Тайно записали как Калина Илиева изнудва

Има аудиозапис на мобилния телефон на един от зам.-директорите на Фонд "Земеделие", в който бившият директор Калина Илиева прави опит да изнуди заместниците си да злепоставят министъра на земеделието.

Обратно в новината

Коментари - Тайно записали как Калина Илиева изнудва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре е МИНИСТЪРА да напусне за да няма повече аудио записи но нека сам да си прецини кой не го иска. Явно не е г-жа Илиева.

Не е само земеделието, то в България нищо няма, а ако има нещо е собственост на чужди икономики или са празни кратуни с червени оттенъци. Ама ние тези работи си ги знаем, не се правете на ощипани госпожини, просто така си ни харесва. Хайде сега сипете си по едно и тупнете два пъти по масата, и си го изкарайте на женичката.

Да пази Господ да те спасява такъв "спасител" като ББ от Банки!

Основният въпрос на който никой няма да даде отговор от замесените е - Защо като имат такъв запис не е предаден на прокуратурата и не е отстранена от работа??? Така че с този запис самите те трябва да подадът оставка защото юридияески са съучастници в рекета..

ГЕРБ са неспасяемо надолу.

отдавна темата е банална, краде се като за последно, обаче такива временни марионетки като Калина били виновни... който я е назначил нея, да дава обянение за безобразията, краденето и корупцията, останалото е празни приказки на неграмотни журналисти

докога за тази уличница?

Когато нещо е неудобно веднага излизат флашките и всички забравят за неудобните въпроси или както казва философа - прах в очите Е при толкова асвалт по магистралите от къде толкова кал та произвеждате толкова прах

много ме кефи как в думите "прокурор" и "конкурс", трите буквички изпъкват :) ..дир.бг яки сте :)

;-)

Глейте сега кво си мисля.В тоя фонд...Земеделие...очевидно се въртят яки кинти.Земеделие в България отдавна няма, ама то не пречи яко да се гепат евро кинти.Иначе кво да ви кажа.Калинка е пич, даже пи*ка,ми турили я там,да не мислите че това е станало без знанието и санкцията на ...който требва.Примерно...А.А, Б.Б.,В.В., и другите.И кво толкова станало,ми забременяла.Лошо нема,доколкото си спомням, до сега май само една жена е забременяла,ей така,от въздуха.Обаче това не е нормално, и за наказание сина и го заковали на две дъски, сковани на кръст.Аре стига бе, на луди ни направиха.

Записът е менте! Категорично!

Това е днешната политика. Само наши и ваши с престъпни намерения. Който не се вписва в схемата и бива изхвърлен. Важно е, че за историята ще остане думата, въведена от Иван Костов - наКалинчиха. Извеждам определение какво е да се наКалинчиш. Първо да си изкараш престижна, международна, ФАЛШИВА диплома. Това, понеже нямаш умствен капацитет да си я отучиш нормално. После да извадиш много яка, дебела връзка от сорта на министър председател, познат на баща ти, за да те назначи с някаккъв проформа конкурс на заветното място. Следствие от липсата на акъл, вместо да оставиш по-низшите нива да си изпълняват работата и да не им се месиш, а да имаш само представителни функции, решаваш да имитираш дейност и ги наКалинчваш, наКалинчваш... Бедна му е фантазията на Българския народ! Къде изчезна това Калинче. Гледа си детенцето, нали? Ние потъваме в умиление от тоя факт. А как ще възпита това детенце, като порастне? И то ли ще наКалинчва в стила на майка си? Не е ли редно мама да отиде в затвора, че детенцето да се поучи как не трябва да се прави?

Браво, дали времето на Владко мишлето не дойде пак. Тъкмо беше поогладнял в последните годинки

Защо и се сърдите и плюете по Калина? Каквото и да е направила вие си я избрахте и назначихте тогава. Затова не ни занимавайте с тази Калина, а си подавайте оставките всички вие дето я назначихте на този пост.

Секса води света. Ако имах изията на Калинка сигурно щах да е изпреваря. Тя се чука извънземно.

Като се увеличи минималната заплата ще се повишат и глобите защото те са обвързани с тях. Трябва да се увеличат заплатите на чиновниците.Това е дясна политика. Съкращения и увеличаване на заплатите. Фонд работна заплата едно дясно правителство трябва да използва на 100 %. Иначе самата администрация няма интерес от реформи иги съботира. По този начин на поне част от висшистите ще се увеличат доходите. Трябва да се въведът данъци върху дивиденти, продажба на дялове/акции, наследство и всякакви други познати в Европа за да има отчетност.Не високи но цялата палитра от видове данъци трябва да съществува,а бюджетния излишък трябва да се внася в НОИ, които да инвестира и от печалбата да плаща пенсии. Трябва гражданите да върнат пенсиите, които използваха във времената на криза и неразумно управление.Така е честно.

тоя ми се види голям шмекер. и инфантил.

Уви Калинче, използваха те като марионетка вече е по-рудно да се забогатее само с връзки, лъжи и да минеш през няколко легла.... триабва и акъл.... това ще ти е за урок.

Всичко с тия фондове е шменти капели! Така или иначе в България земеделия няма - има само измамници които лапат пари от фондовете по схеми или с подкупи към лицата които разпределят парите. ЗА това най-добре да НЯМА такива фондове и да не се дават европейски пари за земеделие. Няма фондове -няма проблеми. Няма да има и корумпирани лица като тия!

Вярваме ти бе, Миро, с кучетата се справи блестящо, сега и земеделието по същия начин, че я Брюксел, я някое посолство, ти си знаеш къде ти се сака...

Докога ще занимават държавата с калинки?

Всички сте прави ,мили хора.Но да си пишем само по форумите май не е достатъчно.Арабите ли са по-свободолюбиви от нас?

Да.

Имало ли е разрешение от прокурор за записване? Ако не - май е незаконно. Как се определя кое незаконно действие е по-маловажно от другото?

то мазното врачанче от гъобръци разбира ....хеле пуук на него кат му бръкнаха с ирландското месо беше голем сеир...

А не са ли записали кой е бащата на детето и на тая селска мома.

Ох ,господи само там в земеделието да има "калинки"на ръце да ги носиш.Навсякъде са плъзнали в държавната администрация! В бюджетната институция в която съм повече от три десетилетия една "персона"която някога беше "обслужващ "персонал днес коли и беси!Не прощава на никого който е дръзнал да се опълчи срещу нейния цинизъм и алчност някога .Лъжите и интригите към новото ръководство поставено от Борисов граничат с лудост и нихилизъм.Просто работи срещу самата институция,значи и срещу самата държава.Бога ми ,сред нейните съветници и основни стълбове не липсват и тесни контакти с бивши корумпирани ДС "чингета"и послушници на онази част от обществото виновни днес да сме на този хал!

Евалла на мадам Илиева! Пешкин жена, Остап Бендер в рокля - всички ни преметна. И забележете - и тя е продукт на милиционерите на Тато - зер баща й е пожарникар отпреди 1989г. Те всички - Илиева, Борисов, политиците, подземния свят, дипломатите ни, чиновниците - до един са свързани с военнизираните и полицайски структури. Нито един цивилен! НИТО ЕДИН! И всичките - мошеници с по 6 апартамента като вицето, с 36 крупни имота като шефа на СОС старшина Иванов, като митничарите ни, като бизнесмените, дето мпат от инфаркти в обятията на проститутки, и прочее. Тях ги свързва едно - паълно пренебрежение към законите на правовата държава, подтавянето им от тях самите над всякакви правила, морел и човещина, и това скоро, ама съвсем скоро, ще избухне с такава сила, че арабите ще зяпнат. Такива шарлатани приказки не ги оправят, на тях само цепеницата е лек. Иначе те ще колят народа си така, както и турчин не го е клал.

Какво значи тайно? Конституция няма ли в БЪлгария? Нали точно Герб реваха за записа на Дянков и то хем на официална среща, а сега още по-криминално записват?! Че Калинка не е цвете за мирисане е ясно, ама като гледам и дружките й си ги бива.

то и анти-гербаджиите реваха, а сега циврят.

Тая , защо не е в затвора бе господа управляващи. Нима тя е по невинна от Масларова а ?

Мирослав Найденов е типичния продукт на соцсистемната. Активен комсомолец със скромни интелектуални възможности. Става комсомолски секретар,профпредседател ,който свири добре на акордеон, забавлявава номенклатурните директори, хранят го. Правят го някакъв началник, проваля работата, но като "наше момче" му намират някакво място. При реставрацията на простотията=ГЕРБ става и министър. Дебел е , но в затвора ще отслабне.

Друг до сега не започна дда въвежда актуани стандатри. Като гледам, и други въпроси решава. Не вуждам какво не е направил, че да е постпродукт, различен от всички нас. Защото и ние сме постпродукти. Само че има едни, които са си чисти продукти. Те са за измитане, а не Найденов.

Интересно ми е ти, като не си такъв продукт, какво представляваш? Някой непризнат гений ли? Я сиктир!

Под вола теле търсиш. За теб може би не, но за 99% от червените активисти е валидно следното ''Лоялен към Партията, останалото не е важно!''.

При милен цветков -31 март,зам.министърка в мин.на земеделието ,сподели -се изпусна,че за насърчаване за земеделците са отпуснати над 2 млрд евро на това правителство...от нея зависело и от мъжа и,които бил юрист ...на година около 200000000 евро се усвояват от тях от правителствената клика и избрани фирми...

в тази държава ще осъдите ли някой някога?????

никога само приказват

Факта че Миро още си стои на местото означава, че Г-н Борисов няма решителността да го махне. Къде е вашата решителност, г-н Борисов, къде е морала? Защо доказани крадци, директори на държавни агенции не искате да ги махнете?

ха сега докажете,че записът и то на GSM е истински

докажеТЕ, от форума ви, че е фалшив.....

В САЩ за получен един билет за спортно състезание министър на Земеделието Майк Епси бе уволнен за корупция, а тук затъват да уши в корупция,далавери,сплетни,кражби и обир на нещастния народ!И куче влачи,диря няма!Не, само бягане от тая кочина, независимо на колко години си. И най-зле да си в друга държава, ще си по-добре от тоя кокошкарник, натъпкан със сойки,крадци,мошеници,негодници,цигани,полуграмотни полицаи и безскрупулни управници!

kgb777kgb

ама там живеят американци ! Може да са продти ама знаят да си воюват за правата ! Право е да ни управляват някакви нормални хора , ако не можем да ги избираме , дайте да ги сваляме !!!

ПОМООООЩ за БЪЛГАРИЯ!!! Б.Б. ДА НИ СПАСИ ОТ СЕБЕ СИ И ОТ МИНИСТРИТЕ СИ, КАТО ПРЕДИ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЗЕМЕ ДА СМЕНИ "С П А С И Т Е Л Я" -САЩ. НАВРЕМЕ И ДА НЕ ЧАКА КАТО ЛИБИЯ... СЛЕД ПОСЛЕ!!! ЧЕ СЪС СЕГАШНИЯ "С П А С И Т Е Л" -САЩ НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ РАЗКОШ ОТ МИЗЕРИЯ, ...!!!

всичко в тази дърява на ченге се прави... бог да и е на помощ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поправете грешката в заглавието:"фонФ земеделие".Колкото до Калинка,от нея може да се очаква всичко.Изненадани няма

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НИ ОБЕЩАВАХА, КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ ПОДОБРЕ, ЗАЩОТО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ПОДОБРЕ. ТОВА СЛУЧВА ЛИ СЕ? АКО СИ ОТГОВОРИМ ПРАВИЛНО*(ПОСКОРО ВЯРНО) ЩЕ ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЛЕДВАЩ ПРАВИЛЕН ХОД!

Криза е :)

И предполагам, че този запис предварително се знае, че е автентичен. Ама записа, в който премирът дава нареждания да се извадят проверяващи от дадено място, по молба на смърнтия си враг Първанов е лъжа? Ех, тоя пусти двоен стандарт - ако Доган получава "консултантски" , макар да се знае от кого са, е рушвет; ако Цецо получава такива суми - това си е чисто доходче - като момина сълза, нищо, че дори не се знае от кого са получени сумите по "консултантските".

Ако е пълен с изкуствено добавен шум, ясно че няма да се твърди нищо подобно. Ако е чист, което си личи ясно от графиката на звука, ще трябв да се призне за истински. Има си начин.

СЪКРАЩЕНИЯ ДА!!!!!!! НО ДА ЗАПОЧНЕМ С БОРИСОВ????!!! НАЛИ !

Не

КАПИТАЛИЗМЪТ Е САМО ТАКЪВ! НЯМА ДРУГ!

По-вярна приказка отдавна не съм чувал.

Бившият депутат от Лейбъристката партия Джим Дивайн стана поредния политик, който влиза в затвора за злоупотреби с парите на данъкоплатците. ЕТО ТАКА ПРАВЯТ В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ СЪС ЗЛОУПОТРЕБИЛИ УПРАВНИЦИ

Дотук ни докараха САЩ и техните ликета в България. Вие ,които гласъвахте за тях носите цялата ОТГОВОРНОСТ!

БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ-- ЦВЕТАНОВ, ПОДАЙ ОСТАВКА, НО И ТЕЗИ НА БОРИСОВ, ДЯНКОВЯ , АНЕВ....., ЗА ДА СПРЕ ПОЗОРА ЗА БЪЛГАРИЯ

Държавата да се разпусне защото: 1. Плащаме данъци за издръжка на администрация, но за всяка услуга е въведена такса. 2. Полицията не желае да осигури безопасността на гражданите и е необходимо те да плащат на охранителни фирми. 3. Най-сигурният начин да: 3.1. си умреш като куче без медицинска помощ е да разчиташ на задължителното "доброволно" осигуряване. 3.2 останеш неграмотен е да разчиташ на министерството на просветата. 3.3 мизерстваш на стари години е да останеш на държавната пенсия. 3.4 да не получиш правосъдие е да чакаш такова от министерството на правосъдието. И така до 101.....

Найденов и Илиева - заедно в затвора, в една килия за 5 години, после да им се даде амнистия!

Кириле, и на мен изхода на летище София ми допада, защото е единствения изход. Всичко друго е самозаблуда.

Това правителство , освен с въпиюшната му некадърност и некопметентност ще го запомним и с множеството избълвани записи. Ужас, тие нямат вяра на себе си, следят се, записват се, удрят се под кръста...грозна работа! А през това време държавата е на автопилот(и май по-добре, защото, ако започнат и нея да оправят, олеле мале). Затова предлагам да ги изметем преди да се сетили да се захванат и с "благото на народа" за което впрочем ги избрахме..

Какво ще "аташира" този аграрник?