Заради новите мерки: Теглят по над 1000 сертификата в минута. РЗИ търси доброволци

До този момент системата на Информационно обслужване е генерирала общо 1.393 млн. документа за завършен ваксинационен цикъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Todor Galmadiev Трябва да се научим, че всяка диктатура в човешката история се е налагала постепенно. С малки стъпки. Преди две години ни принудиха да носим маски. Докато ни лъжеха че това е временно. Две години по-късно свикнахме. Сега ни налагат зелени сертификати и задължителни тестове. Отново, уж временно. Ограничават ни стъпка по стъпка. Докато свикнем с новата уродлива реалност. Ден след ден. Година след година. Децата ни ще израстнат в свят на маскирани зомбита. Свят на социална и културна изолация. Псевдо образование и фалшиви ценности. Свят лишен от елементарни права и свободи. Когато и последните от нас живели в други свободни времена изчезнат. Следващите поколения дори няма да имат представа какво значи да си свободна личност. Това е целта! Псевдоепидемията е само формалният повод. Преди бяха терористите. Отнеха ни основни права, в името на нашата сигурност. Сега е уж някакъв грип. Отнемат ни още свободи. Утре ще е нещо друго. Докато се събудим покорени и подчинени. Това е целта! И това се налага в световен мащаб. Ако днес, утре и всеки следващ ден, не дадем отпор. Ще загубим всичко! Разберете, срещу човечеството се води война. От шепа самозабравили се влиятелни психопати. Свръхбогата върхушка решила че иска цялата власт, над останалата част от човечеството. Това не е теория на конспирацията а самата реалност. Тези хора не искат демократични общества. Те искат подчинени роби. Тодор Галмадиев

с тези сертификати ще лъсне стъкмистиката. Откъде ги пишат днешните бройки не се знае. То населението на страната е 5 милиона.

Заради тези олигофрени, които не се ваксинират, ще се мотаме още години!

А когато всички се ваксинират и нищо не се промени, кой ще понесе отговорност за принудителното ни участие в неуспешния клиничен тест. Ако някой гарантира, че при 80-90% ваксинирани всичко приключва, хората ще се изповаксинират доброволно за месец-два. Никой обаче не смее да се ангажира защото сами не си вярват. Как тогава ние да им повярваме?

Някой доброволно ще яде Бои!

И последните ще станат първи, а първите ще паднат в кърви! Ето как от последни по имунизация в Европа ще ударим 200%:):)

Какви документи да подам и къде, за да ми бъде издаден такъв сертификат?