Зам.-министър Иван Шишков: Държавата е функционирала в паралелен свят без да спазва закони

По думите му, проблемите на фаталния участък на АМ "Струма" се наблюдават и при други пътища в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е! ндсв, дпс, новото време бсп ндсв дпс наистина не спазваха законите, нещо което правят днес пп, бсп итн и дб!

Този ... и министърката ..... по цял ден обикалят телевизии и реват , докато по пътищата цари хаос и хора се избиват! И това вече повече от половин година! Кога ще започнат да работят не е ясно! Единственото, което направиха е да спрат строителството и ремонтите по пътищата и да вземат парите за магистралите!

Бойко, стика писа в опити да защитаваш Пеевски и Вълка

Арх. Шишков знае, че тържавата е функционирала без спазването на закони от собствен опит. За справка билета за баня, който е издал за тока убил момчето до павилиона пред болницата! Но него не го лови закона, защото той е почтен! Шишков ние сме с теб! Продължавай промяната!

Толкова за единствената гордост на криминалната организация ГЕРБ ...пътищата ! Оказаха се фалшиви и три пъти по-скъпи от тези на Запад. 12 години управление държавата в била на автопилот. Катастрофата е следствие от 12 години безвремие.

Точно този път е строен по времето на тройноте коалиции на Симеончо и Станишев. Те не са отчуждили тогава и терените. Затова и Комитова беше толкова тиха в изявите си.

Пътищата на ГЕРБ са повече от ок. Всяка седмица пътувам по тях. Ти си гледай твоите комундета, които за 40г нищо не направиха.

Министре нали те уволниха за не справяне със затачите как стана министър не си спелечул конкурс кой те назначи..... Министерството е Виновно за не издадените разрешения. То е Виновно и за състоянието напътищата.

Бога ми!!! Нали тия новите щяха да бъдат умни, красиви и морални? Не виждам нито едно от тях- завършени глупаци, изпълняващи чужди заръки, красота в съкратено издание, клонящо към уродство във външния вид и морален облик.

Бойко, стика писа в опити да защитаваш Пеевски и Вълка

от 7 месеца е така...

Представяте ли си ,..като си строиш къща, да влезеш Половин метър в държавна или Общинска собственост ...веднага ще има багери, фадроми и изчегъртване на построеното ?? А държавата ..влязла в чужди имоти с КИЛОМЕТРИ и строила (разбирай КРАЛА пари) с "години" Ремонти, укрепване , абе ЧИСТО крадене ....Санкции ...НУЛА !!;) Хубава работа, ама българска !!;) Както казало кучето : "Кое ли, ми е наред, че и мъдете ми да са отпред" (за това са отзад)!! Ганьовска...ПРОСТОТИЯ !!;)

Този не издаде ли удостоверението на бутката "убиец" на бул. Н.Е.Гешов? Ега ти промяната! Подаде оставка като архитект на Триадица и "цъфна", като зам.министър в МРРБ! Евала!!!

Гнусно е другарю! Няма имена на партии, имена на тогава управлявали, годините от 19 станаха 10-15. Внушения, внушения.

Все разбиратели,топлата вода е открита много отдавна. Тази паралелност е от 1989 година. Това са резултатите!

Точно този участък от магистралата го "откри" Сергей СтаниШеф през 2007 год

Без майтап? Само един човек в БГ режи лентички, дори и за квартална градинка или пешеходна пътека. Станишев не се занимава с такива глупости. А пътя е обявен за скоростен, а след това и за магистрала, от мутрите!

На магистрала се кара със 140. На този участък ограничението никога не е било повече от 120.

tonk11

Интересно как точно неуредиците с документите са причината за катастрофата? Щото вчера комитката обясни, че пътя е в отлично състояние и имало проблем само с маркировката която е трябвало да се поднови преди 4 месеца /тоест при служебното правителство/ ама не била подновена. Пътя не отговаря на сегашните нормативи но той е и не е правен по тях а когато е правен си е отговарял на тогавашните.

Що бе другарю? Сега как е?

ТИЯ ГИ ГЕПИХА ПО БЕЛИ ГАЩИ ВЧЕРА, КАК СА ДАЛИ 1 МИЛИОН НА НАША ФИРМА И ПОЧНАХА ВОЯ. ДОБРЕ, ЧЕ Е БОЦКО ДА СЕ ОПРАВДАВАТ. КАТО ДОЙДАТ СМЕТКИТЕ ЯНУАРИ, НЕМА ДА ИМА СПАСЕНИЕ ОБАЧЕ. ЩЕ ИГРАЕ ТОЯГАТА!

БОКО взе милардите...какво тук е някакъв милион...

Ако чакат всички дела за отчуждаване да минат и метро нямаше да има още в София камо ли някой нов път или магистрала от последните 15-20 години. Все пак тези дела в съда се мотат по 10-20 години няма как държавата да спира всичко и да чака. Дори и газопроводите които са построени в България и не само новите все още се водят дела от собственици на земя и сега нямаше да имаме нито ток нито газ нито пътища ако се чака съда да се намота.

Абе държавата функционирал някак си. А тази държава на служба при Мунчо функционира като взе парите за пътни знаци за предизборна агитация на Мунчо.

Преди около 2 години ми взеха ниви за строежа на новия път Ботевград-Видин без да ме питат. Случайно познат ми каза, че нивите вече ги няма и всичко е разровено. И почнаха разправиите с АПИ уж за обезщетение, а парите били осигурени. И сега ни ниви, ни обезщетение.

Другарю Шишков ти от Марс ли падаш или си в България.Не знаете ли с другарката Комитова как се е работило как се работи и сега в строителството. Хайде стига циркаджилъци. Наситихме се.Благодаря.

Толкова за единствената гордост на криминалната организация ГЕРБ ...пътищата ! Оказаха се фалшиви и три пъти по-скъпи от тези наь Запад

Трашков, по-спокойно, този път е строен от Станишев. Ако се чакаха всички процедури и до сега щеше да ходиш до Бургас през Петолъчката и да висиш по 3 часа само там!

и тоя на топа на устата. Да каже: Имало ли е договор за обновяване на маркировката, който е трябвало да се случи в началото на сезона ? (отговор Да - с "Автомагистрали") Имало ли е осигурено финансиране? (Отг. - Да, около 500 млн. лв. целево по сметките на "Автомагистрали" за поддръжка) Кой и на какво основание не е платил ? (Отг. Целевите средства от "Автомагистрали" бяха взети и изчезнаха в неизвестна посока)

Не съвсем точно, защото посоката е ИЗВЕСТНА - предадени за ползване и управление на Мучно и неговите партизански отряди!

Само че си сбъркал посоката-предадени са на Тулупчо да си запълни чекмеджето

От много приказки забременяхме. Девет месеца говорене. Нямаме търпение да видим вашето ново, чудесно и прекрасно. До 2050-та ще стане ли?

Ще стане за 2-3г. Но само за тях. Все пак са комунисти.

Иван Шишков милионера;) . Гл. Архитект на община Триадица, която обхваща много апетитни зони в София ... Сменяш предназначение в общината ,губят ти документите, плающаш 3000 хиляди лева и документите се намират. Практиката на цялата община Триадица. Тоя човек е толкова гаден и подкупен, чак се чудя как може да му вземете интервю. Такива хора са за затвора!!!! Хиляди хора с бизнеси зависят от такива нещастници, то за строежи или за смяна на предназначение на обекти.

Този заедно с бившия главен арх.Петър Диков са за съд и за затвор!!! Проядени от корупция до мозъка на костите!

дето им сменяте предназначението, сте ултра супер правилно. Имот за няколко милиона( се едно е Ню Йорк) и 3000 рушвет ти се свидят.

Къв имот бе идиот, аз съм под наем. Ама да започна нещо ново нали знаеш ,че като минат и ми кажат дай разрешителното трябва да покажа нещо. Аз съм просто наемател и ми искат пари за перфектно направени документи само и само да получа разрешението за да си почна и ремонтите.

зам. министре. Отвратителни са порядките в РБ. Паралелни на човешкото.

От некомпетентни хора да изместят фокуса на скандала с бкк. Както и всячески да се и след като политически дивиденти от една катастрофа. Ще помоля господина следващия път като говори простотии да провери кой и как е пуснал в експлоатация този път. След това да го попитам какъв процент от пътната мрежа в България има акт 16. И за да не задълбаваме-какъв процент от пътната мрежа строена последните 40 или 50 години има акт 16.

Искаме на чисто да започнем с нови договори за поддръжка. Казахте ли си го? Искаме да сложим наши хора и да точим милиони.

А не може ли да искат да махнат тези дето пълнят чекмеджетата, с тези, които наистина смятат да работят?

Досега за над 7 месеца какво изработиха? Един кораб теглиха 36 дни! Какво направиха, освен раздаване на пликове и слагане на свои хора? Обясни, моля!