Руските наемници в Сирия атакували в полза на бизнес интерес

Крупни сирийски бизнесмени, подкрепящи Башар Асад са организирали атаката на руските наемници срещу петролните полета в Дейр-ез-Зор.

Обратно в новината

Коментари - Руските наемници в Сирия атакували в полза на бизнес интерес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой победи сега тук...фили или фоби...

САЩ опекоха ватенките Израел нарита Иран Който си мисли че Башар има повече от три месеца живот е меко казано глупав

Българите от поражението на ,,не руските войници в Сирия!Що са радвате ве?Нали от най високу място в Русия Песков каза,че рускуто правителство и руската армия ,,здесь в нипричьом !Не са биле руски тези войници!Ее ми тогаз що са радвати?

Баш руски са си биле, минали и през Донбас и през Сирия. Терористи. Вагнер са все руснаци.

Не мога да ги разбера русофобите защо плачат на чужди гробища? Американците преди да атакуват са предупредили руснаците...и руснаците са им казали,че там техни няма. Общо взето са убити четирима руснаци от една от частните руски армии наречена"Вагнер". Те не са имали въздушна подкрепа от руските военнокосмически сили, което иде да покаже,че тази частна руска армия"Вагнер" е действала несъгласувано с руската държавна армия...И затова така се е получило...

Ох божке, ти на руснаците ли вярваш? Те все това казват нали - их там нет??? И за Крим , и за Донбас и за Сирия. И от Вагнер са убити много повече от 4-ма. Все бивши руски войници. Вагнер е собственост на готвача на Путин, тоест на Путин!! Те работят в тясна връзка с МО на Русия.

Явно не си много умен, да ти кажа на това му викат хибридна война, Тоест не сме виновни ние, някой друг е виновен. Не е руската армия, ами е частна руска армия!! Те работят за едни и същи хора. Работят за тях и в Донбас и в Сирия. Ама се изкарват невинни в случая. Ако руснаците знаеха че американците ще изпепелят тая колона с военни на Вагнер, нямаше да кажат че там техни хора няма!! Те и наемниците на Вагнер ако го знаеха, нямаше да отидат при атака срещу американци. Те си мислеха че ще им се размине, че американците нямат топки.

Хубаво е, че си вярваш:)))) Всъщност, вярваш ли си?:))))

Щом в официоза Комсомольская правда има статия "Американцы нас просто убивали" правете си сметка колко нищо не се е случило. Нашествениците са преминали договорената линия на 8 километра от завода и са искали под прикритието на нощта да го завладеят. Подпукали са ги на 450 метра от оградата. В тази нощна акция се е оказало, че американците и кюрдите виждат и стрелят по-добре в тъмното.

При взрыве военного склада в Сирии ликвидировано 15 российских наемников, - "The Guardian"

Все по измислени сценарии спускат на козяците. Троловете ще заработят някой друг цент.

С твоите две дървени рубли на постинг си направо за съжаление.

Утрепаните - утрепани ! Най добре живите да бягат от там. Татковците в Афганистан и те така загиваха , със стотици

Според Википедия загубите на руснаците са 15 052 погибших, 53 753 раненых.

Докато ИДИЛ държеше завода продаваха гориво на Асад, той им продаваше оръжие и всичко беше точно. Когато кюрдите изгониха идилците кранчето пресъхна. Асад реши да си отвоюва рафинерията, а останалото го знаете.

ИДИЛ е създаден от Сирия, Русия и Иран!!

Факт е, че американците размазаха рашките за отрицателно време. Рашките явно не очакваха подобно нещо и си мислеха, че както винаги могат да си хулиганстват безнаказано. Този път обаче Америка показа на "зелените човечета" какво ще им се случи ако продължават да хулиганстват и си мислят, че са безсмъртни. Така за няколко минути около 600 главорези от руския прословут СпецНаз дадоха фира барабар със артилерията, танковете, ПВО то си и бронетранспортьорите. Такъв позор скоро рашките не бяха преживяли. А кремълския мишок се скри някъде и не смее да си покаже мишите очички.

Трябваше им една седмица, за да съчинят това оправдание. И Западът не иска да се шуми много около тези събития, защото вече виси ан косъм началото на световна война. Ако им беше чиста работата, нямаше защо да се преструват на наемници. Тренирали в Ростов. Как си представяте в Путинова Русия някой да подготвя (забранена от закона) частна армия без одобрение от царя-батюшка?

Всички зелени човечета замесени в окупациите на Крим и Длнбас бяха избити като по поръчка Сега няма кой да свидетелства срещу него в Хага

И това доживях да чуя.... Да се биеш в гърдите как при незаконна по международното право, атака в суверенна държава си ликвидирал няколко наемни войници ,а в същото време в "демократичната" ти страна някой да ликвидира седемнадесет невинни дечица ..... Бог да ги прости!

Незаконна само в мухлясалите ти представи. Защото са незаконни руснаците са им пратили офицер за свръзка, а командването на военно-космическите има споразумение с тях. Не ставай смешен!

Страхотна новина! Във сирия Американците продължават да си бомбят който искат само не и терористите. А от друга страна стана ясно, че Амеркинаците пак са по-велики! Браво на тях, още да им дигнат бюжета, много добри резултати! И накрай, за да няма неразбрали Асад е лошия със обръчите от богати бизнесмени ... Ура УСА са велики. Да зимат по-бърже тоз петрол и да усвобождават клетниците, аман от имигранти!

Вече има нови терористи, които са готови срещу куфарче с долари да отвоюват нефтена рафинерия за сирийски бизнесмен, приближен на Асад.

И това доживях да видя: Русия се отказа от своите анонимни зелени човечета и остави да ги изпекат живи в Сирия

Не бе, смляха ги на кайма Вагнер.

Бъдете сигурни , че има международна структура , която наема бивши командоси от всички земни кълбета , за да се бият от едната или другата страна срущу 1500 гущера /дневно за период , колкото поискат с осигуровки и бонуси за семействата им. И в случай на провал никой не ги познава ! Същото е и с американската "Черна вода".

Ооо, и с осигуровки? Къде ги внасят тия осигуровки по-точно? В сирийското НОИ или в кюрдското?:))))

Зелените анонимници на Путин срещнаха армията на САЩ и..... изгоряха

де е видя тая армия . то и баба знае да пуца от 20км срещу калашници , ама ако се беше изправила лице в лице баба щеше да е онодена

Така ще е в съвременната война. Няма да се бият с прашки.

Путлер си има още 140 млн. жужета с ватенки, които може да дава за пушечно месо срещу дребни копеечки!! СРАМ-тоя дребния трябва да го обеси руския народ на някой мост над Москва река!!

на руснаците им е ясно че тоя бой се е осъществил, ама русофилите още не вярват!! Много известни руснаци вече потвърдиха случката.

Понеже са неизвестни, пише се руски наемници, не руските наемници. И все-пак, има ли данни за загиналите американски наемници в Сирия? Как да вярваме на хора, които от години не могат да преброят американските наемници, че сега ще успеят да преброят руските. А български наемници има ли?

ихтамнет

Американците не са наемници, а от редовната армия. Даже не са много. Оператори на дронове, пилоти на хеликоптери, персонал на ракетните комплекси. Онези с автоматите са кюрдите.

Алоууу квичащия мошара, чакам те под статията за най демократично застреляните даца в САЩ, чакам да изквичиш некоя умна мисал! Или ти само на фейкнюз квичиш? Тъп и ограничен чирак, аве гурбетчииския добитък си е добитък! Аре след малко ще проверя кво си изквичал под статията за американчетата убити в училището.

на путеф мина ли му настинката?

'Ич не си губи времето в дир-а, а провери новите вакансии във Вагнер. Направо грабвай билет за Сирия - автабус 200 ;)

Я ти земи та провери новите ваканции за бИрачи на нещоси из некоя клана евронива щот в дира от квичене пари нема да изкараш, така и ще си каталясаш квичащт на гладно от злоба и безсилие! Само внимавай, че нали знаеш как стоят нещвта с цитрусовите плантации, да не стане пак да робуваш и чиракуваш, па после шут у дрипнико и у БГ у колибата да чакаш каруцата с хляба и да пълниш кюмбето с кюмю и потуряка с гюбре!!мбухахаха

Рашите пак го измислиха.Сирийски бизнесмени плащали на зелените човечета ,да участват с правителствените воиски срещу бунтовниците.Вагнер - Рапсодия опус 600.

"БЕССМЕРТНЬIЙ БАТАЛЬОН" сталь"БЕССМЕРТНЬIЙ ПОЛК"

Твърде бързо след Сирийското фиаско на руските спецчасти се случи тази стрелба в училище в САЩ. Ще се потвърдят май предположенията ми, че повечето от тези масови убийства са част от хибридната война, която империята на Злото води срещу цивилизацията. Днес не е проблем да се манипулира мозъка на психически лабилен човек.

И аз си помислих вчера същото, може и да си прав!! Самолет падна в Раша, вчера в САЩ стрелби-нищо чудно Жужето на злото да има пръст в тези събития, съмнително скоростно точно след изтребването на ватенките се случи!!

Не случайно в Русия тези войници са известни като "ихтамнет". Тях ги няма там. Камо ли да са ги убили. Дано поне семействата им имат достатъчно пари да преживяват без бащи.

Горките руски войничета! Как ли се чувстват сега в Украйна, Сирия, Молдова и навскяъде където са ги хвърлили да бранят интересите на Путлеристан? Ако ги убият, Бащицата дори не ги признава за войни на Русия. В най-добрия случай ги връщат на близките им в чувал, без почести, без медали, без капка признание. Но за русия винаги е било характерно, че не цени живота на собствените си синове.

Горките американски дечица дори без война живеещи в по най супер демократичната държава във сички галактики умират застреляни от добрите демократични американский оружия а добрите американский супер демократия ни училища! Как вие демократите от България ще погледнете майките на тези деца в очите и ще им обясните, че все пак няма по най супер демократична държава от САЩ? Пфу, забравих , как ти чалгопитека ще им обясняваш нещо, след като навсякаде ти бият шута и те смятат за чирак, е даже твоя евробрат германеца те неще у шенгеня и у еврозоната! Квичащи чирайи като тебе само из евронивите и цитрусовите плантации сте нужни! хахахаха

Пиян ли си? Мъката ти сигурно е голяма, но не се излагай като пишеш пиянски брътвежи. Разбирам болката ти. Нито руските войничета, нито американските деца заслужават такава безмислена смърт.

А руснаците от страх да не им бие шута някой друг търпят и живеят в опиянение под робството на диктатора и неговата орда вече 80 години, при нулева стойност на човешкия живот.

Застреляни са от агенти на КГБ за да си отмъстят за Сирия. А ти не само си гнусен, но и психопат.

Тия преди бяха отважните герои-патриоти на Донбас (не за пари са се сражавали, разбира се), а днес били само 'наемници' на които се изплю собствената им държава. И има ли въобще значение 200 ли са, или 20 или само 2ма?! Слънцеликия болен, Маша пияна, Песков изцвърча дежурните глупости и.. туй беше.

тука третополоите тролове пишат за някакви убити в Сирия руснаци ,дават данни от СНН и Блумбърг , а оттам казват че на 7 срещу 8. 02 при престрелка американките сили убили по погрешка с приятелски огън над 250 кюрдски партизани.Иначе СНН и Блумбърг продължавата да дават истинските растрели от упор -кайма-кютек в Щата флорида на едни клетници -ученици от поредният им масов спорт.

плачем ли плачем? Реват и руснаците за техните жертви!!

буахахахахаххаа хихихиххихии хахахахахааахаххахахаах умори ги от смях тия руснаци бе.

с един негър се подвизаваше тука Горд Европеец, никакъв го няма, сега чете ингилизки уебсайтове и чека опорните точни, всички ги хвана грип некакъв както тоя на кемльоффския сатрап

"Руските наемници в Сирия атакували в полза на бизнес интерес" Каква проникновена мисъл. Направо съм шокиран да знаете. Изцяло руското присъствие в Сирия е в полза на бизнес интереси. "ГазПром", "РоссНефт" и др. под.

пуска фейк-новини? Къде са доказателствата? Убиха руските пилоти и снимки бол - за един загинал и видео, и снимки, и аудио. А тук "избили"стотици руснаци, а поне една фотка йок. Нали се сещате за лъжците - дълго въже и здрав клон. Лъжеца сам ще си прехапи езика.

Ами потърси и ще намериш, в тубата е пълно!!

Кюрдите нямат практика да снимат убити противници!! Американците също, те са дали два клипа ма унищожаване на Т-72 и една артилерийска позиция от него бой. Но може с времето да излязат и други снимки. Те са дали на руснаците да си изнесат труповете и ранените и да се разкарат. Ранените с 3 самолета са закарани в Русия.

Това сате рисковете на професията!

Дали са усещали зелените човечета , че са изпратени от кремльовския гасудар на последна екскурзия с еднопосочен билет?

Той е гледал как да се отърве от тях, че да не им плаща заплата. А и такива убийци с опит от Донбас и Сирия не му трябват живи в Русия!!

никъде в нито една медия или друг източник няма даже подобие на такава информация.Обаче инфо от медиите за поредните масови клането и убийства на американчета има колкото щеш преди часове в училище в Калифорния.Там е била страблата и пихтията нещо всекиденво обичайно -национален спорт от хубавия живот в гетото.А на троловите им се привиждат военни игри он Дуум2

Има в много медии - Фокс нюз, CNN, Блумберг и други!! Има видео по СНН , за там където е бил боя, разговарят с кюрдите и американците на тази позиция.

В результате контратаки ВС США в Сирии уничтожены около 100 солдат войск Асада, поддерживаемых РФ, - FoxNews. ВИДЕО Десятки раненных в Сирии российских наемников доставлены в госпитали Москвы и Санкт-Петербурга. Некоторые умирают от ран, - "Bloomberg" Россияне нам говорили, что их сил там нет, - министр обороны США Мэттис о разгроме наемников РФ в Сирии

буахахахаххаххххххаха хихихииииии, има ама от нета видеогра ,а истинската кайма беше снощи във Флорида -масови разстрели от упор на американски ученици-ежедневен национелан спорт. Там вече медиите показват и разказват, а другото са вицове от нета.

Крупни сирийски бизнесмени, ми те тези милионери край нямат егати...

Големият печеливш в Сирия са петролните компании на САЩ,които от няколко години черпят петрол и газ за по 100 милиарда годишно.Всички други дрищят и духат супата.

който се опита да наближи петролните полета контролирани от САЩ брои трупове.Независимо дали защитава руски,турски или ирански интереси.

така и трябва.

Още някъде първата петролна криза американците забелязаха, че на техните петролни полета някви араби си направили държави. И оправят нещата както се вижда.

В тубата Борис Гребенщиков watch?v=53V9Vo0f5wk

Жаль, подмога не пришла, Подкрепленье не прислали. Нас осталось только два, Нас с тобою наебали. Все братушки полегли И с патронами напряжно, Но мы держим рубежи, Сражаемся отважно. Пушка сдохла - всё, пиздец, Больше нечем отбиваться... Что ж, закурим, брат-боец, Нам от смерти не съебаться! Жаль, подмога не пришла, Подкрепленье не прислали. Что ж, обычные дела - Нас с тобою наебали...

Малии били известни имената на цели 4ма руски наемници? Ами те в демократичен булгаристан загиват повече на ден от "битови инциденти" и катастрофи по модерните пътища бе..бахти сензацията. А дава ли си някой сметка че ако бъдат нападнати руските наемници те биха могли да използват ракети земя въздух, които нито са недостъпни , нито те имат проблемни да ги използват. Но защо ли никой от коментаторите не си задава подобен въпрос. А американските самолети и вертолети изобщо не са неуязвими!

От Русия: ихтамнету! От САЩ: ми вече ги няма

Не бери грижа, ако изобщо има нещо верно в тоя фейк нюз, то всичко се връща :)

Мечът на демокрацията се стовари с цялата си тежест връз руските фашаги и ги направи на пастет...амин

Красиво улетел в воздухе ватногого био-мусора. Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления.

Най-ми хареса коментара на американския министър на отбраната, който на пресконференцията след операцията, първо каза "Нямаме данни за присъствия на руснаците в този район", а след като журналист го апострофира, че всички знаят, че там са предимно руснаци, каза: "След като руснаците твърдят, че там ги няма, значи няма и да ги има". Край на цитата :)

Кремъл нямали информация :):):):):) До сега са извесни имената на 7 загинали. Твърдения на отцелелите са, че загиналите са 215 човека, няколко десетки ранени са в болниците в Сирия ( леко ранени) и в Русия ( тежко ранени). Тези данни са вече потвърдени от няколко независими източника, но в Кремъл "нямали данни" :) :) :)

Те никога нищо не знаят! Нали их там нет!!

Данните са потвърдени от няколко независими украински източника и от офиса на ИД в Лондон :)

Няма независими Украински медии. Руски наемници вероятно е имало. Десетки американски такива също загинаха в Сирия и какво от това?

Не взимам страна, но ми прави впечатление колко те радва факта. Да ги избият всички викаш? После и източноевропейците, след това ще видим казваш?

Нямам нищо против избиването на такива наемници. В Украйна им се размина, но си намериха майстора в Сирия. А това много, много ме радва!

Путин: Наши войска станут ПОЗАДИ женщин и детей.

Ето кой разпространява фалшиви новини....

Комерсант?

САЩ ликвидираха по погрешка 300 и нагоре КЮРДИ от СДС! Първите дни от СОЦИАЛНИТЕ мрежи някой изстрива всичко което се пише за този случай. Американците впрягат УКРАИНСКИТЕ нацисти да започват писане и масова истерия че убитите са руснаци и сирийци. Даже и клип пускат по SKY само че клипа е от игра ARMA 3 " AC-130 Gunship Simulator - Meet & Kill Vol " от 25 мар. 2015 г..

Игор Гиркин ли? Дето говори за над 200 убити?