ГЕРБ: БСП иска паралелна структура на прокуратурата

С антикорупционния закон на БСП се създава паралелна структура на прокуратурата, но не е ясно под чий надзор, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: БСП иска паралелна структура на прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Едните си направиха паралелна държава, другите искат да си направят паралелна прокуратура. Щом ще градят нещо - нека го направят...., но да знаят че : Останаха много вожд и малко индианци .

Какво ни интересува , какъв закон искали от БСП? Всичко произведено от БСП е брак. България може да върви напред въпреки БСП и ПП ГЕРБ доказа това. БСП произведе ДАНС, а сега се отказва от ДАНС и не обелва дума за ДАНС. Защо? На Станишев и БСП бяха представени достатъчно аргументи против създаването на ДАНС. БСП и Станишев не се вслушаха в тях. За този епизод БСП мълчи. Прави ли бяха от БСП тогава или сгрешиха, та сега искат да поправят грешката си с нова? Нека да отговорят първо на тези въпроси. Защото каква е гаранцията , че някой който е сгрешил, няма да сгреши пак? Никаква според мен.

Хора, не бъдете наивни! Нашичките подготвят такъв закон, че прилагащите го пак да бъдат под техен контрол! Как иначе да си обясним неистовия вой срещу всеки, който предложи нещо различно от тях. Към която и структура да мине органът, който ще прилага и контролира закона, все тая, те всички са под контрола на...е, знаете на кого...И тук веднага възниква въпросът - кой ще контролира контролиращите...?

верно ли е бил физкултурник в училище преди 30г.Цецко???

Е , па Верно . То си е постижение да запишеш задочно ВИВ. Сметай що акъл трябва.

Поредна порция простотии от цецко-адвоката-физкултурник. Посланиците също се назначават с указ на президента по предложение на министерски съвет. Сигурно е нарушение на конституцията. Според цеци.

Цецо, Цецо, куха главо, никой не иска паралелна структура на прокуратурата, а орган нямащ нищо общо с "не се посмихвай, ти си го назначи".

И какъв "спам или извън темата" съдържаше поста ми, в който питах какви да са мерките срещу корупцията в държава, на която от ЕК за 10 г. членство ѝ пишат един и същ доклад по тема "корупция и вътрешен ред"! И докладът, боя се, съвсем не е ласкав!!! И , дир, сто пъти съм ви писала, че като се държим като щрауси по въпроса за корупцията, това няма да я накара да изчезне от само себе си!

ти чело ли си този доклад, защото трябва умение за четене

А ти дали си го чело - ама да знаеш, че не пише същото като това, дето ви го разправят на партийните сбирки, гарнирани със суджук;))

Направо прекалявате с гербераските ''защитници'' на законността когато народа знае че защитават единствено собствения си задник. Разбрах че гдбоп привиква на ''разговор'' този който пише против боко та явно заради това пускате само гербераски простотии да им намирате работа..

е гениален! Велик!! Недостижим!!! Друго си е обучението в Щатите, ей!

Две статии в рамките на един час за Цветанов! Този гнусен плъх го нямаше една седмица заради отпуската му и сега гледа да си наваксва с масирано медийно присъствие!

" БСП иска паралелна структура на прокуратурата" Цветанов, не се научи! Не искат паралелна структура, а си искат стария съд - такъв, каквто си го създадоха пред 30 години.

БСП създала законопроект против корупцията едва ли не. Това е все едно аз да създам законопроект срещу шоколада, пастърмата и вратните пържоли. Крадецът сам ще се залавя и съди, видите ли.

Тая прокуратура, сегашната, отявлено обслужва модела Кой. Значи трябва нещо друго.