Мораториум върху строежите в старозагорския парк ”Бедечка”

Koмиcиятa пo peгиoнaлнa пoлитиĸa и мecтнo caмoyпpaвлeниe в парламента пpиe мopaтopиyм зa cpoĸ oт 3 гoдини въpxy cтpoитeлcтвoтo в пapĸ "Бeдeчĸa" в Cтapa Зaгopa.

Обратно в новината

Коментари - Мораториум върху строежите в старозагорския парк ”Бедечка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато частните земи в парка ги прилапат правилните хора , мигом ще се разреши строежа ... както винаги властта действат по поръчка на нечии "мръсни" интереси.

Брех, много реститути тука, много акъл дават, ми що не вземете тоз бетон да го ядете а! Имаме нужда и от малко зеленинка, Градът е заприличал на гето от блокове и кооперации.

преди онзи олигарх да ремонтира Ресторанта и хотела и преди да направят незаконна кръчма до залата за фитнес - никой не ходеше в този парк. Дори Общината не косеше тревата по-навътре от 2 метра от алеята покрай улицата, защото 'е частно, да се оправят'. На такива завистливи 'граждани' нека поясня, че от Самара 3 до Иван Вазов и от любимият ти Кауфланд до езерото за спийд, Младежкият дом - всичко е частно ОТ-ДО. Включително сградите на Тих труд и постройките около и под него.

Преди избори е така, ГЕРБаджийски напън за връщане в играта ;))

Преди избори винаги се вслушваме във волята на народа :)

На Кауфланд ли спряха строежа ? Е сега като ги насмете посланика, ще видят как се пречи на западняците. Те са си тука в тяхната страна, кои са тези аборигени, дето им се пречкат ?

тогава никой не протестираше, по-точно никой не им каза да протестират - а и всички граждани от близките села обичат ГМО продукти, полско мляко, чешки яйца, македонски краставици, полуразвалено месо, на етикета пише едно, на касата излиза друго ;))

Тези земи са били винаги бахчи/място където се отглеждат зеленчуци/Акта на общинския съвет е акт на насилствено изземване на частна собственост. Със същия успех би могло да се предлага и гласува жилищата на общинските съветници в Стара Загора да се национализират от общината и да се превърнат в хосписи за стари хора.А имотите на кмета да се превърнат в детски градини.Има нужда... Още повече че на тези имоти /бедечка/ собствениците плащаха данъци като за имот в центъра. Дори такси смет---

Когато построиха на територията на парка, върху 4 декара магазин Кауфланд с огромен паркинг, селяните не протестираха, защото обичат 'немски' салами на прИмоция за 3 лева ;)) Когато обаче няколко частника си забучиха основите на къщи и кооперации до 3 етажа настъпи голям проблем, видиш ли с тези 400 квадратни м. застроена площ ще настъпи апокалипсис. В същото време когато циганите строят в парк Аязмото Община Стара Загора се прави на сляпа, даже после им ги озаконява, иначе не виждам как ще имат индивидуални партиди за ток - който е ходил в EVN знае, че ти трябва нотариален акт за собственост. Селски град с население 50 процента поне селски идиоти, селски селяни придошли от радневските и новозагорските села..

Явно и ти спадаш към споменатите селяни, след като оправдаваш парка да се застроява. Проблема е, че до тия 2 къщи ше поникнат 1002....

Ko стана ся , май ти хартиса кооперацийката. Нищо, иди до кауланда да ядеш салама. Пък дано се разровят навътре в помията , тогаз може и малко по на яг да ядеш пушен салам.

за мен не се притеснявай Андрешко, ами събирай стотинки да си платиш тока, че от ЕВН са ти наточили тесла покрай 'рекордните студове' , без значение включвал ли си печка, или не ;))