Коментари - Започват разплащанията на 570 млн. към кредиторите на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако, утре сложат синдиците на банката в ареста, някъде към 6-ти юли тази година, те ще са пропели и всичко ще е ясно.

Фалита на КТБ е най-голямата кражба в съвременната история на България, за която все още няма осъдени! А мозъка на цялата операция Цветан Василев си живее царски в съседна Сърбия.

Мозъка е Доган.

Аман от измамите и престъпленията на Цецо Василев!

Нали Доган е създателят и фалиращият тази банка, ... и сега ще му възстановяват 75 000лв? Кога ще бъде разследван за присвоените сараи в София и на морето и за ТЕЦ Варна - как и по какъв начин ги е придобил???

Ами в началото с продажба на долари на завишени цени на турците емигриращи преди 20 години

Што не пишете името на банката, а на фирмите и некои часни лица - ги драскувате?

Савата ще си купи още няколко теца. Той ги купува изгодно. После ги пише студен пезерв и прибира 20 - 30 млн. годишно. През това време правителството спасява марица изток 2. Там студен резерв няма. Савата го взе. Стадото търпеливо обсъжда глупостите на сикаджията и чака следващото стригане.

А длъжниците на банката ще връщат ли?

Stan Stan

А откъде, мислите, са се взели тези пари ? Нали от длъжниците на банката. Която ги връща на нейните кредитори. Трудно ли е да се съобрази ?

Преди време, правителството изтегли заем от 3 млрд, за да покрие "дупката" в активите на банката, така че не е толкова лесно да се съобрази :)

Не бе, не са от длъжниците, за жалост!!! НАЛИЧНИТЕ в КТБ пари към датата на затварянето ѝ са били даже с няколко милиона милиона в повече от тези, които сега синдиците "връщат"... смях! "От последния отчет на КТБ преди да бъде затворена банката е очевидно, че в нея има 518 милиона лева, както и вземания от банки в размер на 131 милиона лева или общо парични средства за близо 650 милиона лева."

Ще се изплащат пари Само на тези, които са се уредили, или са завели дела, или са връзкари, или ще се плаща Пропорционално на дълга (неизплатената сума над гарантираните 196000 лв ) на Всеки, който беше завлечен от Изкуствения фалит на банката !!! Как е Уреден този въпрос и къде трябва да си търсим парите и правата ???

От 4 милиарда и 200 милиона успяха преко сили да съберат 570 милиона!? "Хвала" на такива държавни служители! Бития - бит, ама ние сме от еб... страна.

Stan Stan

Процесът изобщо не е завършен. Това е само началото. Очаква се да се възстановят поне 2 милиарда.

Станков, ти Делян ли си или си Доган?

събрали 570 милиона лева ... а от каква обща маса на несъстоятелността ??!! и има ли ориентировъчна прогноза в доклада на фирмата, която разследваше случая, колко средства биха могли да бъдат събрани, за да съпоставим двете цифри ;)))

ма не се стеснявайте-пишете и другите тарикати къде има да вземат ,не е само доган! защо не ги пишете а? защото и вие сте продажници и се криете като мишоци!!!

ИСКАМ И АЗ ПАРИИИИИИИИ

Изкарай си!

С чии пари!?

С парите от реализирани имоти на банката и с пари, то плащания по кредити към банката.

Баси малоумната новина. Какви са тези кредитори, какви са тези опашки?!? Пари се превеждат по сметките. Парите на гражданите отдавна са изплатени от гаранционния фонд.

Освен гражданите с гарантирани влогове, банката има и други кредитори!

На кредитори ли ще се изплаща, или на лица депозитари /т.е. с влогове/. Крадиторите са тези, които са получили кредити от банката, депозитарите са тези които са предосатвили депозити на банката.

Кредитор е този, който е кредитирал банката с парите си. А другите са кредитополучатели. Разликата е огромна. Депозитните клиенти са кредитори на банката.

Прокуратурата няма ли да провери Доган,от къде са му парите?!? От къде са тези 75 000 лв,от къде са парите,с които купи Топлофикация Варна,от къде са парите,с които построи сарайте си край София и край Бургас?!? Защо прокуратурата разследва единствено хора от сегашната власт,а не разследва истинските грабители на България,които докараха България до сегашното положение?!? Защо не се разследват другарите от БСП-ДПС и СДС?!?

Питай тиквата - той ще ти замаже очите.

Моля, използвайте правилната терминология, не "фалиралата", а "ФАЛИРАНАТА".

Тя беше ФИЛИРАНА !