Коментари - Заснето е момче до блок в Перник, което прилича на изчезналия Александър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати цирка само да се не окаже че цяла една държа играе на криеница...

Цял град го търси 3 дни, а пат*ката го снимала и отишла да си търси якето

Много добри новини. Стискам палци!!!

Стигнах до " Екстрасенската каза, че .." и до там. Бащата е по-аутист от сина си.

Слава Богу!

Трябваше още в началото да слушате екстрасенката, а не да пращате дронове с термо камери, военни и полиция с кучета

Според теб какво е да си “аутист”, че така лепиш етикети? И си избърши млякото от устата!

Екстрасенската нали му е казала на олигофрена баща къде е детето ..мунчо е там ..ще го намерят ...прост народ комуняги и ванги го обсебиха от 1944 насам ..изключително прост народ .. Накрая ще се окаже че бащата го е утрепал

Страшни Кофи сте... Бунища

Ама иначе ходите да си леете коршуми при кадъните .

бащата го е затрил за да е свободен и да си чати по фейсбук с парясници

Какво се пенявиш тогава? Нали си голяма работа? Гледай си живота!

Този бо/клук Гешев прикрива Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник - масов убиец!

престанете веднага да плюете да се нямери детенцето..хубаво е

Да, не можах да разбера щом е качено в интернет какви са тези екстрасенси и проверка на камери? ●Пишеш на лелката снимала детето ●Казва ти в кой блок и квартал е ●Хотел? Триваго. Какви са тези усложнения?

Изглежда по възрастен този от тази снимка,но може и да е залъгващо. Бащата знае,с какви дрехи е облечен и затова явно го е познал... На тоз младеж не му ли се пие вода,не му ли се яде,странна работа. Цялата държава впрегнаха да го търсят,а той пред блока си играе с котката,явно не знае,че го търсят или пък знае и се крие,което си е някаква негова игра. Тази мома дето го е снимала е трябваловеднага да се обади в полицията и да съобщи,че вижда момче,което прилича досущ на обявеното за изчезнало,ама де акъл да се сети... Това момче и да го намерят съм сигурен,че след време пак ще изчезне,тогава пак ли цялата държава ще се наеме да го търси?!?

Ти верно си за кУршум, резак

Този бо/клук Гешев прикрива Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник Профилакториум - масов убиец!

Тука има, тука нема... кАде е топчЕто, а такова момчето

е, щом екстрасенската е казала...

на тези деца държавата да им даде гривни за gps издирване ако се наложи .

ЖИВО е! Щом бащата го е разпознал. :)))

Точно!

Малкия изруд се ебява с цяла държава

Господ, виждал съм млади момчета и момичета с аутизъм, това заболяване няма лечение, само профилактика! Повече от сигурно е, че и то не знае на кой свет е сега! Просто да не дава Господ с такова заболяване!

изруда май е в огледалото

Как може да снимаш, а да не го заведеш където трябва?!?

мунчо и гегата щом се намесиха съм спокоен ! дебелият изрод от банкя още ли не е там да поеме разследването .....?!

Но ти си изрОд със сигурност .

Защо цялата държава се занимава с тоиз пешлигар

Бащата е заможен - нотариус, а не е намерил 100 лева за една гривна за следене на местоположението. Непрекъснато дава противоречиви сведения. На заснетото видео се вижда младо момче с очила със съвсем различни дрехи и доста по-високо, което и влязло в маркета, купило си е вода и е излязло. Вече на няколко места четох директни запитвания към бащата, защо праща издирвачите за зелен хайвер. Вече започнаха да се усещат хората, че бащата ги пързаля здраво. Хиляда човека го търсят това дете, а бащата се гаври с тях. Първо обясни, че си е погледнал телефона за секунди и детето изчезнало, после стана ясно, че поне 25 минути си е гледал само телефона и въобще не е забелязал сина си, че го няма. Нещо много станаха въпросителните.......

Който е го е заснел,защо не го е заговорил, задържал или извикал полиция, или пълно фотото, после диренето.

Защо, с Вас ли да се занимава? Очевидно не струвате и 5 ст.

За идиотите пиша специално - това беше ирония

Ти се занимавай със себе си и не питай

Оффф, детето е невербално.

никога да не е имало такова дете. Псевдо бащата си го е измислил.

Дано е той , но имам чувството , че градът беше просто "изтърбушен", как така не го намериха. ?

Познавам бащата още от студенстките години, свястно момче е, много жизнерадостен въпреки, че е с видим здравословен проблем - ДЦП. Не смея да му звънна, за да не му се пречкам и аз в този тежък момент, а дори и не зная дали номерът който имам е все още актуален. Искрено му желая да открие детето си по-скоро, дано да е живо и здраво и да си вземат поука за в бъдеще, може би някакъв вид тракинг е крайно наложително да се постави на детето... Дано да е живо и здраво!

Име то ти е боклук, дано не се събудиш жив

Това изобщо не прилича на детето от първоначалните снимки! Бащата прави всички на маймуни. Само не ми е ясно защо и докога полицията ще се връзва на тоя цирк, който става все по-безумен и зловещ.

Много дебили в този форум! Детето е аутист. Първо научете какво означава това! Второ това е трагедия и дано завърши с добър край за детето!

Здравейти, аз съм баа ви Нешка-официален представител на баа Ванга за България и подмосковието. Слушайте какво ви казва екстрасенската и не се правете на луди. Разпуснете милицията и се ориентирайте по бетона, както е казала другарката екстрасенска.

Колко струва издирването на малкия вампир то не бяха желакоптери керозин и тн оня льотчиха руското мекере президент що не обясни само жмуца има речник от 5 думи

Означава бавноразвиващ се. Ако казвате аутист, защото ви се струва фешън, това не променя значението.

Абе какви са тия неадекватни коментари бе слабоумници, който не губил дете от погледът си, дори за минута, той не разбра ужасът който изпитва тоя баща... Дано се намери дето, живо и здраво..

Някой от вас знае ли каква е вероятността да се намери изчезнало дете живо и здраво след 24-ия час , без храна и вода и при температури през нощта близки или малко под нулата?

не търсете! копайте!!

Както оня си затри детето защото и е пречка да продължи живота си так и този си е затрилк детето, защото е намерил някаква обиграна кака в фейсбука и тя му е поставеила условие да е свободен бащата е по-луд и от детето но има мари щом е нтариус и се рови по фейсбук за мадами а те търсят точно такъв с пари

Тебе никой не те издирва