Коментари - Защо мощните спецслужби на Русия не успяха да отразят смъртоносната атака | Днес.dir.bg

Коментари - Защо мощните спецслужби на Русия не успяха да отразят смъртоносната атака | Днес.dir.bg

Коментари

Защото това са "СПЕЦ" службите на путин, не на Русия. Те пазят властта на Тупин, не живота на пролетариата.

Ами как така в САЩ например, не могат да се справят със стрелбите по училищата, което си е ежедневие. Толкова ли е сложно за тази полицейска и милитаризирана държава!?!

Обикновено такива смъртоносни и брутални атаки се правят за укрепване на властта на Путин и с любезното съдействие на работодателите му от партньорските държави.

Нали те са го организирали,какво да предотвратяват?

Мощни са само при терор срещу собствения си народ,в международен план са кръгла нула

Защо пък най- мощните спецслужби на Щатите в света неможаха да отразят смъртиностните атака срещу близнаците в Ню Йорк и Пентагона във Вашингтон? Ако великите сили нямат общ план и единодействие срещу тероризма дълго ще си задават горния въпрос едни на други с пропагандна цел.

Както Ганьо е много ербап на маса, докато не го срещнат някъде мангали и не го изтрескат. Става по-нисък от тевата и по-тих от водата.

Пол Сон, Ерик Шмит и Майкъл Швирц (творците на тази статия) да ми кажат как един козар (без телефон) от Афганистан и разказа играта 2001 год. :) Поне така твърди ЦРУ................

Ами те тези кули си ги бутнаха самите те, по най-демократичния, човешки и хуманен начин.

Службите в Русия не са за спиране на терористите. Те са за спиране на опозицията. Терористите само сплотяват колектива зад "силния" лидер. А службите се грижат да няма кой да задава неудобни въпроси. Дет се вика, итс но а бъг итс а фичър. Системата работи пефректно.

"Спец" службите на азиатската скотщина бяха използвани от късокракия психопат да организират касапницата, за да му развържат ръцете за по-нататъшни репресии срещу противниците си, които хич не са малко, както се разбра по време на изборите. Едвам успяха да потулят множеството случаи на протести на измъчените хора. Освен това подчовекът се кани да използва организираното от него клане като повод да обедини руснаците срещу предполагаемия "враг". А службите от своя страна и с това не можаха да се справят, защото излязоха няколко видеа правени от хора вътра в залата, където много ясно се видя как "силовици" викат по хората и им затварят вратите, за да не избягат. Даже имаше скотове блокирали аварийните изходи.

Службите във всяка авторитарна страна имат една единствена цел - да опазят режима. И това го правят добре. Стигне ли се обаче до живота и добруването на обикновените хора на тях не им пука. Даже ще извадят някой позитив от хорското нещастие. Както и впрочем се случва в русия. Подобни неща имаше и по бай тошово време. Родната милиция пазеше него а не хората. Нищо ново под слънцето.

заради мощните специални служби на англия и сащ

Както в Германия............

Въпроси. Защото става дума за терористична атака. Гадна, подла, финансирана отвън, подготвена от професионални западни спец служби. След атентатите на 9.11 в Америка се установи, че общо 123 разузнавателни подразделения С ОГРОМЕН БЮДЖЕТ не са успели даже и да чуят за атаката. А онази атака беше В ПЪТИ по мащабна. Защо не разбраха? Ами по същите причини. Терористите убиват цивилни - жени и деца и нападат винаги гадно и подло. Та айде стига тъпи въпроси.

Защото те са я поръчали, планирали и извършили.

Шилo

Защото не искаха. За да имат някаква база да лъжат, че Украйна е замесена.

ти че не си се бил с мангали

Аз бих попитал защо тия които са заловили терористите не са в униформа като тези от снимката на статията , а са облечени като членове на селска ловна дружинка . Защо при 9/11 загинаха и много полицаи и пожарникари , а в този случай пристигналите стоят пред сградата и дори не влизат да измъкват задущаващите се от пожара хора. Когато са дошли пред сградата не е имало вече терористи. И как в страна която води война , някой е измиминал над 350 км - това са най малко 4 часа и не е организирано залавяне от специализирани части , а не от местни някакви бабаити като Динко от Ямбол , който лови емигранти

Просто е - така им е наредено!

пффф

Пак четеш руската преса и й вярваш за Германия. :)))

Много просто. Пуснали са за да видят на къде ще забегнат. Можеха и да ги ликвидират на място, но не това е целта. Трябва да се разбере кой ги е пратил и защо. ФСБ-то ги наритаха много хубаво. И в тези служби има и цивилни. Вземи се образовай малко преди да задаваш тъпи въпроси!

Ами защото спецслужбите на Русия са не "мощни", а яко "изпърдяни".

Само дето сега ги предупредиха, какво повече искат? И после преследваха един час бялото Рено...

"Защо мощните спецслужби на Русия не успяха да отразят смъртоносната атака?" Отговорът е напълно очевиден. Защото атентатът беше организиран от руските спецслужби. В Русия тези неща са нормални.

В Германия ако излезеш с плакат "Не на войната" ще те арестуват ли след 5 секунди а после да гонят терористи един час с бялото им Рено? Точно така ще стане...

На САЩ не можаха да отразят смъртоносната атака на Кулите Близнаци? Бяха предупредени. Ден преди това правеха учение по същият сценарии. Защо медиите на САЩ постоянно чоплят и демонстрират фашизъм? Нима мислите, че някой ще ви умира тук за далаверите? ХАХАХАХА

*те са го извършили ! просто , ясно ...и логично ! . а причините са поне 3 ! . чекистите убиха 140 москала ..."в името на голямата цел" - ликвидирането на украйна и нато !

Защото има "запой".

Атаката беше поръчана от Путин, какво отразяване очаквате от руските служби?

Защото в центъра на всичко е Кремъл. Както казваше дядо ми, на руснак и сиганин вяра да нямаш. Учат ги от малки да лъжат, такава им е културата.

Ами нямат си наш Боко - виден спец по дюнерсекюрито: “…С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България – на всеки ъгъл има дюнер… Надяваме се да го отчитат хората, които вземат решение за подобни актове, защото те се вземат централизирано и се наблюдава и поведението на дадени държави.” И тресна Сарафово.. Да не е имало мощна служба и у нас. Справила се с терора. Та да търсим кусур на дугите..

Мощни са срещу гейовете и слабата невъоръжена опозиция. Другият вариант умишлено да са проспали. След толкова предупреждения, да не сложат няколко милиционера пред залата!

Ха ха ха ха Не го прочетох цялото! Сигурно е ДВ! Едно ми е много интересно: Как украинец събори много важен американски мост.

Защото те я организираха .Дори руснаци видяха че ФСБ е устроило тази касапница,никакви Таджики не са стреляли и убивали хора в Кроко Сити. Има стотици клипове в мрежата със стрелците . Огромни здрави мъже със триъгълни гърбове и бицепси. Има и 8 броя мъже от ФСБ в залата със еднакви дрехи . Всичко е устроено от ФСБ по заказ на върхушката и в частност Путин. Въпросът е друг защо Американците се опитват да прикрият това и говорят за ИДИЛ. Има само едно обяснение защото играят заедно със Руснаците . Дори войната в Украйна е договорка пак със тях .

У Кравария направо им забиха резаните самолети у пентагона. Демек отзад. Ега и големото им разузнаване.

У Германия всяка вечер ще си легаш сресан и въобще няама да ти минават тъпи мисли през главата за плакати и тинтириминтири

А кога Путин започва войната срещу ИДИЛ? Или ги прикрива?

Харков и Киев ще бъдат сринати?

Ха ха ха ха Каквото и да пишете, смъртните присъди на Зелен, Буданов и още един са подписани!

Всичката им работа на руснаците е като москвичите им.

Кво им се случва на ИДИЛ в Сирия. Кво стана с тях и наемниците на САЩ в Дамаск.

И колко пъти? Истерик?

Защо мощното руско ПВО не спира украинците да им избомбят черноморския флот и почти всички нефтени рафинерии в европейската част? Защо мощната руска армия започна трета година затънала срещу несравнимо по-зле оборудваната и по-малобройна украинска армия? Защо мощните базаналогови, хиперзвукови ракети на Русия ги няма никви и не вършат нужното? Защо мощната руска артилерия трябва да внася снаряди от Северна Корея и Иран? Защо мощната руска икономика се е свила и произвежда само недостатъчно полезни изкопаеми? Защо мощния руски народ търпи един сатрап да го упавлява? Защо мощните ... Щото няма нищо мощно в тия смешници. Рая за народ, престъпник за управник, крадци и лъжци в управлението.

щот украинците се опитват да извършват стотици терористични актове... чисто статистически няма как да не успяват от време на време.

Е как защо.Заради дядя Вова. Само в един от кенефите му са се маскирали 5-6 спец наза и пазят джуджето докато се напъва.

А па на мощните служби на САЩ им го забиха отзад с макетни ножчета.

Проблемите на Путин и руснаците започват в мига в който войната спре.

Първо ЦРУ да каже как проспаха убийството на Кенеди, как допуснаха на 11 септември да загинат хиляди невинни в два небостъргача. Как проспаха на 19 април 1995 г. в град Оклахома 3-тонната бомба. Жертвите възлизат на 168 убити и над 680 ранени. Българските подлоги дали се интересуват от такива събития?

По старческа инерция, Путин продължава да дрънка против Запада, докато откъм гърба го изненадват стари приятели.

Коментари - Защо мощните спецслужби на Русия не успяха да отразят смъртоносната атака | Днес.dir.bg

Коментари - Защо мощните спецслужби на Русия не успяха да отразят смъртоносната атака | Днес.dir.bg

Коментари

Защото това са "СПЕЦ" службите на путин, не на Русия. Те пазят властта на Тупин, не живота на пролетариата.

Ами как така в САЩ например, не могат да се справят със стрелбите по училищата, което си е ежедневие. Толкова ли е сложно за тази полицейска и милитаризирана държава!?!

Обикновено такива смъртоносни и брутални атаки се правят за укрепване на властта на Путин и с любезното съдействие на работодателите му от партньорските държави.

Нали те са го организирали,какво да предотвратяват?

Мощни са само при терор срещу собствения си народ,в международен план са кръгла нула

Защо пък най- мощните спецслужби на Щатите в света неможаха да отразят смъртиностните атака срещу близнаците в Ню Йорк и Пентагона във Вашингтон? Ако великите сили нямат общ план и единодействие срещу тероризма дълго ще си задават горния въпрос едни на други с пропагандна цел.

Както Ганьо е много ербап на маса, докато не го срещнат някъде мангали и не го изтрескат. Става по-нисък от тевата и по-тих от водата.

Пол Сон, Ерик Шмит и Майкъл Швирц (творците на тази статия) да ми кажат как един козар (без телефон) от Афганистан и разказа играта 2001 год. :) Поне така твърди ЦРУ................

Ами те тези кули си ги бутнаха самите те, по най-демократичния, човешки и хуманен начин.

Службите в Русия не са за спиране на терористите. Те са за спиране на опозицията. Терористите само сплотяват колектива зад "силния" лидер. А службите се грижат да няма кой да задава неудобни въпроси. Дет се вика, итс но а бъг итс а фичър. Системата работи пефректно.

"Спец" службите на азиатската скотщина бяха използвани от късокракия психопат да организират касапницата, за да му развържат ръцете за по-нататъшни репресии срещу противниците си, които хич не са малко, както се разбра по време на изборите. Едвам успяха да потулят множеството случаи на протести на измъчените хора. Освен това подчовекът се кани да използва организираното от него клане като повод да обедини руснаците срещу предполагаемия "враг". А службите от своя страна и с това не можаха да се справят, защото излязоха няколко видеа правени от хора вътра в залата, където много ясно се видя как "силовици" викат по хората и им затварят вратите, за да не избягат. Даже имаше скотове блокирали аварийните изходи.

Службите във всяка авторитарна страна имат една единствена цел - да опазят режима. И това го правят добре. Стигне ли се обаче до живота и добруването на обикновените хора на тях не им пука. Даже ще извадят някой позитив от хорското нещастие. Както и впрочем се случва в русия. Подобни неща имаше и по бай тошово време. Родната милиция пазеше него а не хората. Нищо ново под слънцето.

заради мощните специални служби на англия и сащ

Както в Германия............

Въпроси. Защото става дума за терористична атака. Гадна, подла, финансирана отвън, подготвена от професионални западни спец служби. След атентатите на 9.11 в Америка се установи, че общо 123 разузнавателни подразделения С ОГРОМЕН БЮДЖЕТ не са успели даже и да чуят за атаката. А онази атака беше В ПЪТИ по мащабна. Защо не разбраха? Ами по същите причини. Терористите убиват цивилни - жени и деца и нападат винаги гадно и подло. Та айде стига тъпи въпроси.

Защото те са я поръчали, планирали и извършили.

Шилo

Защото не искаха. За да имат някаква база да лъжат, че Украйна е замесена.

ти че не си се бил с мангали

Аз бих попитал защо тия които са заловили терористите не са в униформа като тези от снимката на статията , а са облечени като членове на селска ловна дружинка . Защо при 9/11 загинаха и много полицаи и пожарникари , а в този случай пристигналите стоят пред сградата и дори не влизат да измъкват задущаващите се от пожара хора. Когато са дошли пред сградата не е имало вече терористи. И как в страна която води война , някой е измиминал над 350 км - това са най малко 4 часа и не е организирано залавяне от специализирани части , а не от местни някакви бабаити като Динко от Ямбол , който лови емигранти

Просто е - така им е наредено!

пффф

Пак четеш руската преса и й вярваш за Германия. :)))

Много просто. Пуснали са за да видят на къде ще забегнат. Можеха и да ги ликвидират на място, но не това е целта. Трябва да се разбере кой ги е пратил и защо. ФСБ-то ги наритаха много хубаво. И в тези служби има и цивилни. Вземи се образовай малко преди да задаваш тъпи въпроси!

Ами защото спецслужбите на Русия са не "мощни", а яко "изпърдяни".

Само дето сега ги предупредиха, какво повече искат? И после преследваха един час бялото Рено...

"Защо мощните спецслужби на Русия не успяха да отразят смъртоносната атака?" Отговорът е напълно очевиден. Защото атентатът беше организиран от руските спецслужби. В Русия тези неща са нормални.

В Германия ако излезеш с плакат "Не на войната" ще те арестуват ли след 5 секунди а после да гонят терористи един час с бялото им Рено? Точно така ще стане...

На САЩ не можаха да отразят смъртоносната атака на Кулите Близнаци? Бяха предупредени. Ден преди това правеха учение по същият сценарии. Защо медиите на САЩ постоянно чоплят и демонстрират фашизъм? Нима мислите, че някой ще ви умира тук за далаверите? ХАХАХАХА

*те са го извършили ! просто , ясно ...и логично ! . а причините са поне 3 ! . чекистите убиха 140 москала ..."в името на голямата цел" - ликвидирането на украйна и нато !

Защото има "запой".

Атаката беше поръчана от Путин, какво отразяване очаквате от руските служби?

Защото в центъра на всичко е Кремъл. Както казваше дядо ми, на руснак и сиганин вяра да нямаш. Учат ги от малки да лъжат, такава им е културата.

Ами нямат си наш Боко - виден спец по дюнерсекюрито: “…С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България – на всеки ъгъл има дюнер… Надяваме се да го отчитат хората, които вземат решение за подобни актове, защото те се вземат централизирано и се наблюдава и поведението на дадени държави.” И тресна Сарафово.. Да не е имало мощна служба и у нас. Справила се с терора. Та да търсим кусур на дугите..

Мощни са срещу гейовете и слабата невъоръжена опозиция. Другият вариант умишлено да са проспали. След толкова предупреждения, да не сложат няколко милиционера пред залата!

Ха ха ха ха Не го прочетох цялото! Сигурно е ДВ! Едно ми е много интересно: Как украинец събори много важен американски мост.

Защото те я организираха .Дори руснаци видяха че ФСБ е устроило тази касапница,никакви Таджики не са стреляли и убивали хора в Кроко Сити. Има стотици клипове в мрежата със стрелците . Огромни здрави мъже със триъгълни гърбове и бицепси. Има и 8 броя мъже от ФСБ в залата със еднакви дрехи . Всичко е устроено от ФСБ по заказ на върхушката и в частност Путин. Въпросът е друг защо Американците се опитват да прикрият това и говорят за ИДИЛ. Има само едно обяснение защото играят заедно със Руснаците . Дори войната в Украйна е договорка пак със тях .

У Кравария направо им забиха резаните самолети у пентагона. Демек отзад. Ега и големото им разузнаване.

У Германия всяка вечер ще си легаш сресан и въобще няама да ти минават тъпи мисли през главата за плакати и тинтириминтири

А кога Путин започва войната срещу ИДИЛ? Или ги прикрива?

Харков и Киев ще бъдат сринати?

Ха ха ха ха Каквото и да пишете, смъртните присъди на Зелен, Буданов и още един са подписани!

Всичката им работа на руснаците е като москвичите им.

Кво им се случва на ИДИЛ в Сирия. Кво стана с тях и наемниците на САЩ в Дамаск.

И колко пъти? Истерик?

Защо мощното руско ПВО не спира украинците да им избомбят черноморския флот и почти всички нефтени рафинерии в европейската част? Защо мощната руска армия започна трета година затънала срещу несравнимо по-зле оборудваната и по-малобройна украинска армия? Защо мощните базаналогови, хиперзвукови ракети на Русия ги няма никви и не вършат нужното? Защо мощната руска артилерия трябва да внася снаряди от Северна Корея и Иран? Защо мощната руска икономика се е свила и произвежда само недостатъчно полезни изкопаеми? Защо мощния руски народ търпи един сатрап да го упавлява? Защо мощните ... Щото няма нищо мощно в тия смешници. Рая за народ, престъпник за управник, крадци и лъжци в управлението.

щот украинците се опитват да извършват стотици терористични актове... чисто статистически няма как да не успяват от време на време.

Е как защо.Заради дядя Вова. Само в един от кенефите му са се маскирали 5-6 спец наза и пазят джуджето докато се напъва.

А па на мощните служби на САЩ им го забиха отзад с макетни ножчета.

Проблемите на Путин и руснаците започват в мига в който войната спре.

Първо ЦРУ да каже как проспаха убийството на Кенеди, как допуснаха на 11 септември да загинат хиляди невинни в два небостъргача. Как проспаха на 19 април 1995 г. в град Оклахома 3-тонната бомба. Жертвите възлизат на 168 убити и над 680 ранени. Българските подлоги дали се интересуват от такива събития?

По старческа инерция, Путин продължава да дрънка против Запада, докато откъм гърба го изненадват стари приятели.