Заради неспазени обещания: Махмуд Абас обяви, че ще преразгледа отношенията със САЩ

"Съединените щати нарушиха всички международни закони и не спазиха нито едно от обещанията си по отношение на разрешаването на конфликта в Близкия изток", обвини ги палестинският президент

Обратно в новината

Коментари - Заради неспазени обещания: Махмуд Абас обяви, че ще преразгледа отношенията със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя Махмуд абас член ли е на Хамас или не. Как е президент без да е от Хамас? Сигурно се е кефел когато тарамбуките изнасилваха и убиваха млади момичета, а сега запада му е виновен.

Това не е вярно!!! Американците??? Да не спазват обещания??? Стига бе, това не може да бъде:)))

Gugnelid

Тоя пък какво реве! Кой им е виновен на палестинците, че са достатъчно тъпи и леконравни, че да вярват на американците?„ Айде до другия път, когато ще има пак "никой не може да ви даде това, което ние можем да ви обещаем".

Абе кой ти каза че тия работи стават с вярвания.....абе ти къде бе последнните 30г.вввв пещера ли? Тия работи стават с изнасяне на "демокрация" и цветни революции...гледаш са му спретнали на Абаса шарена ревюлюция...ей сега гоулемите демократи и моралисти на света ще изтупат от праха мюсулмански братя и ще ги натресат на Абаса.....докато в Близкия ИЗток не започнат да взривяват маерикански бази и посолства така ще е..

А защо САЩ блокираха Палестина да стане член на ООН? Супер тъпо решение когато целият свят подкрепя Палестина. Затова всички вече са сигурни че евреи управляват САЩ и запада.

Палестинците ако са се надявали на подкрепа от САЩ, значи са пълни балъци. Но не мисля, че са толкова наивни. САЩ винаги са зад Израел. Така е било, е, и ще бъде. Трудно ще има държава Палестина. Това ще стане ако Израел каже, т.е. трябва да се разберат палестинци и израелци.

Какво е очаквал от американските крадци,лъжци и терористи?

Българската академия на науките(БАН) е упълномощена да заяви, че с протокол Номер 0390 от 19.04.2024г единодушно реши като единица мярка за тъпотия и кретенизъм да въведе мерната единица 1 Саб. ( в чест на Венко Сабрутев от ПП). Приема се, че 1 Саб = 1 000 кретени. Единицата мярка влиза в сила от 01.05.2024г. Изпратено е писмо-уведомление за въвеждането на новата мерна единица до Международното бюро по мерки и теглилки в Париж, Франция.

Стигнахме до пълната маргинализация на поянтието Запад, в момента запада изгради лице на колонизатор, който плаши с бомби всеки който не се подчинява и който не дава пет пари за правила и закон , нито в социален, нито в екологичен, нито в икономически, нито в прагматичен план, запада е като няква високотехнологична банда от плячкосващи. това е лицето, което изгражда

запада за пореден път Доказва, че не са нищо повече от високотехнолгична банда от колонизатори изтоващи ресурсите на другите.... понятията хуманост, цивилизованост са изключчително маргинални.... и изключително не адекватни за бандитите без правни, морлани, и цивилиозационни устои, хора които се движат от наследствени предразсъдаци и мисленето им еконструирано от атавистични подходи и на базата на тези атавизми и първосигнална злоба и расиъзм решват срещу кой е Правдиво да воюват , чиста проба расизъм примесен с корупция, малоумие и липса на реална демокраци и власт от народа

Високо- технологична, силно казано...

То няма държава Палестина, но тоя бил палестински президент... В сбъркан свят живеем! И във века на глупостта!

А кой нападна Израел миналата година и взе за заложници жени и деца? Ти да видиш лицемерие!

Етническото напрежение започва през 1919 когато служилите в британската армия евреи остават на територията на Трансйордания, до тогава евреите в този район са били 4000 души, и се започва бомби в джамии, болници, училища и кафенета... така продължава до 1935 година когато арабите за първи път се опълчват на еверите които насилствено "изкупуват" арабските чифлици, арабският бунт продължава до 1939 година когато англичаните успяват да усмирят и двете страни, а Хагана и Иргун, които стават гръбнака на Цахал, продължават с атентатите като някои от акциите им са ноща на каналите- взривяват напоителни канали, ноща на влаковете- взривяват железопътни гари, ноща на пристанищата взривяват няколко кораба и пристанища, и така се стига до 1946... когато Давид Бен Гурион, бъдещият първи израелски министър-председател, записва в дневника му: „Не е възможно да извършим масово прогонване, без прилагане на сила, зверско прилагане на сила.”в рамките на две години евреите избиват десетки хиляди араби, прогонват от домовете им 700 000, и според британските власти евреите заравняват със земята над 400 селища в протектората Палестина. А през 1948 година СССР започва да снабдява евреите с чешко оръжие и това дава военно преимущество на евреите... и "напрежението" се превръща в геноцид, който евреите не прекъсват нито за миг, това че от време на време арабите успяват да отвърнат на евреите няма как да бъде оправдание за официалната политика на Израел да изгони или избие арабите от земите които евреите са си заплюли, особено когато Израел държи като заложници над 20000 арабина... някои от които не са излизали от израелските затвори в които са се родили, тъй че тези жертви на ционизма няма как да бъдат обявени за терористи.

Въобще не ме интересува фермана, който си копи пейстнал! Много добре познавам историята им! Да се избиват колкото си искат, не ми пука! Лицемерно е да нападаш някого като отвличаш жени и деца и после да се вайкаш за танковете по улиците си!

"Отдайте кесаревото на кесаря, Божието - Богу" - Исус Христос. Тези земи са населявани от еврейте и са техни много преди споемнатите от вас години и при вавилонците и асирииците те също са били отнемани от тях за няколко века и после са се връщали еврейте пак в тях. Всички права са на арабите, няма такова нещо, както и Йерусалим не е нито на християните дето са се бороли за него нито на мюсулманите, той си е вечна столица на Юдея и еврейската държава. Това ви е грешката шом няколко века там се е бил настанил друг значи е негово, мисля че аргументите на еврейте за това са по-убедителни.

Няма "палестинци", както няма "косовари" и "македонци". Арабите са ЕДИН НАРОД от Пакистан до Атлантическия океан. Да им намерят някой оазис за катуна. В Палестина са същите навлеци, както циганите в България.

Нещата са много по-дълбоки и сложни! Прибързно си мислиш, че знаеш нещо!

Че кога краварите са спазвали каквото и да било договорки, международни закони и прочие?!? НИКОГА!!! Винаги са прецаквали другите!!!

Всичките ви мисли са вместо да направите държава, да имате запаси от храна, убежища за цивлините са само и единствено да убувате еврейте. По делата ви се познава какви сте, големите борци за свобода - не, фанатизирани мюслита искащи само да правят атентати, отвличат хора, обстрелват с ракети. Такива ще са ви и плодовете, не се учудвам че не ви харесват и уважват.

тия цигани в ивицата газа са толкова тъпи, че тогато преди десетина дни щатите им пуснаха хуманитарна помощ от самолет, загинаха пет-шест индивида ударени от пакетите с храна!!!

Ето се иска малко акъл и кадърност, за да не хвърлиш тежащи няколко тона контейнери върху прегладнялата тълпа, ама от американсерите е разбираемо, че не са постигнали нито едното от двете.

прав си само за едно- тълпа са! тълпа от примати! впрочем след онази война щатите са хвърляли тонове храна над западен берлин от самолети, ама не са убили нито един германец! нито един!!

В Западен Берлин помоща се доставя със самолети които кацат на изградено за целта летище.

Евала, Мозък. Това толкова типично за твоя интелектуален потенциал анализче може само някой с твоя посредствен акъл и да вижда не по-далеч от носа си да го изкара. Явно католиците мразите палестинците още повече от евреите, та нали сега се е завъртяла палачинката така, и вие като фурнаджийски лопати я следвате, ха ха!

Къде видя католици тука зли и злобни човече, тази новина не е за католици, а това е личното ми мнение, а не на Католическата църква. Толкова за казаното.

скоро време не бях чел по голяма простотия да плашиш САЩ хахаааа

Що, 9/11 не се ли случи точно във ФАЩ?

малеййй, те сега и науро ако се опне, край с щатите! абу мазен е малко нагъл, то си е от циганската кръв, та мазен е шеф на ония другите палестинци, не животните от газа! вероятно иска евреите и тях да подкарат!

jingiby

САЩ бая се издъниха с това вето....

Хе, хе, САЩ-исаните изпускат конците.....

Тъжно, но ... от кога агнето държи сметка на вълка?

Откакто зад агнето стои мечка.

Инженерче

Е да, ама ... мечката не може да си оправи собствената бърлога. Вълкут и там вилнее ... отделно - ането е прецакано, щото в отбора на месаря 3 милиона човека са с руски паспорт.