Брайвик от затвора: Кафето е студено, нямам компютър и хидратантен крем

В писмо от 27 страници до управата на затвора, където излежава 21-годишна присъда, масовият убиец Андерш Брайвик, виновен за смъртта на 77 души в Норвегия, се оплаква, че условията, при които е държан, "са нечовешки". Това предаде АФП, като се позовава на копие на писмото, публикувано във в. "Верденс ганг".

Обратно в новината

Коментари - Брайвик от затвора: Кафето е студено, нямам компютър и хидратантен крем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лелееееее ъфф то не боляло 21 годинки за 77 ъбити а за 1 до живот без право на замяна справедливост и чъдо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бива ли да си чак толкова неграмотен....

Ми то ако осигуряват интернет и самостоятелна килия в затвора, аз още утре отивам да изтрепя едни 240 човека... Някои хора пропускат основния смисъл на това да си затворник, а именно - лишен от свобода.

Кои се тези 240-те?!?

На този изверг и вода не трябва да му се дава и защо въобще му се дава възможност да пише и разпространява писма...

Въпросът му може да се уреди.Трябва само да се свърже с българската адвокатска колегия в Страсбурк.Ще му оредят предсрочно освобождаване и бонос поне 50000Е обещитение за нарошени човешки права в България ако,че не е стъпвал в тази страна.

Ох, милото ми то, кремче няма ... Не се подигравайте, човека гадже няма да си намери така!!!

Не го мисли толкоз! Има достатъчно крем за поне две хидратиращи процедури на ден. Ако няма... може да си направи.

Да го пратят обмяна на опит в някой БГ затвор... тогава и вазелинче ще му е от полза...

Я, това говедо искало и човешки права да има, след като е отнел 77 човешки живота! Я, направо една инжекция и да си ляга завинаги... и без това само харчи парите на данъкоплатците, които до вчера е искал да изтрепе масово...

И аз съм при същите условия,но в къщи и не се оплаквам.

kgb777kgb

Дайте го в някой от нашите затвори -Киро жарта и още няколко мераклии ще се погрижат да си има всичко - вазелин , превръзки , памперси каквото му трябва !!!

Въпросния Киро явно добре те е обгрижвал - личи си по познанията ти, та почти си предал и атмосферата. Всъщност това обяснява и голяма част от мненията ти!

Даа, хидратантния крем е важен за затворниците, особенно за новопостъпилите :)

Да го пуснат за 2-3 дни при останалите пандизчии, пък да решат да му купят ли вазелин...