Заловиха 31 нелегални мигранти и четирима българи помагачи при спецакция в Пернишко

Според първоначалните данни целта е била чужденците да бъдат прехвърлени в друг автомобил и изведени извън страната

Обратно в новината

Коментари - Заловиха 31 нелегални мигранти и четирима българи помагачи при спецакция в Пернишко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нелегалните имигранти ако са дошли от Турция - в Турция! Ако са дошли от море с лодка - в морето! Българските "трафиканти" първо им конфискуват всичко, отнемат им родителски права (ако имат малолетни деца), доживот без право на заемане на каквато и да е общинска или държавна длъжност и... поне 2 години ефективно в затвор! Поне 2 години!

Утре след 18 часа московско время ви приемаме в Шенгеня. Отличници!

Тия помагачи не разбраха ли, че полицаите не пропускат бус, повече ги гонят от наркодилърите и пияните шофьори на куп.

Стига сте охранявали рахатът на шибаняците от Брюксел, докато превеждат поредните стотици милиард на перачницата им в Усраина и телякът им - наркомана Зеленски....

Казах им 10 пътри. 41 човека няма първо как да се съберем и второ микробуса ще издаде багажа на някой байр. Е не и не! А сега хаванаха ли ни докато чакаме бай Иван да докара другия таралясник. Ей туй Българина просто човек бе, обясняваш му и пак си знае неговото. Една акция не можем да направим като белите хора. И имигрантите ни се присмиваха чак докато чакахме...

Интересна работа, хората (помагачите) се опитват да махнат от страната ни някаква ислямска паплач, която държавата умишлено пуска на територията ни, а същата тази държава с наши пари се бори срещу помагачите, за да задържи ислямистите в България. Някой намира ли някаква логика? Т.е. тази държава нашите интереси ли защитава или на ислямистите?

"Според първоначалните данни целта е била чужденците да бъдат прехвърлени в друг автомобил и изведени извън страната". И защо не им помогнахте на клетите бежанци да излязат извън страната? Толкова ли е трудно?

Лошо провалили са бизнеса на някого какво възможно да преминават толкова мигранти значи някой ги пуша за пари

Явно охраната на границата барабар с прословутата ограда не вършат работа. Да ги пускат да отидат при меркел и подобни толерантни индивиди живеещи заради европейски ценности. А каналджиите - в пандиза.

Няма ли най-накрая и ние да сключим договор с КотИвоар или с янкоя Конгуанска провинция, където да депортираме прясното месо, заедно с помагачите?

За какво ги залавяне малоумници. За да ги пратите в лагери в България и да ги издържаме, Европа вече не дава пари . Защо не ги хващате на границата и да ги връщате обратно от където идват.

Не вярвам циганите да са станали полицаи.

Защо никой не казва как са минали границата

Има ли някое ченге в схемата??? Че напоследък се са замесени . Я тревичка, я амфетки , я мигранти.

цигани?

Няма край на предателите в тази държава. За пари ще се намерят колкото искаш "помагачи".