Коментари - Започна изграждането на бул. "Рожен" - връзката със Северната скоростна тангента в София | Днес.dir.bg

Започна изграждането на бул. "Рожен" - връзката със Северната скоростна тангента в София

Ще има и трамвайно трасе, което е част от проекта, заедно с цялата подземна инфраструктура, изграждане на водопровод, осветление и озеленяване, заяви Йорданка Фандъкова

Обратно в новината

Коментари - Започна изграждането на бул. "Рожен" - връзката със Северната скоростна тангента в София | Днес.dir.bg

Коментари

Надявам се да не закрият трамайното трасе

То и в Обеля 1 се откри строителство на детска градина , ама площадката вече взе пак да буренясва!

Всичко се прави, за да се увеличи публиката на стадиона на Локото! Фандъкова, като локомотивец, най-после помисли и за нас!

И кой го строи пак - G.P. Group axaxaxaaa

Селяните се заселват в София а не е около София

Тангентата, дето е всъщност хорда, трябва да се свърже с градските входно-изходни булеварди на още няколко места. А задръстването, което се получава на шосето от Илиенци за Требич е толкова голямо, че влияе на цените на имотите в района.

Това за хордата го повтарям от години

Мрасните мьекащи селяни и селянки да спрат да се заселват в столицата и няма да има толкова задръствания.

всеки ден бия по 20 км в посока повече само защо не свърза тангента с Владимир Вазов което отново в права линия са няколко км

Да видиме Данче Павето за последно !

Крадливито чучело мрдана се разбурза да подписва ненужни договори за милиони в последния момент. Всичко трябв да се ревизира и отмени от победелник и селянката в пандиза в Сливен и конфискация

Истинският кмет не беше тази учительница, а Боко. Който софиянец не е проумял това, значи е тъп.

Изтриха ми коментара. :) Не им хареса коментара за Вальо Златев и GP Group :) Или за партиината каса и рестото от инфраструктурните проекти Та ако не знаете- рестото къде отива, значи сте заблудени безкрайно... Банкя до последния момент ще си действа и до последния ден с проекти за тяхните фирми. Няма да се изненадам ако в Неделя на изботите Данчео троши първа копла и за Тунел под Шипка с GP Group

Не е тангента ,хорда е .Тангента е права ,която допира дадена крива само в една точка ,още се нарича допирателна.Хорда е линията ,която съединява две точки, разположени на кривата и се намира вътре в оградената от кривата площ

Тангента си е до София. Околовръстното в северната си част е много далеч от истинския град. Вероятно е строено така по соц време когато е трябвало градът да расте към Кремиковци...

Още малко и повече няма да ни занимават с гербаджийската кметица-мрънкало. Защо не довърши южната дъга на околовръстния път до магистрала Люлин? Къде са работещите лифтове до Витоша? Улиците са с дупки..

пп оправиха българия, сега ще оправят и софия

Южната дъга си расте, но не става за един ден. Отчуждаването там е кошмарно, всеки си е надул цената

Вече са откраднали половината пари, бас държа!

Говорим за инфраструктурен проект , обаче се пише предварително за кражби , ремонти , Брюксел и т.н . Боже, прибери си версиите !!!!

Ся чистачката като стане кметица или партийното синче ще видите един булевард. Каквото беше направено досега това беше. Нали виждате и по магистралите колко се строи от както шарлатаните са на власт.

И да триете и да не триете истината е тази - бюджетът на София е по-голям от този на Брюксел. През 2022 г. бюджетът на град Брюксел е бил 912 милиона евро. За същата тази 2022 г. бюджетът на София е бил над 2 милиарда лева, което е над 1 милиард и 22 милиона евро. Ама къде е Брюксел, къде е ГЕРБ-овата София.

Никога повече няма да се случи на София да има такъв кмет. Велик човек.

Велиока е. Открива строежа на цели 400 метра. Оня другият откриваше половин връзка към летището. Откриватели на парче.

Ти сериозно ли? Баси дебелашката шега :) В кой свят живеете ? На коя планета?

На бас, че ремонтът вече е плануван!

При този реномиран строител, ... едва ли :)

Браво на Данчето! Добър кмет беше!

Амин! И на данчиту, царизата на Ромското десетилетие и на пп гроб! Амин!

там връзка има но трябва да се откраднат идни милиони лесно и бързо. Коха ще направиш останалите връзки на северната тангента, които така си останаха с купища пръст - към ж.к. Левски Г, към Ботевградско пък връзка изобщо НЕМА. Марш към сливенския свракО!

Аха Гепи Груп. Скоро ще стане и после 3 ремонта

Данче, Фандъкова, Само да те светна, че бюджетът на София е по-голям от този на Брюксел. Ама има някаква разлика между двата града, нали? След кметуването на Борисов и твоето, София прилича на голямо село. Дори и от Витошка успя да направиш една голяма селска чезга, на която когато ти дадеш да правят базари и заради кръчмите и масите по самата улица вече не може да се ходи спокойно. За Графа, за Ларгото, за оня водоплавателен канал - Околовръстното, за мърсотията и смрадта ... Това е за наследството от ГЕРБ.

На теб май звездите ти говорят. София е столицата с най-нисък бюджет в ЕС. Айде бегай да нахраниш стоката.

Бюджетът на София е над 2 млрд лева на година. Без кредитете, каквито Фандъкова редовно тегли. Бюджетът на Брюксел е около 1 млрд. евро.

Наистина бюджетът на Брюксел е малко над 1 млрд евро

Глупости, лъжльо! Не ставай смешен! “Бюджета на София бил по голям от този на Брюксел.” Брюкселския бюджет е десетки пъти над Софийския.

Всъщност герб официално беше закрит в София на 29.10.2023. Остана само Герб Банкя.. Явно там ще е пожизенно..

Това закриване е за пети път от няколко години:)))) След последното закриване крепят нефелния Денков и налудния Кирчо, че иначе избори и трета-четвърта сила, малко преди БСП:)))))))))))))))))

Злобееш комуне! Пак са първа политическа сила с най-много мандати и гласоподаватели.

Комунисти са само вашите деди, които се довлякоха от селата с калните галоши и ми напълниха градО.

Фандък, тия 400м трябваше да са готови преди 5г. Явно зорът е да влязат фирмите в проекти ала ласт минет и да се отчетем на Боце Банкянски!

Призовавам нищо повече да не се строи, както вече три години в държавата. Борис Бонев може сам и на половин цена да построи всичко по конец. Бонев е голям строител и сега си стърси жълта каска, за да започне по нов начин всичко - две години ще вади ядки от построеното, две години ще изработва високотехнологични проекти с екоасфалт и след това - на избори. Това са 4 години интервюта с каска.

То няма нормален градски транспорт към северните райони , тя се загрижила за някакви си 400м. За да стигне до прехваленото метро, човек трябва да ползва 2 превозни средства и да си отдели 40мин , само за да се добере до него! Децата ми губят по 3часа дневно, за да отидат до училище. Но важното е да се мънка постоянно как "всички трябва да слязат от колите"

Да, градксия транспорт и неудобен и нередовен, но това не можеш да го обясниш на някой, който не слиза от служебния мерцедес.

Ходи си на село ,неграмотен цървул. Нито можеш да пишеш,нито да лъжеш. ГрадскиЯТ транспорт е и удобен, и редовен. Преди Фънди да стане кмет беше хаос и мръсотия.

Нямам село, за твое съжаление. София никога не е била по мръсна и приличаща на индийско гето. Щом на теб ти харесва така, ясно е кой идва от село. Винету, прочете ли го?

За транспорта не е толкова лош.....е, има какво още да се желае, но то винаги може и повече. Като се сетя за маршрутките един върху друг.....добре, че ги разкараха.

Не ти се разбира особено какво искаш да кажеш. От кой квартал си, защо недоволстваш под статия за инфраструктурен проект, които следва да подобри нещата... или си хейтиме за спорта?

Обясни как точно построяването на 400м трилентов път , който се влива в еднолентов такъв , облекчава по някакъв начин мизерията с липсата на градски транспорт? За протокола , живея в Требич, квартал на София от 1971г, през него минават 2 "селски" рейса, всеки един средно през час. Маршрутки няма отдавна, всекидневно минавам по 150км за да си возя децата до училище.

По план трябва да има метростанции в жк Толстой и Илиянци. Но аз също много пъти съм казвал,че Свобода има нужда от повече транспорт.

Каквото направи тази жена Фандъкова - това ще ни остане. Като гледам какво се случва на национално ниво от ПП и ДБ - нищо ново няма да има в България следващите 4 години.

Мдааа - за 12 години и над 24 милиарда лева от парите на данъкоплатците - какво точно построи тази женица ? Не е грешка - 24 МИЛИАРДА лева - и тук не влиза метрото, то е по европейска програма ! Та викаш още една столица е построила за тези пари нали ? Нека да ти обясня - пейки за по 5000 лв., пренаредени жълти павета за 150 млн., зелен трамвай по Борис 3 за 180 млн. и други подобни ... Пълзиш ли доволно робе ?

Недей да лъжеш!Скъпите пейки ни ги набутаха кметовете на ПП-ДБ. При нас в Красно село го направи жълтата кметица. Едни и същи люлки ги монтират в няколко градинки. Изкарат 1 седмица и хайде местят ги на друго място.

Мхм, остана ни ремонта на ремонта и презастроено индийско гето…

даже наколко гета, пълни с гласопУскатели за крадливата самоковска кукумявка и дебелосереца от банкя. С циганските гласове спечели на косъм последните избори, но това ще и е

Забравете тези откривания и рязане на ленти... Под мъдрото ръководство на жълтопаветната свилоч това ще са само добри спомени, особено в северните части на града...

За строежа на 400м булевард са отишли на първа копка цяла делегация и са му посветили цяла статия....похвално! Дано после не се окаже,че липсва половината асфалт,а водопровода да протече след втората година

Ами, зависи как ще го построят наследниците на Фандъкова.

Затова призовавам нищо повече да не се строи, както вече три години в държавата. Борис Бонев може сам и на половин цена да построи всичко по конец. Бонев е голям строител и сега си стърси жълта каска, за да започне по нов начин всичко - две години ще вади ядки от построеното, две години ще изреаботва високотехнологични проекти и след това - на избори. Това са 4 години интервюта с каска.

Разбира се - ГеПи Груп!

18 години гавра на ГЕРБ със Северните територии. Когато софиянци ви изритаха от общината по наглите и крадливи задници, тогава се сетихте да правите връзка с тангентата. Бъди проклета, Фандъкова.

Споко, не се хаби, сега ще им гледаме сеира и на следващите.

Който кълне се връща върху него селски комуноид и най-вече върху децата му но тогава вас няма да ви има неядящите х'асфалта дебилни идиоти

Гербаджийска проститутко, от истината боли, нали. А още повече боли като те изритат от хранилката.

Ама наистина ли е изрекла бисера "трамвайно шосе"? А иначе – отново строят познатите ни дюлгери от K.G.B. group. Хубавата новина е, че балотажът вдругиден ще бъде без участието на нито една бокова слугиня.

Таман ще го пуснат след 2 години, и ще го разкопаят за метрото - както направиха с бул. Мария Луиза.

папат като за последно.

И разбира се.. ден преди да изчезнат герберските калинки завинаги от София - да порадим малко поръчки на "нашите" хора, в случая гледам ГП груп, тия дето не довършиха нито едно нещо в срок и с под 100% допълнително оскъпяване... ама така де, договорът е сключен, фандъка си е изпълнила нарежданията, всичко е точно, Васката да му мисли сега тия дебили как ще завършат това без да му вдигнат нервите

Ако няма ала бала с машините, Васката ще я гледа общината само отвън.

Ще я гледаш ти, както си я гледал и досега и всичко останало през живота си. Айде питай другарката от махлата, колко тоалетни е построила през живота си. Но комунистите са така - само драпат, искат, говорят и като трябва да се прави и видят че малко са се изхвърлили почват да търсят други виновни, а те се окопават във властта

Я ми кажи каква е пограмата на ваня газпрома? Не че васко уото става, на искм да чуя каква е ромската програма?

Леко да не се задавите от злоба. Не ме интересува програмата нито на ДС-то нито на Другарката. Много лично ги приемате нещата. Правя констатация, пък дали е вярна ще се види в неделя. Живи и здрави и се осъзнайте малко. Моля, похвалете се какви висоти сте постигнали в живота, пък на следващите избори може и за Вас да гласуваме.

Що така се разбързаха в последния момент? Да не би щото вече тези проекти няма да пълнят герберската гушка? :)

Едно последно черпене за гепи груп

Браво! Откога чакаме това да се случи! Дано някой ден да доживеем и бул. Илиянци. и към Владимир Вазов и т.н. Как са се сетили, че има и северни квартали освен южни, направо не ми се вярва....

Комисионната е голяма и е последна - затова от герП се сетиха и за северните квартали !

Спирайте веднага, повече в София няма да се строи нищо - само соларни панели и батерии за Прокопиев. Моментално спрете всякакви строежи на пътища, ще се карат само еко-тротинетки.

Коментари - Започна изграждането на бул. "Рожен" - връзката със Северната скоростна тангента в София | Днес.dir.bg

Започна изграждането на бул. "Рожен" - връзката със Северната скоростна тангента в София

Ще има и трамвайно трасе, което е част от проекта, заедно с цялата подземна инфраструктура, изграждане на водопровод, осветление и озеленяване, заяви Йорданка Фандъкова

Обратно в новината

Коментари - Започна изграждането на бул. "Рожен" - връзката със Северната скоростна тангента в София | Днес.dir.bg

Коментари

Надявам се да не закрият трамайното трасе

То и в Обеля 1 се откри строителство на детска градина , ама площадката вече взе пак да буренясва!

Всичко се прави, за да се увеличи публиката на стадиона на Локото! Фандъкова, като локомотивец, най-после помисли и за нас!

И кой го строи пак - G.P. Group axaxaxaaa

Селяните се заселват в София а не е около София

Тангентата, дето е всъщност хорда, трябва да се свърже с градските входно-изходни булеварди на още няколко места. А задръстването, което се получава на шосето от Илиенци за Требич е толкова голямо, че влияе на цените на имотите в района.

Това за хордата го повтарям от години

Мрасните мьекащи селяни и селянки да спрат да се заселват в столицата и няма да има толкова задръствания.

всеки ден бия по 20 км в посока повече само защо не свърза тангента с Владимир Вазов което отново в права линия са няколко км

Да видиме Данче Павето за последно !

Крадливито чучело мрдана се разбурза да подписва ненужни договори за милиони в последния момент. Всичко трябв да се ревизира и отмени от победелник и селянката в пандиза в Сливен и конфискация

Истинският кмет не беше тази учительница, а Боко. Който софиянец не е проумял това, значи е тъп.

Изтриха ми коментара. :) Не им хареса коментара за Вальо Златев и GP Group :) Или за партиината каса и рестото от инфраструктурните проекти Та ако не знаете- рестото къде отива, значи сте заблудени безкрайно... Банкя до последния момент ще си действа и до последния ден с проекти за тяхните фирми. Няма да се изненадам ако в Неделя на изботите Данчео троши първа копла и за Тунел под Шипка с GP Group

Не е тангента ,хорда е .Тангента е права ,която допира дадена крива само в една точка ,още се нарича допирателна.Хорда е линията ,която съединява две точки, разположени на кривата и се намира вътре в оградената от кривата площ

Тангента си е до София. Околовръстното в северната си част е много далеч от истинския град. Вероятно е строено така по соц време когато е трябвало градът да расте към Кремиковци...

Още малко и повече няма да ни занимават с гербаджийската кметица-мрънкало. Защо не довърши южната дъга на околовръстния път до магистрала Люлин? Къде са работещите лифтове до Витоша? Улиците са с дупки..

пп оправиха българия, сега ще оправят и софия

Южната дъга си расте, но не става за един ден. Отчуждаването там е кошмарно, всеки си е надул цената

Вече са откраднали половината пари, бас държа!

Говорим за инфраструктурен проект , обаче се пише предварително за кражби , ремонти , Брюксел и т.н . Боже, прибери си версиите !!!!

Ся чистачката като стане кметица или партийното синче ще видите един булевард. Каквото беше направено досега това беше. Нали виждате и по магистралите колко се строи от както шарлатаните са на власт.

И да триете и да не триете истината е тази - бюджетът на София е по-голям от този на Брюксел. През 2022 г. бюджетът на град Брюксел е бил 912 милиона евро. За същата тази 2022 г. бюджетът на София е бил над 2 милиарда лева, което е над 1 милиард и 22 милиона евро. Ама къде е Брюксел, къде е ГЕРБ-овата София.

Никога повече няма да се случи на София да има такъв кмет. Велик човек.

Велиока е. Открива строежа на цели 400 метра. Оня другият откриваше половин връзка към летището. Откриватели на парче.

Ти сериозно ли? Баси дебелашката шега :) В кой свят живеете ? На коя планета?

На бас, че ремонтът вече е плануван!

При този реномиран строител, ... едва ли :)

Браво на Данчето! Добър кмет беше!

Амин! И на данчиту, царизата на Ромското десетилетие и на пп гроб! Амин!

там връзка има но трябва да се откраднат идни милиони лесно и бързо. Коха ще направиш останалите връзки на северната тангента, които така си останаха с купища пръст - към ж.к. Левски Г, към Ботевградско пък връзка изобщо НЕМА. Марш към сливенския свракО!

Аха Гепи Груп. Скоро ще стане и после 3 ремонта

Данче, Фандъкова, Само да те светна, че бюджетът на София е по-голям от този на Брюксел. Ама има някаква разлика между двата града, нали? След кметуването на Борисов и твоето, София прилича на голямо село. Дори и от Витошка успя да направиш една голяма селска чезга, на която когато ти дадеш да правят базари и заради кръчмите и масите по самата улица вече не може да се ходи спокойно. За Графа, за Ларгото, за оня водоплавателен канал - Околовръстното, за мърсотията и смрадта ... Това е за наследството от ГЕРБ.

На теб май звездите ти говорят. София е столицата с най-нисък бюджет в ЕС. Айде бегай да нахраниш стоката.

Бюджетът на София е над 2 млрд лева на година. Без кредитете, каквито Фандъкова редовно тегли. Бюджетът на Брюксел е около 1 млрд. евро.

Наистина бюджетът на Брюксел е малко над 1 млрд евро

Глупости, лъжльо! Не ставай смешен! “Бюджета на София бил по голям от този на Брюксел.” Брюкселския бюджет е десетки пъти над Софийския.

Всъщност герб официално беше закрит в София на 29.10.2023. Остана само Герб Банкя.. Явно там ще е пожизенно..

Това закриване е за пети път от няколко години:)))) След последното закриване крепят нефелния Денков и налудния Кирчо, че иначе избори и трета-четвърта сила, малко преди БСП:)))))))))))))))))

Злобееш комуне! Пак са първа политическа сила с най-много мандати и гласоподаватели.

Комунисти са само вашите деди, които се довлякоха от селата с калните галоши и ми напълниха градО.

Фандък, тия 400м трябваше да са готови преди 5г. Явно зорът е да влязат фирмите в проекти ала ласт минет и да се отчетем на Боце Банкянски!

Призовавам нищо повече да не се строи, както вече три години в държавата. Борис Бонев може сам и на половин цена да построи всичко по конец. Бонев е голям строител и сега си стърси жълта каска, за да започне по нов начин всичко - две години ще вади ядки от построеното, две години ще изработва високотехнологични проекти с екоасфалт и след това - на избори. Това са 4 години интервюта с каска.

То няма нормален градски транспорт към северните райони , тя се загрижила за някакви си 400м. За да стигне до прехваленото метро, човек трябва да ползва 2 превозни средства и да си отдели 40мин , само за да се добере до него! Децата ми губят по 3часа дневно, за да отидат до училище. Но важното е да се мънка постоянно как "всички трябва да слязат от колите"

Да, градксия транспорт и неудобен и нередовен, но това не можеш да го обясниш на някой, който не слиза от служебния мерцедес.

Ходи си на село ,неграмотен цървул. Нито можеш да пишеш,нито да лъжеш. ГрадскиЯТ транспорт е и удобен, и редовен. Преди Фънди да стане кмет беше хаос и мръсотия.

Нямам село, за твое съжаление. София никога не е била по мръсна и приличаща на индийско гето. Щом на теб ти харесва така, ясно е кой идва от село. Винету, прочете ли го?

За транспорта не е толкова лош.....е, има какво още да се желае, но то винаги може и повече. Като се сетя за маршрутките един върху друг.....добре, че ги разкараха.

Не ти се разбира особено какво искаш да кажеш. От кой квартал си, защо недоволстваш под статия за инфраструктурен проект, които следва да подобри нещата... или си хейтиме за спорта?

Обясни как точно построяването на 400м трилентов път , който се влива в еднолентов такъв , облекчава по някакъв начин мизерията с липсата на градски транспорт? За протокола , живея в Требич, квартал на София от 1971г, през него минават 2 "селски" рейса, всеки един средно през час. Маршрутки няма отдавна, всекидневно минавам по 150км за да си возя децата до училище.

По план трябва да има метростанции в жк Толстой и Илиянци. Но аз също много пъти съм казвал,че Свобода има нужда от повече транспорт.

Каквото направи тази жена Фандъкова - това ще ни остане. Като гледам какво се случва на национално ниво от ПП и ДБ - нищо ново няма да има в България следващите 4 години.

Мдааа - за 12 години и над 24 милиарда лева от парите на данъкоплатците - какво точно построи тази женица ? Не е грешка - 24 МИЛИАРДА лева - и тук не влиза метрото, то е по европейска програма ! Та викаш още една столица е построила за тези пари нали ? Нека да ти обясня - пейки за по 5000 лв., пренаредени жълти павета за 150 млн., зелен трамвай по Борис 3 за 180 млн. и други подобни ... Пълзиш ли доволно робе ?

Недей да лъжеш!Скъпите пейки ни ги набутаха кметовете на ПП-ДБ. При нас в Красно село го направи жълтата кметица. Едни и същи люлки ги монтират в няколко градинки. Изкарат 1 седмица и хайде местят ги на друго място.

Мхм, остана ни ремонта на ремонта и презастроено индийско гето…

даже наколко гета, пълни с гласопУскатели за крадливата самоковска кукумявка и дебелосереца от банкя. С циганските гласове спечели на косъм последните избори, но това ще и е

Забравете тези откривания и рязане на ленти... Под мъдрото ръководство на жълтопаветната свилоч това ще са само добри спомени, особено в северните части на града...

За строежа на 400м булевард са отишли на първа копка цяла делегация и са му посветили цяла статия....похвално! Дано после не се окаже,че липсва половината асфалт,а водопровода да протече след втората година

Ами, зависи как ще го построят наследниците на Фандъкова.

Затова призовавам нищо повече да не се строи, както вече три години в държавата. Борис Бонев може сам и на половин цена да построи всичко по конец. Бонев е голям строител и сега си стърси жълта каска, за да започне по нов начин всичко - две години ще вади ядки от построеното, две години ще изреаботва високотехнологични проекти и след това - на избори. Това са 4 години интервюта с каска.

Разбира се - ГеПи Груп!

18 години гавра на ГЕРБ със Северните територии. Когато софиянци ви изритаха от общината по наглите и крадливи задници, тогава се сетихте да правите връзка с тангентата. Бъди проклета, Фандъкова.

Споко, не се хаби, сега ще им гледаме сеира и на следващите.

Който кълне се връща върху него селски комуноид и най-вече върху децата му но тогава вас няма да ви има неядящите х'асфалта дебилни идиоти

Гербаджийска проститутко, от истината боли, нали. А още повече боли като те изритат от хранилката.

Ама наистина ли е изрекла бисера "трамвайно шосе"? А иначе – отново строят познатите ни дюлгери от K.G.B. group. Хубавата новина е, че балотажът вдругиден ще бъде без участието на нито една бокова слугиня.

Таман ще го пуснат след 2 години, и ще го разкопаят за метрото - както направиха с бул. Мария Луиза.

папат като за последно.

И разбира се.. ден преди да изчезнат герберските калинки завинаги от София - да порадим малко поръчки на "нашите" хора, в случая гледам ГП груп, тия дето не довършиха нито едно нещо в срок и с под 100% допълнително оскъпяване... ама така де, договорът е сключен, фандъка си е изпълнила нарежданията, всичко е точно, Васката да му мисли сега тия дебили как ще завършат това без да му вдигнат нервите

Ако няма ала бала с машините, Васката ще я гледа общината само отвън.

Ще я гледаш ти, както си я гледал и досега и всичко останало през живота си. Айде питай другарката от махлата, колко тоалетни е построила през живота си. Но комунистите са така - само драпат, искат, говорят и като трябва да се прави и видят че малко са се изхвърлили почват да търсят други виновни, а те се окопават във властта

Я ми кажи каква е пограмата на ваня газпрома? Не че васко уото става, на искм да чуя каква е ромската програма?

Леко да не се задавите от злоба. Не ме интересува програмата нито на ДС-то нито на Другарката. Много лично ги приемате нещата. Правя констатация, пък дали е вярна ще се види в неделя. Живи и здрави и се осъзнайте малко. Моля, похвалете се какви висоти сте постигнали в живота, пък на следващите избори може и за Вас да гласуваме.

Що така се разбързаха в последния момент? Да не би щото вече тези проекти няма да пълнят герберската гушка? :)

Едно последно черпене за гепи груп

Браво! Откога чакаме това да се случи! Дано някой ден да доживеем и бул. Илиянци. и към Владимир Вазов и т.н. Как са се сетили, че има и северни квартали освен южни, направо не ми се вярва....

Комисионната е голяма и е последна - затова от герП се сетиха и за северните квартали !

Спирайте веднага, повече в София няма да се строи нищо - само соларни панели и батерии за Прокопиев. Моментално спрете всякакви строежи на пътища, ще се карат само еко-тротинетки.