17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пише се израИлтянин!

;)

Не сме чули досега да е заловен някой, обрал или вандалстващ върху християнски храм! Ние в България ли живеем или в мангалия? Много бързо реагирате, когато се касае за малцинства! А ДЪРЖАВООБРАЗЪВАЩИЯ елемент, кога ще види какво е законност и равно прилагане на законите, без оглед на религия и етнос?

два счупени прозореца опищяха ефира, а когато разбиват и крадат из църквите и манастирите мълчат като пукали

Ей, "журналята", нещо да ви куца във заглавието, а?

Вероятно младежът е научил, че тия вътре са най-големите душмани на българския народ. За разлика от управленската ни гмеж, продала се на жидовете.

Е, ама мюфтийството приглася на еврейската общност... Хор, който не може да пее в унисон нито в ислямска, нито в еврейска държава, но дава тон на политическата "мисъл" у нас. И продължават да реват "Те ни мразят!", и да си пригласят. Ако бях художник, щях да ги нарисувам (поне нямаше да има дразнещ звук). А къде е българската православна църква? О, те може би са тръгнали на пазар за скъпи вещи!

Колко мангалчета си играят на удари влака с камък.... и квo, нищо Спомням си столипиновките манговци как мятаха камъни и по военни камиони

Приглася съвсем в унисон с общата им история... Явно не ви е ясно, че и те имат семитска кръв, а и религиите им на рязаните имат много общо! ПС: робството ни е било Турско-еврейско, но няма кой да чете.

Добре сте го намерили този човек. Сега е редно и да го пратите къде трябва - в президентството, за да си получи заслужения орден лично от Радев. Пък може и снимка да дадете, че като го срещна да го черпя една бира за добре свършената работа.

Вероятно е русофилски боклук!

В България е имало само едно робство-руско!

А евреите св.ки не искат ли? Имат си държава, да си ходят там и да си правят каквото си искат. След като се намират в друга държава, още повече това е България, ще се съобразяват с това, което искаме и правим българите. Бахти и наглеците. Е тази СЪЩАТА СИНАГОГА И ОБИТАТЕЛИТЕ БЯХА РЕВНОСТНИТЕ ПОДДЪРЖНИЦИ за налагане на Истанбулската секта в България. И освен това, да се говори за Божи храм, няма как да стане. Това си е сатанински храм. И не е редно в центъра на София да има такова нещо.

Ало, прокуратурата няма ли да се сезира. Какви са тия, че снимат с камери преминаващите хора. Съгласно закона, тези нямат това право. И човека ще направи много добре, ако започне да ги съди за това, че са го снимали извън тази сграда. Дано някой го светне да заведе дело и да ги осъди. Нагли същественца.

Прибираме араби-това ше жънем:омраза. Започва се с Евреите,като почувстват сила ше подхванат и българите. Шибани политици!

За теб ли става дума -смърдел фашистки?

Добре, де от омраза е. А откъде идва тази омраза ? Защо идва ? Някой ще каже ли ?

Публикувано във факти.бг: Случилото се със Синагогата, е поредното срамно и тревожно явление, и е ясна индикация за това, че простотията, вандалщината и омразата поголовно заливат народът ни! Старото поколение въздиша по комунизма, а голяма част от младоците - най-вече футболните ултраси и пияндурниците, се прехласват по нацизма, а останалите от младоците се дрогират и "чалгират", така че какво друго би могло да се очаква? Средното поколение, струва ми се, е по-нормално, но то пък е доста пасивно и увлечено от грижите за изкарване на насъщния. Дано нещата някак да се променят, но силно се съмнявам в това! Бог да е на помощ на народът ни!

Разни путьовци, гледам големи пичове станали. Акъл дават, имат мнение за всичко, специалисти ще кажеш, а то прости онлайн путьовци... Евреите могат да ви купят, да ви пикаят на главата и пак ви да продадат, а ви може някой джам да строшите...

Значи са намерили кой е счупил джамовете на синагогата, а не намериха кой е надраскал църквата Свети Седмочисленици, която се намира пред централата на МВР?

Безспорно, много грозна постъпка!

Което не оправдава този акт.

Добре е направил. Другия път огън !!!

Последният път като се пенявихте така само можехте в концлагери и гета да се струпвате. Не се учите от историята, ей!

Много тъпо копеле, да хвърляш камък по храм...слабак!!! Имам предвид ума му!

Грозно и жалко. Прочухме се по цял свят с вандалски подвизи на "супермени". Всяка вандалщина трябва да се наказва - срещу храм, срещу паметник, върху обществена сграда, върху частна собственост. В момента едни вандали се поощряват, други се осъждат , в крайна сметка вандалщината става култура на новото поколение.

Я да видим какво представлява тази сатанинска секта. Малко инртересно инфо за четене. Нищо лично, просто факти: 'Евреите Търсят 500 Трилиона Долара За Глобални Репарации За Преследване' 'ТАЙНАТА НА "ОБРЕЗАНИЕТО ГОСПОДНЕ"' Второто е, как евреите са превърнати в армия от зомбита на Злото.

Добре са го заловили. Да имаше как и да го съдят сега, вместо да го пуснат

Не е храм, а синагогата на сатаната, според Библията!

Грозните постъпки са в Палестина, където се извършва геноцид над местното население.

Не го и прави новина. Тия миндили какви са нацисти, бедна ви е фантазията. За справка :турско-еврейското робство.

Явно неграмотниците са много, както и сатанистите, сложили Ви ” -“.

Не е правилно да се генерализира, но мисля, че хората тотално са изперкали. .. Такова нещо като да чупиш прозорци на храм, а други наоколо да гледат сеир е без коментар... Не е далеч денят, когато това ще радикализира хората. Толерантността си има граници! Ако се цели междуетническа и религиозна омраза и нетърпимост - това вече е факт. Остава да потекат реките от кръв и то няма да е за първи път. Това е то хуманното човечество... :)))

Как е, заработваш ли за дедо Дьорд?