Магистратите ще обявяват членство в тайни общества

Магистратите ще бъдат задължени да декларират членството си в тайни общества, прие парламентът с окончателното гласуване на Закона за съдебната власт.

Обратно в новината

Коментари - Магистратите ще обявяват членство в тайни общества | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДНЕС , НАЙ - ПРЕСТЪПНОТО ТАЙНО ОБЩЕСТВО Е СЪСТАВЕНО ОТ БИВШИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА .... БКП

Какви "тайни общества", какви 5 лева?Ако са толкова "тайни" ,дали декларирането за участие в тях не ги прави "явни"?А какво ще ми декларират?Ако членуват в "тайни общества" да си събират партикешите и да ги няма!Магистратите към кой трябва да са лоялни?Към народа си или към тайните общества?!?!Или викате -те да си членуват, а ние ако стъпят накриво, да имаме с какво да им извиваме ръцете!Да са зависими от нас!Аман от тъпоумници!Плиткоумна гербаджийска сган!

По предложение на ГЕРБ пък беше решено още хората, които сигнализират съдебния инспекторат за нередности в системата, да носят отговорност, ако подадената информация се окаже невярна. - ЗАЩО това да не важи за всички сигнали. Защо тези в съдебната система да са привилегировани пред другите граждани.Това е нарушение на Конституцията и равенството пред законите.Сега всеки луд, хухавел, пияница, политически противник, който те мрази, анонимник, някой на който са дали 20 лв. или просто който е спал на криво, може да подаде сигнал срещу кмет, държавен служител или др. и с години прокуратурата да скъса живота на човек от проверки. И като поискаш накрая да разбереш кой те е оклеветил да го съдиш, ти отговаря, че не може, защото това е тайна. Каква е тази ченгеджийско-доносническа държава, където всеки може да напише клевети и донос срещу теб, а ти да не можеш да се защитиш. Още повече, че всички са на ясно, че такива доноси се изролзват за отстраняване на неудобни лица по следната схема: 1. Донос 2. Човекът е привикан в прокуратурата и му се казва, че от най-високо ниво е наредено разследване. 3. Неофициално му се казва " Или си подай оставката, или с години ще те влачат по разследвания, прокуратури, полиция, дознатели, съдилища и т.н. Все нещо ще се намери, поне условна да ти дадат. 3. При тези алтернативи човек и напълно невинен, педпочита да се махне доброволно от поста.

ту плоска като дъска, ту сех-бомб. подплънки ли си тура?

Декларирана тайна ... това не е тайна , а оксиморон. ... роклята на пода очилата под дупето

никой няма да обяви нищо, а кой ще може да отрече или потвърди това, което е обявено. АМИ,НИКОЙ.

Бъпросът е : Кой ще проверява това което се обявява ?! Те и сега подават данъчни декларации, ама колко са верни е друг въпрос ?! Рядко се среща българин , на който може да се вярва на честна дума - / лични наблюдения от последните 26г. /!!!

Приветствам Захариева. С надежда съм за положително развитие на правораздаването ни. Мисля че тези който я плюят, са потомците на комунистическите ни групи и държавна сигурност който бранят материалните си натрупвания. Ако не е така , излезте от анонимност.

Да питам аз: 1. Тези тайни общества тайни ли ще бъдат, ако са обявени или пък декларирани публично? 2. Тези който имат алко- или пък гей- наклонности за кого ще са членове на тайно общество? За някой расъл в саксия ли? 3. Къде се загубиха неоспоримите факти, точните определения и критериите за качествена работа на магистратите, та ще се занимаваме с измислици и нелепици? Това нещо го искате като нови възможности да оправдаете нескопосната си ралота ли? 4. Що за дебили ще трябва да изхранваме въобще? Та искайте си заплатите и съдебните такси от тайни общества тогава. Ние все още би трябвало да сме явно общество... това е основният въпрос на въпросите!

Какво ли толкова тайно си говорят масоните на сбирките?

Понеже някой по-долу в постинг написа, че трябвало да се обявяват и "гей-дружинките", да спомена, че макар и като не шега, той напипва ИСТИНСКА СИТУАЦИЯ ЗА БЪЛГАРСКОТО "ПРАВОРАЗДАВАНЕ". И тук не става дума само и единствено за КОНКРЕТНИТЕ СИТУАЦИИ, А В КРАЙНА СМЕТКА ЗА МОРАЛА, ДОСТОЙНСТВОТО И КАЧЕСТВАТА НА МАГИСТРАТА, всички конкретни възможни правила и ограничения не могат да се предвидят в закон, а има и НЕПИСАНИ, но много силни и важни! Ако депутатите и магистратите, особено висшите са наистина сериозни и заинтересовани да направят нещо съдебната система да престане да дърпа надолу България като воденичен камък, и да не са над 90 % българите, които не само и просто не и вярват, НО СА И ОТВРАТЕНИ ОТ НЕЯ, да адресират например ТАЗИ ДЕЙСТВИТЕЛНА СИТУАЦИЯ: Разглежда се дело в съда, в българския съд, ПРИ КОЕТО СЪДИЯТА НЕ САМО Е ХОМОСЕКСУАЛИСТ (не осъждам никого и нищо, посочвам РЕАЛЕН ФАКТ И СИТУАЦИЯ) - дотук добре, НА КОЕТО ... ЕДНАТА ОТ СТРАНИТЕ, И ТО ОБВИНЯЕМИЯТ Е НЕГОВ ... "ПАРТНЬОР"! НО ... ТОВА НЕ Е ОБЯВЕНО И НЕ СЕ ЗНАЕ ОТ ОСТАНЛИТЕ (но се знае от хора от гилдията) И СЪДИЯТА НИТО СИ Е НАПРАВИЛ ОТВОД, НИТО ДОРИ И Е ОПОВЕСТИЛ ПОНЕ ТОЗИ ФАКТ, ЧЕ ИМА ВРЪЗКИ С ЕДНА СТРАНИТЕ, КОЕТО ПОСТАВЯ ПОД СЪМНЕНИЕ НЕЗАВИСИМОСТТА И ОБЕКТИВНОСТТА МУ, ОТ ТАМ КОМПРОМЕНТИРА ЦЯЛОТО ДЕЛО И СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ!?!?! ' Ето, тази ИСТИНСКА ЗА БЪЛГАРСКИ СЪД ситуация би трябвало да адресират и коментират тези, И МОЖЕ ЛИ ИЗОБЩО ТАКЪВ СУБЕКТ ДА Е СЪДИЯ!?!? И не че е хомосексуален, заради сексуалните му наклонности, А ЗАЩОТО КРИЕ ВРЪЗКИ И ЗАВИСИМОСТИ СЪС СТРАНА ОТ НЕГОВО ДЕЛО! Това допустимо ли е, или не? И защо се допуска? И кой трябва да го знае и санкционира?

Освен масоните се подвизават и други тайни и полутайни общества като темплиери, ротарианци и прочее вдъхновители на конспиративните теории, битуващи сред непосветените. И до кога тези ритуални циркаджиъци, в които сериозни хора стъпват чирашки или майсторски, правят тайнствени знаци и се гиздят с престилки са по-скоро за хумористичната ни рубрика Рога и копита. Проблемът е, че много от тези лица са на високи обществени позиции и има основателни съмнения, че не ги използват само и единствено в интерес на публичността и отчетността. Наболелият въпрос показва, че те заговорничат, инфилтрират с тайни цели ключови за националната сигурност сектори и използват влиянието си и връзките си, за да въртят не само пари и имоти. Тъй като сега му е времето да се слагат на тезгяха пожелания за повече прозрачност и отчетност, да не подминаваме и този въпрос към данъкоплатците: дали предпочитат явното разпределение на техните пари, или се доверяват на тайната компетенция на точно определени братя. И в духа на сомпоса дали да си мислим, че вече има враждуващи български ложи ?

Е тези счупиха всички тъпомери. Явно това е най големия проблем на България.

Че тя можела да носи и рокля вместо бричове и ботуши! От кога разбра тази кака че е жена, а не зомби в панталон!?

Така както пишеш , ми изглеждаш на хомосексуалист. "Каката" си е чаровна и отговорна. Ама теб не те знам какво магаре си.

Видял ли си я някога как изглежда и как върви когато е нахлузила клин и ботуши?! Телесложението й е такова, все едно немски фелдфебел е намъкнал брича и ботушите си. А и манталитета на държанието й не се различва мнотго от това на фелдфелеба. А ти продължавай да се натягаш та белким поостанеш още някоя и друга годинка на топлото си местенце. Но не забравяй че идат избори и промени, а с тях се сменят и тези които са на сегашните места, та едва ли "каката" ще те вземе със себе си, какиното". Колкото до другото грешиш, защото съдиш по себе си. За разлика от такива "чеденца" като твоя милост обичам и с удоволствие ползвам благините на жената и никога не се завирам на мъжете в лайната!

Ами че то ГЕРО си е тайно общество след като не казват кой ще е президент.

ГЕРП

dobrin

вместо да приемат някоj полезен за обществото закон пак се осраха...

САМО СЕ ЧУДЯ ДАЛИ МАСОНИТЕ И СЕКТИТЕ ВЪОБЩЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ ПО ЗАКОНОВ РЕД. ТО ТОГАВА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ.

Ако подадената информация се окаже невярна, жалбоподателят ще носи отговорност. Ами ако информацията е вярна, но проверяващия я обяви за невярна, по принципа гарван гарвану око не вади, тогава какво правим.

Очаквам с нетърпение всяка нова поява на правосъдният ни министър. Виждаме ,че вече може да пъде не само рекламно лице за очила, но и на някоя модна къща

А ако не обявят, няма и да се разбере, нали затова са тайни дружествата.

Тези,които правораздават трябва да са подчинени единствено и само на Закона!Никакви тайни, полутайни и други зависимости ,не бива да им се разрешават.А за този,който пише по долу- националните ни герои не са членували в никакви масонски ложи.

Масоните в България са "сродни" по манталитет души,с идеалната цел лично облагодетелстване. Част от задкулисието,което съсипа държавата.

Подозирам че тази кака под тайни общества разбира масоните. Трябва да знае че първите масони у нас са Раковски, Левски, Захари Стоянов и др. революционери. Тази е причината движението на масоните да е много силно през последните години у нас. За мене темата е интересна интересна. Знам много по въпроса. Знам също и това че масоните не са тайно общество, но така ги наричат неграмотните. Знам че са създали и една голяма и велика държва - USA. Знам също че много от видните ръководители на нашата държава са биле масони. Знам обаче че там жени няма. Вероятно затова е тази злоба у каката. Вероятно се опитвая да обязди за поредн път магистратите. Няма тайни общества у нас за които да знаят всички. Проблема са тайн ите сдружения за които магистратите се правят че не същшествуват и те сриват държавата. Не се плашете от масоните - те са добри хора които не искат да се цапат с политика. Ако ме поканят да се включа в тяхното "тайно общество" ще приема и с радост ще напусна съдебната система ако се наложи.

Според Блиц: "Кои известни българи са масони? Изпълнителният директор на в.Стандарт Димитър Недков, приближен на масона от 33-та степен Илия Павлов, е велик оратор на ложа . Свободни зидари са още Симеон Сакскобургготски, бившият шеф на Пирогов д-р Спас Спасков, Гиньо Ганев, д-р Константин Тренчев, БНТ-кадърът Димитър Цонев, тв-продуцентът Магърдич Халваджиян, топархеологът Николай Овчаров, левият депутат проф. Андрей Пантев..."

втин кретен и неграмотен манипулатор, казваш: "Знам много по въпроса. Знам също и това че масоните не са тайно общество, но така ги наричат неграмотните..." Така НЕ ги наричат САМО НЕГРАМОТНИТЕ, бе лупен, ТАКА СЕ НАРИЧАТ ПРЕДИ ВСИЧКО ... ТЕ САМИТЕ! Знаeл много по въпроса, и говори откровени простотии и глупости! В България наистина се е напълнило с неграмотни кретени и идиоти, а аз се чудя на политици, прокурори, съдии и управници!

ИЛИ ПО-ТОЧНО:ОТТУК-ОТТАМ!ОТДАВНА Е ВДИГНАТА ЗАБРАНАТА ЗА ЖЕНИ-МАСОНИ И НАЙ-ЯРКИЯТ ПРИМЕР Е АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА-МАСОН 33 СТ3ПЕН!!!

Верно няма ни граници, ни пол! Е как да ги обявяват, тогава как ще са тайни, бе, глупаци?

Хм, те българските ' магистрати ' ако поне доходите си декларираха вярно, пак щеше да е огромен напредък, а сега трябвало и членството си в масонска организация да признават :))). Освен това се чудя ако сигнал за корупция може да подаде само лице с ЕГН, дали не се дискриминират чужденците? Те нямат ЕГН... И изобщо, тая сбирщина необразовани, тъпи и корумпирани 'законотворци' няма ли кой поне малко да я информира?

тая е луднала тотално. какви са тия тайни общества които са регистрирани като Сдружения с нестопанска цел. Май е чела много жълти вестници. Има ли дефиниция какво е тайно общество? Аз бих казал например, че точно тя членува в тайно общество на приятелки които ги виждам че се събират редовно и не са регистрирани като СНЦ затова са и тайно общество. Май започва лов на вещици. Да не би и в България да е станал преврат за който не знаем?

Само срещу егн сигнаи срещу магистрати ама до него телефон адрес имейл само номер на гащи дето не са сложили до ''само'' егн:)))Абе смешковци та нали като чукнат егн ще видят името какво толкова се хвалите с това ''само егн''.. Тежко и горко на жалващия се след това защото бандата правоохранителни и правораздавателни ще му разкатае живота че се е опитал да се защити

А къде са другите 100 дУпедати????Ако някой от нас ден не отиде на работа веднага от отпуската или уволнение а тия два дена има да работят седмично и ги няма???И кой ще ги проверява дали са декларирали правилно???по големите шефове на тайните общества дето са във власта и държавните институции ли???Та те доходите си НЕ декларират както е по закон седнали герберасите да си гласуват поредното популиско лобиско законче

Дънди е дала рушвет на няколко общинара за да я подкрепят да изпомпва недрата на БГ .То допира до рушвета тайнството ,кой си признае за рушвета ?

Не задължение за деклариране на членството, а забрана за членуване в тайни общества трябва да има. Защото като хванат някого, че не е декларирал и какво от това? Освен това как се доказва членство - като се получи потвърждение от "тайната организация". Може ли Законът за съдебната власт да вмени задължение на "тайните организации" да дават сведения за членовете си? Не може! Смехория до шия!

тия кухите лейки в парламента добре знаят че като дойде некой чужд посланик и веднага му пристават и гласуват както им каже.Било заем било спиране на проекти ,било налагане на санкции.

abasador

едно не разбрах, как ще удостоверяват, че са членове на тайна организация, с членска карта, членска книжка (нещо като партиен билет) или как? Лек ден.

депутатите са се побъркали.Свидетелите на Йехова ?Веропочитанията ли да се актуализират?Нищо не вършат депутатите затова на референдума на 120.

Слави ли ти каза 120, остави клоуна на клоуните.

Сега повечето трябва да декларират членство в бг-мафията - кой в наркото, кой в имотната, кой в уреждане на дела. Любопитно ми е Пеевски като магистрат в отпуск ще декларира ли каквото и да било.

Баце ако го задължат да декларира ще подаде оставк

Заблуждавате се:)))направо от майка си ще се откаже ама такова деклариране реално няма да направи:(((камо ли пък оставка да подаде

И в гей дружинки също. Представете си, че прокурорът, съдията и подсъдимия членуват в една и съща гей дружинка. И са си бъркали взаимно по д... Как ще правораздават тогава?

Ааа, много лесно ще правораздават тогава. Който се е провинил отнася най-дебелия кочан и то без вазелин.

И после го пускат по-живо по-здраво. Е не много здраво, ама ще зарасне.

Аз искрено не разбирам по какъв начин ще се разбере, че един Съдия е член на ТАЙНО общество.. ..ще накараме и тайните общества да публикуват списъците ли? Наистина са невероятни мозъци депутатите ни..

Ще разберем от Уикилийкс.

Това добре, ама колегите на Члена на Тайното общество ще приемат ли доказателството..?

Просто е ; каже ли американския посланник че членуваш в тайното общество на сините катерици никой няма да ти повярва че такава организация няма

Да се успокои Матреало. Как ще разберете дали някой е в Тайно Общество?

"ротари клуб" съвсем официално са си масони....

....и къде му е тайното на тайното общество след като членовете му са задължени да се обавяват. Явно май-май не са го обмислили много тези, които го предлагат.

Службите са интернационал на петата власт. Не случайно българските масонски ложи са препълнени с бивши агенти на ДС. Масоните са във всички парламентарни групи и никой не пита за конфликт на интереси, а им се радват като на някаква екзотика.

Направо къртят с това. Много интересно как се декларира, че си член на тайно общество.

Бившият началник на охраната на Тодор Живков,"Великия Приор на Приорат България от Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим ген.-майор Румен Ралчев,който оказва се че е бил в същото време и Великия Майстор на Масоните, както и втория по важност човек в йерархията на Ротарианците, е доказателство за преливането на КДС и УБО в ръководени от тях структури от затворен тип с дълбоки мафиотски корени в най-важните сфери в управлението на българското общество.

Сутринта ги псувахме , че няма да декларират, а сега щели да декларират. Как така се приемат и отхвърлят тези проекто закони в рамките само на няколко часа.

Първо се оправете с Красьо черничкия. Другото после.

Винаги съм се учудвал на откаченото мислене на моите колеги /юрист съм, но не съм магистрат/. То едно високомерие, една надутост, една парвенющина, демонстрират някаква елитарност, а толкова много селяндурия има сред тях, че не ви е работа. Тая гилдия се разкъсва да води двойнствен живот - един на работното си място и съвсем друг извън него. Не ми е чудно, че са избрали Сатаната за водач и са се повлекли по тайни общества. В Библията /в Притчи/ си го пише: "Сребролюбието отнема живота на завладяните от него."

Айде първо да си декларират имотите, става ли? Че има едни хотелчета по първо линия и прочее благини на крайно нуждаещите се магистрати. Те и заплати си вдигаха - ама да не си помислите, че са користолюбиви, не, то беше борба с корупцията - и с какво ли не ни занимаваха, само и само реално да не свършат работа за 5 ст. Но най-смехотворното е липсата на въображение - тайни общества ли измъдрихте бе, елита на обществото? Че те затова са тайни, да ви обясня, ако сте скарани с всякаква логика.

Не стават за явни общества, камо ли за тайни. Парвенющината, която цари в милата ни родина, е отчайваща; на човек му чак става тъжно от толкова много човешка мизерия. Липсата на достойни хора е най-големият бич за съвременна България. Но какво да очакваме след толкова години на отрицателна човешка селекция... Ботев, Левски, Смирненски и т.н. не са случайно явление тъкмо у нас.

Те че не стават не стават, всички са типа "Гарабед шпионинът". Какво очакваш от слуги на чужд господар, те нямат друга мотивация освен да служат наведено за да им се подхвърлят трохи. Което не ги прави по-малко вредни, напротив. Именно от партийците - руски слуги, сега се наричат масони и дори се опитват да имитират връзки не само с Москва - идва тоталната блокировка на развитието, техният приоритет е да саботират всичко способно да покълне за да не ги измести - което е и идеята на гослодаря им, така му опазват контрола тук.

"Преди гласуването Съюзът на съдиите, Българската съдийска асоциация и Асоциацията на прокурорите излязоха с общо обръщение към Народното събрание да не подкрепя предложението, одобрено от правната комисия. Според тях това е "недопустима" намеса в конституционното им право на свободно сдружаване."?!?!?! Абе, недоносени, зависими и корумпирани тъпаци, НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА СИ СЕ СДРУЖАВАТЕ СВОБОДНО, БЕ, както и правите. ЗАЩО ОБАЧЕ ТОЛКОВА УПОРИТО ДЪРЖИТЕ ДА Е ... ТАЙНО, това е въпросът, СЛЕД КАТО ИСКАТЕ И ЗАЕМАТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ... ПУБЛИЧНИ ДЛЪЖНОСТИ И ЛИЧНОСТИ! И ТОЧНО ПУБЛИКАТА, ТОЕСТ НАРОДЪТ ВИ Е НАЧАЛНИКЪТ И ВИ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ И ПРИВИЛЕГИИТЕ, БЕ? А да сте чували случайно - да оставим другото настрана - какво точно значи понятите КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, и да го виждате случайно в комбинацията "важен ПУБЛИЧЕН пост" и едновременно членство в ... "ТАЙНА, ТОЕСТ НЕПУБЛИЧНА", и упорито крита ОРГАНИЗАЦИЯ С ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ Й!?!? КАК ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ИЗОБЩО МОГАТ ДА СЪДЯТ И ОБВИНЯВАТ, ДА ПРАВОРАЗДАВАТ, ако не разбират или се правят, че не разбират И ВСЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОБЯСНЯВАТ ПОДОБНИ ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТИ, БАЗИСНИ НЕЩА? Ако са наистина толкова прости, значи категорично не стават за тези длъжности и отговорности! А ако не са, а се правят - значи още по-зле, значи дваж повече не стават. Любопитно ми е тях да ги чуя, кое от двете е в сила при тях.

Много са ми смешни тия "темплиери" - едни бели наметала, едни червени кръстове, едни щитове, мечове ... луда работа в 21-и век! Яко са се вкарали "във филма" ... "посвещения", "клетви", "ритуали" ... Гледал съм клипчета в тубата и съм се хващал за главата - това деца ли са, "възрастни ли са" ... луда работа!

Ми то си има и средновековни игри в Нета и там играят хиляди възрастни - строят градове, водят битки и пр. Носталгия по миналото, по детството, по рицарството.

Какво "рицарство" , какви 5 рева в 21-и век ?! Всички масонски разклонения са си дефакто - СЕКТИ в буквалният смисъл!.. секти, от които няма излизане!

Смешка и половина са с ритуалите и аксесоарите за тях разбира се. Ама маршируват с песен и за малкия келепир който идва оттам (е, за някои не е малък разбира се). Аз лично не мога да ги разбера, ще ида да бия главата в земята за да ми дадат нещичко разни важняри, как ли пък не. Справям се и без тях. Но маса хора са смачкани по рождение и гледат на това да се запишат партийци като на шанса на живота си.

Аз ли полудявам или наистина преди два часа заглавието беше съвсем различно?

депутатите беха мръднали. Щото първоначално гласуваха да не се декларират лобистки обстоятелства и зависимости от тайни и явни общества. Не че и сега множество ченгета или дечицата им не са на възлови държавни места и ползват чувствителна информация за всеки гражданин.

Благодаря! И аз така си мислех. Е сега спокойно ще пия една биричка за здравето/най-вече душевното/ на дупетатите и МАЙКИТЕ ИМ!!!

Споко, и утре е ден, пак ще гласуват. Както с казаните за ракия и много др. 200 души си прехвърлят топката, днес едното лоби взема връх, утре другото.

Само с ЕГН - това не е анонимност. А това е такава безмислица. Ако обществото е тайно, как ще се декларира членство? Ако се декларира няма да е тайно. И тогава пък няма нужда от декларация. Масоните какво има да крият? А държавата как ще се меси кой с кого ще дружи? Общо взето книжническата система показва слабостите си - всички правила спазени, а нищо не върви. Книжници са християни, евреи и мюсюлмани. Светът точно стана изцяло подчинен на книжници и взе , че се срути. А масонските и подобни формации всъщност изцяло подкрепят книжническата логика и светоглед.