Семейство Кленовски заплашвали полицаи по време на ареста

За съжаление оказа се, че преди ни бяха болни престъпниците, а сега са нежни души. Това каза старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, след като показа запис от задържането на Стефан Кленовски в столичен МОЛ.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Кленовски заплашвали полицаи по време на ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно съгласна!!! Що се касае до престъпниците съм на мнение, че не просто трябва да са бити ами пребити.

Ема те тогава пък ще кажат "е тез полицаи не можаха ли да го тръшнат с един тупаник на земята, че да не може да стреля..."

Тези наглеци(крадците)какво искат ?Полицаите да им се поклонят ли?

Тая мърша- съпругата на мъжът с нежна душа- се е уплашила, че няма да има кой да я оножда, и се прави на интересна, че полицаите й са виновни... Явно си е искала от тях, а те са я отрязали, и сега ги клепа мършата.. Даже са били твърде добронамерени.. Тоя си е заслужавал кьотека от всякъде..

Не за първи път ги заплашват и бият.Затова горките джандари нападат на глутници. Какво да говорим за бързата помощ. Даже им отказаха защита от закона.

толкова си се разгазирал, че направо си изхвърлил капачката, а след теб само някаква пяна без съдържание, надявам се на децата ти поне да можеш да кажеш нещо смислено

Ама журналята и те са доста за таковане. Така раздухват нещата. Виждаш заглавия "Отново полицейско насилие", а ние казваме браво на полицията че си върши работата. Ама за журналята хубавата новина пари не прави. Трябва само черни краски да се тъпчат в главите на хората., иначе нема пари. Те били будната съвест на обществото, корумпирана - да, ама чак пък будна. И майка си к*ва ще изкарат, само да има новина, шефчето им да ги хареса и повече парички да захлебят. Блестящ пример е Мадам В, с кой ли политик не преспа за да му измъкне "интервю по чехли" . И после тя велика, "Черноризец Храбър" получи. Ама Ахмед Доган, колкото и да не го харесвам, я постави на място само с една статия. Вчера и Лили Маринкова по Неделя 150, олелеее колко много биели полицията. Мен никога не са ме били, а като гледам по телевизията, общо взето бият когото трябва. Сем. Начкови невинни били, а ритали полицейската кола. В добрата стара Англия, ако полицай ти каже да спреш и ти не замръзнеш, ще имаш проблеми с районния съдия и след това в местния затвор. Драги журналисти, престанете да изкривявате реалността само заради пари!

Съгласна!Аз вярвам на полицията и така трябва да действа!

какво направихте за да заличите записи те познаите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уж имало в сигнал, че е в МОЛ-а на "Цариградско шосе", а после се оказва че те го чакат пред мола и не знаят откъде ще влезе. Този мол има само един вход отпред и от паркинга. Щом знаят къде ще отива - при дъщеря си - защо не го чакат вътре пред самото тържество и да го пресрещнат, а го гонят отзад, както се вижда на записа?!? Липсата на кадри от двете минути просто разбива всяка версия. Много въпроси без отговор!!!!

"Кленовски се е занимавал с поставяне на скимиращи устройства" Някой по-грамотен от мен ще ми каже ли какви са тези устройства и какво скимват?

Поставят се на банкоматите и сканират картите

Да, трудно е да се работи с престъпността. А защо те не се замислят за човешките права, които по принцип нарушават, тъй като са престъпници. Не разбирам логиката на някои хора. Щом се намеси полицията и то по- сурово, а това м вного случаи е неизбежно веднага вдигат пушилка и на пръв план изтъкват човешките права. Ами именно те защитават човешките права на потърпевшите, бе Алан Колов! На такива като този " хубавец" дето живял и под чуждо име и защо ли, е трябвало да му свенат само затова голям цирк и то пред децата му. Нека видят и се учат от собствения им родител как не бива да се живее. Нали родителите са винаги пример за децата. Ама заедно с бащата и майката зад решетките дето го е укривала, дето е ритала по служебната кола и умишлено е пречела за задържането на бандита и мъж. До колкто е известно е търсен с европейска заповед, а драги ми ти ...еди кой си там дето и ти не си сложил български инициали, ами се правиш на интересен и тая латинеца. Затова ли ония братя там са измислили азбуката да ми се правиш на много отворен с чуждо буквоозначаване, а ? Мисленето ти не е стока като теб самия явно.

Прав сте, другарю Сталин! Точно така - и лагери да се въведат! Браво!

ПУСКАТ ВИ МУХАТА И ЛАПАТЕ! МНОГО ИНТЕРЕСНА НОВИНА НА ФОНА НА ТОТАЛНИЯ СТУД!

Не ми е много ясно кой министър или институция са ти виновни за студа???

Министърката на хубавото време и Дянков разбира се.

Миналата година през март ми източиха 300 лв от карта на ДСК. Добре, че веднага служителка ми се обади, че картата ми е блокирана. ДСК установиха, че е теглено със скиминг устройство и ми възстановиха сумата. В полицията обаче не можаха да направят нищо, въпреки че се знаеше кое е устройството, в колко часа е изтеглена сумата и т.н. След няколко месеца отново направиха опит да изтеглят, но банката своевременно е блокирала картите на всички, за които е имало съмнение. Два пъти сменям карта и пин-код. Много гадна работа, а някои като тоя, от това живеят и то - много добре!

В закона, там, където се защитават личните данни, трябва за има текст срещу закана за неоторизирано намиране на личните данни. Така този юнак можеше да бъдое окошарен за още нещо.

Шмети капели още малко децата са обиждали и набили полицаите и баретите.Май забравят как ни показваха полицейския произвол по новините.Които сами заснемаха.

Положението е изключително тревожно! Това е нагледен пример как се промиват мозъците на децата и се формира ценностната им система от собствените им кухи безотговорни родители. Такива родители трябва да носят най-малкото административна отговорност, особено ако се докаже че лъжесвитетелстват. Майка да ангажира собственото си дете, за да шантажира общество и полиция трябва да носи съдебна отговорност. Но нашия съд СПИ, както и журналистите. Ако пак ми изтриете коментара ще съм сигурен, че заемате страна и цензурирате вместо да сте безпристрастни. ФАКТ е, че: бабаит(разбирай бандит)+куха лейка= горките деца

В Америка, да беше този г-н арестуван, колко бой щеше да хапне и сам щеше да иска още.

B нормалните страни и Kленовска да е отдавна 3акопчана са опит са суматоха при арест...

Според мен престъпника не трябва да се гали с перо. Щом е престъпник - ще го бият, те /престъпниците/ жалят ли почтените хора, които крадат и убиват?

Я некой да тълкува думите на комисаря: ""Кленовски не е арестуван на входа, тъй като МОЛ-ът е голям и униформените не били сигурни откъде ще влезе..." Забележете - не става дума откъде е щял да излезе...

Copy/Paste (от колчо) Наскоро в предаването на Карбовски "Отечествен фронт" даваха историята на един българин емигрирал в САЩ. Този нашенец живял доста години в горите и разбил и ограбил стотици жилища. Накрая полицията го хваща, но позволили на кучето им да го нахапе по краката. Съдът го осъдил за ограбените имоти, но осъдили и полицаите да му платят 100 хил.долара за това че си превишили правата. Ето това е нормална държава- и за престъпника и за полицая закона важи с еднаква сила. Много сме далеч от това.

да закона да е за всички,но къде да стават арестите?да не се нахлува в дома че се трошат скъпи врати и брави,да не е на обществено място,да не е в службата че го злепоставят пред колегите....абе ама от защитници на права ;)

Интересна порода са Българите-хем искат да няма престъпници, хем плюят срещу полицията.Когато има страх от полицията и от Закона, тогава ще има ред и дисциплина в тази държава.

ич не сме интересни! Толко ли е трудно да се работи с престъпността и да се сазват чевшките права? Като че само в България това е трудно, но е обяснимо. Тук няма полиция, а милиция състояща се от тъпи и корумпирани грубяни!

ПОЛИЦЕЩИНАТА НЯМО НИЩО ОБЩО С ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА , а е синоним на див произвол, корупция, насилие и терор. Не си ли задаваш въпроса защо например в скандинавските страни няма полицещина, а престъпноста там е най-малка.

До мвр-Моля,когато залавяте някого пишете какво работи,какво работи жена му и от кога,за да е ясно дали живият само с крадени пари. А как са го задържали не е наша работа защото задържането на престъпници е много опасна работа и това да си решава полицията

България е безспорен лидер в Европа по нарушения на основните човешки права, показва последната статистика на Европейския съд. За съжаление се оказа, че старши комисар Валери Йорданов не знае, че дадено лице може да се нарече престъпник само след влязла в сила осъдителна присъда. Стефан Кленовски засега е само заподозрян или обвиняем. Ако се докаже, че е виновен да влиза в затвора, но това по никакъв начин не оправдава некадърните действия на МВР. Валери Йорданов прекрасно знае, че за подобни неща (показната акция на две крачки от детския кът) и в Европа и в Северна Америка се търси строга отговорност от полицейските началници, което не пречи в същото време бандитите и измамниците там да влизат в затвора на база на квалитетни, професионално събрани доказателства.

В европейската заповед за задържане е посочено че Кленовски е член на престъпна група занимаващи се с престъпна дейност и следователно не може да се нарече балетмайстор примерно.А колкото до това как да ги наричаме докато получат присъда може да каже народа а не съда защото много от престъпниците получиха оправдателни присъди при доказани престъпления.

Ако престъпленията им бяха доказани сигурно щаха да са в затвора!

Въпросния Кленовски със сигурност е за затвора, г-жата със сигурност послъгва, но едно не мога да разбера. Това ли е най-подходящото място за арест, пълен мол, на метри от детския кът?

Понякога ако не го задържат на секундата после го търсят с години. Както се вижда от записа мястото е избрано точно и даже децата не са разбрали.

да разбери ме къде да стават арестите?да не се нахлува в дома че се трошат скъпи врати и брави,да не е на обществено място,да не е в службата че го злепоставят пред колегите....аман от защитници на права ;)

До мвр-Моля,когато залавяте някого пишете какво работи,какво работи жена му и от кога,за да е ясно дали живият само с крадени пари.

Показни МВР акции?! Имам чувство, че се изпълнява политическа поръчка за отклоняване на общественото внимание от много, много по важни неща Наскоро от България на гражданите алармираха, че парите, които предходни уж лоши управления бяха спестили в Сребърния фонд, ще бъдат изхарчени, както изчезна и резервът на Здравната каса. Едни източват банкомати, други резерва на Здравната каса. Тези, които източват кредитните карти влизат в затвора, а по-големите крадци...

Много си точен за източването на Здравните ни осигуровки. Но Цветанов няма да си разследва колегата Дянков я!

Не коментирам този "юнак" какъв и кой е, НО: 1. Трети ден ни занимават с меверейски и бандитски глупости - някой е гузен или? 2. Нещо не разбрах - защо не се показва моментът на арестуването, а какво е било след това? 3. Искате да кажете, че този в продължение на няколко месеца тоя никой не го е знаел къде е???? Абе, спирам с коментарите, понеже нещо несериозна цялата работа...

Има ли смислено обяснение, защо не е арестуван на входа при влизане в мола, а се чака да влезе сред хората. Ами ако беше извадил оръжие???? Пак нещо показно ми се струва, все пак полицаите са знаели, че вътре има камера и че все пак тя няма да заснеме всичко!

Един мол има няколко входа. Да не искате 30 човека да дебнат някакъв дребен фалшификатор. Отиват 2-3 и му щракват белезниците. Така хората виждат, че полицията работи и е възпитателно и за децата.

Сега наистина е много модерно да се обвинява полицията. Всеки се описва като жертва, бил убиден бил бит и така. За това изхода е един, всеки сиганал да се провери и ако има нарушение да се отреагира. Ако ли някой лъже както лелката и щерка и в конкретния случай, да ги подведат под отговорнопст. Така следващите ще се замислят. А тази лъжкиня глоба и обществено полезен труд, нека да помие улиците с циганките да и дойде акъла.

Направо всички са за затвора, като гледам майката и дъщерята какъв език имат...

Никаква милост към престъпниците. А тая женичка в трудов лагер трябва да отиде.

Защо жена му на този, който полувин свят го е обявил за издирване, се взема за толкова желана и привлекателна, че веднага на секс ги избива всички мъже дето я видят, пък и дъщеря и в същия стил припява. Всеки, който има дете може да прецени дали послъгва или не, а тук се вижда.

Време е кукловодите да спрат да плюят полицията.На престъпниците само желязна ръка им трябва.Благодарни сме им ,че работят.Да продължават все така!Препоръчвам НАП да провери доходите и дейността на тази "насилена" жена и то за години назад!!!!!!!

само знаете да плуете по хората вище се вас парво и тогава говорете за другите кои какво е правил намат право да нахлуват пред семеиството му и пред гостите му на празникат на детето му да си го арестуват на друго място кадето е сам вазможности колкото искаш такаче парво помислете преди да нападате хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При арест полицаите трябва да подхождат с танцова стъпка и кутия бонбони в ръка, може и песничка да изпеят за да не се стресират престъпниците, че пак някаква болест може да ги покоси.

ако може като я бият да я пуснат по тв хем за назидание на хората хем да сплакна малко очите.

остави къде го издирва половината свят пък се и оплакват

Не знам кой крив кой прав, но с тази "липса"на запис за определени моменти пак мирише....Когато се показват записи слдва да са пълни и без прекъсвания, защото знаем че камерите не работят "избирателно"....

тоя па му миришело нещо....виж да не ти се ходи до тоалетна и да стане късно..

Миризмата се носи от вас, но тъй като знаем че вашата пръдня е "кристиян дийор" не се учудваме че не сте рзбрали от къде идва вонята..

тоя да си влезе в затвора,а жена му понеже е много отворена да влезе и тя затова че е знаела с какво се занимавал мъжа и и не е съобщила в полицията.

Явно цялото семейство са един дол дренки! И майката и дъщерята, а сигурно и синчето. Въшльовци и пиявици, които си правят купоните с парите на работещи хора, които са ограбили. Браво на полицията и на Италианските власти. Там вече ще го оправят. И Марин се махна - няма кой да го помилва след 2 месеца...

По-добре полицейско насилие отколкото полицейско безсилие!

Има нещо верно!

Как така никой не е разбрал , че арестуват човек , а казаха в новините че е стреляно във въздуха . Всеки би се уплашил ако чуе изстрел. Може би изстрела е бил с музикален звук в МОЛА. Кой ще коментира - в сградата деца и изстрели .

САШО ДИКОВ Е ОТ СЪЩОТО КОТИЛО С ИСЧЕЗНАЛО ДОНОСНИЧЕСКО ДОСИЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕО КОГАТО СЕ СЪПИНЯШЕ СЪС СКИТЕ

При спец операции вместо барети, да се изпрати Сашо Диков с балерините от балет "Магаданск", заедно с оператора му да заловят бандюгите, и между другото да изнесат културно мероприятие при ареста на роднините им.