Заподозреният за атентата в Лион - с тъмни очила и армейски шал

Шокирани сме, тук е спокойно, разказа българка, която живее във френския град

Обратно в новината

Коментари - Заподозреният за атентата в Лион - с тъмни очила и армейски шал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плевенлиев пак е объркал лион с окопите на крим. шалът е... според прогнозата за времето... :-)))

Организатор е този който има интерес по -малко хора да гласуват. Кои са тези? Русия , САЩ донякъде , Фарадж с групата на правите краставици, металурзите стопили оловото на катедралата " нашата слива" и онези които носят на главите си плат само с два отвора.

Беше коментирано, че атентатора е бил дегизиран, но е идентифициран и се издирва, маршрута му е проследен по камерите в града. Който и да е атентатора, бил е заплатен. Лион е голям, много красив универистетски град, с млади хора, точно в центъра вечер е пълно с хора по заведенията. За съжаление в града, особено в някои квартали е пълно с африканци, човек има чувството, че се намира в Африка. Затова не е шок, че се случва същото както в Ница, където заселват квартали с африканци. Да не говорим за Париж, където е просто опасно да се ходи, заради сафриканската и арабска измет по центъра, дори точно пред айфеловата кула. Франция не е вече номер едно туристическа страна в Европа и света, а дупката на Европа. След "случайния" пожар на изгорелия до разтопено олово вкаменен покрив на Нотр Дам, преживял 9 века на войни и всякакви опасни събития, всички знаят, че Франция е опасно място!

"същото както в Ница, където заселват квартали с африканци"

точно така. Мак Рон е забелязван често сред жълтите жилетки дегизиран с шал и тъмни очила

"...въпросната бомба е много добре и професионално подготвена, защото е била пълна с шрапнели, с пирони, болтове и винтове. Възможно е да става въпрос за сплашване и привличане на вниманието, коментират още разследващи." Интересно ми е, откога шрапнелите са средство за привличане на вниманието. Доколкото знаех, до сега, те са средство за нанасяне на максимално поражение на жива сила.

Някой да се обади на френското посолство тоя от снимката прилича на Саздов,отишъл е да си отмъщава за Йончева.

Ох,като видя тежко въоръжените облечени в камуфлаж военни патрули,ходещи по двама-трима рамо до рамо се просълзявам от умиление! Ходят бавно и гледат-какво гледат и аз не знам,но всичко това изглежда някак бутафорно.Щото атентаторите ходят по джапанки и се веят с колелета и камиони и никой не подозира какво са замислили.Има нещо сбъркано в борбата срещу тероризма...Трябва да бъдат заловени и екстрадирани всички до коляно молейки се по 5 пъти на ден носещи бради и бурки.

някой мол ще изгърми но охрана няма там тя не се впечатлява от арабески с бохчи

макарОНЧО пак с магическата пръчица успя да попречи днес на жълтите жилетки в лион .

Макрон не ги е тпирал жълтите жилетка дъ протестарат,а да не рушат. Виж Микрон забранява всякакви противо микронски демонстрации в Восква

Бомбата била пълна "СЪС шрапнели, с болтове и с гайки"...Явно някой е събирал шрапнели, за да ги вложи в бомбата...

Извършителят бил с европейски или североафрикански черти, забележете само описанието на политкорекната полиция. Разликата между етническият европеец с бяла кожа, сини очи и светла коса и...арабският талибан с черни комбали, черна брада, черна коса и най-вече доста тъмничка кожа...Как само въртят и сучат.Оставаш без никакви съмнения, че само им плащаме заплати да ни лъжат и закрилят нашите убийци и изнасилвачи като им прикриват престъпленията и замитат следите. Колко е гнусно вече в клетата, стара Европа. Една шепа помияри я разсипаха, а нас ни подложиха на геноцид.

но никой не ти вярва

Никой нищо не му плаща, просто е преразказал инфото за атентатора и причините за това, либерастка кратуно. Кое не ти е вярно ? Че има поне 13 пострадали, отчетени по либерастки като....причинени щети. Да ви се не видят либерастките извращения и гаври с човешки животи и съдби.

Той извършителят е много добре описан и едно към едно е от арабски произход и от близкия югоизток ма се протвят да го изкарат некакъв друг дето убива жени и деца пред пекарна но кой ли може да е това.

Виж как го описват от полицията. Като европеец ИЛИ северноафриканец. Много си приличат, нали ? Като две капки вода.Като близнаци. Ако не беше толкова пошло и грозно всичко това, щеше да е истинска комедия...

Никъде вече в Гейропа не е спокойно, мила Рени. Колко пъти вече ви избиват във Франция ? Париж, Страстбург, Ница, Леон...Къде го видя това спокойствие ? Трепят ги като мухи, било и спокойно...

Въпреки атентатите а противоречията Обединена Европа си остава най хубавото място за живеене и бизнес! Жертвите на атентатита са много по малко от жертвите на Путин в Русия,Украина,Грузия,Приснестровието,Малайзия,Холандия,Сирия.А Европа налага все нови и нови санкции на Москва

Нещо си скаран с интервалите пред запетайките от злоба и омраза може би.

Остава си спокойна, но само в зомбираната ти, либерастка кратуна. Нормалният и средно интелигентен европеец отдавна усеща прпмяната към лошо и целият този либерастки цирк и геноцид. А ти си живей в розово и напушено. Хайде, че предстоят ежегодните гей паради, стягай гъза...

толерастки мозък

Хм, не знам кой е атентатора, но знам кои са му помагачите и духовни покровители-Макрон, Меркел, Юнкер, папа Франциск, Сорос...Всички те трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора.

Знаем кой е о твоят покровител или по скоро работодател и затова сй му наложени санкции и е наротан в ъгъла,А Макрон ,Меркел,папатъ и Сорос са лидера на големи държави Световни икономически,политически и военни сили,а папата е духовен лидир на милиарди.Сорос е просветител и филантроп,а не комплексиран МИКРОн изоларан от всички световни лидери

слаб 2

Един нормален европеец не може да мисли като теб. Замисли се какъв си, за жълти стотинки продаваш бъдещето на децата си...ако въобще имаш такива??

Хахаха...Лелееее какви само малоумни либерастки брътвежи на промит мозък хахаха Направо идеално полиран либераст !

си посял ,това ще пожънеш .много стара истина ,но и неглижирана от много хора .

Ние в България май нещо доста лошо сме посяли, имайки предвид каква е жътвата.

Нищо не сме сяли освен плевели може би.

Българските граждани сте прясно из...такована оборска тор с която торив нивите си

защо нашествениците нямат чипове ,чрез които ще бъдат достатъчно лесни за залавяне ?

сами ли да си ги сложат или да платят на някои да им ги сложи ами то в тях ножа в тях хляба

злото се връща при злосторника .и доброто също при милостивия .Бог пази справедливите .

Ти не се мисли за много праведен

Да бе, много опази примерно арменците от турците или индианците от американските преселници... Друго умно нещо са казали хората - "Бой и ене не се връщат". Учете се от японците как превантивно се елиминира всякаква ислямска или друга опасност.

На кого. Му пука как изглежда някъв примат .за всичко са виновни. Израел и САЩ които. С нищо. Не са по различни от въпросния индивид..лошото е. Страдат европейски. Граждани.и държави.които са ннаи. Малкото. Зло. Във случая..

Подобно описание е достойно за великите комедии на Луи дьо Фюнес на полицайска тематика...

Дори техните бяха с една идея по-сериозни.

Бах си мръсните цигански улици. Личи си че Лион е станал мултикултурен

Кога пък успяхте да ми изтриете коментара, бе смотаняци неграмотни. Някоя неудобна истина ли написах? Статиите ви са пълни догоре с правописни грешки, обаче иначе сте нащрек. Мишки некадърни!

и .... носеше табели отпред от отзад с надпис : " система свой-чужд" и отдолу "код путин"

От кога на палестинския шемаг викат "армейски" шал?

Откакто на афро-мангала викат европеец. Хак да им е. Гнус да го хване човек.

Искали са да кажат "арамейски", ама са изтървали букви.

не знам какво са искали да кажат но май и те не знаят