Коментари - Започват масови проверки за касови бележки по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави впечатление отново опита за насаждане на страх и подчиненост,ами проверявайте си,защо е нужно да плашите..и какви са тия гръмки афиши,това ви е работата -вършете си я,да ви викаме"браво"ли искате за нещо ,което ежедневно,а не кампанийно трябва да вършите...

ами то има ли кой да генерира покупки по морето??? от къде касови бележки???

А БЕ ЕЛАТЕ В ТЪРНОВО (ВИЛАЕТА НА Ц.Ц.), ЧЕ ОЩЕ ИМА СКЛАДОВЕ ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И МЕТАЛИ, КОИТО НЕ ИЗПОЛЗВАТ КАСОВИ АПАРАТИ!!!

КАСОВИ БЕЛЕЖКИ ИЗИСКВАТ ТЕЗИ ДЕТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ЗА КАКВО ИМ Е КАСОВАТА БЕЛЕЖКА ТЕ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ДАДЕНИ ОТ ЕВР. СЪЮ НИЕ ТЪРСИМ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ КАТО СИ ЕТ ИЛИ ПО ДДС И ИЗДАВАШ БЕЛЕЖКИ НИЩО НЕ ПРАВИШ САМО ЛЕНТИ КОПУВАШ ВНИКНЕТЕ В ПРОЦЕДУРАТА И ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНАТА ЧЕ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА Е ЕДНА ПРОСТАЩИНА

Живи и здрави да са и данъчните и бизнесмените! Аз от 15 години престанах да участвам в играта наречена туризъм! В Гърция сме по цяло лято и сме доволни от качеството на услугата спрямо цената!

Данъчните пак са на почивка на държавна издръжка. В Лозенец в което и заведение да отидеш вечер, касов апарат няма и касова бележка няма. Ама да тогава им е приключило работното време. Арго Апартхотел, в който бях отседнала също нямаха касов апарат и се плаща само в брой.

Седне ли на бара-данъчен е. Туристите са У Гърция!

Данъчните и те къща стрОят. И те обичат боба с кюфтета. Като искат да свършат работа и да хванат някой в крачка, дали ще бият тъпана ?! Кой въобще се връзва на тия анонси?!

Ма айде тоя път да проверяваме всички, не само наши и ваши и телефончето да звъни, а? Но не ставаааа, все пак живеем във Лайнария. За едни има правила, за други не, нали?

Действието се развива 2017, на плаж на Юг, но това е обичайна практика по всички плажове. Към 19:30 дойдоха едни яки момчета с дебели вратлета и започнаха да разтоварват телени огради и да преграждат плажа. Обясниха на всички, че са организирали рок концерт на живо, който ще започне към 22:00ч. За около час преградиха една доста солидна част от плажа, в която останаха затворени и два големи бара, плюс сцена. Към 22:00 ч. започнаха да прииждат тълпи от зажаднели за рок от всякъде, кой с автомобил кой пеша. Образуваха се опашки от по 30-40 човека. Започнаха да пропускат желаещи да посетят събитието, срещу вход от 20 лева. Никакъв документ не се издаваше. "Вътре" по баровете бирата беше по 8 лв, но им бяха свършили двулевките, просто "никъде нямало", за което най-любезно се извиняваха, че нямат да ти върнат. Касови апарати не ползваха. Към 23:00, дойдоха някакви квартални музиканти, които изреваха по два пъти под съпровода на известни парчета и към 0:00 ч. се измориха и започнаха да пускат хитове по желание. И така до сутринта. Имаше си постоянно към 800-900 човека, въпреки, че много хора се качиха на колите още в 23:00 си тръгнаха. Та мисълта ми е, че такива спонтанни мероприятия в които "държавата" не участва, някак си минават "незабелязано" за контролните органи и по-скоро подозирам, че е защото самите проверяващи са мотивирани по подходящия начин. Това никакви проверяващи не го ловят. Всичко е прах в очите на слепите. А всеки който хода да дава по 20 лв за вход без касова бележка и по 10 лв. за бира пак без касова бележка, да си направи сметка, че точно ние храним и отглеждаме мутрите по бетономорието. Беше времето, когато бетона се изливаше от червените куфарчета. Сега, самите ние финансираме изливането на бетона, там.