Защо руснаците вярват на Путин

Пропагандната машина използва различни методи, за да накара големи части от руското общество да маршируват в такт с Кремъл. Как става това? Френски документален филм разкрива някои от най-важните механизми.

Обратно в новината

Коментари - Защо руснаците вярват на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами няма само запада и Америка да манипулират общественото мнение.......глупаци!

Тези от Дойче зеле какво пропагандират?

ВМЕСТО ДА ВЯРВАТ НА КЛАУС ШВААБ И УРСУЛА ЛАЙНЕН, КОИТО ДЕНОНОЩНО КРОЯТ ПЛАНОВЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО! НА БИЛ ГЕЙТС И ФАУЧИ, КОИТО СА ПРЯКО ОТГОВОРНИ ЗА ВАКСИГЕНОЦИДА! И ОЩЕ ЦЯЛА ПЛЕЯДА ВЪЗПИТАНИЦИ НА ШКОЛАТА ЗА "МЛАДИ ГЛОБАЛНИ ЛИДЕРИ"!

И Путин ще върви при Ленин и Сталин на бунището на истирята.

Путин първо ще ви пречисти - очисти и тогава може!

“ Защо руснаците вярват на Путин” Безкрайно тъп въпрос! Колко несъгласни руснаци си отидоха неочаквано … Ами защото в Русия има диктатура, бе! Смеят ли да “не му вярват”! Преди 10 ноември как всички българи “вярваха” на простака-диктатор и руска марионетка Тодор Живков! Който е единственият “човек” в снета, който е написал повече книги, отколкото е промел!

Левски пося семето на свободата, Бенковски заби ръждясалия ятаган в гърлото на султана, но Русия строши робските окови на българина, създаде Третата Българска държава и Българската армия. Плати Съединението и независимостта с 82 млн.златни франка/270 тона злато/. По договор България трябваше да ги върне като кредит за 75 г. Но през 1918 г. комунистът Владимир Ленин опрости кредита на България към Русия

Накратко - защото са продукт на алкохолен секс и са 80% дебилни

Турски роб рязан козяшки

Всеки съди за другите по себе си! В този смисъл западняците се опитват да разберат руснаците, Русия и Путин през собствените си поглед и начините по който те самите действат. И не само не успяват, а няма да успеят независимо колко се опитват. Но хубавото е, че ще си понесат последствията за опита им да вкарат Русия в изгодните за запада рамки.

В Раша до 19 век 90% от населението са били крепостни - демек роби собственост на някой поместчик. Точно като турците и чорбаджиите в България, даже и по-зле. Поместчика е имал право да ги бие, продава, запложда, разселва изобщо да прави каквото си иска. Даже една богаташка е режела гърдите на младите момичета от злоба, че е бездетна. След това има период на уж нормализация и идват комунистите с чичковците Ленин и Сталин. После 10 години уж демокрация и Путлер. Към това добавямае и 200 години татарско робство. Демек цялата им история някой ги е третирал, като добитък. Това е изградило особено чувство на безгръбначност. Познавам доста руснаци и са пълни шушумиги. Та това, че Путя им се прави на цар не е изненада. Важното е водката да се лее, а по телвизора да гледат сказки за великата Раша с много ракети.

ТУК ВЕДНАГА НАПРАВИХ АНАЛОГИЯ С "ЧИЧО ТОМОВАТА КОЛИБА"!!! АМА ТИ ЕДВА ЛИ ЗНАЕШ ТАЗИ КНИГА.

мислех да коментирам темата, но като прочетох няколко коментара по-долу разбрах, че няма смисъл- няма да ме разберат. Особено русофилите, т.е. комунистите. МНОГО ТЪПИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!

Руснаците винаги вярват на Вожда после(като умре) го плюят избират нов итака пак и пак

"Всички, Независими медии".... ????...биле Блокирани !;) xaxaxaxaxa , че то ИМА ли ТАКИВА ...НЕЗАВИСИМИ и къде са ..?????? .По ЦЕЛИЯТ свят,.. ОТДАВНА ....НЯМА ...ТАКИВА !! И,... DW ......Независима ли е ?? А,.. НЯКЪДЕ ...да има,.... "ОТБЛОКИРАНИ" ...Руски медии ...за да видим и чуем и "другата, Гледна Точка" ....??????? НЯМА ..!! Тоя , който е писал,... тази Помия ...е НАЙ ....Зависимият Надупен за ПАРИ ...ДЕБИЛ !! ;)

Защото неграмотният Запад никога не е чел история и си няма представа за процесите в Източна Европа. Руснаците нямат обичай да се разпадат пред лицето на огромна опасност. Напротив - това действа като обединител на нацията. Народът се сплотява около лидера си, за да отрази заплахата. Така е било винаги през вековете и така се случи отново.

ПИПО

Тая словесна диария да Дойче Веле дори няма и да я коментирам. Само едно нещо искам да кажа. Нека Шолц излезе на улицата и тръгне на шествие заедно с хиляди немци и да видим какво ще се случи.... После пишете за пропагандна машина.

Защо не дадете пример с САЩ , пример за демокрация.Две пенсии се редуват /марионетки / на евреите.

как защо - защото ги е страх.

Смеят ли, да не му вярват? Държава, в която на практика няма опозиция и всеки конкурент на Путин бива отстраняван около изборите, където съдържанието на медиите е регулирано от държавата, а да наречеш войната "война" е престъпление... Путин е на власт от 20 години. това значи, че сегашните примерно 30-35 годишни, през целият си съзнателен живот не са виждали нищо друго, освен Путин и им е втълпявано това, което което той говори. Какво да очакваш от подобна маса безкритично настроени хора?

Скоро Путин ще надмине Сталин по времето прекарано начело на власта вече над зо години, но няма да надмине рекорда поставен от английската кралица.

Да вярват на извратените англосаксонски неолиберални конформисти ли? Религия и родина са доста по-съвместими понятия, от полова неопределеност и авторитарен неолиберализъм.

Майката се радвала ,че синът и умрял за Путин,та тая извратенячка или е на няколко водки,или е шизофреничка.КОЯ МАЙКА ЩЕ СЕ РАДВА ИЗГЛЕДАНО ДЕТЕ ДА УМРЕ ,ЗАРАДИ НЯКЪКВИ ИЗВРАТЕНЯЦИ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е РУСНАК ИЛИ УКРАЙНЕЦ,СИРИЕЦ,ИРАКЧАНИН И ДР

А защо българите вярват на ББ? Мат'ряла толкова си може...

По правилния въпрос е: Защо руснаците не вярват на западния елит.

Пренебрежимо малък процент хора вярват на този т.н. елит и то това са финансирани от същия този елит хора...

Вярват му, защото нямат избор. Местните му подчинени и те са така.

Да си берът лайката от DW а също и пачата написала този пасквил !!!

Можа би за майката, която се гордее, че синът ѝ е убит, защото е отишъл да убива украинци, вместо да се гордее с него, защото е постигнал нещо добро. Или че непрекъснато пропагандират войната сред децата, дори в детската градина, като ги карат да маршируват във военни униформи. Т.е. готвят ги за смърт, а не за живот. Прекрасен повод за гордост, няма що!

Нация от малоумници !

Ти ли бе мангалски отпадъд , да вие малцинствените мърши сте малоумници, но не сте нация...

хахахахаххахаха А бе тъпако, за какъв мангал говориш бе, сволач руска !

Малко ви остава подлоги на гнома,дано доживеете деня в който ще ви изправим до стената "за да си поговорим" с вас предатели мръсни

Винаги първо отивам най-долу и проверявам дали го пише това - "Материалът е публикуван в DW" и не го прочитам ако го има.

Беше време когато войната беше далече. Сега чука на портите ! Днес в Саратов , утре в Москва!

До 89 г и българите бяхме така. Вярвахме безпрекословно в партията, в другаря Живков и обкръжението му и във вечната Дружба с Русия. А после изведнъж станахме ,, който не скача, е червен" по възрастните знаят, за какво говоря. Та и руснаците като падне терористичния режим, ще ги видите по площадите, как ще носят Навални на ружа. Толкоз за вярването

Че тя цялата статия си е чисто манипулативна пропаганда на тукашната пропаганда, опитваща се да обори другата такава, а ефекта е точно обратен.

Или отиваш в затвора или отиваш в концлагер. За всички били от нашата страна на желязната завеса, това е до болка познато.

защото са безмозъчни алкохолици!

А ти си малцинствена фекалия...

защото: - не са прости - не са промити мозъци - не са джендъри - не са сороски агенти - не са нацисти/фашисти

Тъпаците като тебе никога не свършват!

Българите 89-та какво от изброеното от платен трол като тебе бяхме?

когато ми платиш тогава ще пиша

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СТЕПНИТЕ ГОВНА

ще ще ама ма 30 февруари, а ти можеш да продължиш да лапаш американски черни близалки

Гледаш само DW в началото на агитацията и..дотам. Същия патетичен, сълзлив материал омръзнал и на Бога вече

Когато се изговарят истини, може и патетика!

Забелязал съм, че кога ви отърва вярвате на DW. И тогава нямате нищо против статиите на DW. Онзи ден имаше една такава. И нито на тебе, нито на Шило, нито на друг пъпеш им направи впечатление, че статията е от DW.

DW-пидер.

Вчера руснакът Марк Фейгин каза в интервю, че е крайно време Демокрациите да станат безпощадни към тези, които използват свободата на словото, за да вредят на демокрацията. И е прав. В крайна сметка Хитлер е дошъл на власт чрез избори. В България също фашизоидите са най-върлите привърженици на демокрацията, "свободата" на славата и референдумите.

То защото нашите медии са много обективни,пишите само как Усрайна е най добра,някой ако напише по различно го блокирвате,вие не сте ли манипулатори Само Русия

Ще ти повярваме за Русията, ако идеш в Русия и пишеш оттам.

Дойдоха ли да те арестуват и да те хвърлят в затвора?

Долу диктаторът Путин

Защото са много прости.

А защо и ние българите също вярваме на Путин, а не вярваме на тия DW пасмина!

Забелязал съм, че кога ви отърва вярвате на DW.

Ако вярвахте на Путин, защо не сте в Руската федерация, а сте в Европейския съюз?

ЗАЩОТО ПУТИН Е ВЕЛИК ЛИДЕР!!! СЛАВА НА РУСИЯ

на путето отдавна никой не вярва.Дупе да им е яко на руснаците.

Материалът е публикуван в DW - аде нема нужда от гьобелсовата пропаганда... :)))) Малко в повече ми идват бръщолевенето на немците.

Забелязал съм, че кога ви отърва вярвате на DW. И тогава нямате нищо против статиите на DW. Онзи ден имаше една такава. И нито на тебе, нито на Шило, нето на друг пъпеш им направи впечатление, ме статията е от DW.

Двама ОРКИ в Краснодар се забавляват https://www.youtube.com/shorts/HBcP9kcF-kI

Ния нарочно - отърваха могилизацията.

минах покрай едно новичко Ауди А6 с украински номер. Беше паркирано на забранено място, затуй му издрасках (с ключ) на вратата един много красив « Z ». P.S. Не живея в България

Ти си боклук.

укронацистите !

a ti si demokraticen gey lapac

Сериозно? Ти прост ли си? Живееш на запад? Аре марш в Русия, педал нещастен. Там да дращиш Z. Там ще го оценят.

Истината не е нито в единия полюс, нито в другият. Силно препоръчвам на дир.ру троловете просто да не заемат страна. Този спор не ни засяга. А за всички които си мислят за руснаците като за "братя" .. пак си помислете

Този спор нямаше да ни засяга, ако беше на Марс.

БЪЛГАРСКО оръдие SPG-9 Warrior на фронта в БАХМУТ ! Храбри украйнци стрелят по руските ФАШИСТКИ танкове с българско безоткатно оръдие SPG-9 Warrior изработено в славният град КАЗАНЛЪК и доставено на Украйна от КОРНЕЛИЯ Снарядите за оръдието вчера РАДЕВ ги изпрати с 9 самолета https://www.youtube.com/watch?v=KVyldcLmVZ0

ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!! Между другото, не се пише с “й” а с “и”

ряпа да яде в сравнение със западната. Нито една при руска медия не функционира в Европа. Просто за забранени. А руските компании свалени от борсите с конфискувани активи или обявили фалити. Русофобията е култивирана с поколения.

Супер ! Империята на Злото трябва да изчезне ! Както и нейните роби !

някой питал ли е най-голямата страна на света? После да не се чудат що у европата валят искандери и други странни обекти с екзотични имена.

"Най-голямата страна" е едно обикновено, жалко джудже - 1.6 % от световната продукция. Само оръжие дрънкаше, но всички виждат, че и там е жалка.

Това точно е пропаганда. Непутенскитерудси медии всички са в Европа. Виж във Федерацията вече не функционират непутински медии.

и минуси в 2 и 30 бре. То тук кат хан. Ей гиди пчелички.

Снимки на унищожените ФАШИСТКИ бомбардировачи в САРАТОВ !!! Оказва се че украйнците не са се целели в самолетите по пистата а в склада в който руските ФАШИСТИ съхраняват ракетите за тези бомбардировачи Ударната вълна е огромна https://www.youtube.com/watch?v=eus6sJ_eGK8

Защото са кретени. Те на кой тиранин не са вярвали ? Не вярваха ли и на Ленин, и Сталин ?

Буш с чепика у суратя ако требва ша верват.

Мого европейци днес вярват на Урсула. А тя е патологична лъжкиня, имам съмнения за психически проблеми. А да не забравяме, че Ленин е финансиран от САЩ и Германия. Така че ако се е случила лъжа при него, да се сещаме чии заповеди е изпълнявал! Време е да спрем да си затваряме очите за неща, които не са писани в учебниците, но е пълно с изнесена документция. Лъжата Ленин е продукт на САЩ. Сталин е производна.

А лъжата Раша на кой е производна ?

Робе, Урсула тиранин ли е ? Щото Путлер е.

Урсула широкопутеста ли е ? Щото майка ти е!

Същата френска не знам каква си дали е писала за пропагандните прийоми в ЕС и САЩ, с които лъжат на всяка втора, а понякога и на всяка първа дума? И ако им сравниш изказванията едно с друго, се очертават патологични лъжци?

И бият негрите.

опъват майка ти.

пиян. Бъркаш смисъла на речта. Поспи си.

Фашизмът, който се разви около престъпните ваксини, сега работи и по темата война в Украйна. За ваксините западни учени изкарват вече официални публикации до колко смърт водят. Оказва се безумие, което натрапиха на хората с пропаганда, страх и терор. Сега е подобно с войната в Украйна. Истината няма значение, има значение постигането на мръсни цели, които са заложени от десетилетие насам. И унищожението на Европа. Безсмислено отвсякъде. Пълна лъжа! Аз не чувам почти никаква часчица истина в думите на Европейските и американските политици. При това наистина изказвания преди няколко години по същите въпроси днес са противоположни. Което е типично за лъжците. Путин не е за доверие, непредвидим е, прийомите му са деспотични. Но не го чух да лъже, освен като декларира, че няма да напада Украйна, а я нападна. Но все пак ставаше дума за военна тайна, нали? Оттам насетне не чух да излъга нещо. През това време ЕС и САЩ блъвнаха такива на брой и по мащаб лъжи, че в момента се надига вълна от негодувание - все пак на Запад не всички са тъпаци!