Почина жената със съмнения за западнонилска треска

Проби от ларви на комари са били изпратени в София от РИОКОЗ-Хасково, те ще покажат дали у нас има преносители на западнонилска треска.

Обратно в новината

Коментари - Почина жената със съмнения за западнонилска треска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами леля ми е фармацевт и обясни че като внесат някоя ваксина и залежи измислят веднага смъртоносна болест че да си я продадат абе печеливш бизнес намя що

Че тя болната т.е. починалата си има диагноза, бе аланкоолу-гноен менингоенцефалит даже и причинителят е установен.За съжаление 90% завършват със смърт.

Спрете да всяввате паника! То не бяха животински грипове, не бяха пандемии, сега и това! Само плашите хората!

А кой казваше, че няма опасност в България от такава треска? Май някои лекари.. да си признаят!

Аман от такива некадърници, които една диагноза не могат точно да дадат. Какво правят лекарите сега след като жената ''СЪС СЪМНЕНИЯ ЗА ЗАПАДНОНИЛСКА ТРЕСКА'' си замина от този свят??? ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ДАДЕ ЕДНА ТОЧНА ДИАГНОЗА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ФАКТИ СА НА ЛИЦЕ??? ЗАЩО ТРЯБВА НЕВИННИ ХОРА ДА СИ ЗАМИНАВАТ ОТ ТОЗИ СВЯТ ЗА СМЕТКА НА НЯКОИ ДРУГИ, ЗАВЪРШИЛИ МЕДИЦИНА СЪС СРЕДЕН 3. А ПОСЛЕ ИМАЛИ ПРЕТЕНЦИИ, ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ИМ БИЛИ НИСКИ, ЧЕ СЕ ПРЕРАБОТВАЛИ И Т.Н. ДА ТИ ПОВЕРЯТ ЖИВОТА НА ЧОВЕК Е НАЙ ГОЛЯМАТА ОТГОВОРНОСТ И СЕ ОЧАКВА ДА СЕ ТРЕТИРА ПОДОБАВАЩО. НИКОЙ ОТ ВАС НЕКАДЪРНИЦИ ПРОСТИ НЕ ИСКА ДА РАБОТИТЕ КАТО ДОКТОР ХАУС А ПРОСТО ДА ДАВАТЕ ТОЧНИ ДИАГНОЗИ, БЪРЗО И НАВРЕМЕ. ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРЕДПОЛАГА, НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОТОТО ТУКА ВМЕСТО ДА СЕ ПЕЧЕЛИ СЕ ГУБИ И ТО МНОГО!!

Не е лошо да изгледаш някоя серия от "Д-р Хаус" или "Спешно отделение"! Във всички случаи медиците първо предполагат, после извършват изследвания и отхвърлят невъзможните заболявания докато се редуцират до истинското.Мигар нашите медици трябва да са врачки и магьосници.Възможно е с всякаква диагноза да се умре!

Това ако е комар и ако те ухапе сигурно ще откъсне парче месо.

Това изобщо не е комар...

Тези комари (като заснетия от Булфото) в нашия град ги има откакто се помня, има всевъзможни видове с различни размери и шарки и не жилят. Жилят ( кръвосмучат) само най-малките, които всички ги знаем. Не знам с какво се хранят по-големите, но не хапят.

Ами нашите власти да започнат да пръскат, а не да ни уверяват, че тигрови комари в България няма. Щом ги има в Солун колко му е да се появят и у нас. Или се надяват на това, че гърците пръскат. Те комарите паспорти нямат и на границата не питат могат ли да преминат или не.

Като си нямаме за какво друго да се притесняваме, тигровите комари са ни най-големия проблем...А какво стана с птичия грип, с лудата крава, с морбилито...Като си нямат работа разни хора, и се занимават с глупости.

Жестоко.Комунистически би трябвало да са тия комари.Комари червени бригади-терористи.Комари прихващачи и преносвачи на биологическo оръжие.Операция"Комар"-това требва да се направи от властите на страната.Да се изпръска с разтвори за умъртяване на комарите.Всички комари "Down".

Тогава кой ще носи от тея така наречени лекари отговорност че не е направена точна диагноза?И жената си отиде.