Сделките от типа ДК ”Бояна” стават невъзможни

Депутатите спряха порочната практика за продажбата на обособени части от дружества, включени в забранителния списък за приватизация.

Обратно в новината

Коментари - Сделките от типа ДК ”Бояна” стават невъзможни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИРК-абсолютен.Това не е парламент,а игрална зала за забавление.Но инак сме си чиата ДИКТАТУРА.Така наречената ДЕМОКРАЦИЯ изобщо не ние посещавала,не е и двала въобюе на Балканите.

Когато се говори за ''приватизация'', Корнелия ще бяга като дявол от тамян! Интересно защо БСП се страхува от това да се разнищи приватизацията!?

А заплатите за тия дни, в които стават и напускат работа, ще ги връщат ли?! Дневната надница на един дупетатин от ордата на курнелката, напускаща редовно след всеки неин скандал от трибуната, надвишава средната пенсия в държавата, с която трябва някак си да оцеляват тия, чиито ръце построиха заграбеното от седесарските, бесепарските, депесарските, царските и изобщо всичките дупетати и свързани с тях лица! Лесно им е на тях да повикат от трибуната, да се направят на много големите политици, адски загрижени за населението (което е на изчезване от картата вече, както знаем!) и след това да си вдигнат дебелите задници и да изчезнат по околните кръчми! За какво им е на тях да носят отговорност или да вършат нещо?! Нали заграбиха, колкото можаха, и са се осигурили добре с огромните пари за нищонеправене в парламента и за след това ... Долни изроди и лицемери! Кой гласува още за тия отрепки?!

избяга,като чу,да се говори,за приватизацията

Другари-товарищи

е кукловодът, без нея не знаят какво да правят горките, затова са хукнали да я търсят :)))

ГЕРБ приели законопроекта на БСП, а БСП напуснали в знак на протест Тия БСП освен, че са мафия, са и ненормални, бе Поне мафията в България да беше нормална...

Пак не си разбрал :) Главундера Главчев от ГЕРБ изгони Нинова без повод и Боко наср* гащите, защото ще го викат по посолствата и ще му бият шамари зад мутренския врат. Та явно е решил да пуснат закона на БСП, за да се оправдават с това пред западняците.

В посолствата,кайш? Хайде у лево...11:1

я пак да черешката на тортата, че не разбрах- аз съм дебил.

Тези от ГЕРБ съвсем се уляха! Явно, не могат да си сдържат нервите!

Виж как посрешнаха Тиквун в Италия. Повече от хладно и негостоприемно. Явно скоро ще го сменят "началниците".

КС ще пусне такъм закон на мукавей!!!Аман от лепшери!

Е как го приеха 119+1 май няма кворум ?

БСП напусна днешното заседание на парламента и гербавите гласуваха почти с единодушие закона на БСП. Сигурно яко са си глътнали граматиката, за да се сложат на БСП....

На нас БСП са най-големите ни естествени приятели - ние сме убивали гяури и те са го правили, ние сме рушили черкви, а те са ги взривявали. Изобщо заедно срещу Булгаристан.

Повтаряш едно и също. Би трябвало едиторите да ти забраянт коментара заради това.

Момчето е тролче на Цецо. Българче от Провадия, дошло в София да "превземе града". Засега живее в Обеля и едвам плаща наема с тролено, но иска да стане политик и да лапа суджук.

"Сделката" с дипломатическият стана скоро- някакви тинейджъри го купили....Защо не я развалят и вкарат виновните в съда?

Гербавите фашаги мажат. Знаят, че стигнаха много далеч и ги хвана шубе. Западняците проявиха огромно търпение към Мутрата и шайката му, но то не е вечно. Да гониш опозицията от залата, защото не си съгласен с критиките си е скандално и много мирише на диктатура.

Престъпниците от БСП правят нарочно циркове и сега като им приемат закона пак ще са недоволни. Стойте и гледайте!

Иронията е, че ако бсп не бяха излезли, а бяха останали вътре, сигурно нямаше да им приемат закона ...

Няма да се изненадам, ако се окаже,че онзи който държи диска е викал записаните там и им е предлагал да цакат по нещо, че иначе ще ги изкарат наяве.Диска бе получен лично от красимир.... -шеф на НАП и се таралежеха,че.... сега ще видите какво става.Къде е диска и кой го крие?

Нещо много взеха да си позволяват герберастите,но това не води до добър край.

и най-евтино решение е да се одържавят всички мутро-олигарси, вместо да се трошат маса пари за комисии, разследвания, съдебни дела и т.н.

И двете "сили" да не се правят да отнесени, а да извадят диска със инфо на всички,които крият стотици милиони във швейцарски банки. Маркал ни го връчи безвъзмездно - вижте кьорчовци къде са откраднатите ви пари.Скриха го и се правят на малоумни!

да постави въпросът за"оня" диск дето Меркел ни го даде...но не видя бял свят. Така ще направи принос в разкарването от властта на паралелната държава.

ТАЗИ СГАН ДА СЕ ИЗМЕТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА . ДА ВЪРНАТ НЕПРАВОМЕРНО ВЗЕТИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ - ЗАПЛАТИ И БОНУСИ. ДА СИ ПЛАЩАТ САМИ НАЕМИТЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ , КОЙТО ПОЛЗВАТ И ВСИЧКИ КОНСУМАТИВИ . СГАН МРЪСНА И ДОЛНОПРОБНА.

120 гласували. Има ли кворум или няма?

Главчев с тая демагогия...нищо друго. Така и така трябваше да го направят след като баце публично го обяви. Обаче това няма да помогне на Главчев.

Ако никога не се върнат ще е най-справедливо и най-добре за държавата.

да, а ние ще си продължим без комунисти по комунистически с новото бкп - Герб ..

Още доста ще им се наложи на ГЕРБерастите да поработят! Ще им се наложи и още закони, писани от опозицията да приемат, щото днешния шамар от Брюксел е оглушителен и показа пълната несъстоятелност на боковите лъжи!

''да поработят'' в случая значи, че са натиснали едно копче, от пулта за гласуване! Това ли е ''доста'' работа?