Коментари - Заложническа драма и убийство на възрастна жена потресоха Дрезден (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че нямат ли си роми да я вършат тая работа-изниването на родителите..както е В България

Ме напада едно много агресивно момиче просто така не ме харесва. Около 20г. високо едро с черна коса боядисана с черно плюшено яке с черна качулка. Българка много агресивна и арогантна.

Ти отпери ли и един?

И положение което не ми позволява. Търпя но може да ме убие. Много много агресивно.

А бе, защо психопатите не посягат на себе си, а нападат другите?!

Са психопати. Нормални са. Агресивни са. Разбрали са че никой не ги наказва не ами никой нищо не им казва. Например охраната на мол или на магазин или заведение винаги изчезва ако има проблем между клиенти . Може поне да викнат полицията но не го правят. Не знам защо.

Действията му не говорят за човек с психически отклонения.

Директорите на фирмата ВИиваком са най- гадните МУТРИ.. Като убият някоя Мутра- Директор на Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи, да НЕ се разболеят от Рак и Левкемия, и да НЕ Ослепеят.

Пак ли забрави хапчето?

Всички оператори се отнася. Тормоза е голям. Правят с хората каквото си искат. Ми то и в търговската мрежа е така. Няма оправия. Не че няма. Не искат.

Всички оператори се отнася. Тормоза е голям Правят с хората каквото си искат. Ми то и в търговската мрежа е така. Няма оправия. Не че няма. Не искат.

аха... щом извършителят е бял, "новината" веднагичеки е в устата на всички журналиститутки. иначе, на ден по лъжица и така със седмици. и то, винаги и всичко само отчасти, да не вземе някое чифтокопитно да схване каринката. но както и да е... този го водят психично аварирал. ок, ясно защо. истинският въпрос обаче е, доколко е възможно този тип просто да се е събудил от всеобщата лудост ? защото, по никаква логика няма начин да разбираш, че отиваш в кланицата и да си ок. с това но пък, в същото време да не си със психически отклонения. било то и изкуствено имплантирани. тоест, реакцията на този определено не е рационална но липсата на такава е многократно по-сериозният проблем!

е санитаря? Кой те пусна до компютъра?

съвсем нормално на Запад, синове убиват родители, брат убива сестра си, мъж убива съпругата и децата си, гаджето убива гаджето си, внуци убиват баба и дядо. Нищо ново под слънцето, па и до касае Дрезден. Хората са еднакви навсякъде.

Само дето не е на Запад а на Изток в бившето ГДР при Съветските дебили

които слагате. Живея от 30г в западна европейска държава и, за тези години какви ли не престъпления станаха. Повече от 200 жени убити всяка год от съпрузи, гаджета и другари. Синове които убиха и двамата. родители и ги хвърлиха в реката за да не ги намерят, мюсулмански родителш които убиха дъщерите си понеже твърде евроипезирани, брат който уби сестра си защото тя по успешна, момиче което поръча убийството на гаджето си понеже свидетел на нейният трафик на дрога , индийски родитери които убиха дъщеря си понеже несъгласна да се омъжи за който и кажат те, съпрузи които убиха жените си по такъв жесток начин и посре симулират невинност. За 30г в чужбина ще ви зарина с примери, така че, човешкото същество се различава в добрите действия в онези злокобни всички сме еднакви.

И пак се живее по добре от в на Изток.

изобщо не са от арабският сектор. Говоря за Италия всяка год понече от 200жени са убити от съпрузи, гаджета или другари. Онова което описах е мин част от убийствата които всекидневно се извършват. Направо е един подмолен семеен геноцид странно 99% на жени.

А стига бе тва не го вярвам във Франция имаше една убита от въбруга си бяла двойка преди две три гоеини ама чак па много случай

Да бе? Авторът е объркал нещо. Такива неща не се случват на запад! Само у нас и най- вече в Източна Европа или поне това внушение се прави от една шайка предатели. Както, според друга такава, всичко хубаво се случва в Русия.

Ей много луди има и у нас, като гледам коментарите...

Според новини от последните минути, убиецът е казал, че иска да бъде съден само в България, защото според статистиката нашия справедлив съд щял да го осъди евентуално и максимално на глоба плюс 3 месеца условна.

в германията има поне 100 000 български заложници и всеки ден убиват поне десетина. но това никой не го знае, нали? и не е нито драма, нито трагедия, а демокрация!

Е, каква драма ! Това вече си е ежедневие в Германия.

Калина

западът, ЕС е много богат и има демокрация, свободно движение на пари стоки и хора...а вас мръсни нагли бедни гладни комунисти да ви натоварят на руски зилове и право в Сибир там да копаете за една паничка леща и филия хляб а не тук в ЕС да получавате големи заплати в евро, да ядете хубава храна, телефони, хладилници, телевизори....марш в русия мамицата ви проста и нагла комунистическа сган нали сте в русия шибани боклуци ненужни тикащи България към русия където има само глад и мизерия

Празня ти се в устата уруспию долна...

Наплю си смартфона, бе моме!

А в Бедна България такива неща като глад и мизерия никой не е чувал нали Мирелче мамина сладка.Стой си в Европата и лижи задници за повечко €

Превъртел е от пестене на енергия и стремеж към нулеви карбонови емисии, завалията...

Това е дело на лошият чичко Путин. Ха ха ха ха

а той защо не е убит?

Трият ми коментарите затова по темата нищо няма да кажа.

Използвай на Сандито триковете. Напршмер г.ъз, и.диот, пе.дерас и т.н Има си начииш да излъжеш софтуера на Дира.

Запада умира, само слепите не го виждат. Путин им го сложи в ауспуха на всички. Затова го мразят и газ пикаят.

Путин уби хиляди млади руснаци и прогони стотици хиляди зад граница заради болни амбиции. Унищожи икономиката и репутацията на Русия. На това ли се възхищавате ? Или на убийствата изнасилванията и безчинствата над мирни хора в Украйна? Това ли ви е идола и модела в 21 век? Вие сте психопати.

Тея кога ще ги гоним от Шенген?

А нещо като разследване на СкайНюз за швабската шенгенска готовност.

Соросоидните чукундури са много прости душици ,след малко ще ги видите в коментарите !

И винаги били психично болни ! Или като гледам западна европка е една голяма и жалка психиятрия !

То други вече няма.

Защо пращат всички децата си на запад, вкл. Кури и пр.

Така е в обединените евроарабски емирства.

Чист немец - демократ

С какъвто се събереш, такъв ставаш. Германия вече се поамериканчват. Стрелят се през ден. И както се вижда вече всички са хахо.