Започва третият процес по импийчмънт срещу американски президент: какви са обвиненията

Тримата президенти, подлагани на импийчмънт по време на мандатите им, са: Андрю Джонсън през 1868 г., Уилям Джеферсън Клинтън през 1999 г. и Доналд Тръмп през 2020 г. Процесът на последния започва по същество

Обратно в новината

Коментари - Започва третият процес по импийчмънт срещу американски президент: какви са обвиненията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако имахме парите на американците щяхме да сме най-хубавото място на света. второ монако. а американците ги имат тия пари и какво? глупост след глупост... парите ги бият по главите и са изпростели. ясно е как ще завърши този процес. мнозинството е на страната на президента. и ще налее вода в мелницата на президента за преизбирането му. демократите ще загубят и сега и на президентските избори. в US не обичат мрънкачи и лузъри!

Докато има хартия и тонер ще ги ''бият'' парите ама нещо май ако излезнете от осветените улици ще видите реалността на ''просперитета'' на сащ....

PEYTSCH

Срам, какъв срам за човекоподобните които инсцинират тази глупост срещу президента си! Само със злобеене и слугинаж на Обама и Клинтън.

"а доказателствата убедително установяват, че президентът Тръмп е злоупотребил с правомощията на поста си" В такъв случай защо все още не са представени доказателствата? И защо демократите искат отсрочка на процедурата за да търсят още свидетели?! А друг е въпроса как ще има доказателства за вина когато обвинението е базирано на измислено от Шиф доказателство(ужким предоставено от свидетел), което той самият по късно окачестви като Сатира? Която не бива да се взима на сериозно тъй като е направена на шега!?!

Запълват си времето и тия предизборно защото много добре знаят че няма да мине ама поне ще си приказват на воля глупостите и от двете страни..

Предвид Прецедантният характер на американската правна система, мисля, че демократите се опитват да хванат републиканците във вълчи капан. Защо? Защото за да не мине импийчмънта републиканците трябва или да кажат, че президента не е злоупотребил или е злоупотребил, но това не стига за импийчмънт. В първият случай отварят много широко вратата за бъдещи подобни изпълнения както на техни хора, така и на противника. Във вторият случай това означава масов отлив на доверие от Тръмп, заради затъването в блатото на Капитолия. И отново позволяване на аналогични действия от противника в бъдеще. Най-вероятно ще изберат най-малкото съпротивление и ще приемат, че всичко е ОК, с което ще вдигнат краткосрочно акциите на Тръмп... докато той не направи следващият гаф.

Едва ли опитът за бавен преврат на демократите ще успее... Тръмп вече го каза: Америка никога няма да бъде социалистическа... Жалко, че от тамошните университети плъзна по света отровата на културния марксизъм...

когато си изправен пред такива като Тръмп не рядко по-разумно е да ги оставиш да направят over-penetration. Или както казват малките жълти братя от далечен Китай - когато противникът е много силен - използвай силата му за да го победиш.

Американците напоследък казват: демократите имат управленски дефицит, а републиканците вълчи апетит. Ха сега изберете по-малкото зло!

Евреи ходят и хвърлят пари а Тръм ги събира и им ги връща! Ха сега кажете, че вицовете не са истина!

Значи, първо, с този процес ще му изпишат вежди. Второ, втори мандат за Тръмп е сигурен, само до е жив и здрав. После ми звъннете на служебния, за да ми кажете, че съм бил прав.

По колко на минута бате? Поне някой ще прави ли звукови ефекти или само тесла?

Заслужен втори мандат на Тръмп, после два мандата на Майк Пенс и накрая идва Иванка! И с либетастията е свършено!

така ще стане, щото спонсорите ще им бастистат държавата и богаството. Тамън по волята на цар Путин.

Демократите, със своята идиотство, правят всичко възможно Тръмп да бъде преизбран , като показват колко им се е разхлопала дъската.

Крайно време е

Че отстраняването на Тръмп няма да се състои е ясно дори и на най- отчаяните социалист- демократи, но интересното е дали Сенатът ще разпореди разследване на украинските афери на фамилиите Байдън и Пелоси? И двете фамилии са вътре с двата крака! Сенатът има пълното право да формира свои собствени комисии, които да проверят как демократите в долната камера на Конгреса проведоха своето разследване и дали няма нарушение на Конституцията!

Крайно време е рижавият пуяк, узурпирал чрез манипулации властта в най-могъщата държава, да бъде изхвърлен. Добре, че САЩ са демократична страна, в която институциите все още работят. За разлика от корумпираната кочина Тикволандия.

Ти не си добре ,целият свят знае каква,а ма каква демократична държава е ,на теб трябва да казват ТИКВОНИЙ.