Премиер и хората на НДСВ!

най-после един царист осъден за източване на държавата. а кунева кога?

Кой е бил на власт 2002-2004 година и е разрешил това? Този е пълнил нечия партийна черна каса, а не е крал парите за себе си.

Ти откри топлата вода:) Нали затова му дават само ТРИ години!

А днес са дали 4 години на някакъв дето откраднал малко кашкавал и пакетче масло от магазиз, а след това се сдърпал с охранителя!

трябваше да го пуснат ли?

Кой ще въстанови парите,но за бъл .правосъдие ,,ПАРИТЕ НЕ СЕ ТЪРСЯТ,, А ХОРАТА СА ОГРАБЕНИ И ЛЪГАНИ

само циганина ще си излежи честно присъдата, а аверите му българи пак се скатаха

от село Долно Уйно ще я съдят за хакерство и манипулиране на медиите..

7 години броиха колко житни зрънца са изнесени ли?

Като стене дума за правосъдие, само новините от Румъния ме радват. Кога и у нас?

FuckTheEU

Искам и аз да ограбя милиони левове и да лежа 3 години! Ебем ти минималната и средната заплата взети заедно, ще имам нетен доход повече от обама!

кой те спира?

Дали е БСП или ГЕРБ все тая. Сегашните политици са долнопробни бандити, щом на резерва са посегнали, значи всичко останало е огън.

недоумявам как човек с име и прякор Мирчо циганина-има достъп до държавния резерв....

FuckTheEU

Що бе, един с прякор тиквата стана премиер!

Тук БГ Съда пак е Взел ПАРИ - Мирчо Циганина е носил чувалите с жито до камионите . Пак осъдиха чистачката а големите риби си платиха . Трябва Румънци да дойдат ???

Не може да бъде, може би са имали предвид месеци. Разбира се присъдата трябва да е условна, иначе несправедливостта ще е чудовищна. Честен Мирчо крадял малко от резерва. Е голяма работа - това да не е някой наркоманче с грамове трева? Него ще му сложим 10г, ако не е от нашите дистрибутори или не намери спонсор в кратки срокове. Трябва да се научи че половината полиция,прокуратура и съд се изхранват от нелегалната дистрибуция на дрога и други услуги - не може да има конкуренция в бранша!

Брех тоз Мирчо голям източвач, бре! И тва сам самичък си го източил... Ей, явно сме големи овци щом така се подиграват с нас и ни пробутват подобни врели-некипели!

Значи на Мирчо циганина 4 години затвор за източване на държавния резерв (милиони левове), а на момчето от Бургас 4 години строг затвор за парче миризливо сирене!? Ей на това му се казва българско правосъдие....

Евророма и БСП. Това е Мирчо Циганина.