Защо този път на Тръмп ще му е много по-трудно да спечели президентските избори

Според букмейкърите обаче към този момент е най-вероятно следващият лидер на страната да е републиканец

Обратно в новината

Коментари - Защо този път на Тръмп ще му е много по-трудно да спечели президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп няма да даде лидерската си позиция на ДеСантис без бой. Републиканците ще опитат, но ще им е много трудно да избегнат грозни сцени. Досегашните почитатели на Тръм ще са принудени да направят своя избор. Предполагам много от тях ще го предадат и ще минат на страната на ДеСантис.

Защото фалшификациите станаха повсеместни и даже вече не се и крият. Манипулация на машините, изхвърляне на тирове с бюлетини на конкуренцият в дерето, безименни бюлетини по пощата. Щото иначе виж хората избрали неправилния.

единствения фокус на демократите, през всичките тези години откакто хората избраха Тръмп за президент и видяха че хората го искат и харесват е преследване и тормоз на привържениците му, тези в Капитолия направо ги обявиха за терористи и пратиха по затворите, близките около него също им измислиха причини да ги съдят, сега на изборите разкараха с измами по-силните му привърженици, а оставиха умерените като десантис и други които критикуват Тръмп да ги използват да унищожат тръмпистите, това е единствената и главна задача на демокрастите, а обонговица и други открито призоваваха за физическо унищожение дори. Така че в момента в демократски сащ е битер макакартизъм.Тръмп в момента се е изправил срещу една безумна машина, която мачка всичко което им е неудобно. Ясно е че с избори не могат да се решат нещата.

Стига старци са се кандидатирали за презиценти. Изкуфели болни властолюбци искат да управляват света. С психически отклонения като Тръмп, с деменция като Бай Дън. Гррр!!

Щото младите не са властолюбиви алчни нарцисисти, които мсилят с онази си работа?

аха, видяхме го Кирчо докъде ни докара, нали е млад.

Много ясно, предният път беше изненада понеже никой не очакваше клоуна да спечели но сега всички са подготвени. Включително и на демократичните избори, а всички ние знаем, както и много пъти практиката е показвала, че демократични избори следва да се печелят само и единствено от демократичните сили. Останалите са или популисти или с диктаторски уклон и нямат никакво място във властта. Но при Тръмп фокус бяха нелеките вътрешни проблеми на САЩ, факт

аха, Тръмп бил клоун а дементния ви дъртак той само е ненормален, к'во му е на този престъпник, само малко катастрофира Америка ама за вас е нищо, нали. А при този "клоун" бензина веше 2.20, работа на корем и нямаше войни, ваш'та недоклатена мaкя.

Когато изборите са маниупиларни. Повече никога няма да имаме честни избори. Или както пее Мими Иванова "Вече свърши хубавото време" Бод да е с човечеството!

Трол или…?

Със сигурност

Баламите намаляха.

От теб по гдлямя балама няма

Въобще няма да му е трудно, ще ги спечели от раз! На пропагандата този път ще и много трудно, защото я няма корона далаверата сега... Идва Тръмп и войните свършват..

Най-хубавото, което може да се случи е г-н Тръмп да подкрепи г-н ДеСантис. Тогава няма да има значение дали байдън ще подкрепи г-н камала или г-н мишел обама... ДеСантис е най-добрият избор за американците...

десантис е умерен, което значи демократска подлога. Демократите пробутват точно такива умерени републиканци, защото играят заедно срещу Тръмп. От идването на Тръмп 2016-та до сега демократите стрелят по всичките му най-близки привърженици, сега неслучайно фокуса на тези избори им беше в най-твърдите поддръжници на Тръмп и залагат на умерените републиканци които също се дъвчат с Тръмп. Иначе не чух в статията един плюс за дъртия Джо, престъпник докарал сащ до тотална катастрофа, Тръмп такъв, Тръмп онакъв, а Джо какъв е? Голям страх ги тресе от Тръмп това е истината, нищо друго няма значение за тях, просто ги е страх.

стига с това оранжево петно.

идеален е за демокрастите, да - професионален военен, ще пуска бомби по света повече и от байгъня, най-вече че мрази Тръмп, тези 2 точки им стигат и самите те да гласуват за републиканеца.

Недей да ми казваш, кой е най добър за мен.

БТА са изфабрикували изключително малоумен пасквил, но какво всъшност да очакваш от една колония на сатанистите от САЩ и Еврогейския съюз, каквато за съжаление е Родината ни.

100+

Пасквил е всичко, което не разбираш ли? Ами пробвай да прочетеш по-бавно.

Няма да спечели. Блатото повече няма да позволи такава изненада. В деня на изборите ще е значително напред в резултатите, но на другия ден полека лека в 2-3 щата ще го изравнят и след 3-4 дена ще кажат че губи в тези щати и така. Най-важно е кой и как брои гласовете.

Никой вече не вярва на такива конспирации и простотии. Просто им отне един мандат на Американците да се осъзнаят и да го изхвърлят Тръмп като мръсно коте.

SPAM !!!

Много ме кефи как Демократите се изсраха в устата на Репитата, като избраха зеленчука John Fetterman за сенатор. Тотално надмощие и контрол.

москалите затъват все повече в Украйна !,нема да им помогне и бай Тръпушчек ! само си помислете водят се битки от 8 месеца на 15-20 км от Донец столицата на ДНР ! великите москали драпат 20 км за 260 деня ! бегат кът сурикати от Киев , Ченигов , Харков и харковска област , Изюм , Балаклея , Змийскио остров , а сега и от Херсон !

БТА е абсолютна неолиберална малоумна медия, която се издържа с парите на всички нас. Поредната боза написана от цървул на държавна хранилка...

Печели Изборите с Рекорди! всичко е Честно!!

Да взимайте пример от руските честни избори .... който не гласува за джуджето към Сибир..

За светът Тръмпито е много по-полезен от някой демократ. Гледа си собствената страна и се опитва да не се меси силно геополитически, освен ако сащ не ги засяга пряко. Факт. А демократчетата империалисти гледат как да направят някой мизерия в различни точки на света и да корумпират де що има! И само знаят да печатат гущери.

ако си гледаш само в пъпа , некой отZад обеzателно ще ти го наръпа до макарите

измамите НЕ са предполагаеми, а РЕАЛНИ!!!

точно на теб са ти докладвали.

Aбе, бай Дончо, имаш си пари - яж, пий и си носи новите дрехи - къде си тръгнал да оправяш света на стари години...

Света или Америка изобщо не го интересуват. Само личните облаги и да отърве затвора, че яко е загазил завалията.

оранжевия боклук. Хич не му е до света. Но няма да го огрее.

Прост е ТРъмпи и си пада малко руски агент, така че да духа супичката .

Тръмп НИКОГА няма да бъде президент пак! Ще изкара цялата корупция на яве, което означава край на САЩ.

Хахаха да бе. През миналия си мандат така я изкара корупцията, че се остави да го водят за носа, точно генерали от дълбоката държава...

Само тъпак, работещ в БТА може да напише подобни глупости.

още от сега почват да ви подготвят за да повярвате в резултата от машинното гласуване и да го вземете за чиста монета - казва се - "предвиждащо програмиране"!

+++

Защото машинките за гласуване са в памперса.

преди бяха в него. И какво? Я малко размърдай двете мозъчни клетки.

Не му е отредила тая роля. За незапознатите, Тръмп омъжи дъщеря си за циониста, който му беше "помошик" Кушнър. А и тя прие "правата вяра" на господарите ни. Така, че театралната постановка ще продължава. Ма вие си ги харесвате тия клоуни. По цялото кълбенце. Не се научихте, че ляво и дясно, червеничко и синичко, са просто двете ръце на едно и също тяло. В Българският случай ръцете са повечко, ма и тук се тества хидра модела.

150000000000000+++++++++++++

ми погледни си идола дъртия Джо бре - щерка му женена за еврей, хънтър за еврейка, що слушаш само либерастките медии а не си търсиш сам инфото, много е лесно днес, стига да не те мързи,ама сте зомбитa и повтаряте само либерастките медии а те знаят защо ти пускат тази или друга информация, щото сте тъпи зомбита.

Заглавието конкурира "любимото" ми DW.