204 000 мигранти са стигнали по море до ЕС тази година

Около 204 000 мигранти и бежанци са пристигнали в ЕС тази година през Средиземно море*, а 2510 са загинали, включително 880 само миналата седмица, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - 204 000 мигранти са стигнали по море до ЕС тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много повече са, идват тук и се настаняват, с техните носии и култура, никой нищо не им казва. Много лошо, създават паралелни общества, работещи и консуматори.

Чудно ми е как толкоз много народ е влязал по море, тез граничари толкова ли са некадърни че не са могли о време да ги потопят та да секнат да прииждат. Та тез мигранти още малко ще станат повече и от скакалците навлязли в езропа преди няколко столетия. А и пораженията които ще нанесат са повече.

Премиерът на Австралия обясни преди 2-3 години как страната му успешно е пресекла напълно огромен бежански поток. УМНИТЕ АНЛИЗИРАТ И ПОДОБРЯВАТ ! ПРОСТИТЕ СЕ ПЪЛНЯТ С ТЪПИ МЮЗЮЛМАНИ И ВЕЧЕ НЯКЪДЕ Е НОВИЯ ФЮРЕР,КОЙТО ЩЕ "РЕШИ" ПРОБЛЕМА.

Жалко, че заглавието не е "204 000 намериха своя вечен дом в Средиземно море"...

Това само обезумелият и затъпял от толерастия европеец може да го направи - да спасиш собствения си убиец. Те сами си дупчат лодките, защото ако един съд бедства, по морския закон най-близкия съд трябва да спаси хората иначе капитана отива на съд. Имаше доста сериозно разследване - казват им накъде да карат и след колко време да продънят лодката.

"Около 204 000 мигранти и бежанци са пристигнали в ЕС тази година през Средиземно море*, а 2510 са загинали, включително 880 само миналата седмица". Защо?

Ами защото е нямало кой да потопи и останалите, а са разчитали само на природата да си свърши работата.

Защо ни занимавате с проблеми на небългарите? Съгласно идеологията колективизъм животът не небългарите не струва колкото този на българите и който помага на небългарите (с помощи, дарения или по друг начин) е национален предател.

Страшно няма , Ние ги ловиме с туптящо сърце ,Да сте виждали в София мигранти? НЕ

Нищо не е!

Кой е виновен? Със сигурност не сме ние европейци.

Ако новината беше: Около 204 000 мигранти и бежанци са загинали в Средиземно море*, а 2510 са стигнали Европа." Тогава щеше да е хубаво, ама не е :(

нато ги товари на корабите в либия и ги праща за европа , трафикантите са наети от сорос

Който плаща, той поръчва музиката.

хубаво е че ги спасявате, но защо не ги връщате там откъдеот са тругнали. ЗАЩО ГИ КАРАТЕ ДО ЕВРОПА ? Как искате да намелее потока от хора които при това положение

Кого питаш? Тия дето ги спасяват едва ли знаят български, така, че едва ли ще те разберат.

При тази неконтролируема раждаемост 1% е малко.

Да си оправят държавите, не да ходят като стадо диви примати да развалят и другите държави.

Че то при естествения отбор смъртността е далеч по-голяма... Който тръгва нанякъде си поема съответните рискове. НИкой не го е карал насила. И ний ги не щем тука!

И тоя добитък като го бутат към Европа -какво,какво очакват.Може ли човеци с не човеци.Къде се е чуло и видяло съобщество от различни видове.Добитъка си е добитък,от него човек не става.

Около 1%... малко е!!! Трябва да е към 99%!

Ама защо ни занимавате с глупости наистина?! 204 000 са стигнали, а 2500 - не стигнали?! Ами това е 98% "успеваемост" бе, шушляци!!! 98 % от нашествениците са стигнали до заветната цел и могат да изпълняват "мисията" си! А тя вече е ясна дори и на най-залюханите евролиберасти - да кацнат на тлъстите социални системи на богатите държави! И го казвам на базата на едно германско проучване за профила на т.нар. "бежанци" - над 80 % от тях са неграмотни или ниско грамотни!!!

Много слаб резултат бе ,няма и 1 %...Мъка...мъка ! Да се вземат мерки ! То при нас да тръгнеш от морето към Софето с кола по "Тракия" ,по Е79 или Русе-Свиленград е по-рисковано ,от колкото с гумена лодка през Средиземно море !

ТРЯБВА ДА СЕ ГОНЯТ СТОТЕ ПРОЦЕНТА !

Меркел ги удави

Изгледайте филма Angry Birds! После се замислете дълбоко! Дали пилетата не са в олята на заблудените европейци, нашествениците в ролята на прасетата, държавата в ролята на стария непотребен орел, и това всичко в битка за яйцата, в ролята на бъдещето?

Кажи сега последно, кой озвучава червеното пиле?

Дават фира само около 1%, много лошо! Идват в Европа, после помагат на още маймуни да дойдат, за да отаковат по-бързо нещата!

Никой не ги е викал, никой не ги иска и никой няма да отрони сълза за загиналите! Да не искат да ги транспортират към Европа направо от техните страни със самолети!?

Елате на леля, хилядите младежи. Кака Ви криСталинка и танте Анджи ще подобряват "гена" на еврогейовете, чрез инвиво осеменяване.

Е и ?