Повишение на заплатите през 2010 г.? Забравете!

Преобладаваща част от работодателите в дружества с над 100 човека персонал възнамеряват да запазят равнището на заплати на своите служители през следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Повишение на заплатите през 2010 г.? Забравете! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво си мислите, че ще ви стоим тук да ви робуваме ви бе нещастници скапани, я виж ти той свят широк, хората се ориентират към по-добрия живот в други страни, виж колко народ се изнесе от тоя абсурд тук, да не мислиш,че някои стои по-желание тук да гладува, или няма възможност за момента за гурбет или изчаква удобна възможност и чао, умряли сме за вашите жълти стотинки, айде сиитир оттук!!!

Работодателите обичат да прехвърлят тежестта на неблагоприятната среда върху работещите. ТредЮнионите имат добро сърце и им влизат в положението. Доказателство:..ни не ви задържа на сила да работите за толкова пари. Сменете си работата. Направете си фирми.... До мрънкачите...

Как ще живея със 143 лева пенсия по болест?

Какво не ти е ясно?Те знаеха,че губят катастрофално и затова подготвиха обран бостан за следващите!Тази тактика на изгорената земя след себе си са я използвали винаги: и след Жан Виденов беше така!А по въпроса как имало пари ,а после не!Много лесно-похарчени са нарочно,за да има такива баламурници като тебе да питат!

Прав си Боби! Но тия овци дето нямат друга работа освен да пишат по форумите,са страшно заблудени.Остави ги да се давят в собствената си помия от невежество.

ne si prav, porno si gledah redovno...

RABODATEL li si SMOTAN li si, men osobeno ne me interesuva. Oba4e ot takiva otrepki kato TEB mi se povdiga. Smjatam 4e ti si edin komplexirann selski hitrec, nameril si moge bi njakakvo muhljasalo, no toplo mestence, pridavash si najkakva smeshna vagnost i razmahvash nravou4itelno prast. Na takiva rabotodateli kato teb az li4no pokazvam sreden prast. Megduvpro4em kade i na kavo si rabotodatel? V Sofia ili v Dolno Uino, V goliama zapadna kompania ili na vmirisan shivashki ceh, kadeto personalat ti e ot skromni, prostovati genici? SMOTAN RABOTODATEL: poznali se -tova si Ti.

ДОКАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ ИМА И КАЧУЛКИ КАТО ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА,ГОСПОДИН ГЕЙОВ. А МАЙ ТИ СИ ЕДИН ОТ КАЧУЛАТКОВЦИТЕ , ЗАТОВА ТОЛКОВА ТЕ ЗАБОЛЯ. НЕ СЕ КОСИ , РАЗБИРАМ ТЕ И НЕ ТИ СЕ СЪРДЯ ЗАЩОТО ТИ СИ ЕДИН НЕЩАСТЕН ЧЕРВЕН ОТПАДЪК.

Едни се накрадоха-те си проличаха и всички ги знаят но жалката прокуратура както винаги не е сезирана.Както винаги -едни и същи плащаме...Крали Марко отсече че ще замрази заплатите но нека и да замрази цените иначе защо ни е итоя спасител?

Много благодаря! С 370 лв заплата, без необлагаем минимум, без увеличение тази година, както и догодина и с директор, който се оказва близък със всяка следваща власт и който непрекъснато заплашва как ще те изрита от работа - едно ми е светло на душата, едно ми е хубаво!

Къде гледа дедо Йоцо, къде гледа, под очите му сичко изнесоха, па сега - пари немало... Ама-ха!

Боже какви тъпанари сте! Докато се занимавате с политика, дотогава и ще мрете от глад. И да знаете, че сега заплатите са ви високи, мнооого високи! Ама като хладилника ви хване паяжина и 100 лв заплата ще ви се виждат много! Щото знаете само да мрънкате и да гледате на другия в чинията. Ако го можете - забогатявайте, кой ви пречи?

Виетнамци не можеш да внесеш.В момента имат доста добър стандарт.Тук таме в България останаха виетнамци,но защото си създадоха семейства.Работят на по две места, за да свързват двата края.По скоро се ориентирват да пътуват с корабите.В момента Виетнам е много красива и спокойна страна.Китайците също вървят напред.Доста чужденци отиват да работят там,например французи,от колкото те да дойдат тука.

kakvo samo se oplakvate ,ako ste zle parlameta ne go znaeete,sekiri njamate li?

ДА РАБОТИМ ПРЕЗ 2010 - ЗАБРАВЕТЕ

А ДО РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЩЕ КАЖА ;- ИЛИ ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ НА УВАЖЕНИЕ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ И ЩЕ ИМ ПЛАЩАТЕ ДОСТОЙНО И НЯМА ДА ГИ ЕКСПЛОАТИРАТЕ , ИЛИ ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМЕ ВСИЧКИТЕ ....

Аз не знам защо журналистите и медиите, а и новото правителство се срамуват или крият, че България е в Топ 5 по финансова стабилност в ЕС. /// А пък Бойко се ИЗЦЕПИ по нова ТВ при Ризова, че заслугата е негова защото ЕК е знаела че ще спечели изборите, а и е вследствие на двумесечната му работа /разбирай плачене и клеветене/ ///// Европейската комисия (ЕК) обяви днес, че България е от икономиките, изложени на най-нисък риск в Европа, ЗАЩОТО Е ИМАЛА ЗДРАВИ ДЪРЖАВНИ ФИНАНСИ ПРЕДИ КРИЗАТА /предишното правителство/. Останалите страни от съюза, които също се изпълняват критериите за нисък риск, са Швеция, Дания, Финландия, Естония. Комисията предупреди днес Великобритания, Испания, Гърция, Ирландия и Латвия, че техните икономики са изложени на повишен риск........../ http://www.vesti.bg/

Мунчо, защо аз не знам кога и с колко ще увеличават учителските заплати бе,душко? Направо камък ми падна от сърцето,добре че каза...пък нашата министърка си трае. Отивам да измия още няколко трилитрови буркани, че вече се чудя къде да си слагам парите

държава през 2010 г забравете!!!

Аз нещо не разбирам. Всички знаем, че имаше избори и обикновенно на избори не се знае със сигурност кой ще спечели. То и затова има избори. Ако е вярно, че комунистите са източили бюджета и са оставили за следващото управление дупки в бюджета, то не мога да си обясня ако те бяха спечелили как щяха да оправят работата? Нямаше ли така да се прецакат сами? Цялата работа с източен бюджет и няма пари ми е много съмнителна! Още повече че в министерства си раздават бонуси и то преди края на годината! Още повече не мога да разбера последователната политика на Борисов - няма пари, трябва да пордаваме (пример АЕЦ Белене)! Това какво е? Как преди е имало пари?

Трябва да си наистина доста семпъл за да свиеш рекламите си по време на криза! Точно когато трябва най-много се бориш за пазар го подаряваш! Хитро! После проблема бил в кризата и пазара. Проблема е в интелекта на тези, дето си вярват, че досега нещата са вървяли благодарение на управленските им умения. За да продаваш повече трябва да присъстваш повече. Не е сложно и не възразявам да ме цитирате. ;)

Тъпанарино -чалгарино докато има такива като теб ще има и такива като Борисов и Сидеров овца непорубена

До Муньо : Продавам на ПРОМОЦИЯ въженца - стават за бесене. Кажи ми колко ти е вратната обиколка, / надявам се по коментара, който пишеш да е с по-голяма такава/, за да ти отмеря нужната дължина! Наслука и успех!

Ти си представителна извадка за електората на ГЕРБ: интелЕгент. А случайно да ти мина през тъпата кратуна, че частният бизнес не финансира заплатите от държавната хазна? По-скоро става дума за българския вариант бизнесмен: алчен тип, който в добрите години вместо да реинвестира печалбата обратно в бизнеса си или да задели огромната част от нея, реши да купи джипове на цялото семейство, да почива на Аруба и да пръска по 1000 лева вечер по чалга-кръчми. Е, сега всичко си идва на мястото. Жалко само, че ще има един болезнен период и за наемните работници.

КОЙТО Е ИЗБРАЛ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ , СЕГА ДА МУ СЪРБА ПОПАРАТА . ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ- ПРОСТОЛЮДИЕТО - ЧАЛГАДЖИИ И ЧАЛГАДЖИЙКИ , СЕРВИТЬОРКИ И СЕРВИТЬОРИ . БАРМАНИ И БАРМАНКИ , ФРИЗЬОРКИ , И ПЛАТЕНИТЕ НЕЩАСТНИ МЕДИИ КАТО БТВ И Т.Н. А НА НЕЗАБЛУДЕНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЩЕ КАЖА , ;- ТЪРСЕТЕ ВИНАТА В ТОКУЩО ИЗБРОЕНОТО ПРОСТОЛЮДИЕ . НАИВНИЦИ , ЕВТИНИ РИБКИ И ГЛУПАЦИ .....САМО , ЧЕ ЗАРАДИ ТЯХ , ПО - ОБРАЗОВАНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА СТРАДАТ .

KAKVO STE STANE? STE VNESEM VIETNAMCI I BEDNI KITAICI KOITO STE RABOTIAT ZA 100lv NA MESEC I STE SA BLAGODARNI.

Ще забравим, но тогава защо едно министерство си раздадоха вече бонуси? Или ще се делим на ваши наши. Май новото управление действа 1:1 като предишното.

СПОКОЙНО БОЙКО ЩЕ НАГЛАСИ НЕЩАТА

ЕЙ ХОРИЦА НЯМА ПАРИ ЗА НАС ЗА ДА ИМА ЗА ТЯХХХХХХХХХХ

от къде другаде ще възстановят фалиралата си спекулативна финансова система и богатствата натрупани от нея, освен от наемните работници, служители и от бедните. Кожата ще ни съдерат и пак ще викат Малко е! Това е капитализмът - наемниците работят и живеят единствено заради богаташите.

И този път бях решил да се излюя на г-н Дянков , се оказа че това заглавие не по негови думи. Следователна за плюене са журналистите и на второ място тия от Алфа Рисърч с платените си проучания.

Във всички случаи ще спечели ДС. Децата на ДС, внуците на ДС. Те ще спечелят във всички случаи които и да са избори. Която и да е партия. Последните са техни (на ДС) филиали. Да, при тоя ОВЧИ НАРОД.

Щом министрите могат да си увеличават заплатите, за раздават на подчинените си 13 заплата през октомври, да сменят хладилниците и дограмата на ведомствените жилища/защото предишните депутати за 4 години са ги счупели/ за какви дупки в бюджета говориш? Не разбра ли, че целия този цирк, режисиран от Борисов е за да оправдае за бездействие и некадърност своите министри?

Много се лъжеш.

Кви мениджъри бе,кви 5 лева.Това са новоизлюпените бизнесмени ,които преди обикаляха с бухалки (твоите авери бе Боко!)Ама и ти не чакай успех на изборите!

Ne e iasno dali ti e iasno che v chastnia sektor zaplatite si gi reshavat chastnicite a ne gerb :) Osven tova ne e iasno zashto ne ti e iasno che kato niama pari niama otkude da se vzemat. Endo mi e iasno che ne ti stana iasno kakvo ti obiasniavam no sas sigurnost oshte e iasno che poneje niama da ti e iasno shte pochnesh pak da rasish neiasnotii otnosno iasni neshta :)

Всички,които сега хленчат за работа и за осигуровки в същност се опитват да върнат социализма,когато такива проблеми не бяха познати.Но частният бизнес,порното и дрогата бяха забранени.

Работодателите просто се възползват от кризата, за да си вдигнат още повече печалбите. всички кризи са на гърба на народа.

Така е при посткомунистическата система-нито социализъм,нито пазарна икономика,а капитализъм упражняван от комунисти,т.е.скъпер

ГЕРБ да спечели още веднъж избори-забравете!

Ами че ние от частния сектор така или иначе ще си останем без увеличение. Справедливо е да няма и за бюджетните работници, да не би да плащам по-малки данъци или да съм втора категория човек? Защо само на тях да се обезпечават периодичните увеличения?!

Помислете малко: защо нито една дума няма за повишаване на производителността, за по-добра организация или ноу-хау????? Излиза, че целите производствени разходи са за заплати - това е икономически и мениджърски абсурд!! Как никой не говори и търси решения като по-гъвкава политика, модерна технология или просто по-ефективна организация, а първата дума на всички е доходът на работещите??? Толкова ли са отчаяно безпомощни, загубени и необразовани бизнесмените? Както е известно, разходите за ТРЗ (труд и работна заплата) изобщо не са най-голямото перо, а ако са - кучета я яли фирмата. Наистина чипът ни е за смяна.

На учителите им повишават сега отново. Не е лошо, но на университетските преподаватели и БАН заплатите са по-ниски от техните, което е повече от тъпо. Ако ми дадете като пример друга такава държава, ще се обеся.

това може да се очаква само от вас понеже все ви е виновна тройната краделиция но и има една подробност-кадрите на сегашното правителство са едни пълни некадърници мога дори да дам пример предишният министър на образованието бе на много по-добро ниво от сегашната г-жа.

Предлагам да се спасяваме в по-нормални държави. А ББ да го оставим като министър председател на пенсионерите. Тогава ще ми лапат х.я

Девизът от едно време:Те ни лъжат че ни плащат,а ние ще ги лъжем е работим.Времето на робството отмина отдавна!Боби,Боби с този акъл си само за управляващ!

На алчните български работодатели - ще им кажа само едно - да го ДУХАТ ! Не може за една и съща работа в БГ и ЕС разликата в заплатите да е 5-6 пъти.Тук не се спряха с техните джипове,яхти,курви,г и прочие ...А после нямало пари за заплати,ами няма да има като трябва да се плащат вноските за гореизброените неща !

zabravi i ti togaz Boyko

Е, за хората няма да има, но за тях вече потекоха премии 13, 14, 15 и т.н заплатки. Ето защо няма да има за хората.

Прав си, само че ние българите сме толкова разединени, всеки гледа само себе си и ако може да прецака комшията, така сме и в работата, едни са готови да си търсят правата и нормално заплащане, останалите са подмазвачи и шефски гъзомийници и си траят, е затова сме го докарали до-тук