Коментари - Започват разплащанията на 570 млн. към кредиторите на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, използвайте правилната терминология, не "фалиралата", а "ФАЛИРАНАТА".

Прокуратурата няма ли да провери Доган,от къде са му парите?!? От къде са тези 75 000 лв,от къде са парите,с които купи Топлофикация Варна,от къде са парите,с които построи сарайте си край София и край Бургас?!? Защо прокуратурата разследва единствено хора от сегашната власт,а не разследва истинските грабители на България,които докараха България до сегашното положение?!? Защо не се разследват другарите от БСП-ДПС и СДС?!?

На кредитори ли ще се изплаща, или на лица депозитари /т.е. с влогове/. Крадиторите са тези, които са получили кредити от банката, депозитарите са тези които са предосатвили депозити на банката.

Баси малоумната новина. Какви са тези кредитори, какви са тези опашки?!? Пари се превеждат по сметките. Парите на гражданите отдавна са изплатени от гаранционния фонд.

С чии пари!?

Кредитор е този, който е кредитирал банката с парите си. А другите са кредитополучатели. Разликата е огромна. Депозитните клиенти са кредитори на банката.

С парите от реализирани имоти на банката и с пари, то плащания по кредити към банката.

Тя беше ФИЛИРАНА !

Питай тиквата - той ще ти замаже очите.

ИСКАМ И АЗ ПАРИИИИИИИИ

Изкарай си!

Освен гражданите с гарантирани влогове, банката има и други кредитори!

ма не се стеснявайте-пишете и другите тарикати къде има да вземат ,не е само доган! защо не ги пишете а? защото и вие сте продажници и се криете като мишоци!!!

събрали 570 милиона лева ... а от каква обща маса на несъстоятелността ??!! и има ли ориентировъчна прогноза в доклада на фирмата, която разследваше случая, колко средства биха могли да бъдат събрани, за да съпоставим двете цифри ;)))

От 4 милиарда и 200 милиона успяха преко сили да съберат 570 милиона!? "Хвала" на такива държавни служители! Бития - бит, ама ние сме от еб... страна.

Ще се изплащат пари Само на тези, които са се уредили, или са завели дела, или са връзкари, или ще се плаща Пропорционално на дълга (неизплатената сума над гарантираните 196000 лв ) на Всеки, който беше завлечен от Изкуствения фалит на банката !!! Как е Уреден този въпрос и къде трябва да си търсим парите и правата ???

А длъжниците на банката ще връщат ли?

Stan Stan

А откъде, мислите, са се взели тези пари ? Нали от длъжниците на банката. Която ги връща на нейните кредитори. Трудно ли е да се съобрази ?

Stan Stan

Процесът изобщо не е завършен. Това е само началото. Очаква се да се възстановят поне 2 милиарда.

Савата ще си купи още няколко теца. Той ги купува изгодно. После ги пише студен пезерв и прибира 20 - 30 млн. годишно. През това време правителството спасява марица изток 2. Там студен резерв няма. Савата го взе. Стадото търпеливо обсъжда глупостите на сикаджията и чака следващото стригане.

Преди време, правителството изтегли заем от 3 млрд, за да покрие "дупката" в активите на банката, така че не е толкова лесно да се съобрази :)

Станков, ти Делян ли си или си Доган?

Не бе, не са от длъжниците, за жалост!!! НАЛИЧНИТЕ в КТБ пари към датата на затварянето ѝ са били даже с няколко милиона милиона в повече от тези, които сега синдиците "връщат"... смях! "От последния отчет на КТБ преди да бъде затворена банката е очевидно, че в нея има 518 милиона лева, както и вземания от банки в размер на 131 милиона лева или общо парични средства за близо 650 милиона лева."

Што не пишете името на банката, а на фирмите и некои часни лица - ги драскувате?

Нали Доган е създателят и фалиращият тази банка, ... и сега ще му възстановяват 75 000лв? Кога ще бъде разследван за присвоените сараи в София и на морето и за ТЕЦ Варна - как и по какъв начин ги е придобил???

Аман от измамите и престъпленията на Цецо Василев!

Фалита на КТБ е най-голямата кражба в съвременната история на България, за която все още няма осъдени! А мозъка на цялата операция Цветан Василев си живее царски в съседна Сърбия.

Мозъка е Доган.

Ами в началото с продажба на долари на завишени цени на турците емигриращи преди 20 години

Ако, утре сложат синдиците на банката в ареста, някъде към 6-ти юли тази година, те ще са пропели и всичко ще е ясно.