Коментари - Герджиков назначи още 16 служебни зам.-министри | dnes.dir.bg
назад

Герджиков назначи още 16 служебни зам.-министри

Службеният премиер Огнян Герджиков подписа заповеди за назначаването на още 16 заместник-министри в 8 министерства.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков назначи още 16 служебни зам.-министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тц,тц,тц,ты,тц! Чак сега ще вържем!

Много търтеи,много нещо....Ужас

Герджиков раздува администрацията сякаш ще управлява не 2 месеца,а 20 г.В същото време ще ни обяснява че в бюджета няма пари за здравеопазване,образование и т.н. Тези около два милиона заблудени избиратели,които гласуваха за комунистите тепърва ще им сърбат попарата.

Боже, Боже от министри няма да се оттървем, каква е тая разсипия. Г-н премиер, ще има ли за всички работа, че то няма два месеца до изборите ??? Ама карай да върви, нали ще имат тлъсти заплати, на кой му пука.

Рева ли тъй когато Баце назначаваше на същите тия позиции свои хора или не рева ами се радва? Опорната ви точка много куца. Проблема бил, че много били министЕрите, а не че били сменяни. Само тъй ще е.

не мойм ги изхраним толкоз много министри беее, как я мисли Курнелия с тези заповеди?

+ 16 съклецарки + 16 деловодителки +....уморих се , а бе 16!

ГЛЕДАЙ РУМЪНИЯ НЕ ПИТАЙ ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА ГИ ЧАКА И КОМУНЕТАТА ДЕТО СА СЕ НА ТОЧИЛИ ДА КРАДАТ ТОЯ ПЪТ ВЕЧЕ РЕВОЛЮЦИЯТА НЯМА ДА Е НЕЖНА И КРАСИВА

Както е тръгнал, Бай Оги ще направи всеки българин министър за по някой ден, няма лошо, ако те работеха на благо роду без пари, но всички тези кандидати за министри са отворили големи гърла, като гладни хипопотами, тежко и горко на бедния народ който трябва да им натъпче ненаситните търбуси. У нас властта е най доброто средство за лесно, бързо и безнаказано крадене и забогатяване и затова толкова желаещи за нея има.

Бае Огняне, ногу паразити нареди на държавната софра, и куцо и кьораво, ще ти стигнат ли двата месеца да назначиш всички червени кандидати за слава и власт?

БСП винаги управлява за кратко време 1-2 години. След това парите свършват и идват други да им оправят бакиите. За съжаление след БСП винаги си приносителя на нлоши новини - няма пари. Да обясняваш че БСП са ги откраднали е ненужно.

Много поздрави от Румъния!

ДОКОГА БЕ ИЗРОДИ ИМАТЕ ЗАДАЧАТА ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ИЗБОРИ,НАСРАХТЕ СЕ С ТОВА КРАДЕНЕ МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА СЛЕД 2 МЕСЕЦА РЕВИЗИЯ НА ВАС И В ПАНДИЗА

Какво си се разпуфкал? Някакви гербери ги сменили. Е и?

Колко министъра са нужни за да се направят едни избори?

Хрумка : - г-н проф. Герджиков - Е Правист ...и като гледам какРавнинно поподготвя Екипите... ...- Е ли поподготвяне на Правната/Юриспрудентната формализация ЗА Работните Групи ?

Ама то състава и структурата на МС не зависят от нечий моментен кеф. Служебния кабинет има за основна задача да проведе избори, но изпълнява и всички останали задачи на един редовен кабинет. Разликата е в късия хоризонт. Чатна ли, защо въпроса ти не е коректен?

То и ние финансирахме унгарската АЕЦ! Извадихме два милиарда от пенсионния фонд и ги хвърлихме в морето.

Да, Колега ! ...а ако Се сетим да добавим И-годзилиардите дет ВТБ/ВКБ Ни Крадна виа катеБейщината - ...

Гледаме филма БСП Бесни страшни пенсии. Приятно гледане.

Дали Сме Вече В-час ?! ...или Времето - просто Започна ?! НЕ виждам партийщинки... СА Равнопоставени... НЯМА йерархизация... НЯМА зависимости (с или без кавички)... ....какво Значи Виждаме ?! ...:-)))))))

d4

пропуснали са министерството на миризливия селски кенеф. веднага да се сформира такова и да се назначат министър и около 7-8 замове! защото РБ не е нищо друго от селски прогнил кенеф.

Герджиков скоро ще могат да напълнят стадион "Васил Левски" така, както не са го пълнили националите и в най-добрите си години. Та борба със статуквото казваш, Курнелийо?!

назначенията му щели да напълнят стадион. Нали се сещаш, че смените които прави НЕ увеличават състава на бюрокрацията? Боли те за герберите, дето отиват на босата ли?

Герджиков сам ли да работи. Има нужда от междинни звена от министър до администрация.

не 16 още 32 калинки с купени дипломи тип "румяна желева" назначете

Де що има комунистическа свиня назначете я на държавната копаня за два месеца. Бойко ви остави пари, трябва немедлено да ги окрадете. Гиди михлюзи червени.

а ти какъв си?забрави ли че си член на партията ,бкп не на бсп,че се правиш на голям десидент

КЕФ и мене са ме назначили за заместник министър на спокойствието и почивката.

ТАМ КЪДЕТО ИМА ДВОЕН СТАНДАРТ, ТАМ ВИНАГИ ИМА РОБСТВО ИЛИ ФАШИЗЪМ. НЕ НА РОБСТВОТО, НЕ НА ФАШИЗМЪТ Свободата на словото, срещано и като свобода на изразяване, е сред най-важните граждански свободи. Изразява се в свободата на ВСЕКИ да изказва публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на властта, упражняване на цензура или налагане на наказание. Свободата на словото е НАПЪЛНО зависима от свободата на МИСЛЕНЕТО, мнението и съвестта, защото свободата за формулиране и поддържане на идеи ДОБИВА реална стойност, когато те МОГАТ да бъдат ИЗРАЗЕНИ свободно, ВИНАГИ тук и сега - всеки ден. При робството и фашизмът, и социализмът - там НИКОГА няма свобода на мисленето, защото там НЯМА свобода на словото.

Започна се с изобилието от назначения...

ЧАКАМЕ КАДРОВИ ПРОМЕНИ И В МРРБ И АПИ.

Парите които Радев обеща предизборно за да увеличи пенсиите ще свършат много нови министри а там заплатите големи а и повечето новоназначения са от тройната коалиция и на Орешарски тия са свикнали да крадат.

Колко са били зам. министрите на служебните правителства назначени от Плевналиев и колко са сега??? На прощаване Борисов 2 уволнили всички зам .министри...и оставили правителството на Герджиков да си назнава нови. Така поднесената от вас информация вдига топката на троловете...че Герджиков прави нещо нередно,което не е истина.

Дайте малко областни управители, че мутрафоните са се разпасали тотално по места. Даже в софийската мутрафонска централа си нямат идея какви изроди са лансирали на местния вот.

Когато човек е кадърен си върши повечето работа сам тук явно не е така и с Президента и с министрите.В случая е актуален оня виц:Колко полицая са нужни да зависят една крушка.

Лапай,че не остана време!...

Радев направи кабинет по голям от парламент.И по точно Нинова му нареди

НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ. НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЛИ СА. АКО ТИ ПРЕДСТАВЛЯВАШ АНОНИМНИТЕ, ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ Е Защо няма РЕАЛНО народни представителни в България и не САМО там. Народ, това е СБОРЪТ от ВСИЧКИ граждани на държавата, а гражданинът е човешки ИНДИВИД, който се намира под юрисдикцията на дадена, конкретно определена държава. Народните представители НЕ представляват ВСЕКИ гражданин, защото петдесет процента от гражданите ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани АНОНИМНО от "народни" представители. Народните представители НЕ могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Никога НЕ е съществувала реална възможност, "народните" представители да могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Народните представители реално НЕ са народни представители. ВИЖДА се, че народните представители представляват петдесет процента от АНОНИМНИТЕ гражданите, а ДРУГИТЕ петдесет процента от гражданите ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани АНОНИМНО от "народни" представители. Неоспоримо е, че "НАРОДНИТЕ" представители НЕ са НАРОДНИ представители. Ето защо, ВСЕКИ договор или закон, гласувани или подписани само от лица в качеството им на "НАРОДНИ" представители, НЕ могат да се признаят от НАРОДА (суверена-гражданите). Анонимните НИКОГА не носят индивидуална отговорност за своите действия, защо тогава гражданите са принудени САМО по време на "избори" и "референдуми" да са анонимни. Народните представители реално представляват анонимните. Народните представители носят ли индивидуална отговорност за своите действия. Народните представители представляват само част от народа - гражданите. Народните представители представляват само анонимните. Народните представители НИКОГА не носят индивидуална отговорност, защото те само представляват ВИНАГИ анонимните, а анонимните НИКОГА не носят индивидуална отговорност за своите действия. Робът е винаги анонимен, защото над него винаги е наложен двоен стандарт - роб и господар. Там където има двоен стандарт, там винаги има робство или фашизъм. Не на двойният стандарт, не на робството, не на на фашизмът, не на "народните" представители, не на "представителната" демокрация, не на анонимните. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА.

Кой измисли и посочи Герджиков ???? сега цялата тройна коалиция на власт! За 2 месеца толкова зам.министри ????

Действията на Герджиков много ми приличат на това да бързаш за летището, да се качиш в такси, а шофьора да ти каже "следващите 2 седмици ще сменям диспечерки и ще подписвам договори със сервизи, после, ако остане време, ще ви закарам". Двата му месеца ще минат в назначения и рокади. За работа - следващият мандат.

Налага се да назначава, щото некой вечерта преди предаването на властта уволни всички заместник министри.

А, оправдание винаги има ;))

За кога тези назначения. Докато разберат къде да ходят на работа и ще бъдат сменени. Нали уж държавни служители без наказания не могат да бъдат уволнявани.

Много антораж,много нещо,не може да ги изхраним!

"НЕ Е ЛУД КОЙ ЯДЕ ЗЕЛНИКА ,А КОТО МУ ГО ДАВА ..." Даде му го ...Р А Д Е В .... Ама да има да ВЗЕМА повече от НАС които му ....ДАДОХМЕ ДОВЕРИЕТО СИ ! "МЪЖКО "Д" ВЕДНЪЖ СЕ ЛЪЖЕ..." Да го чуе и "мъжкото момиче" Нинова и въобще да не се ...НАДЯВА !

Е,до края на март,ще са 160 лапачи...

Честит 2-ри февруари, гербави, служебни и НПО гейове! Пазители на европейските ценности.

Помияр!...

Благодаря за милите думи и за любезните отзиви!

Вие станахте повече от едно цяло Народно събрание бе! Станахте повече от 240 май?!

Трудно се организират избори, трябват много зам. министри. Трябва да се бърза! Нали така каза госпожа Корнелия Нинова! - ''Да вървим нататък''.

Давай...давай Герджик ,не 16 ....160 назначи ...пари има ТАВАТА С ГЮВЕЧА И ПЪЛНА ...макар и за месец и половина два , все пак е ...КЬОР СОФРА !

богата държава имаме ей

aми заместници на тия заместници ,ами съветници,секретари и секретарки ,машинописки,шофйори и т.н. и т.н. ...... а после се оплаквате че имало безработица

Това е истината - едни смукачи махнаха други смукачи и седнаха на тяхно мястооо. Народа да г0.....

Какъв енергетик е Лъчезар Борисов от НДСВ? Резил беше и по-рано като заместник-министър на икономиката и енергетиката. Завършил Висшия инженерно-строителен институт - София. Калинка.

Хайде стига бе Герджиков! Стига , бе! Пак ще стигнем дьното бе Герджиков!!!!!!!!!!!!!!!

кому са нужни всички тия назначения...малко като айдеее юруш на маслините...

е тоя яко ще опоска най-бедната държава в европа...която си поволява на всеки 2 години да дава по 30-40млн за избори..