Заплаха от изгонване тегне над монаси от прочут манастир в Киев

Основаната през 11-и век обител е дом на братство, принадлежащо към клон от Украинската православна църква, подчинен преди войната на Московската патриаршия

Обратно в новината

Коментари - Заплаха от изгонване тегне над монаси от прочут манастир в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после не били фашисти.....поредното действие доказващо обратното....

Това е операция на украинските евреи, на хазарите, които управляват това недоразумение Украйна. Те са сатанисти и съвсем логично преследват Православието и православните монаси. За тях християнските храмове нищо не означават. Слагат представители на своята група сатанисти в тези православни храмов.

2023-03-16 14:00:10 ОООО (нерегистриран) има, и още как... въобще след тази война ще се диша много по-леко и у нас... трябва да почерпим украинците, че отървават и нас! След края на войната няма да има такава държава покрайна. Всичко е решено отдавна, ама вие сте прости трольове, които заработвате тук за една манджа, отрепки и долни лузъри.

2023-03-16 14:40:29 ВАСКО (нерегистриран) Защо БПЦ не защитава Монасите от Манастира край Киев ! Ето Папата ги защити и си каза мнението да не пипат Монасите от Манастира ! Евреите винаги са гонели Християнските Монаси и са се борили с Православниьте Църкви в Русия и в Съветския Съюз ! Лазар Каганович разруши църквата Христа Спасител в Москва с Причина че пречи на Парада на 7 ноември ! Еврея Зеленски е против Православието ! Точно така. "Евреите винаги са гонели Християнските Монаси и са се борили с Православните Църкви в Русия и в Съветския Съюз!" Абсолютно вярно. Евреите не са признали Христос за Син Божи и са го разпнали, има и притча за това в Свещеното Писание, господарят на лозето, Господ, изгонва слугите убийци от лозето си и го дава на други слуги, защото тези са убили Сина му Христос. Какво друго да очакваме от долнопробния шут Зеленски, който унищожи цяла държава.

украинското контраразузнаване? Питам и отговор не искам. Защо изтрихте важната информация, която предоставям на украинските братя. Ето повторно обявявам адреса на едни други шпиони и конкуренти на г-н Зеленски /да му се свети името, кога ще го канонизират?/: "Наша адреса: 01135 Київ пл. Перемоги, 2" - Национален цирк на Украйна. Особено клоуните са ми много подозрителни. А тия дето се водят акробати като нищо може да са от десантните войски.

И бабите знаят, че комунистите напълниха църквите с ченгета именно за да я компроментират и да откъснат народа от духовността, че има ли друго обясниение духовния разпад на всички посткомунистически клоаки.Само поляците устискаха и си личи.

Поляците са католици, а католиците са отпаднали едната, света, съборна и апостолска Църква мнооого отдавна, от ХІ век още. Явно не си наясно изобщо.

Значи поп Георги от наше село бил лейтенант негова света макя. Брей. Знаех си, че не читав чиляк. Поп па да не се напива. А от бедните бабички не сакя и пари га ходи на Задушница по гробищата. Как шъ сака като ни слухтари. Комуняга той гаден. Слухтарил ни е га си говорим за реколтата и дъжда. Сигурно и на Господ ни е докладвал.

_stankow

Това е изключително място, духовна основа на руското православие. Свещено място. Много по-ценно за руснаците от всички мини на Донбас и всички атомни централи (които пак те са строили). Та войната е и за него.

Никакви монаси не са тези - офицери от КГБ, като цялата РПЦ и дъщерната им фирма в Украйна.

На пряко подчинение на полковник Дедо Господ ... - )

Юдеят Зеленски изпрати на заколение стотици хиляди православни украински момчета, та сега за няколко монаха ли ще се притесни? А относно това, което говорят киевчани - ами там в момента е тотална диктатура. Забранени партии, изгонени монаси, политици в затвора, фашистски баталиони като гръбнак на армията, военни сновящи по улиците и безмилостно отвличащи млади мъже за заколение, душегубки вечер по потайни доби, които "изчезват" недоволните и "руските агенти"... какво да кажат, интервщираните? Живеем много лошо? Ми нали още на следващия ден ще изчезнат безследно...

Ще станем свидетели на още гадости от страна на украинската хунта. Нещата ще започнат да се оправят едва когато Русия разгроми про-американската хунта и освободи Украина.

Защо БПЦ не защитава Монасите от Манастира край Киев ! Ето Папата ги защити и си каза мнението да не пипат Монасите от Манастира ! Евреите винаги са гонели Християнските Монаси и са се борили с Православниьте Църкви в Русия и в Съветския Съюз ! Лазар Каганович разруши църквата Христа Спасител в Москва с Причина че пречи на Парада на 7 ноември ! Еврея Зеленски е против Православието !

ще прогнозирам, че поповете ще бъдат изгонени с юмруци, приклади и други подобни. Като реалист предполагам, че това няма да го видите в нито една медия. При толкова победи украинците да стигнат до там да си го изкарват върху попвете, знаи нещо не е наред с медиите. Послъгват ли за победите на украинската армия или тия са някакви изпечени командоси и всеки момент ще нападнат Зеления?

Дир , по смело! Ватниците които коментират тук искат по ясно да се изразява възхвала на орките и безумната им държава !

Много хубаво американско име имаш подлого

в московията начело са не християни, а антихристи

Наистина ти е малка подробността .

Започва се с православието, следва християнството.

следва мюсюлманството и останалите семити

Племето на Зе показва благодарността си към православието, което ги спаси през втората световна война.

Всяка новина, идваща от Украйна показва, че тази държава не би трябвало да я има. И колкото по-рано се свърши с нея, толкова по-добре за всички. И за украинците също.

Ходил съм няколко пъти в Атон. Знам какво е монашеския живот. И той няма нищо общо със светския. Монасите търсят усамотение и молитва. Да гониш монаси от мястото където са се установили е грешно. Ние сме православни християни. Трябва да подкрепяме религията си. Тази война, която се спонсорира от католическия свят е реално и война срещу нашата религия.

Това няма нищо общо с Атон. Не знам дали в Атон има монаси които са агенти на КГБ, но тия тук със сигурност са руски агенти. Не е сигурно дали са агенти на КГБ или на ГРУ.

Така де - и ние не знаем със сигурност , дали баща ти е бил кретен ... Но със сигурност знаем , че ти си кретен .

трябва да ги изгонят, за да разберат че реалния свят не е това в което те живеят, и не са по-заслужили да не бъдат гонени от хиляди и милиони деца в украйна изгонени от дома си.

Много се забавиха украинците. Тази КГБейска пасмина отдавна трябваше да я разкарат. Самия руски патриарх Кирил е агент на КГБ. Майор Владимир Гундяев му е цивилното име. Всъщност колко може да е цивилно името на офицер от КГБ. Всъщност той и самия Путьо е офицер от КГБ, както и голяма част от путьовците около него. Да се махат тия руско съветски боклучарници, които са или агенти на КГБ или потенциални агенти. Но във всички случаи руски мекерета.

точно такса се прави... Има ли руснак в държавата ти не е възможн да си независим... сещай се, снахо българска!

Така де - дето е минал кравар .... е тихо и спокойно - трева не никне , но пък гайгера пищи .

Фашизъм в действие.

Не, просто ликвидиране на руската агентура. След като шефа им в Москва е кадрови офицер на КГБ, ясна е работата. Цялата тази пасмина трябва да бъде разчистена. Лично а бих ги мобилизирани изпратил на фронта в Бахмут.

Да мобилизираш някой и го пратиш да мре. А ти се криеш на диванчето до дебелия гъз на жената, мишко импотентна. Нали печелите. Тръгвай да участваш в разгрома. Шубе.

Жив сатанизъм! Отците нямат нищо общо с войната, даже са се отрекли от връзки с Москва, за да си запазят светата обител.

има, и още как... въобще след тази война ще се диша много по-леко и у нас... трябва да почерпим украинците, че отървават и нас!

като си вземем камчия ще почерпим