Защо откраднаха самоличността на Елена Розберг

“В началото ми беше много гадно. Имах усещането, че някой e влязъл вкъщи, легнал е на спалнята и се представя за мен пред мъжа ми и детето”

Обратно в новината

Коментари - Защо откраднаха самоличността на Елена Розберг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези неща се случват на стотици потребители на сурат тефтера ежедневно. И обикновено държавата не им обръща внимание, докато не започне някой да бърка в нейния джоб. Ако става въпрос за ДДС, данъци, акцизи, осигуровки - веднага ще обърнат внимание. Но щом някой е засегнат лично, да се оправя. Освен ако не е дотолкова "известен", че да има влияние върху парламент, министерски съвет, министерство.

Че кой ви кара да се регистрирате в тази помия.

Я кат неам фейсбук, могат да ми откраднат дедовио....

руската агентка пищи

един чиfут се жали на друг че го бил обрал, други задокеански чиfути перат пари в конфликта между трети и четвърти чиfути с руска и украинска адресна регистрация, а от всичко това страдат и загиват физически и финансово милиони нечиfути. Преди 63 години един съмнителен етнически саксотевтонец си въобрази, че е ариец и присвои на всички шваби произход на арийци с едничката цел да смаже чиfутите. И той не успя, защото само истинските арийци могат да се справят с това, а те далеч не живея в германия, даже са извън европа.

Журналистка , а не знае че има сайт на този отдел към МВР ! https://www.cybercrime.bg/

Не е журналистка а проста говорителка.

тя е водеща, а говорители са онея в парламента Усещаш ли разликата?

Така излъган и натакован се чувствам когато медиите ме лъжат в очите по особено тъп начин, когато ме манипулират, когато крият информация и запълват времето с лъжи и дребни неща, когато политиците ми отрязват интернета за да не мога да видя и другите които имат право да се защитят. Така се чувствам и аз, манипулиран ,беззащитен и изнасилен от вас уважаеми псевдожурналисти

Всичко разбирам, но НЕ разбирам защо използвате “чуждици” от рода на “подкаст” и подобни “модерни” заучени думи и изрази!!! Толкова ли е беден българския език???

Ами защото сме полуграмотни и пишем "българскиЯ", дори когато е подлог в изречението. Сега разбра ли вече?