Затваряне на тунела към "Люлин", разширяване на "Ломско шосе" - започват летните ремонти в София

Затварят през уикенда за окончателно асфалтиране новото кръгово кръстовище на бул. "Андрей Ляпчев" и бул. "Климент Охридски"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юли ще мине съвсем скоро, а още нямате разрешение за строеж! Идва август и тръгват гастарбайтерите, нищо че има северна тангента! Какво чакате, да дойде септември и да се задръстим едно хубаво! До пролетта не можете да го завършите!

Ама с какви пари??? Като окрадохте всичко проклети да сте ГЕРБ!!! Ремонти ама на кукуво лято!!! Фандупкова скоро няма да е кмет!!!

Дълъг е ремонтът, понеже работят 2-3ма човека, за повече няма пари.

Екстра, без това не съм излизал от Люлин 10 годони, то тук всичко си имаме. Но е похвално, че ще правят тунела, аз съм мимавал през него, като ме води дядо ми веднъж до НДКато в София.

големият адронен колайдер

Благодаря за неокосената трева, комарите, изпочупените пейки, плочки, стълби, градинки, спирки. За толкова години това е равносметката. Елате и вижте Люлин 5 - змиярник!!!

Ами то....Люлин 5 (и по-ниските номера) си е гето. Там са отпадъка на София (и България). Та как искате друго яче да е?! Това е проблем, създаден от живущите там - не ви е виновна общината.

В много по-хубавия Студентски град се гърмят по детските площадки. https://dnes.dir.bg/comments/strelba-na-detska-ploshtadka-v-sofiya-dvama-dushi-sa-zadarzhani "Стрелба на детска площадка в София, двама души са задържани"

Като гледам добре ви бият минусите, ама Люлин си остава Гето. И такова го правят живущите тук. И като не се вземат мерки, по-зле ще става.

Лошо, но тяхното състояние зависи и от хората , които живеят там. Такова ни е възпитанието и отношението към общото имущество.

Колко време лене затворен тунела към Люлин бе бездарници- колкото време правите трамвай номер пет ли- няколко години а, ненакрадохте се

А околовръстното от Борис III до Автомагистрала Люлин КОГА??? Там има задръствания от СУТРИН до ВЕЧЕР от ПОНЕДЕЛНИК до НЕДЕЛЯ... те се захванали да разширяват... че нали преди няколко години го ремонтирахте основно заради метрото...

Когато спрете да лаете по Бойко и го оставите да си свърши работата поне един мандат. Сега ще чакате поне 5 години да се оправят бакиите на Мунчо/Киро/Славун и останалата пасмина “долу Бойко”. Нали асфалт не се ядеше, бе лешпери?

Някoй

какво общо има Община София с правителството и президента? София си има кмет - и то от ГЕРБ. Има си бюджет и "строителна" програма.

Бойко 12 години не го направи, оправданието беше, че щели да го обвинят, че си правил път до Банкя ...

Я си ЕПМ

Лека поправка - от НИМ до АМ Люлин. И аз питам КОГА???

От метрото до околовръстното шосе, пътя “Ломско шосе” е междуселски, тесен 5-6 метра, разбит, неремонтиран от 100 години. Недоумение е защо този участък от 2-3 км е оставен на произвола на съдбата, той е част от пътя за Петрохан, Берковица и Видин. Това е престъпно нехайство от фастъкова и кметството, които ремонтират вече ремонтирани улици за “усвояване”(кражби) на пари.

Хаха така ни го поднасят сякаш е нещо естествено

Че се ремотира и уширява, но може ли първо да се погрижите да се изгради канализация и асфалт по улиците в София, преди да уширявате и модернизирате?

За съжаление до там я докарахме ,че вече се радваме като прочетем че нещо се ремонтира или се строи ново независимо от затрудненията които ще ни причини...такъв батак е настанал в държавата,че от две години насам нищо не се прави,само се руши старото и дават пари за нови избори

ТРИ месеца ремонт ??? Кой ще им плаща идиотията?

Ще затварят за ремонт най-големия ускорител за елементарни частици след Андронния колайдър. Хич и да не го отварят. Тия да си седят в гетото.

На тебе, тъпако,веднъж не ти ли казах, че не е андронен, а адронен,бе, идиот!

личи си, че често си го използвал :)))))))

Ох бе, начиии! Мамин златен той аристократ. Я, кажи в коя част на София живее златният ти задник, която НЕ Е ГЕТО бе, шладък?

Всичко е много хубаво, но при положение, че участъкът от 705-а до околовръстното няма да бъде разширен, ефектът няма да е кой знае какъв...

Некадърници!

Некадърен е тоя, дето те е направил

Ти па си много убав!