Закачиха руски знамена на стълбове в София, издирват кой ги е поставил

Столична община извършва проверка на записите от камерите на Центъра по видеонаблюдение

Обратно в новината

Коментари - Закачиха руски знамена на стълбове в София, издирват кой ги е поставил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО ВЪН! ЕС ВЪН! И ВСИЧКИ НАПИКАНИ ДЪРЖАВИ СВЪРЗАНИ СЪС САЩ !

А ТАкА! Да ЖивЕят БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ!

Не мога да повярвам, че това се случва в България. Руското знаме е проблем, а украинското не. За съжаление България вече е под американско (САЩ) робство.

Руски и български знамена за 3-и март отколкото украински знамена постоянно на общински сгради.

3 март не може да е български празник!

Кога ще имаме българофили? Кога ще свършат комунетата в България?

10-15 години - нафталините намаляват и изчезват прогресивно, след тях поколението не знае руски и до там с пропагандата.

даже може да изгориш и руските книги за по сигурно....

Закачиха руски знамена на стълбове в София, издирват кой ги е поставил по грешка вместо американските знамена.

Промити мозъци, заради вас България намалява, мислещите бягат за да не паднат до нивото ви. Дано сте щастливи под поредният ботуш когато останете само вие на територията така желана вече 146 години. Наричаната от вас Освободителна война не е нищо повече от война на една империя за завоюване на територия от друга империя. Задунайская Губерния е имперска мечта на Русия още от царско време и следвана от СССР и РФ все така подмолно и неспирно.

Ти не си на себе си от яд, че България се пявява на картата на европа отново след 500 години на 3 март, 1878 година! И не е колонизирана от никоя друга държава, както прави това Франция с Тунис и Алжир. За каква колонизация говориш, когато ставаме държава отново след 500 години? Можеш ли да сметнеш това колко хиляди поколения са! Явно адски те е яд, че живееш в независима България, а не си част от Турция. Емигрирай, никой няма да те спре.

Гениалн!!!!!!!! Браво на тези хора, които закачиха българските знамена заедно с руските в София!!!!!!! Нашата освободителка е Русия! Вижте каква маса хора са на Шипка днеска, като още толкова са покрай върха защото няма как толкова много хора от цяла България да отидат едновременно горе на върха до паметника! Нека губернаторът от Козяк гледа Шипка! И пак са актуални думите на Вазов от безсмъртното му стихотворение "Опълченците на Шипка".

Откога това е престъпление?

От както ''има'' демокрация и ''няма'' цензура.

Амин!

Барон Сейго Ямадзава терой сражавал се при обсадата на Плевен. В новитеплевенски гробища (квартал Мара Денчева) има погребани финландци, има и руманци. доста от тук коментиращите "граждани" гледат техните гробове от прозорците на апартаментите си. Между "гражданите" на Плевен вече има искания за премахването им, както бяха премахнати еврейските и турски гробища вече квартал Дружба.Не влизам в полемика, не казвам американците, французите, англичаните, немците, руснаците Не че няма и от тези страни и националности работили и за България, и за Турция, И за Русия. Въпросът тук е къде е България в стремленията на всички онези "голами" за нас. Къде е България от 1933 -1939 година. Тука във форума се пълни с тролове, на които казах прочетете съвременниците на събитията 1878 -1913 година. Забравете политиките и политиканстването -от товаборичкане между Фили и Фоби вече 145 години българия се самозаличава и като държава и като народ. Дали ще оцените с минус, дали ще пренебрегнето, тогледнете се в двета ШОА та Кънчев и Горанов; БЪЛГАРИЯ ЗА 90% Е ТЕРА ИНКОГНИТА за разлика от Властелина на пръстените, и подобните костенурки нинджа, карибски пирати с имена, с прякори. както казва Дяда Вазов в "Паисий" ....Учете, да знайте в минали години що вършили деди ни!

Скапаната България вече е на необратим път към демографско изчезване. Рушенето на паметници въпреки решения на съда и налаганата цензура на медии и граждани да изразяват позицията си и тровене на застрашени видове са само последните гърчове на примрялото от злоба и простотия българско племе. И да махнат гробищата, и да махнат Шипка, все тая - долното ганювско племе е към провършване, но до последно ще са се хванали за гушите да покажат на другия българин как той е балък и прост, и да осерат, разрушат, окрадат, прегазят или убият и разчленят в бидони някого или нещо. А, и циганите са виновни за всичко това, разбира се.

тъжно

Днешното руско знаме, няма нищо общо със знамето на Руската империя от 1877-1878г. Днешна пРоссия декларира с действията си по защита паметниците на Съветската армия, да е правоприемник на СССР, а този разпаднал се съюз е създаден от болшевиките, убили царското семейство и разрушили Руската империя.

Най-жалкото е, че и днес има българи като теб, които са срам за България. Емигрирай и се разкарай от Родината ни.

Еха-а-а, чудесно! Как радва окото тази снимка с руското знаме по софйските стълбове! Слава на руснаците - нашите освободители!

Радва предателите от и3раждане

Браво на тези, които закачиха знамето на нашата Освободиутелка - РУСИЯ! Честит празник на висчки българи. Не-българите с български паспорти могат свободно да ходят в родината-майка (както и да е нарича тя, те си я знаят коя им е), нямат грижа да се разкарат от България. Не-българи са тези от политическият днешен елит, барабар с кмета на София, позор за тях. Поклон пред братята-освободители руснаци (независимо от какъв етнос са) и българските опълченци!

Само на този ден в годината имаме право на такива знамена.

Да свали украинското знаме от общината! Щом може украински, защо да не може и руски? Истерия, нищо друго!

Колко пъти ще трябва да ви се повтаря, и потретва, че Украйна е приятелска държава, а пРоссия е вражеска спрямо България.

Няма място днес в този форум за утрепки като теб, така че не се хаби да ни "повтаряш" мантрите си, които и без това са ни дошли до гуша.

Блейк, какво прекрасно "руско" име .... Но, Блейк защитава руските интереси ....

И ти не си българин

Айде руснак/русофилистик да не ми дава наклон на ...

През ВСВ България е час от оста на злото но с неучастие в ботеви действия. Защото ако български войник е изправен срещу руска армия то той ще обърне оръжието си е обратна посока. Много е важно да го помните политичета от емигрантски произход! Честит празник сънародници!!!

По-добре РУСКИ , отколкото тези на Усрайна!!!

Ами две възможности. Първата дето са чели "Здраствуйте братушки" на Дядо Вазов и с това са изчерпали знанията си (не са си направили труда да прочетат Строителитае на съвременна Бългория" или "Спомени" на Добри Ганчев). Другите да са получили байраците и кеш да ги разпространят ( алюзия за "позивите " по време на "антифашистката борба") но се питам де от просташко любопитство къде са патрулките на МОЯТА ПОЛИЦИЯ. Онези ги гонеше кварталният полицай със свирката и то доста успешно.... Мигохванала за къв чеп е толкова щастлива в интервютата за Трети март. Дали не за успешно вложени пари за ПР

Драги ми смехурко, вместо да стоиш тука за една пробита рубла, намери поне споменатите от мене автори и заглавия и осмисли написаното от съвременниците на Дядо Вазов. Жалки сте че акъла ви стига само до минуса, но не и да проведете смислен дебат. И какво точно очакваш от "спасителите" На сените на Корабостроителния завод Варна лозунг "БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ -НАЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА" В АВТОБУСА ГРУПА ОТ СССР Смотрите что там написали НАЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА и започна едно невъобръзимо кикотене. И още мога да пиша но е безсмислено

Истината е, че днес българите са разделени повече от всякога благодарение на американски и путински подлоги. Но как да честваш празник освобождение, като в днешно време така наречения твой освободител влиза в чужда държава коли, беси, убива и по-нацистки модел анексира земи в 21 век и подтиска свободата в собствената си страна?! Как?! Все пакж Честит празник българи!

Не само днес. Обърнете се към историята след 1878 година Стамболов -Каравелов, Социтата на Дядо Благоев срещу франкофоните, немски и английски привърженици (Спора Хаджи Генчо и Дядо Либен за това кой е по - по -най). Атентата в Църквата "Света Неделя, червените ескадрони Генерал Заимов и гаубиците...Та и през онези 45 години на развит социализъм. Къде виждате че само днес има Фили и Фоби

разбираме как България е била продавана на русия

Мъдааааа, Майка България, никога не е страдала от липсата на гъзолизци, но винаги е страдала от. Тях даже векове наред. Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Честит празник и повече мероприятия, като това. Долу жълтосините парцали

Поздрави на организаторите и изпълнителите на специалното мероприятие. Винаги ще е в сърцата ни братска Русия!

А украински може ли? Первази

Украййнки може Без тьотки.

Шествието можело да е "противоречащо на решенията на ЕС". А за решенията на българския народ някой да попита? Или през демокрацията е каквото ония горе еднолично решат и хората са длъжни да го приемат?

освободители...Слава...Слава....Слава!!!

Само! А къде са финландците и румънците погребани в гробищата в Плевен и Дъбник, къде са Унгарците, Поляците проляли кръвта си в тази Руско -Турска война. Къде е барон Сейго Ямадзава. За тях няма ли слава!? Слава! Слава!

Къв “инцидент”,кви 5лв…така трябва да е

Каквото и да пишете (не) уважаеми соросойдни подлиги предали родината и децата си историческата истина е една-без Руско-Турската война България нямаше да е има на географската карта.

донесли свободата от турско робство

ова са знамената на нашата двойна поробителка и убийца на навални, който е новият Левски! Мръсния подмазвач, който е издигнал знамената на руските фашисти да бъде издирен и лишен от гражданство!

Пак са те пуснали от карлуково

Браво на човека който го е направил. Да живее България!Слава на Русия!

Да живее България и Украйна .За това са билбордовете.

Първо, знамената са двойни, българско и руско. И дори първокласник от начално училище ще каже, че това символизира утрешния национален празник 3 март. А някой може ли да обясни какво символизира украинското знаме на балкона на софийска община?

Символизира подкрепата ни за УКРАИНСКИЯТ НАРОД ,който се бори да отхвърли колонялното владичество на руската кочина.

сложи ли си украинското знаме на нощното шкафче, в колата си, на входната врата на твоята кочина, на гърдите си, а защо не си направиш татуировка с украинските символи...

А ти татуира ли си образът на путкин на гъза си? Защото там му е мястото.

В момента си под американско владичество куха лейко.Продал си се за няколко сребърника.

колониално увреден послушен данъкоплатец на американция алцхаймер ... забрави да кажеш , че си джендер

Геко , Да ти го сложим у Гевреку!!!!

укронацизма който вилнее в О крайна!

Браво на човека който е закачил знамената. Да е жив и здрав!

Заради Путин и Митрофанова не понасям руска реч, а, интересно, чета си на руски....

Как Народният трибун Иван Вазов изобличава агресивните вражески стремежи на Русия, и отговаря на нейните безпочвени нападки срещу БЪЛГАРИЯ?! В началото на ПСВ руските вестници бълват антибългарска пропаганда и наричат БЪЛГАРСКИЯТ народ "ЮДА", заради това, че търси реванш срещу КРАДЦИТЕ (съседи) на БЪЛГАРСКИ земи, които с дипломатическата подкрепа на Русия, налетяха от всички страни върху България (някой и в гръб), като върху мърша, и откъснаха парчета от българската Нарекоха те „Юда“ Народе славенъ мой - Викъ злобенъ на заблуда Въ заблудитѣ безъ брой! Какъ ? Юда – ти ли, който За правда бѣ борецъ И на челото, свойто, Трънливъ носѝ вѣнецъ Ти, Юда, кой живота Жертва́ за роба – братъ? И своята Голгота Има́ на тоя святъ? Кат` него злато зе ли Христа да прѣдадешъ На срамни, мръсни, цѣли Рѫка да подадешъ? Злодѣй ли бѣ съ злодѣйтѣ, Що удрятъ смѣло въ гръбъ? Дружѝ ли съ фарисейтѣ Що скриватъ смѣхъ под скръбъ Не носишъ ли дълбоки Ти рани по снага? За цѣли най-високи Не лѣйшъ ли кръвъ сега? Такъвъ ли знай земята Прѣдателя Христовъ - Борецъ за правда свята И пъленъ отъ любовь? Кое сърдце туптяло, Кат` твойто за честъта? Кое чело блѣстяло Съ по-висша красота? Ноември, 1916 г., Иван Вазов

Утре ще ходят ли и на Шипка да ги махат,защото там ще ги има.

Ще ходят!

А защо има билдбордове с украинския флаг.? Да живее България и Русия!

Да живее България и Украйна . Ето за това са билбордовете.

Сложени са за подмазвачество не К. Мъртън.

На руските войни О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916 - Стихотворение на Иван Вазов след като от русофил е станал яростен русофоб. Защо ли?????????

Не смесвай ОСВОБОЖДЕНИЕТО с други неща

Не смесвай желанието на русия да превземе Босфора и Дарданелите с освободителната борба на Ботев , Левски и българският народ.Всички руско - турски войни на Балканите са с една единствена цел - русия да превземе или поне да има влияние над Босфора и Дарданелите.

Ето това е българският русофил - той не обича България , той обича русия. За това пише минуси на Иван Вазов.

Самата дата 1916 г. Дава отговор на въпроса ти Защо ли!? Да споменем ли Балчик, Варна, Бургазъ обстрелвани от руският флот, да споменем ли кой се биеше в Добруджа срещу Генерал Тошев и Генерал Колев. Ами аналфабетите и илитератите няма да разберат нещата. За тях историята е жълта книга, или страница от тази книга. Баснята за онзи музикант дето повел с музиката си гризачите в морето. Царят е гол! Българинът е свикнал онзи който най много го препикава и хули да му е и идол Иначе разочарованието на Дядо Вазов -ами днес даже се стига и до там да не са прочели "Под игото"

— Мамо, мамо, я ги виж! — Що е? — Идат, погледни ги. С пушки, с саби… — Що стоиш? Скоро, чедо, поздрави ги! Тях ги бог прати насам, да помагат, чедо, нам. — И детето дава крушки на солдатите без страх и крещи на тях: здравствуйте, братушки! Генералът кат орел ескадроните повежда, а орачът се запрел и омаян ги изглежда: чини му се, че е сън… Изведнъж с туптенье, с звън приближават кат вихрушки. Той си шапката свали и ги поздрави: здравствуйте, братушки! Шипка! Шипка! Гръм се чуй. Гурко мина планините! Радост, чудо беше туй! И на Тракия момите срещат храбрите борци и покриват със венци техни глави, коне, пушки… И кат стискат им ръце, викат от сърце: здравствуйте, братушки! Как са горди тез момци! Един казак варди, гони хиляди злодей, крадци — цели турски легиони. И народа с лик засмен, като гледа вече в плен тия полкове хайдушки, на казаците добри тъй благодари: здравствуйте, братушки! Русе, 1878 Народний поет Иван Вазов

на нашите освободители! Слава на Русия...Слава...Слава...Слава!

Прекрасна идея! Съвсем скоро по същите стълбове ще висят русофили стегнато привързани през врата!!!!

За русофили не знам, ама за изменници на България - със сигурност

ИЗМЕННИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА РУСКИТЕ ПОДЛОГИ

Издирват кой е поставил руските знаменца. Кой хвърли позивите? Нелегални ли издирвате? И после в БГ нямало фашизъм? А защо не издирвате тези дето поставят украинските знамена?

само хората на Навални са го направили в негова чест!

Сигнал до полицията, установяване на виновните, след което се предлагат две оферти на екскремента - бой до напикаване или екстрадиция на в просташка пРоссия!

Този 3-ти Март, вероятно ще е последен "3-ти Март", този фалшив "празник" е време да изтече в канала на историята, както изтече фалшивия "паметник" на окупаторите на Царство България! Българските празници са - 6-ти Септември, или 22-ри Септември! Няма защо да "празнуваме" дата, на която две държави подписват някакъв Договор, събитие на което не присъства нито един Българин!

Хайде сега вземи и обясни от позицията на какво да присъства българин там? Като представител на вилает в Османската империя ли? Вярно, че това соросоидите имате само злоба, невежество и простотия и то в изобилие. С това направо блестите

3-ти Март НЕ Е български празник! Няма нищо българско в датата на подписване на договор между Османската държава и Руската империя, като на това подписване не присъства нито един Българин. Нека не забравяме завета на нашите предци! “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. Захарий Стоянов

Българското е че е края на една война в която българският народ е сред победителите.Това е Освобождение на българския народ.Няма никакво значение кога е конституирана след това България.Народът е важен не институциите

Прекрасна инициатива,поздравявам човека,който го е направил. Честит празник,българи!

Подкрепям.Празнува човека.Какво толкова? Остана от посолството да ни убедят да мразим освободителя си затова,че ни е освободил.

Тази ,,орязана, скопена,, държава ни я направиха англосаксонзите! От Русия беше друга. Честито!!

беше ... много по-зле.

понякога по-малкото зло е по-голямото зло.

Ти си неграмотник...КРЪГЪЛ!

Бих предпочел да са Руски знамена !! НЕ на Усрайна !!!!

Около Кияка може да остане нещо като ...Усрайна!?