Зам.-председателката на ЕП призовава да се помогне на България и Гърция след наводненията

Манфред Вебер, един от водещите германски политици в Европарламента, поиска повече средства за европейска гражданска защита

Обратно в новината

Коментари - Зам.-председателката на ЕП призовава да се помогне на България и Гърция след наводненията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Big biznis hier.

Тоз не идва ли при боко насрания да му пълнят касичката :)

Признаваш климатизма и постулатите на новата идеология на шведското пациентче и получаваш помощ! Много държат, че всичко това е извънредно явление, а се е случвало и преди доста години…

Путьо бункерски обсъжда с хермафродита мутрафонски помощ за България ...кой от трите пръста да бъде среден... Калинче ,руска подлого да не би да се опитваш да блокираш ip-та ма?

Австралийска телевизия за пръскачите самолети, които всъщност сеят облаци (cloud seeding). Това е геоинженерство и е специалност, която се изучава в университети. Работи на същия принцип като ракетите против градушка. В Австралия се ползват масово за създаване на изкуствени валежи и справяне с пожарите. Миналата година без да искат попрекалиха с пръскането и наводниха цял град, евакуираха хората с лодки и хеликоптери. Гледайте репортажа. По сведения на местни и туристи в наводнените при нас места, предишните дни са шарили небето като ненормални.

Свещена простота! В случая става дума за голям средиземноморски циклон. Заемаше на сателитните снимка цялото източно Средиземноморие. И сега е спрял над Гърция. Някаква атмосферна аномалия му пречела да се изтегли на изток, където няма да може да се храни от топлите води и ще се разпадне. Кемтрейлс може в най-крайния случай да предизвика локално явление и то не с такава сила.

Т.е. нашите плужеци тук отново не са поискали помощ. Но като има да се дава за Украйна, на драго сърце и щедро, за да ги похвалят и потупат по рамото.

Украинците са виновни за всичко! Бяхме богати, щастливи и живеехте до 100, преди да почнат да бягат от войната и да ни се пречкат.

За Гърция не знам, но имам усещането, че на България и на хората, които са пострадали, ще се помогне чак след края на войната в Украйна и след последващото пълно възстановяване на щетите там.

90% ще отиде в Гърция и само 10% към българия. То пък ще бъде откраднато...

Екстра, още пари ще бъдат откраднати от ппдб герб.