2,9 млн. лева заплати заработиха затворниците през 2016 г.

Близо 2,9 милиона лева под формата на заплати са получили затворниците затворници през 2016 година, съобщава днес "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - 2,9 млн. лева заплати заработиха затворниците през 2016 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ядат, серат и цял ден зяпат порно и ние им плащаме - евала

Затворник да си в България:((Хранят обгрижват те плащат ти консумативите а ти си трупкаш заработеното:((((( Съглаен съм да им се приспада нещо от присъдата ама да им се дават пари не съм съгласен

Ми влизай, какво се дърпаш? Само не ми казвай, че си много честен и няма защо.

Затворите ни са в много лошо състояние. Трябва да се обърне внимание, трябва да се построят нови. ЕС да помогне, нали са за хуманното отношение. БХК вместо да обявява убийците за мъже на годината и да дразни хората, Амнести интернешънъл - да мобилизират общественото мнение, вместо да обиждат хората, да се премисли внимателно и да се подобрят условията. А също да се разширят местата. Това ще спомогне повече престъпници да получат ефективни присъди и ефективно да ги лежат.

"Близо 2,9 милиона лева под формата на заплати са получили затворниците затворници през 2016 година, съобщава днес "Монитор"." освен затворниците затворници какви други затворници има?

Добре де, заработи толкова. А колко струва затвора им? Изобщо работа без сметка. И това за доброволен труд, който не се заплаща, прилича на робство. Започна в САЩ от затворниците, но се прехвърли и на свободните длъжници (всички в САЩ са си длъжници по рождение). Напоследък пак там се налага като форма за да имат студентите стаж преди да почнат да работят. Даже си плащат за да работят. По време на кризата, защото имаше работници гратис безработицата скочи неимоверно.

Значи, храним ги, топлим ги, обличаме ги и... заплати им даваме за това, че метат пространството, в което живеят, и по-бързо ги пускаме за това, че "работят". А на домакините у дома никой не им отчита метенето и чистенето за работа!

ами тук бъркаш. по принцип всеки един човек може да отиде до затворническо общежитие с лек режим и да наеме колкото му трябват работници. има там някакви правила - по един надзирател на еди колко си човека. трябва да им се подсигури обед. и надниците са някакви смешни - преди десетина- петнайсе години бе 7-8 лв на ден. определено бе по изгодно да земеш няколко затворника да ти свършат мръсната работа нейде от колкото да дириш нормални работници. за затворниците това да работят някъде бе бонус - нещо от сорта 1 дни работят - водят им се 3 от присъдата.

Като ''заработват'' защо не си плащат престоя дето ние им го плащаме???

и да не съм ви чул да се оплаквате че у нас не влизали в затвора , ето ви решение на съд в германия от вчера - за изнасилване на 6 годишно момимиче на мигранта от пакистан му дадоха 20 месеца условно , а на бащата на момичето понеже се нахвърлил с нож да се саморазправя с престъпника полицаите му пуснали неколко куршума и тои починал на място . интересна история не мислите ли ?

Може ли линк към статията, нещо не ми се вярва

потърси в немската преса има го на много места , решението е на съда в берлин от 15.02.2017г. защо ми е да те лъжа , може сам прочетеш и да се убедиш .

ето сложи това заглавие в гоогле.де и може да прочетеш -Ein 27-Jähriger hat einen sexuellen Übergriff auf ein sechsjähriges Mädchen auf dem Gelände einer Flüchtlingsunterkunft in Berlin-Moabit zugegeben. Er bekam Bewährung

Ол инклузив:Влизаш на лек режим, държавна манджа и лека заплатка

İнтерено наистина.. а има пенсионери взимат по 150 лева и трябва да се издарясз с тези пари.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.