Заложническа драма в централата на ”Дискавъри”

Въоръжен мъж проникна в централата на "Дискавъри комюникейшънс" в Силвър Спрингс, щата Мериленд и взе няколко заложници.

Обратно в новината

Коментари - Заложническа драма в централата на ”Дискавъри” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"предаванията по канала носят повече вреди, отколкото ползи. Той смята, че тези шоу програми са развлекателни и отвличат вниманието от важните проблеми, като глобалното затопляне и изчезването на животински видове. " Точно така - но за съжаление болшинството хора приема тези канали за "наука" и вярва на всичко, което дават там. И какво заради правилната си позиция "похитителят е бил застрелян".... евала - как да не обичаш Америка.

Не виждам какво лошо има в това да видиш кътчета от земята, където никога не би стъпил Ако някой те е излъгал, че това е наука и те дразни, че не е като у ваше село това си е твой проблем. Не го гледай и ще си ОК, но ако заплашваш хора и вземеш заложници и теб ще те гръмнат.

А сега кажи наистина ли го мислиш това? Ще обясниш ли предишните ледникови периоди защо са свършвали? Прекомерна употреба на кози фъшкии за отопление или прекалено употреба на бобови култури сред хуманоидите? Не знам ти какво разбираш под "наука", но тези канали най-много да претендират, че са научно-популярни. Аз поне не съм видял друго.

Как може да "ликвидират" човека? Не може ли да го задържат, да плати гаранция, да го пуснат и после да го обявят за общодържавно издирване...???Егати демокрацията.

Zastreliaha napadatelia i osvobodiha zalojnizite.

Поне тая откачалка да беше за някоя сносна кауза, а то - пълни простотии. Защо изобщо ни занимават с тези боклуци - американците?

Знаеш ли, че тези боклуци американците разсъждават точно като тебе, но за чужденците. За какво да ги занимават с тези боклуци чужденците, още повече и когато са си в техните страни. "Ако нещо не ме касае лично, значи е глупост и се прави от тъпаци и тези, които ги интересува също са тъпаци..." Винаги е приятно да срещна такъв ренесансов човек като тебе - широко скроен, либерален... :)

дават го на живо тук: http://www.tbd.com/articles/2010/09/live-video-discovery-channel-gunman-hostage-standoff-7197.html