Засилваме защитата на България от Русия, заявиха САЩ

Америка реализира ангажимента си към страните от Източна Европа чрез Европейската инициатива за възпиране

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не ги е канил тия за пазачи.

Опазил господ от пазвантин като САЩ! Опазиха Виетнам,Авганистан, Ирак,Югославия. Където е стъпил американски крак,трева не никне. АЗ ИСКАМ ОТ АМЕРИКА НЯКОЙ ДА НИ ОПАЗИ! Че както е тръгнало, пак ще опрем до ..............е, сещате се кой.

тези държави които ги описваш си сътрудничеха преди всичко със СССРи впоследствие с Русия!Русия и сега е виновна за смърта на хиляди хора в Украина ,Сирия,Авганистан,Либия,Венецуела в самата Русия никнат хиляди означени със код гробове!

Аз като гледам около мен никой не се притеснява от Русия, заащо пстоянно ни натякват тази "заплаха"

... разделяй и владей!

Абе какви са тези абсурди? Преди солидарни с "Братушките" сега тези, срещу които водихме "война" ще не защитават... Безумия на милитаристи!

абе то баш от руснаците не се тревожим. Виж, ако може от комшиите-съюзници да ни пазят, поне докато свалим найлона от седалките на новите самольоти.

НЕ РАЗБРАХ КОЙ ИДИОТ ГИ Е КАНИЛ ДА НИ ЗАЩИТАВАТ....

Не е само един идиота за съжаление. Начело с оня циврещ Соломон , когато влизахме в НАТО БЕЗ НИКОЙ ДА Е ПИТАЛ НАРОДА

Чудеса все пак стават! Подобно единодушие всред коментиращите никога не е било. Показателно е. Да се замислят проамериканско настроените! Тук се получи нещо като референдум с недвусмислен резултат. Какви ти чудеса,очаквано си беше.

Драги ми Дончо, пръв приятел на наш Боко" А ОТ ВАС КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ? Да беше реален герой Джеймс Бонд,да се обърнем към него, УВИ, НЕ Е! Благодарско,АМА НЕМА НУЖДА.

Няма "не искам", няма "недей".

Аз ОТКАЗВАМ да се сражавам срещу Русия.

Лично мен САЩ не могат по никакъв начин да ме защитят от Русия, защото аз съм ЗА Русия и не искам да ме защитават от Русия. Лично на мен Русия и руския народ НЕ ми е враг, врагове са ми тези, които искат да ме защитават от тези, които не са ми врагове. Категорично не желая САЩ да ми натрапва НЕПОИСКАНА от мен защита.

Изобщо не искаме да ни защитавате вие от Русия. Русия не е заплаха за България!!! Заплаха за България са НАТОвските военни бази, мигрантите които иска да рзсели баба Меркел у нас и унищожаването на икономиката и енргетиката ни. Заплаха е износа на природни богатсва от страната ни и неизгодните забележете с американски компании договори!!! ВЪН НА АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!! ВЪН, гледайте си Мексико!

Да припомним аргумента на цар Борис 3. Ако пратя българска войска на изток то тя ще премине на страната на Русия заедно с духовата музика. САЩ не ни трябват във взаимоотношенията ни с роднините от Русия.

Не мисля, че има обикновено- нормален български гражданин, а те са около 7 000 000 души ( изключвам политиците- еничари, НПО- троловете, активисти, експерти като Евгени Дайнов, Кръстев, Прокопиев, Цветанов, Плевнелиев и т.н. като и форумните тролове на Шорош, ясно е, че са на хранилка- дали имат 200- 300 души), които заради интересите и благосъстоянието на: - САЩ, 3- 4 държави в ЕС, Англия, Саудитска Арабия, Израел, терористите от ИДИЛ, фашагите в Украйна, Полша, Литва, Латвия и Естония ще тръгнат да воюват срещу руснаците, само защото западните медии и част от западните политици и българските еничари- политици водят някаква агресивна кампания срещу Русия, изпълнена с недоказани обвинения и празни приказки!

JUDES

САЩ засилва защитата на военните си бази в България от Русия и от българите. Не че нещо сме тръгнали да се съпротивляваме, но при едно нападение над Русия и това може да стане, защото де юре и де факто България сега е ВРАГ на захапаната Русия и при конфликт Русия ще неще бранейки се ще удари по изнесените позиции на САЩ, тоест и по България. Подлостта на САЩ и Англия е, че ни използват като жив щит срещу Русия. И нашите евроатлантически кретени с радост се съгласяват на това, надявайки се, че ще отърват кожата си, а пък Народа, него кучета го яли!

Още преди руснаците да са изстреляли една ракета срещу България, американците ще са напуснали базите си, а ракетите ще се изсипят само върху българите! Както през 1944 американците и англичаните бомбардираха мирна София и избиха мирни български граждани! Но американците да не се правят на такива хитреци, а да се замислят кво се случи с хитрите френски командоси от НАТО в с. Коиловци!

Как може да се защити България от Русия? Ако се помогне на проучванията за нефт и газ и тяхната експлоатация от България. Създаване на пенсионен фонд , като в Норвегия. Създаване на фонд за решаване на демографските проблеми.

А ОТ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ КОЙ ЩЕ ВИ ЗАЩИТИ :???:)

И как фондът предпази над 20 000 деца да бъдат отнети от биологичните им родители само за 2017 г.? Това и Русия не би им причинила на норвежките деца.

НАШТЕ ВОЙНИЦИ ПАЗЯТ БОЦИ МАЙМУНАТА ДА НЕ ГО ИЗЧУКА НАРОДА :))

САЩ дза стоят с войсксите си извън България. Нямаме нужда от изостряне на отношенията с Русия, нито от защитата на САЩ! Искат да ни набутат в допълнително разходи за войската за сметка на социалните ни разходи. България на първо място, а не САЩ на първо място! Тръмп да си гледа в двора, а не през океаните и отвъд тях.

За 45 години комунизъм нямаше нито една чужда военна база на територията на България. В момента има само американски бази.Нашите войници са на натовски мисии които плащаме ние българските данъкоплатци.Боже опази България от наши и чужди доброжелатели.

Хи-хи-хи, две-три дежурни по интернет русофилчета-българомразци плюят със предварително записани цитатчета. Жалка работа!

Жалко е да си платен трол, малоумнико. По това ви избира Цвъчко, по обстотелството, че не ставате за нищо друго и ще наплюете и родната си майка срещу заплащане. Нищожество.

Единственото плюсче ти ли си го цъкна?

Терорист номер 1 щял да ни защитава... Пази Боже БЪЛГАРИЯ. Амин.

Абе, за Русия разбрахме. Ама ме мъчи едно маааалко въпросче - САЩ ще ни пазят ли и от новия съюзник на Русия - Турция?

гласувайте за герберите тъпи да допродадат държавата ни и да станеме един амерички щат

НЕ СЧИТАМЕ РУСИЯ ЗА ЗАПЛАХА. ЗАТОВА ЛИ БОРИСОВ БЕШЕ В сащ, ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ПРОДАВА РОДИНАТА. ЗАПЛАХА И ТО СЕРИОЗНА ЗА БЪЛГАРИЯ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО сащ.

…"САЩ отделят стотици милиони долари за изграждане на военновъздушни бази в Източна Европа" ….никой не ви кани !Не желая страната ни Дда получава "помощ "от агресори като САЩ!

Кой ви е канил да ни защитавате?! Защо правителството и Парламента мълчат и оставят чужди войски да се настаняват в страната ни и да ни опревръщат в гробище?

ти не виждаш ли кви хора са в правителството или парламента?????? Можеш ли да разчиташ на тях?????? Ти да не си некоя западна корпорация или чужда верига за хранителни стоки, политичка, чужд посланик, частна лекарска клиника, правистка, мутра, дедесарка и т.н., та тия в правителството и парламента да те уважават и защитават интересите ти! Ти предполагам си обикновенна гражданка, която си представя, че на правителството и парламента му пука за твоите интереси! Ако им пукаше, нямаше над 3 млн. българи да работят в чужбина, заради неефективната правителствена, парламентарна и бизнеселитна политика и управление! В България повечето граждани, като професионални умения превъзхождат ефективността и производителността на политиците и бизнес елита им, които са неефективни и непроизводителни! Над 3 млн. българи работятя на най- конкурентоспособния пазар на труда- Западния! Да си видяла на този конкурентен пазар стока произведена от българския бизнес елит и политиците им авери?! За разлика от тоя самонарекъл се политико- бизнес елит над 3 млн. обикновени българи са се доказали и работят ефективно за западния бизнес елит, който за разлика от българския такъв ги приема и оценява ефективността и производителността им!

Най-голямата опасност за националната ни сигурност е наличието на чужди войски на българска територия, които не са под наше командване !

Като чуем мантрата защита на демокрацията от задокеанските гангстери, настръхваме, това винаги е сигнал за страдания, бомби, изнасяне на всичко ценно и неизброими човешки страдания. Нашите шушумиги горе да внимават защото първи ще ядат пердаха.

Опааааа Ало, Империята Кой Ви е поканил да ни защитавате ?! Измитайте се от България ведно с всичките опасни боклуци от окупационните Ви военни бази И преди това си платете за ползването Една година срок за изпълнение

Вероятно затова се опитват от САЩ да ни натресат летящи ковчези вместо изтребители. Сега са ъпгрейднали към нови. За да си приберат васалната вноска, не за друго

Тоя по молитвените закуски и тоя по фотосеансите за да си защитават задни,,те

Кой се е хванал с нас, все се е задавил. САЩ да прочетат историята на България, преди да почнат да я вардят.

Само че има една малка подробност - българите са с Русия. САЩ защитават мафиотите политици.

Тиквата ще излезе прав, че се очаква евентуална война и тя, май-май, ще се развие на територията на България. Щом ни води Бочко към "севтлите бъднини", означава, че всичко е наред. Той умен, ама много умен.

Айде, американци, засилвайте я тая защита най-накрая. Че се пренадваме вече. Тъй де! Щото Русия иска да ни напада...Всъщност вече ни нападна...Всъщност вече Червената армия марширува на жълтите павета в София. Всъщност Русия превзе България. ПС. Сарк. ППС Сериозно вече: Дали някой(, който е вред, де) някъде си мисли, че Русия ще нападне България. ПППС. Всъщност, има и изтрещели.

Русия винаги е работила срещу българския интерес от средновековието до сега!

Знайм бе - сащ и натовският ни съюзник, Турция ни освободиха от руско робство през 1878г.

Трампушка, ти наш !!! Пачему так ???

Всички, които защитават тезата, че България преди 1989г. била независима , тъй като нямало военни бази на СССР у нас просто забравят, че по време на възродителния процес се проведе едно извънредно учение ЩИТ у нас за да се защити властта на приятелите на СССР. България беше пълна със съветски войски. Които войски показаха на Турция, че властта в България няма да бъде сменена към този момент. Междудругото СССР не беше подкрепил възродителния процес - не му влизаше в идеологията да има насилие на етническа основа - на политическа убивай колкото искаш, но на етническа не. Обаче подкрепи с войски БКП. Дори не е ясно на кого е била идеята за разполагане на войски у нас - едва ли е било защото Тодор Живков е наредил на Горбачов да праща. Тия митове за независимата НРБ щото нямало съветски бази си ги заврете.... Държави като България за да си осигурят превенция срещу нападение от съсед трябва да имат войски на Велика сила на своята територия за да е ясно, че още с първия залп врагът стреля по войски на тази сила. Затова е безумно всичко, което пишете. Аз разбирам да напишете, че искате руски бази у нас, защото Русия ви харесва повече, искате да живеете по руски образец и т.н. - всеки има право на грешно мнение. Ама да фалшифицирате история като агент на тайни служби на Югославия е просто брутално.

"Всички, които защитават тезата, че България преди 1989г. била независима ..." Ой, мамин сладък... Преди България е била ЗАвисима. А сега вече не е! Само с едно (даже с половин) щракване на пръстите ни спряха Южен поток. Как кой... Новите братя. ПС. Не че Южен поток ни е нужен де. Нужен ни е газ. Евтин.

Ти, соросоидче не ни давай акъл, че нещо да не ти стане по-късо отколкото паметта ни. Знаем ви кои сте на яслата, платена отвън и не е трудно и да се досетим кой дрънка дивотиите по-горе. Платените дивотии.

...имаме памет ….в България никога преди 89 г не е имало чужди войски ,освен по време на учения на Вършанския договор .

Аман от пазачи и освободители!

Няма никои на тоя свят които да се грижи за българските интереси, смешно и наивно е да си мислим че някой се е загрижил за нас и ще ни пази от чист алтруизъм. Нито Русия нито друга велика сила има интерес да има силна балканска държава а такава единствено България има потенциала да стане. Ако ни стиска да го направим разбира се, защото "плясването" което ще последва може да ни заличи от картата като държава. Учете история в миналото единствено доблестта и силата на българските войници са ни спасили от заличаване от картата

...която реши, еч може и сама без Велики сили. В резултата на това цялата страна е осеяна с бункери и поколения наред населението е живяло в нищета с една единствена цел - да се пази от външни врагове за да има независима политика. Нарича се Албания. Та ако смяташ, че в 21 век е признак на патриотизъм да изостанеш от останалия свят само защото си решил, че не трябва да се съобразяваш с никой друг - АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН.

Роб или партньор са съвсем различни неща прави разликата Да не давам примери

РАЗКАРЙТЕ СЕ ОТ ТУКА И ЩЕ НИ ЗАЩИТИТЕ НА 200%!!!! АЙДЕ,НАЛИ СТЕ НИ ГОЛЕМИ ФРЕНДОВЕ?!

Дякона беше написал: Който ни освободи, той ще ни пороби. Ние нов поробител ли си търсим или предпочитаме стария? Като сме на кръстопът не означава, че трябва да се продаваме като проститутки на всеки преминаващ. Нека си останем БЪЛГАРОФИЛИ. Уважение всекиму, но българската територия и независимост-само за българските граждани. Чуждите да знаят и помнят, че са тук временно, само на гости и да си знаят мястото като такива.

Стига сте писали простотии неуки тролове.Такива думи Левски НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ.

Еееее най-после някой да ме разбере колко прогресивно съм развивал Албания.

Трябва някой да ни пази от нас самите. Продаваме се на всеки без идея за бъдещето.

Купуват ни и ни продават, докато лапаме мухи и чакаме я светлий комунизъм, я - демокрация.

с приятел като сащ не ти трябват врагове!

САЩ иска, а България какво иска!? Никой не пита!

А не може ли вместо да ни "защитават" просто да се махнат? 1000 км посока Запад например?

При такъв "приятел" като САЩ, врагове не ни трябват. Тия изроди ни направиха мишена и то с претенциите че ни пазят.

"След руската "свинщина" отивахме към 9млн.. Имахме 700хил. армия със запаса, с 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета(повече отколкото има „обединена” Германия, днес) и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). През границата пиле не можеше да прехвръкне. Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1988г. Днешните сор.осоиди бяха в Белене. Е, верно е, нямахме чужди военни бази в страната, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, соро.соидиоти, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, обаче, при американската демонокрация сме на път да изчезнем като народ и държава"

Замислял ли си се защо е така ? Дали това не е било част от цената която платихме ? Виж какво стана със Сърбия те оставиха армията си и я поддържаха боеспособна и какво им се случи, война със САЩ и нямаше кой да ги подкрепи. Замисли се дали това нямаше да е и съдбата на България в много по лош вариант ? Имаме граница с Турция и ако си мислиш че нямаше да се възползват жестоко се лъжеш. Никой няма изгода от силна държава на балканите а България има потенциал да стане такава. Но ако предявим тия си претенции какво ли ще ни се случи ? Кой по напред ще ни "плесне" Русия или САЩ ? Може да си зададеш въпроса защо имахме такава армия ? Има разсекретени архиви които ясно са посочвали плановете на САЩ за СССР , Китай и Сателитите им

В миналото имаше един виц. "Те не го търсят, ама той се крие". Сега е същото. Те не ни нападат, но САЩ ще увеличи защитава. Това много ми напомня за едни мутренски времена, когато "охранители" пазеха нечий бизнес.

Рекет даден!

Русия е ВЕЛИКА.

И какво мислят че сценария които разиграха в Украйна им дава право да започнат инвазия ? Русия не е физическа заплаха за съседите си

Така я засилихте защита , че вместо руският газ да минава през БГ за ЕС сега минава през Турция ! Айде нема нужда от такава защита ! И ако си мислите , че сме забравили мухлясалата царевицата с която излъгахте Жельо и Филип Брадатият Педал - не сме !!!

Военна защита е необходима. Но в много по-голяма степен е необходима политическа, икономическа, финансова, пропагандна защита. Необходим е контрол на дейността на големите руски фирми в България и на български фирми, работещи във взаимодействие с руски. Защото от там идват корупционните практики. Никой не се интересува от Лукойл, какво влиза, какво излиза, какво качество се произвежда, какви са отчисленията за бюджета.

А, Дънди Прешъс и Мариците ко ше ги прайм!?

Ами да се върнем към социализма, като искаш такъв контрол.

Лукойл ни осигурява най-евтиния бензин в Европа, виж в Евростат. Американските ТЕЦ Марици и ВЕИ ни осигуряват най-скъпия ток, който се компенсира с жертване на 1 милиард лв годишно печалба на АЕЦ Козлодуй.