Ердоган: Европейците вече няма да са сигурни по улиците

Европейците няма да бъдат в състояние да се разхождат сигурно по улиците, ако запазят сегашното си отношение.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Европейците вече няма да са сигурни по улиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От българин до българин има разлика, та какво остава за турчин и между тях има интелигентни и умни хора, не войнствено настроени!

Eто какво си мисля аз,франция и Aнглия са водили сто годишни воини,франция и германия триисет годишни воини,вичко това е минало,народинте се рабират и развиват помежду си,вижтe как е днес между германия австрия,франция,веикобритания,хората си живеят спокоино без граници и. ето какво си мисля аз,франция и англия са водили сто годишни воини,франция и германия триисет годишни воини,вичко това е минало,народинте се рабират и развиват помежду си,вижтe как е днес между германия австрия,франция,веикобритания,хората си живеят спокоино без граници и нямат тази наша втълпена балканска омраза,която ни дърпа назад!затова казвам остатъците и наследниците на бившето бкп са виновни! нямат тази наша втълпена балканска омраза,която ни дърпа назад!затова казвам остатъците и наследниците на бившето бкп са виновни!

С турчин през оградата може да сме добри съседи. С турци на мен не ми се живее ! Не, в къщата ми !

Само че факта е че при турците и при руснаците българи е имало и имаше. Как мислиш ще има ли българи след 50години европейско щастие? Май този път платихме за собственото си унищожение. Изгодна сделка... за Хитлер (Европа).

Да ама българите пак ще сме най! Най бедните най умиращите с най висока престъпност! Еер стига вече!!! Ердоган очисти Турция от американски и натовски агенти. Ще управлява Турция минимум 20 г. напред

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с турчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му въртиш номерца, просто няма да стане. Преврата е чисто американски и това Турция няма да прости. Затова излизат на милионни митинги, защото са реално гневни, не толкова от вярност към Ердоган. Турската гордост е неразбираема за западняците. Затова EC да считат НАТО приключило, въпреки че на хартия може и да остане. С Русия имат тънки сметки, Русия не може да е приятел с никого.

много ги хвалиш мангалите-всъщност са долни и подли и това го знае всеки

Реджеп Тайип Ердоган --- днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война.

България граничи с една от най-мощните световни икономики. Длъжни сме да притъпим политическите си пристрастия, когато говорим за национални бизнес интереси. Каква е причината Ердоган да се извини на руснаците за сваления руски самолет? Не може да бъде различна от чисто икономическите интереси. Точно такава трябва да бъде позицията и на родните политици, чисто икономическа, останалото е просто евтин популизъм.

Тази мощна икономика зависи изцяло от запада. Всичко, което произвеждат е или щатско или немски или инвестиция от друга страна в EU. Нали се сещате, че това много бързо може да спре да е така?

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 90% от турците и на почти всички силни арабски страни и САЩ . Пусне ли сриийците към Европа- тя сама ще се разпадне от вътрешните противоречия - левите и все по надигащите се десни сили . Не изключвам да има и граждански недоволства да не кажа войни в някои страни от ЕС. Това ще разхлаби ЕС и НАТО . А Русия само това чака. !

сигурни ли са по улиците, след като само последната година преживяха няколко атентата. Този човек е добре да посети очния си лекар, има далекогледство. Вперил очи далече не вижда какво става под носа му.Или мисли, че ние не виждаме.

Tо вие гледайте след референдума на 16.04 кво става като до де Cултана на власт и BG става източна Pомелия пак . Cте видите една суверенна държaва аха

Къш в Анадола, читак !

Диагноза на шизофреник. Повярвал си е че ще управлява Европа. Путин му пали фитилите да си реши въпроса с разапада на ЕС,а след това ще го сложи на място с Тополь и Искандер. Толкова е тъп този фес,че няма накъде. И САШ ако пожелаят ще го ликвидират за два дена. Инджилик се командва от американците и там този фес неможе и да влиза даже.

стига с тоя Путин бе. това да търсиш нещо общо между султана и Путин е върховен идиотизъм.

европа спешно да озапти този дето се мисли за путин. никаква тарговя с турця никакав туризам с турця да го оставят на курдите и собствените му граждани ще го замерят с камани накрая ще тарси политическо убежище в европа.и да му се спре кафето на този!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И като се сетя, че само преди година толерастията на Европа беше готова на този да му даде 6 милиарда, и да го подготвят за влизане в ЕС като освободят режима за движение на турците в Европа и ми прилошава.

стига с тоя Путин бе. това да търсиш нещо общо между султана и Путин е върховен идиотизъм.

БЪЛГАРИ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ (ПЪРВАТА ТРОЙКА), ГЛАСОВЕТЕ ПОДАДЕНИ ЗА МАЛКИТЕ ПАРТИИ ИЗГАРЯТ И АВТОМАТИЧНО ПОМАГАТ НА ЗАРАЗНИТЕ ПАРАЗИТИ, ИНФЕКТИРАЩИ БЪРЗО ТЕРИТОРИЯТА НА РОДИНАТА НИ!

Хахахаха, голем виц! Гаджала сигурно се чувства много сигурен, щото всеки месец в Истанбул никакви атентати не стават... Кюрдите почти направиха държава в северна Сирия, гюленистите си точат ножовета, а мустакатия кретен се мисли за голяма работа. Още не може да преживее пердаха при Виена през 17-ти век.

NAY MNOGO ME KEFİ TAZİ NOVİNA 2 DENA NA PIRVO MESTO V SAYTA,PORTRETA NA GOLEMİYA LİDER E SAMATA İSTİNA.

Вашият лидер се изживява като нов Хитлер-даже прилича на него. Всички знаем какво се случва с Хитлер. Въпрос на време е и вашия лидер да отиде при Аллах.

европа, трябва да изследва това изказване на ердоган....че нямало да бъде никога сигурна. това заплаха ли е? всички знаем, че той пускаше много джихадисти в сирия, за да сваля правителството там....сега какво иска да внася джихадисти към европа ли......ердоган е тоя талон отлячен и турския народ трябва да намери начин да се отърве от него...това е.....вече цял свят им се подиграва.....не е смешно, положението е спешно ...

България е длъжна да защити суверенитета си,границите си и свойте граждани с всички средства . Блокирането на границите е една от тези важни стъпки към суверенна и просперитираща България и българските територии около нея.

симо

Суверинитет!!!!?????А с какво?????

това може да защити единствено България, превръщайки пълчищата нападатели в прегорен Шашлык!

Добре де Франция и Великобритания нали имат ядрено оръжие.Руснаците като не искат тези две ядрени държави не могат ли да започнат ядрени удари над османската лайняна кочина?

За съжаление, Европа и др. големи сили се ослушват и нищо съществено не предприемат, както е било през Втората световна война, когато Хитлер нахлува в Австрия, а после най-безцеремонно превзема и Полша.

Започвам да вярвам в прераждането. Явно душата на Хитлер се е вселила в Ердоган. И жестовете, и заплахите, и и действията, и намеренията му, копират на 100% Хитлер. Тежко ни на нас и на Европа, въпреки че накрая руската мечка пак ще го сдави. Но не знам, дали ще сме живи да го видим!?

До кога Ердоган ще заплашва със смърт европейските граждани. Къде е Европейският съд? Когато някой така открито заплашва, не подлежи ли под съдебна отговорност?

И вече - нападения в Лондон, в Антверпен...................

Глупав народ, щом се водят по един човек осъден от турски съд никога да не се занимава с политика. Ако вземат и да го изберат за султан, това, на практика, ще е края на Турция. Просто, ще е друга държава. Ислямска държава.

Обичам да чета трилъри. Там разни командоси се справят лесно с терористите, даже ако са президенти на държави.

Това е директна заплаха за европейците,че този смахнат човек ще поддържа терористи и джифадисти да сеят терор. Боже,да дойдат сега американците да си озаптят приоритета от седемдесетте години. Създадоха Франкенщайн и сега не го контролират. Хайде ЦРУ да действа защото това е новияг Фюрер,а после знаем какво става. Инджилкик под чий контрол е междудругото ??? А ? Знае ли някой?

Намерил кого да праща за вересии! Като ни казваше Тато, че американеца разпространява зараза и смърт, ние не вярвахме, щото едни партийци се бяха окопали вовеки във властта и бяха непоклатими. Сега същите партийци държат властта, само че ни поднесоха на същите тия заразоразпространители и убийци. А ние, с гайдите, си продължаваме да сме "мат'риял", дето го месят, както си поискат. Няма сто воеводи, няма партизани, няма Левски и Раковски, даже няма Ботев, Вапцаров, Милев, няма нищо. Стадо овце. Покажат му зелената вейка и тръгва подир нея към кланицата...

На когото пък няма да му спрат атентатите! даа, поне за него може да се каже, че все пак малко го е страх - хаха?

Луд, луд, луд за връзване... Щайни вече е президент на Евросъюза и няма хич да му цепи басма на тоя, самозабравил се тиранин.

Прав е рязания турчин. Справка Лондон - 22.03.2017 г.

И Антверпен - 23.03.2017 !

Параноична грандоманщина. Сещам се за Кадафи и онази дупка , в която се беше наврял. Ердоган да тренира пълзене в отходни тръби , защото може да му потрябва.

НО ни е до ГРАНИЦАТА - сегашната!..а тя е РАЗОРАНАТА ЦЕЛИНА - с ударение на зеленчука :-

цèлина

евала, ердоган! деца правите, икономика имате, евала!

ХАХАХ ТИ ВЕРНО ТРЯБВА ДА СИ ПРОВЕРИШ ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ!

В какво сгреши, човекът? Деца правят ли? Правят. Продукти произвеждат ли? Произвеждат. Е, ние пък ги купуваме, ама то е, защото сме богати европейци. Що да се напрегаме да произвеждаме, като може робите в Турция да произвеждат, а ние само да си купуваме?

Къде видя роби в Турция?

МАНГАЛИТЕ- ОБРАТНО В АЗИЯ!!!

абе европейските и американските спец служби няма ли да пратят някой да му затвори устата на тоя ненормалник с един куршум между очите ?Ще докара до война света този ненормалник

всички се готвят за войни купува се оръжие като за последно кой ще ви защитава дворците скъпи олигарси български

Това ми звучи като обявяване на война. Стига с тоя либерализъм напълниха Европа с терористи. Да си защитим децата да гласуваме за патриотите или БСП!

ще ни сгази за 15 минути братя алчни българе и цигане

А, бе, ей! Бай Мангал! Ти кого плашиш?!

Ние отдавна сме разбрали че не е безопасно да се ходи в Турция на почивка и не ходим там от 2 години. Европейците също спират да ходят а Рубашките нямат денги . Това което Ердоган може да причини на Турция не може да го направи и най големия им враг. Галпираща инфлация тропа на вратата.

Едни посредствени хора с непропорционално високо самочувствие живеят на югоизток от българската граница. До това доведе планът "Маршал" за Турция.Заради интересите на една държава зад Атлантика,превръщайки я в инструмент за себе си срещу Съветска Русия.

изрече само един човек за къс период от време. Впечатлително.

изрече глупости ама и дейстсва,ей го Лондон е пръв

Ердоган даже не осъзнава , че с тия заплахи се представя като държавник -терорист , като човек управляващ терористи!Лошо се пише на тоя самозабравил се властник , но турския народ ще си пати с него!Язък за комшиите!Но и при нас Борисов , като мафиот и той е вреден за страната , ако си прибере властта която захвърли!

abasador

алоо, господин диктатора фашист Ердоган, мога ли да ти напомня (не)уважаеми как свършиха колегите ти Саддaм Хусeйн, Муамар Кадафи, Адолф Хитлер, патрона ти Бенито Муссолини и... и...!!! Ще ти олекне и няма да го разбереш, но още малко ще трябва да ръсиш заплахи .... времето ти е минало и да си наясно, че не европейците а турците ще те убият. Айде, лек ден.

симо

В грешка си.

Не му отива ролята на световен пророк на Ердоган! Говори неща, които отдавна са факт, благодарение на това, че Европа, в лицето на Меркел,подцени цивилизационния си опит и реши, че може да го предаде на още неподготвени за него народи.На мюсулманите им се полага сами да извървят пътя си към осмисляне на общочовешките ценности и едва тогава да се домогват до Европа. Ердоган прави това, което са правили дедите му пред портите на Европа- юруш и заплахи за сеч. Лошото е, че едни малоумници се опитаха сами да му ги отворят, а сега ококорено и безпомощно се озъртат за избавление.

Права сте и проблемът е точно в ценностната система - Коранът налага друга. Ататюрк е реформирал Турция в светска държава, Ердоган я връща обратно в тъмните времена. И както се сдушва с другата империя...

КомунизЪма донесе светлина в Родината, демокрЪцията я върна в мракобесието на изостанали времена.

Може пък турското население да е чак толкова оглупяло, та да харесва такъв език на омразата, знае ли човек!? Но като се наблюдавам последно време, въртейки телевизионните канали винаги от първа руплика познавам кой филм в момента е турски, защото те само отмъщения, злоба и простотия бълват. А най-мирните им сцени имат за цел да те разплачат или да тъгуваш за нещо. Питам се не ни ли стигат порциите на живата действителност, та охотно включваме в менюто си още такива умрели филми? Европа лесно може да се обедини, за да покаже на турското население, че така не е правилно, а те сами да пожелаят за изхвърлят това озлобуно и ниско човече от подиума!

Сатаната, ще се запознае със Сатаната, на там отиват работите. Глупака си отваря втори фронт. Англичани, германци, французи и още поне 30 Европейски държави.

Това чучело от снимката е потенциален мъртвец. Може да се каже, че той е по-скоро мъртъв отколкото жив но още не го знае. България има с какво да се защити при евентуална агресия от Турция. Секретните обекти до които не допуснаха предателя Паси крият много тайни!!!

Това само военен може да го каже.Дано си прав-нарязоха Земя-въздух,дано са оставили Земя-земя.Във вас военните ни е надеждата.

Да идва линейката с двамата санитари да му надянат усмиритрлната риза и да го затварят,че както я е подкарал второ спасение от превратаджиите няма да има

Мисля, този "преврат" той сам си го спретна - толкова бързо разчисти всички другомислещи. Как се обръщат нещата - едно време наборите бягаха през Турция от диктата тук, сега става обратното...

Кръстът е по силен от полумесеца