Западна Европа в капана на африканска жега (снимки)

Гребен на високо атмосферно налягане е причината за издигане и продължаващо на широк фронт преместване на горещи въздушни маси към европейския континет.

Обратно в новината

Коментари - Западна Европа в капана на африканска жега (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Климатът е прецакан от дейността на човека срещу природата ,природните закони.

Навремето мълчаха руснаците и бг комунистите,сега мълчат западняците и бг гъзьолизците.

Не се радвайте на северните ветрове. Над Чернобил пак горят огромни гори засипани с радиоактивен прах , а ветровете го носят насам. Никой обаче не алармира. Не стойте на открито.

Топло е и приятно във Франция- истинско лято. Време за разкошна ваканция.

loyola

Така е, сутринта на РЕРа му спря тока на два пъти, ама бързо го оправиха.

Каква е разликата между З.Европа от Африка, Пакистан, Индия и Арабските страни.Никаква! Погледнете им националните отбори по футбол.....Колониите отмъщават на Метрополиите които крадоха и избиваха 1000 години

14 часа. Време е за сиеста Това е спасението

всички прогресивни сили на помощ! както знаем от прибалтииските страни и изявленията на порошенко, това което става, може да се обясни само по един начин: путин атакува западна европа с горещи вълни! и то в навечерието на референдума в гърция (които пак путин организира, разбира се)! предлагам въздушен мост за доставка на лед от аляска и от скандинавските страни!!!

А при нас засега върви едно нормално лято. От толкова години насам. Дано си продължи такова. Последните 7-8 лета преди миналото бяха толкова горещи, че някак забравихме преход между студ и жега. Миналата година пък беше нещо страшно от порои. Едва това лято си спомних как преди години докато не дойде юли градусите рядко минаваха 30.

Щом заселваме африканци естествено и да има африкански климат!

Африканците могат да внесат само топлина, емоция и веселие, както и да покажат какво е да се трудиш здраво, дори и за съвсем малко пари.

...А и СПИН.

При нас е супер нормално. Жегите да си остават на запад.

градуса си е над нормалното. Зиморничава ли си?

зиморничав не беше ли човек на който постоянно му е студено???

не може да се избяга от жегата дори на острова! КОфри работа!

Днес се живее, но вчера беше ад. Вече има приятен ветрец, а както изглежда до няколко часа ще се изсипе някой хубав дъжд.

дано стигне и до нас някой дъжд

При нас пък е зима. Източна Африка на юг от екватора. Чудна топла африканска зима - темеператури окло 20-22 градуса. Мангото узря, доматите са сладки и животът е лесен

Честито да им е - климатът си върви заедно с африканците . Муууууууухахахахахаха

как да не оцениш това чувства за хумор! +10

"Високите температури стават повод и за закъснения на влаковете, тъй като релсите се огъват. " Как се огъват релси? Винкело е ясно как се огъва ама релсите ще да са от пастмаса или от китайска стомана.

:) о Боже.....не е истина

Релсите могат да се огънат, когато поради топлинното си разширение запълнят всички фуги помежду си (поради които влака "трака"), и се запънат една в друга. Друг е въпроса, че цитираното разширение 7см звучи нереално много. Бих помолил автора да провери пак данните си.

Aбе тези не знаят ли рецептата против жегите??;) Cтудено узаки, Tопло суфлаки и Mного сиртаки...xaxaxa..;))

Свърши и узакито и суфлакито и сиртакито

у немско ли си? те олекнаг ас едни 80 милиарда и може и да им е свършило узакито.

НЕВИЖДАНИ ЖЕГИ В ЗАП.ЕВРОПА НЕВИЖДАНИ НАВОДНЕНИЯ В РУСИЯ. НЯКОЙ ПРЕЦАКА КЛИМАТА. КОЙ?