17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя руZZки глупендер пак изби рибата.

Няма жена котка , защото отдавна в пасольството е Баба Яга!

Хубава и интелигентна жена е Захарова.

И в това черно....Кой е вече умрел? Да не би да има опело на държавата й? Значи се разсейва и прави и тя на велика, тьотката, а тайно следи в подробности какво става тука...А и леля й подп. Митра й докладва редовно зад завесите.....И наша Мара пак ехидна, саркастична и обичаща ни от сърце или далак, каквото там.....Аа, не, сбърках с далаците, там те са увредени отдавна. Да не се вълнува на тези години, да лекува неврозата, и най-важното - да намери все някой млад витязин да я поразтрие, ако няма там, да намине - тук мъжете и след 70 дори си остават качествени "водопроводчици" и "електротехници", ха-ха-ха. Но за да й се случи тази благина, първо трябва да се вземе лопедиума и да не стои само върху чинията....И хигиената преди всичко, подмиване и подсушаване!

Никой не го е виждал от две седмици Страх ги е да кажат на крепостните

от кой бордей изпълзя

И руските шпиони минаващи за дипломати За другият път ще знае Блядките са изметта на земята и нямат работа в България

https://www.youtube.com/watch?v=lWCEd3aUSC0

те така

Чудя се, тая Захариева става ли за ебане? Изглежда някак сгодна така. А дали коси ливадата? Класните пици редовно поддържат пълна Бразилска там долу, ама Захариева дали включва таз важна дейност в своята ежеседмична рутина? Все едни въпроси, такива...

много злобна.... като недолюбена.

пендехо

Става само за една работа, ама той не става - изхабен ми се вижда, Кабаева го опъва яко!

и за нищо не ставаш

Напишете във фейса - Захарова борш. Клипа е много добър. Захарова е пияна на куче и плямпа глупости по някаква руска телевизия

да видиш

А не е ли така. Трябва да си с много увреден мозък и да не си живял в България, за да не разбираш че съветската номенклатура е внедрена навсякъде. Можете да излъжете тези в ЕС, но българите - НИКОГА!

Шибана пияна руска пачавра е тая свиня,готова да се чука с всеки,предлагащ й малко пиячка

оди на козяк

Аре пошла нахуй

Просто стана за смях на всички ! :)))) - за наш кирчо става дума :)))

На кои ? На гаргите, които не разбират от музика.

Фоктът, че го коментират, означава, че им е много важен / трън в очите

Той кирето един път падна на главата си, от там е..

Да не му падне главата само,като се кланя на мустафата

Даже не си разбрал, че Мустафата си тръгна, заради Борисов - ДС.

Очевадно дори и за умствено и бавно развиващите се вече ,че българската политикоикономическа организирана престъпност се подхранва и зависи от Русия!Подкупни,алчни и зависими български представители във властта подриват и подкопават българската държавност!Само Тодор Живков беше камфулажно осъден!Възраждане и Атака злоупотребяват със демокрацията за но ако такива са на власт биха върнали диктатурата и простототията!

И защо ли нямаше лустрация. Но имаме два варианта: да ги изчакаме природата да си ги прибере . Вторият вариант е да се вземем в ръце и да обърнем историята. Вече си имаме лидери. ДБ и ПП са добра комбинация.

Ne si normalen a zombiran idiot

пияница без цици

Така е, просто киро се излага и както винаги говори глупости. Ама нищо, ние вече не му забелязваме, стискаме зъби, защото важното е, че се маха и се надяваме повече да не го видим. На калпава ракета космосът й пречи- на калпав прости киро - всички му пречат..... Ама наистина, как забрави Батман..... Срамота....

До браво русия. Това ,че ти наричаш себе се българофил,не е вярно.ти си чист русофил ама от най лошите русофили,абе почти такован от руснак.А защо не.

Prava e, no lipsva i akal i umenie da komunikira. A i podloga na Mustafata

Де да беше уморен! Друга е причината! Медицинска!

Радвам се че все пак руснаците са наясно, че ние българофилите обичаме и Русия и руският народ. Радвам се че осъзнават, че медиите, корумпирани и подкупени журналисти и политици, раздухват Изкуствено Русофобия и налагат Американски интереси в ущърб на България. Радвам се че усещанията ни едни към други с руснаците, са споделено положителни.

задник ватенъки

България е демокрация а ако не друго поне се вижда че вие симпатизиращите на руския фашизъм сте жалко малцинство. Силно вероятно е че и самите руски фашисти от от режима узурпирал властта са също малцинство сред руския народ, само че уви - не е лесно да се провери в действителност. Поне докато режимът не сгромоляса. Но..имайте търпение и се пригответе да осиротеете идеологически.

Захаджаева да не си е сложила подплънки или така ми се струва? Следя внимателно околоцицието и чакам развитие.

Има една приказка "като не те натискаш, защо звъниш" или може премиерът да е прав.

Прост Киро стана за смях навсякъде по света и жалък също. Не може да наричаш мафия партия и личност която няма нищо общо с държавното управление. За мафия навсякъде по света се приема, че срастване на организираната престъпност с държавата. Така, че, ако има мафия у нас тя е при ПП и Киро. Не може да обвиняваш чужди посланици за собствената си безпомощност и некадърност. Да, има една посланичка виновна, но не Митрофанова, а Мустафа, но той Киро греши много, каму ли имена.Именно за некадърността й да опази Киро бай Дън си я прибра в Америка. Така, че Мария Захарова е много точна в изказа си.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ааа не само и Дядо Коледа и Рапунцел и Али Баба барабар с 40-те разбойници и Митко Палаузов, бе на калпав ... космите му пречат.

Колко е остроумна пияната свиня. Алкохола отключва хумора :–)

Не, троловете са руски! В грешка си!

Айде по-спокойно! Айде да спреш с обидите и квалификациите по адрес на българите и България като цяло. И на нас не ни харесва това, което правите в Украйна, но вас не ви интересува. Нашите проблеми не са ваши, така че, не се намесвай! Първо решете вашите проблеми, които не са никак малко! Я ги виж ти, нахалници! Малко ни е митрофанова, па и ти!

Ти гледай как сега ще те обидят за Северна македония родните онодници, ама ти си свикнал с тях...

тебе кой те пита бе лайновоз, я млък

Но пък жената-курва си е там.

Тази май съм я виждал да стои край магистралата...

Пурко, надуй КЛАРИНЕТА.

Пурко, ще ти се, ама само се облизваш....

Мара Безцицевая пак е била фиркана.

кифла. Чудила се е какво да каже, че хем ако може поне този път да не лъже, хем да не потвърди еднозначно. Че ха е казала истината, ха си е ритнала трудовата книжка.

Баф тоя "форум" - 300 коментара от 30 щатни щатски трола. И за подобни простотии от Козяк плащат хонорар.

Пък ти, високообразования интелект раздаваш акъл безплатно.. Абе няма справедливост на тоя Свят :)

Захарова точна както винаги! В 10-ката на тъпите американски слуги.

Маша я чака голямо бъдеще - на Московското околовръстно. И 10-ката и ще се разшири до 4-рка..

Азерския газ тръгна за България. Това е истинската причина за свалянето на Петков.

Е това е коментар, поне по посока на мишената да беше стрелял, а ти в краката си....

Абсолютно точно и уместно изказване на премиера. Вярно, за мутрите не е удобно, за Захарова също...направете си изводи кой но кого служи.БОГ да пази България!

Не става дума за жената котка . За един ВАМПИР става дума!

Не може Херото, в прав текст, да я наричаш вампир.

Отличен за "добавката"!

Прекрасен отговор, .....на една умна жена ,на една соросоидна марионетка

И защо Батман и Жената котка да са го свалили? Те се борят срещу злото.

Ами да, като те нарочат веднъж , после и без вина си виновен :))) Не че Рашистите няма за какво да ги обвиняваш ... :))

E, кво друго да каже момата :) Разбира се, че ще принизи и обърне на подбив. Стар трик. Впрочем много често употребяван и от Боеко.

Красива и умна жена е Захарова. И се шегува с нашия глупав Киро с кривата уста.

да му простиш и с мед да го помажеш! Той е и пълен некадърник, ама пълен!

Красива и умна...Сигурно и честна. :))) Е, може би в ушите. :))) Ама късия с мъничкото и там ще да е палувал. :)))

Ти сигурно честна си взел Не знаела нищо и взела че го налапала

Малко встрани, но да напомня на тролещите нещо много, ама много важно. На Русия не и трябва снемане на санкциите. Вижте просто числата на профицита и спряма ЕС преди и сега и ще ви се светне. А не се е стигнало още до нефта, стратегическите суровини за автомобилната индустрия и производствотвото на ИС. То интересното сега предстои - четете какво обсъждат руснаците!!! Всеки, който ще иска да купува от тях - първо си открива представителство и сметка при тях, купува си техен лиценз, застрахова се при тях и чак тогава купува по индивидуални цени. Простотията никога не е оставала ненаказана - помнете го!

"На Русия не и трябва снемане на санкциите." Не и, не и..сигурно затова Кремъл не е спрял да мрънка пасивно агресивно за свалянето им :) "четете какво обсъждат руснаците!" Четем, четем - главно се чудят как така рублата "расте" пък цените не падат, а растат. "Простотията никога не е оставала ненаказана" - АБСОЛЮТНО вярно! За сегашната руска простотия ще плащат с лихвите поне още 3 руски поколения..

С какви самолети ще лети руската гражданска авиация след 2-3 години като свършат всички части за Боинг и Ербъс? За автомобилите е ясно - Лада Кранта без АБС и възглавници (да не се мъчат ам направо във ватния Рай при катастрофа).

Вярно грозновата пада! Къде, къде ще се мери със секссимвола, красавицата - кравешкия супер-модел мустафа!

Мустафата е братовчедка на Митьо очите . Само и вижте погледа

Полтиците не е лошо да не се правят на клоуни .. по модел на тръмп я подкараха всиките в путлеристан .. то не бяха тик-ток чеченски главорези, не бяха фашизоидни изцепки от евнусите на Путин ... спирайте им социалните медии на тия.

Същото писах. Стар трик. За матряла - да радва там :)) И той радва :)))) Аз така забавлявам децата у дома

Росия------ СВРЕДЛОВСК ----- град ТАЛИЦА https://www.youtube.com/watch?v=2Gz5KWpQXyI

Мако тъпа ,,шегичка,, но на дамата и е простено. Тя е под напрежение да обяснява, как ,,..Русия никога не е нападала Украйна..,, и куп други подобни ,,врели, не кипели,,..