Защо са важни изборите за Европейски парламент?

Заедно с 27 правителства той определя законите, свързани с общите европейски политика и пазар за почти 450 милиона души

Обратно в новината

Коментари - Защо са важни изборите за Европейски парламент? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха важни, щяха да ги забранят. Просто 720 тюфлека на богата хранилка.... и още 100 пъти по толкова около тях, за огризките. А решенията се вземат на друго местенце.... какво беше казала Нюланд?

С една дума, пратете ни да взимаме космически заплати и да решаваме това, което е важно за нас, европа-разити и което вменяваме на драгия избирател, че е важно и за него. Нулеви емисии и др. дръндрън, незачитане на гласа на опонента, диктатура, наказания за щяло и нещяло и подобни смешки. А мигрантска криза все едно не съществува, нали.

Защото само с ЕП най-посредствените политици в Европа ще могат да се изживяват като велики експерти и политици. И защото заплащането е фенуменално и парите под масата са в куфари с милиони. А само какви приоритетите имат ..... леле! Нулеви емисии до 2050 г.!? Нали ужким беше до 2030 г.? Какво се промени? А вярно! Без руският газ всички бяха принудени да се върнат на въглищата, като основен източник на енергия. Най-вече Германия която затвори всичките си атомни централи по нареждане на мути Меркел, която и натресе мигрантската криза. Хм! В този ред на мисли интересно как няма точка за мигрантите!? "Мнозина казват също, че ЕС трябва да промени начина, по който взема решения, като намали необходимостта от единодушие, ако иска да присъедини повече държави" Накратко! Да се избегне повторен вариант при който една нация да блокира голяма промяна. Както беше с Унгария, която блокира средствата за Украйна защото ЕП ги изнудваше чрез замразените ПВУ средствата (макар по отначало да нямаше изисквания за предоставянето на тези средства) да прокарват политики, които поединично можеха да се отказват когато за първи път бяха представени. Брей колко демократично!!!

Ами тука си требе да помогнем на едни хора, дето за никъв чеп не стават, да си взимат едни хубави заплати от по 20-30 хил. евро на месец и готово. Требе да сме състрадателни и добри и да помагаме на хората да си намерят работа. Требе да бъдем добри християни преди всичко.

Продажните български евродепутати ги ползват срещу дребни центчета да внасят пагубни за България и ЕС закони, препоръки, решения, извинения и опорки. Идват избори, мислете кого ще изпратите в Европарламента и в НС!!!! НАРОДЕ???? Ако спечели "възраждане", причината ще е Русия, която се бъркала в изборите на България? А не нескопосаната политика на ЕК и ЕС за икономическо пропадане на ЕС, наводняване с мигранти, които не искат да работят, но ги издържаме с нашите данъци, провокираната война на САЩ с Русия,от която губи ЕС, законите за кривите краставици и кръглите домати, за джендърството, за вземането на решения с обикновено мнозинство (с което се игнорира мнението на несъгласните), за общите поръчки на никому ненужни ваксини, и оръжията на Украйна и още много подобни глупости.

Очаквайте куп нови лица в парламента и гласове за консервативни партии и кандидати които ще искат да спрат парите изтичащи извън източната граница на ЕС.