Коментари - Павлова се обяви за подобряване защитата на личните данни | dnes.dir.bg
назад

Павлова се обяви за подобряване защитата на личните данни

80% от европейските потребители не са сигурни в защитата на данните си и трябва да направим необходимото да им дадем увереност.

Обратно в новината

Коментари - Павлова се обяви за подобряване защитата на личните данни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да ми даде тази зурла. Няма ден покой от нея и господарят и.Единствено уверени сме в бедственото си битие.

Стига лозунги!!!!!!!РАБОТЕТЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С РАБОТАТА ЗА КОЯТО ВИ ПЛАЩАМЕ!!!

опааа...??? ,,..САЩ обмислят национализацията на своята мобилна мрежа от пето поколение (5G) съобщават американски медии, позовавайки се на документи, получени от служител в Съвета за национална сигурност...,,???

Лилянке ти как си защити личните данни ?! Като ги даде всичките на лицевата книга и сега няма за какво да се притесняваш , нали :) Само лицевата книга ги знае и цял свят :D

Лиляна Сланината ще защити личните ни данни, както Боко Глупака "защитава" интересите на България последните 10 години, вервайте.

С камъни ще ги защитаваме, прокуратурата с плюнка...

и от данни почна да разбира! медиум! не й стига асфалта...

Тези какви понятия ползват! цифрови пазари цифрова икономика цифрови умения електронно правителство Само какво ли разбират под това? ;)

Втръснахте, омръзнахте , с непрекъснатите си нагли изяви постигате само негативен резултат!

"трябва да направим необходимото да им дадем увереност" да само по статистиката ще се работи , що не хванете някой лайнар от някоя банка или мобилен оператор детопродава данни ? Знаете ли че срещу 200 лева можете да имате данни за всеки познайте отктъде - бивши служители на МВР които сега са детективи. Има супер много обяви. Иначе ако си търсиши съседа по имот почват да се правят на големи зашитници на личните данни. Закона за защита на личните данни е една лъжа която регламентира как да се продават и купуват данни между оператирите и администраторите на такива. Направо ни прецакаха преди 10 години с този закон.

гледа от високо вперила поглед в ,,розовото,, ни ,,джендърбъдеще,,...!!! обхваща ме една ,,джендъреуфория,,...ще отида на психиатър да ми намери ,,джендъркатегорията,,...!!! засега само те я ,,намират,, но не било ,,психическо разстроиство,, а признак на висок интелект ,култура и морал...и наи важното...,,неагресивен,,...!!!

Изпитвам истинско отвращение,когато макар и на снимка, виждам тлъсти,охранени фльорци,които хич не им пука как живеят българите.Не се показва Лиляно,ако искаш хората да не споменават майка ти.

Няма ли начин, да се отнемат незаконно придобити имоти, да бъдат продавани и парите да се ползват за облагородяване на държавата?

няма ли?

Писна ми от пишман специалисти. Озапти ги бе Боце.

Пуснеш ТВ - Гуца мучи насреща, отвориш дира - Гуца в цялата си широчина дава акъл и т.н. Баси има ли нещо, от която тая да не разбира, че поне малко да си отдъхнем от това Нещо?

Абе много я плюят жената ама аз не бих я върнал

то си има GDPR за тая работи или гледате да се отъркате все там дето работата върви за да се правите,че вие вършите нещо... кво разбираш ти от това въобще //Той Да Винчи не бил такъв енциклопедист като теб и боце,ако ви слуша наглотиите човек! Земете се скрийте,вече тумбаци ненаситни!

в това което се случва у нас,ще се хване за главата..... От всевъзможни държавни институции та чак до повечето частни фирни които предоставят обществени услуги се искат нотариални актове на всички граждани на хартиен носител. За да обжалваш едно решение на общината за строеж...живущите в околните сгради трябва да предоставят отново на общината нотариалните си актове,сякаш тя не знае кой плаща данъци като собственик.... За пръстовите отпечатъци на Москов...изобщо няма да коментирам.....

Защо само въртите 10-тина политика, 10-тина певачки, 10-тина "анализатори по всичко". Дайте ни почивка от тях

Екстра, баце, сега ще е още по-невъзможно говнернментал копои да се напинят задето някой казал нещо в нета ахахахаха !

Тая кога научи и дигиталните технологии, та почна да ги разбира?

на българите по важно им е да има кво да ядат и как да се топлят зимно време...боли ги к*ра за твоите данни! И ти като онова чудо дет не знае мария ли е, габриел ли е.. все за глупости се хващате!