Заловен е заподозреният за тройното убийство в Рогош

Мъжът е племенник на жертвите, оръжието му е иззето, задържан е за 72 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не намирам за нужно министъра на МВР толкова да хвали служителите за професионално свършена работа,те явно не са си свършили работата навреме и затова има 3-ма убити.Все едно да благодариш на автомата,че ти дава твоите пари..ФАРС !!!

Аз мразя човека. Не струва той вашта защита. Аз четох как някой насякъл с секира, насякъл сам брат си, човека. Измил се, на черква отишъл подире и... после му станало леко.“ Смутено потръпнах. И стана ми тежко. Но аз понакуцвам в теория и рекох полека, без злоба, човешки, да пробвам със тази история. - Тя, случката, станала в село Могила. Бащата бил скътал пари. Синът ги подушил, вземал ги насила и после баща си затрил. Но в месец, или пък във седмица само властта го открила и... съд. Ала във съдът не потупват по рамото, а го осъждат на смърт. Отвели тогава злодея злосторен, затворили този субект. Но във затвора попаднал на хора и станал ч о в е к. Поета го е казал от ясно по ясно.

на бай Тодор. Цигани ли, турци ли....... За нула време са озаптени

На циганската махала вече и викат "етническа махала" ! Преди време Емо Чолаков каза в прогнозата за времето "-Времето продължава да е все така етнически толерантно." визирайки циганското лято.

мангалите взеха да си правят каквото искат, някой трябва да вземе отношение....

и кой предлагаш тук сме само клавиатурни плъхове инак имаме мнение и за мангали украйна всичкоо

Убиеца застрелял трима души. Дотук добре. Но, за за зла участ прострелял жена в ръката.

"""В етническата махала на селото""" Много е гъвкав и креативен новият американогейски,демократичен ,юдомасонски,неолибералин новоговор, като всичко може да бъде по-кратко-инцидента е в циганката махала.Всичко ще мине под надслов-"етнически особености".Ранни бракове-етническа особеност, убийства на възрастни хора-етническа особеност, кражби-етническа особеност, шофиране без свидетелства за право-управление-етническа особеност , дълбоко вкоренен мързел-етническа особеност, мръсотия и смрад -етническа особеност, паразитиране и цял живот ,живеене на помощи-етническа особеност, тотална маргинализация-етническа особеност и т.н.Всичко това избуява и се развива под заповедите на демократично, неолиберална ,еврогейска Европа, по -точно ЕС .Пустите му етнически особености.Нали няма деление ,ако не греша ,така пише в конституцията,по етнически признак.И какъв е този етнически признак, по който се определя,че гетото е етническо.Не е ли по-точно да се пише -циганската махала,кратко ,ясно и без неолиберални,американогейски ,словесни пируети"""

Мангали, сър!

Етническа махала? Това ли е вече политкоректното наименование на циганската махала? Предполагам, ромска махала е отпаднало, за да не става сакатлък и объркване с махалите в Рим (Rome).

Und jetzt, со керес у нащ'И храсти, уа? Ъ???

Ало, dir.bg, кой ви пише новините бе?? Чета и нищо не разбирам! Трима в спор за имот застреляни с ПУШКА. После пък други трима застреляни с ПИСТОЛЕТ! Оня с Пистолета презаредил и застрелял някакви на място дето спели! Ужас! Кой, кого, с какво и колко, Върви че разбери! Да ви имам новините!!

Едни цигани наехме....

От Рогош!?

Такива спорове е имало и ще има! Не само фамилни ,но и съседски ! Лакомията е голяма, всеки иска без работа да стане богат! Не само циганите и българите сме такива, ако може да вземем от чуждото….да, ама не ,не се получава всеки път! С измама не се стига далеч!!!! В никакъв случай не оправдавам извършителя, жестоко е , но когато тези които трябва да решават споровете си чоплят носа, идва време на саморазправата! При нас винаги се действа след дъжд качулка….Сега с тях няма да си вземат нито имот ,нито пари, а в затвора също…сам със себе си! Изроди, крадци ,много….

Аʌо, ама ти сериозно ʌи мисʌиш, че с РАБОТА се става богат!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! СЕРИОЗНО ɅИ !?!?!?!?!?!?

Кражбята също е работа да разбиеш да пребиеш да убиеш да насилиш да си прикриеш алвдите да избягаш.

Джелем, мелем, мангалеее, ромалееии

Време е както в САЩ има ли престъпление във всички медии се публикуват снимките на престъпниците!!! Да им видим грозните мутри!

Нека позная. Това е някой потомствен шведски аристократ.

Вече ги стигнахме Хамериканците. Преходът е приключил !

Никога не Можеш Ги стигна Лъжеш се Там е ДеМОКРАЦИЯ Можеш си купи оръжие - и да се заЩитаваш !!!!!!

Добре, че мангалите са не образовани полу-маймуни, и не се сещат да си спретнат една етническа партийка, по модела на мюсюлманите и тяхното ДъПъСъ.

Изчетох новината и разбрах следното: 1. „Мъж на име Николай е ЗАСТРЕЛЯЛ С ПУШКА чичо си Енчо и двамата си братовчеди“ (ДО ТУК – ТРИМА) 2. „Към 18 часа в събота в къщата на жертвите са нахлули роднини, които започнали да спорят кой да получи имота. Един от тях изважда ПИСТОЛЕТ И ПРОСТРЕЛВА тримата мъже.“ (ТУК ОЩЕ ТРИМА) Значи ОБЩО (от 1. и 2.) ШЕСТ ЗАСТРЕЛЯНИ. Също така разбрах, че по време на скандала поне трима от УЧАСТНИЦИТЕ В СКАНДАЛА СА СПЕЛИ. („Застреля ги там, където спят.“) Уточнявайте ги тези подробности бе, че „по прецизност“ новината заприлича доста на сводка от военните действия в Окраина!

наше момче мангалче!

Защо когато престъпление е извършено от цигани,се споменава етноса им, а престъпления извършени от българи не се споменава етноса им ?

Живеят над 80% българи. Сега върпосът е защо при 10% цигани, 92% от престъпленията се извършват от тях?

Щом действието (престъплението) е на територията на България, логично Е, и престъпниците и жертвите да са БЪЛГАРИ. Но когато НЕ са БЪЛГАРИ, е редно да се съобщава какви са, в случая ЦИГАНИ!

Сигурно си от "малцинствата"? Или нямаш лична карта ,документи? Новината е за събитие в БЪЛГАРИЯ Нататък се сещай сам

Сиганите се бият с колове ,етноса върви към еволюция щом са стигнали до пушки.

Потресаващо написана статия. Направо сте за Пулицър!

Такова им е нивото...малцина са добрите журналисти вече. Представям си какво е в журналистическия факултет...

Последно-с пистолет ли ги е застрелял или с пушка?

С дървен кол.

Крак

с пушколет!

Това е като в дивия запад преди 150г.

Дир, статията е написана на телефон на коляното, докато едната ръка държи баничка, а другата боза? :) При толкова разказващи свидетели, задържаният изобщо не е заподозрян. А и тези брат'чеди като го знаят, че е кибритлия и въоръжен, защо не разделят имота както се полага? По добре с малко по малко наследство, отколкото бързо в гроба.

Извадил пистолет и ги застрелял с незаконна пушка. После презаредил гранатата и продължил да се гаври с труповете.

Ще получи един имот.Малоумна мангуста

Орки, сър орки. Едните орки спорят за имот и нападат с ракети и бимби, другите орки само с пушка. Орки, сър, орки.

От 12те племенника? Да беше застрелял и себе си.

Дир, добре би било от уважение към хората, които все още ви четат, да прочитате собствените си творения преди да ги пуснете. В три четири последователни абзаци намятани противоречащи се,, добре оплескани уж факти.влезли роднини, направили скандал, единия застрелял хората с пистолет, но докато спят ... Ем скандал Ем спят... Ем с пистолет, но пък убити с пушка.... Жалко за хората, но пък поне вие можете да се постараете да не сте жалко драскачи.

...Има в семейството, каквото и да значи това....

Хич не четат какво са написали. Написано с краката нагоре. Бляк!

Никой не знае конкретния случай…… не е човешка постъпка …… каквито и да са, те са хора на първо място…..

Шизофреник, НЕ било човешка постъпка, но е те били ХОРА?!?! Беж бързо да се лекуваш!

Прав си,не е човешка,тия не са хора,а някакви човекоподобни,от които няма нужда.Естествен подбор, супер.

Значи в един и същи ваш материал, дирници пишете отначало, че утрепаните мангусти са били застреляни с пушка, а накрая, че били гръмнати с пистолет. Вие разлика между пушка и пистолет въобще правите ли? Или според вас, то същото, като да няма разлика между самолет и парашут. Или глупак и олигофрен, примерно Особено за последното, вие сте доста компетентни.

индийски филми. Там някой, като се ядоса, пистолета му става на пушка, а шамара на супер тупаник.. Лошото е че в тези филми влязоха много българи и станаха цигани, по нашите "правила" за интеграция..

Някой каза ли на Gypsy Kings, че в България са Romby Kings?

По думите й в семейството имало напрежение в семейството.

Като липсват редактори, тъй става.

Всеки апарат има коректор!

Да, ама ползват ли го?!

Сигурно и тези са цигани а??? Ганя е мизерник от класа. По-зле от циганин но за всичко лошо обвинява циганите а циганите са отражение на неговата мизерна културка…

Не, по ново му се водят ромове. Но иначе си прав, ЦИГАНИ СА!

Да се простреляш сам в крака, хахахахаха.

Някое ченге ще пита ли манго от къде има пушка?

Виж колко грешки си допуснала Аделино (ако въобще, така ти е името)

до кога убийците ще лежат по пет ГОДИНИ и ще ги пуснат

Докато не станем американски щат.

По-вероятно- съюзна република /въпреки ,че не е задължително /.Би било най-добре да станем НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !

Хубавото от цялата драма е, че няма пострадали БЪЛГАРИ!

там ли беше?

Каква работа имам аз при циганите?

Народа ПОЛУДЯ за имоти ! Апартаменти, апартаменти, къщи...Всяка втора обява във фейса - купувам земя !

Циганите никога не са били, и никога няма да бъдат дори ЧАСТ от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

убиецът е известен още веднага.