Затварят част от ул. "Алабин" заради ремонта на бул. "Цар Борис III"

"Важно е, че ул. "Лавеле" ще остане отворена на този етап, за да може да се ползва като обходен маршрут", заяви заместник-кметът на Столичната община Ангел Джоргов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да видим крайният резултат

Защо общината не извика китайците ? За вторник цялото трасе ще бъде готово !!! Кака е възможно европейска столица със селска инфраструктура да затвори за 2 години основна пътна артерия ?! С уедин багер работещ на 1/2 ден и този срок няма да бъде спазен!!! Боже какво правя в тази страна ??!!

Какво само плачете? Нали вие си избрахте Фандъкова, сега и сърбайте попарата! После пак си я преизберете и продължавайте да ревете. Нещастници!!!

Ул. Алабин в този участък беше ремонтирана основно от Софиянски през 1999г (може да бъркам малко годината). Бяха положени нови релси на стоманобетонна основа, отлята на място, нови стълбове и тротоари. Положението не изглежда толкова зле, че да е нужен основен ремонт. Евентуално преасфалтиране и подмяна на тротоарни плочки-добре. Ако един такъв ремонт е направен качествено, може да изкара и 40-50 години и само текуща подръжка да е достатъчна.

Точно казано ! Това е истината ! ВЯРНО е ! Никой не работи по трасето от Дим. Несторов до Бъкстон ! Всеки ден се друсам с автобуса по този маршрут: сутрин и вечер! При такава организация, НЕ 2години а два пъти по толкова ще трае този ремонт ! Белите държави тунели по 15-20км. под окианите строят за 2години !

Най добре е топ калинката на боко, да не пипа нищо повече, докато не и изтече мандата..

От Лавеле до Хр.Ботев е 200 (двеста метра). Очаквали да го направят до септември. 2.5 - 3 месеца за 200 метра! Ми доообре! Ремонт в центъра на София със скорост около 2-3 метра в денонощие. А ако ремонтират и през септември, скоростта ще е по 1.5 - 1.9 метра в денонощие. Е за това тая самоковска пръчка не трябваше да е кмет!

Ходете и вижте с очите си. Фандъчка направи обичайния си номер. Поръчката е дадена на фирма на Пеевски. Цялото трасе се разкопа за 1 седмица и от тогава "работят" по 10 човека. Затова и срокът е толкова години. Очаквайте поне 3-4 пъти да удължи срока, защото е ясно, че с такава "активна" работа и този безумно дълъг срок няма да бъде спазен.

Че то и сега срокът е ужасно голям ( 2 години...) Тъжното е, че ще стане като Графа ... след дъжд цялата улица е басейн.

До 200 килограма...... АКО фирма на Пеевски е спечелила ремонта следва да се прекрати работа с нея и нова филма трябва да поеме ремонта

Изпитвам смесени чувства с примесна силно безпокойство за този ремонт.Въпреки ,че не живея в този район и ако минавам, то това епизодично ,все още е жив спомна ,както и плачевният краен резултат ,от ремонта на "Графа" ,градинката пред /около/ "седмочислениците" ,ремонта на "ул.6-ти септември",частта на "Шпченски проход" от институтите на БАН до Асен Йорданов.Силно се затвърждава убеждението ,че скаквото се захвае столично община ,то всичко завършва с провал ,но в замяна на това много ,много скъп и още по.много ,много по --некачествен , а за трайност не се коментира ,защото там ситуацията е гротеско-водевилна

Моля ви, махнете паветата по Цар Борис III....! Махнете това безумие по натоварена централна артерия...

Ще има да чакаш. Как иначе ще се къпят хората по спирките на трамвая при дъжд? А гумаджиите и автомонтьорите какво ще ядат? Старите павета ли?

Ремонтите на улици са рутинна схема за кражби на самоковската даскалица. Затварянето на улици и транспорт нарушава нормалния живот на хората. Тази тъпа кметица трябва да бъде изритана от София.