Започна делото срещу Матео Салвини за оставени в морето мигранти: Свидетел е дори Ричард Гиър

Прокурорите обвиняват ексминистъра в неизпълнение на служебни задължения и отвличане заради отказа му да пусне през август 2019 г. кораба "Оупън армс" в италианско пристанище

Обратно в новината

Коментари - Започна делото срещу Матео Салвини за оставени в морето мигранти: Свидетел е дори Ричард Гиър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ричард Гиър, ... голем праз, в Европа кой се интересува от Холивудския дърт педерас

натоварили ги край бреговете на Либия и ги транспортирали до Италия? правилното е било да ги разтоварят обратно на територията на Лижия и да продълцат да издирват други самоубийци, а не 3 седмици да си мързелуват край Сицилия... а колко емигранти са загубили живота си през този момент? ако не бяха стояли толкова време - можеше да спасят живота на много други...хм... хора?

Ричард,и ти ли мина на другият бряг?

Салвини трябва да получи медал. Гнусни либерастки скалъпени лъжи и обвинения гледаме сега.

Анализатор по 1 медия разви теорията, че ЕС натиска агресивно за РС Македония, защото я гласят за БЕЖАНСКИ ЦЕНТЪР. За да предпазят себе си, европейците ще набутат други държави.

Има едно златно правило - Заповед на висшестоящ не се изпълнява, ако противоречи на морала и е насочена срещу Държавата! Крайно време е Кретените от ЕС да проумеят, че законите на ЕС, са препоръчителни, а не трябва да са с превес над националните законодателства! В противен случай, съответните държави се превръщат в безсловестни територии, сляпо следващи чужди заповеди и интереси!

Късно е - еврозелките не спират да натякват на непослушните държави като Унгария и Полша, че ЕВРОПЕЙСКОТО законодателство е НАД националните. :(

Та Ричард гиър да покани всички бонговци да му гостуват за негова лична сметка в именията му. Р. Гиър да заплати чартърни полети и круизи за любимите му имигранти и лично да ги посреща в Щатите, като им осигури добър живот. С нотариално заверка да дари всичките си имоти, да сложи препаска тип Тарзан и да посрещне тълпите търсещи земи за опостушение. Като даде личен пример може да поиска чак тогава и други милионери да го последват. Нещо няма желаещи да се разделят с движими и недвижимо имущество. Следствие, да се завре в американската си дупка, защото Европа е на Европейците.

След като, мигрантите са спасени от испански кораб, защо ще ги карат в Италия??

Че кой простак пуска абсолютно нелегални нашественици терористи в страната си?Хамериканците защо мне отворят границите за всички?

корабът "Оупън армс" се използва за нелегален трафик на мигранти!

Просто Италия, както и всички държави от ес нямат суверенитет, колкото и да не ви се иска, това е истината. Няма как да бъдеш съден, от собствената си държавата, за това че си опитал да предотвратиш чужда инвазия. Не, това не е парадокс, това е доказателство, че държавите не се управляват по начин защитаващ тяхния интерес

На Гиър май не му е ясно, че има разлика от сицилианската мафия във филмите и в реалният свят.

Това вече е прекалено. Те са без редовни документи и визи. Те са излезли в морето на разходка. оставени са да си продължаъ плаването.

Ричард Гиър облиза гъза на Сорос, скапаняк!

Дали загриженият Ричард Гиър е предлагал някога да помогне за настаняването на мигранти в някое от скъпите си имоти? Че и в Щатите идват доста такива от Мексико.

Всеки който иска да помогне на народа си и хората си незабавно е обявен за страшен злодей и обвинен в геноцид и престъпления срещу човечеството (справка Милошевич, Уго Чавес, Томас Санкара и т.н и т.н. списъка е дълъг).