17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИПО

При пристигане на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала арогантно с колегите си и се намесила при изпълнение на служебните им задължения. Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата и я подкарала във видимо нетрезво състояние. Малко по-късно е спряна за проверка край Равадиново. Който ми дефинира тая идиотщина, ще спечели бутилка уиски :)

Младата жена е служител на ОДМВР Жената е младши инспектор, но дали може да се каже, че е млада? Все пак сина и в пияно състояние се е карал с родителите си... Не вярвам да е на 3-4 годинки... Та, МИСЛЕТЕ, като пишете! Все пак някой от читателите ви са интелигентни. Колкото и малко да са!

Коя нормална жена ще стане полицайка? Винаги катаджийките са били секс обслужващ персонал за шефовете на МВР.

Гарван гарвану око не вади. Ще намерят начин да потулят историята, ей така, от колегиалност. Българските полицаи си пазят задниците един на друг. Случаят със Семерджиев - въртяха, сукаха, събираха “доказателства”, накрая изкараха, че полицайката не е била с него в колата. Виждало се на записи, които случайно “откриха” два месеца след катастрофата. Какво да каже човек… аз лично не зная за осъден полицай в България, нищо че пласират дрога и друсат задници по мутренски партита. Ютюб е пълен с видеа на полицаи по наркодилърски купони. МВР и прокуратурата остават слепи и неми за тези факти

Не си е намрила кой да я натакова и затова се е нафиркала. Кой знае кво дебело космато прасе е, след като явно никой не и е обърнал внимание.

Доколкото разбах от текста, е подала сигнал на 112, който се обърнал с/у нея, демек сама си го е навряла, слад като не е намерила някой, който да и го начука наистина.

Какво толкова е станало бе? Хайде наздраве.

Да не е симонк, или на оня трезвения сестра му?

А Рашков бля бля реформи. Ай уво на всички

А защо "временно" ? Защо не е езхвърлена веднага мръсната копойска карачка - за уронване устоите на държавността, примерно ? С отпадане на всички привилегии, средуциране на наличния стаж от 1-ва в 3-та категория ... Па да й бере гайлето тоя, комто е ду-ха-ха-ха ла, та да бъде назначена ...

като не се спази процедурата по дисциплинарното производство и съда я връща на работа веднага. С обезщетение за пропуснатите заплати.

Изненадан съм, че то на полицаите в БГ им е разрешено да карат фиркани, изпълняват си служебните задължения !

Поколение

Това са мицифайките. Браво Чашков. За година и няколко месеца успя да направиш истинска милиция. Хем не си вършат работата, хем работят за бандюгите, а за корупцията не ми се говори. При такива тъпанари като Чашков пияндурника, полицаите се правят на мутри, а мутрите парадират да са полицаи. Пълна анархия. Половината мицифайки трябва да бъдат махнати. Иначе няма да я бъде.

ПАРЦАЛ...

плача от умиление

Парцалесата е била толкова скъсана, че не е имала да даде по 10 лева на другите гладници.

Предложила на колегите си анален секс, ама те не искали да си цапат уищата и тя станала каквато станала.

МВР е опасно, в буквалния смисъл, за нашия живот и здраве.

Закачате мацето бе тъпаци, знете ли че е издънка на известен яташки род. Соца мое да го нема но наследниците на партизаните и ятаците ги има и власта още не са я сдали. Така че по полека с изцепките ко ше я правите.

Умна жена.Умните хора винаги прилагат знанията си,а тъпанарите се радват на глупостите по техен адрес.

Прекрасният пол, бързо и неотвратимо задминава мъжете при просташките постъпки

Тъпо, по-тъпо, безкрайно тъпо поколение на разни постове

Все пак не е проявила насилие срещу колегите си. Утре ще я върнат на работа. Все пак сме България

Сбогом, колежке.

Колега колега …

Закона трябва час по скоро да се оправи и които е карал пиян да не може да се измъква с нежелание да бъде тестван!!! Ами то при тоя закон се обезсмисля тестването, който е пиян може да откаже тестване и да му вземат книжката, а след това си кара без книжка... А тази полицайка с такова отношение към закона и реда тя няма място в полицията! Въпроът е защо досега са я държали в полицията, силно ме съмнява че за пръв път демонстрира ниския си морал и високата си наглост!

Глоба 2000 лв, отнемане на книжката, сваляне на табелите на МПС и други екстри. Виж и решението по Тълкувателно дело №1/2021 г. - горното може и да се удвои. Просто ако си над 1,2 ще отървеш наказателното дело и някоя условна присъда. Едно е наказателно дело, друго е административно нарушение. Нищо - откажи и после пиши колко ти взе адвоката.

Госпожата или Госпожицата може да работи полицайка но в случая е била обикновен гражданнка, наквасила се на къмпинг Златна рибка, като 80 процента от останалите къмпингуващи, а не докато изпълнява служебните си задължения. Така , че заглавето е тъпо - внушавате , че е карала пияна докато е била на дежурство. И колегите ѝ що са позволили на видимо пиян човек да се качи на МПС като са я видяли на кво дередже е, са могли да я обезвредят и да я въдворят някъде да изтрезнява, а не с бездействието си да предизвикат бъдещи по-сериозно от пиянски скандал инциденти. Сигурен съм , че за неизпълнение на полицейско разпореждане, обиди скандали и тн са могли да я закопчеят - както правят с обикновените пишлигари по градинки и паркове.

Неуважаеми с такова отношение към закона и реда тя няма как да работи като полицай!

Има как, щом е станала полицай. Дала е дупе на който трябва и те така.

Сега този, който е консумирал това което му е дала - да си носи последствията че я е вредил в полицията. Докато в съдебната система, в прокуратаурата и мвр има такива хора ще живеем много по-зле и наглите и тарикатите ще просперират!

Казваш, шофираща наквасена по време на отпуск си е нормално, но ако беше на работа е тогава би имала проблеми... Гениално!

Не не казвам нищо подобно - хубаво е, че си правиш труда да четеш, но и се постарай да разбереш това , което прочиташ. Казвам, че е ОК да е наквасена по време на отпуската си, но не е ОК да вдига скандали на колегите си, а пък от своя страна колегите да я оставят да се качи на колата, кьор тютук пияна и да отпраши да гони вятърничавия, вместо да я закопчаят и усмирят докато изтрезнее, както биха постъпили с всеки друг наквасен къмпингар наоколо.

още един от правните абсурди в бг, е че е напълно възможно да и се размине само за административно нарушение, въпреки че за шофиране в нетрезво състояние би трябвало незабавно да бъде арестувана

Веднага да и връчат медал за храброст!

Волен Сидеров няма ли да иде в Стара Загора в полицията и да почне да им се дръвчи, защото са назначили полицайката.

такива и полицаите..

какъвто народа, такова и всичко останало.

Незнам, сигурно има и свестни, но повечето полицаи/ки в днешно време са такава гмеж, че няма на къде повече.

Жината на пачивката, казваше един човек от село. :))) Първо временно отстранена, а после и завинаги лишена от правото да работи в системата трябва да бъде. Защото е поредният пример на самосазбравил се овластен елемент.

Полицайката се е качила на овтомобила в нетрезво състояние, очевидно поради отчаяние от ниското си трудово възнаграждение. Случаят е добър повод да се обмисли едно 20%-во увеличение на заплатите в МВР.

Жените, освен за секс играчки на мъжете за друго не стават. Доста от тях дори и затва не стават, щот са фригидни. Предизвикват съдбата като се захващат с неща, които не са тях.

Санди, и реплика не заслужаваш, но като гледам как ти се множат плюсовете, някой трябва да покаже, че все още има и ценители на жените на тоя свят. Или с други думи: нормални мъже.

прав сте, но такива като Санди със сигурност си дават сметка, че никоя жена /освен ако е луда да ги обича/ не се интересува от мнението им. Може да си говори колкото си иска, да има и последователи с плюсове - все тая, да живее сам и щастлив, никоя не му се натиска - освен ако не е луда, има и такива.

Нормалните мъже си гледат живота, не са п.ткопоклонници, и на такива разни пияници, пушачки, изографисани не биха обърнали никакво внимание. Именно защото са нормални мъже, които си гледат живота, работата, парите и спокойствието.

Утайка

ли е все има защо да му ЕПМ .

Стига с тези клевети.Няма как вече да се докаже дали е била пияна.Нито са я задържали за оспорване на разпореждания и да поискат разрешение от съдия за кръвна проба.Само приказки.Нищо нямат като доказателства,само една твърда глоба от два бона за отказът и.

Кажи на майка ти следващия път като пръдне да си слага памперс че е го на последния път се напънала и със все мократа пръдня си излязъл и ти.

Едно време когато кандидатствах за работа в системата на МВР минах през сито , което ако взема да го описвам ще изпълни поне две страници от изисквания на които трябва да отговаря кандидата за да бъде одобрен ! Почти една година ме проучваха преди да започна работа.Днес картинката е коренно различна ! Назначават се хора които са нямат качества които са необходими за да бъдеш истински полицай !

Егати боклуците на днешното време. Да си изпортиш колежката и сега по богати и наспани, ще сте

Когато си се клел да спазваш закона, а го нарушаваш тогава ти си боклук. А който смята, че боклукът му е колега е същият боклук. Looking through the eyes of a pig.

Евала машала

Ех, едно време каква "милиция" имаше, това сега полиция ли е??

Пиеха и никой не ги спираше

Борбата с корупцията трябва да започне от най ниските нива на Администрацията -полиция,данъчни длужители,общински служители,съдебна система,здравна система - това са служителите които тровят живота на българите и постеоенно нагоре.За целта е необходимо както в някои европейски страни (особенно полиция и съд система) да се ротират на 3-4 години в различни региони на страната за да не се окопават във властта и да не се корумпират на местно ниво.А и самите българи да не създават предпоставки за корупция с подкопи.Доста е теудно изхождайки от манталитета на връзкарството

Грешиш, трябва от най- високите нива последователно в низходящ ред. Защото какво като изчистиш ниското, отгоре като е гнилоч, пак такива ще назначат.За рибата знаеш откъде се вмирисва, нали?

Споко, ще потулим случят.

Зависи колко добре е надувала други "дрегери"

Ди-джеят пуска парче на Ивана а до мен се приближава една, мъртво пияна! Дъхът ѝ е страшен - като на змей, по-пияна е даже от Иван и Андрей Тресе две огромни кълба силикон- прилича на малък, разгонен бизон

Написаното по-горе един шестокласник го научава от първо четене , а едно стихотворение на Вазов или Ботев не знаят след осми клас !!! ЖАЛКО ,МНОГО ЖАЛКО !!!!!!!!!

Да го видя Демерджиев има ли топки да я уволни дисциплинарно за уронване на авторитета на полицията( не че имат някакъ авторитет) или ще почне да изяснява обстоятелствата.Аз на това му казвам долна комунистическо- ченгедарска кочина

В полициятае пълно с боклуци, които са си истински престъпници. На умиращ циганин може и да помогна, но на умиращ полицай не.

И как бургашките ченгета ще докажат, че старозагорската полицайка била "във видимо нетрезво състояние", след като изобщо не са я тествали? Те са наказание, защото са се задействали по доноса на един цивилен задник, набеден за управител на къмпинг. Или може би старозагроската полицайка ще бъде наказана заради това, че си е гледала работата и е подала сигнал за безредици в къмпинга на цивилния задник - по едно недоразумение упрадвител на къмпинг?

Отказ от тест за алкохол автоматично е приравнено към положителна проба. Ама кой да чете…..

О неразумни и невежи юроде заради кухи лейки като тебе по света ни мислят за аборигени. Преди да правиш такива анално вдъхновени разсъждения може би да се опиташ поне да прочетеш закона най-малкото за да не ставаш за смях. Много ясно пише , че нечията гейша която по неволя е и полицайка е била в нетрезво състояние , а по закон отказа от тестване автоматично те поставя в категория под въздействието на алкохол или други опияти. Съвсем отделен е въпроса ,че първо нито е била на работа по време на случката нито е в нейния район. По всичко личи че разбира се има силен гръб и оттам чувство за безнаказаност. 100% е имало ама ти знаеш ли аз коя съм и аз кого познавам. Типична цигания

Униформения задник.

хубава ли е

Зав'дението да се прекръсти от Златната рибка на Пияната рибкааааа

Пияна русалка- добре звучи

Пияния майстор, може и пияната тояга.