17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както си е изпреварвала (нерегистриран) тиквата с вертолето и е препречил пътя и жената от уплаха си е глътнала езика а тиквата като е видял какво е причинил е избегал ни лук ял ни мирисал

ти нещо не си разбрал! това е новина за смъртта на човек, а не е конкурс за най тъпо съчинение, тъ..пако!

Такива новини ми оправят настроението !!!

На куче - кучешка смърт!!!

че не е убила невинни хора. Иначе закона на Дарвин си важи !

"Загиналата съдийка край Младиново е карала с превишена скорост" Никой нищо не видял, но вероятно е изпреварвала друг лек автомобил и е карала с превишена скорост и как разбрахте за превишената скорост, радар ли, що ли ?

Скоростта лесно се смята по следите от спичачен път, състоянието на настилката и още няколко неща. Елементарна авто експертиза, ма не е за прости хора все пак.

Особено в провинцията много от местните големци са свикнали полицията да им козирува когато правят нарушения и не се досещат че природата не се интересува от това за какво се имаш. Макар и по-малко в София също има подобно нещо - полицаите по булевард Пушкин (за Бояна) много внимателно гледат на другата страна когато по булевара хвърчат мотори без ауспуси с мотоциклетисти без каски.

И в провинцията ли е така ?

Тя колата такова, кво и стана, като хукна...

Жалко,за жената!Не разбраха ли ,че високата скорост убива!Но те си знаят,фаровете та фаровете!!!

Като не го видиш навреме какъв е смисълът, че скоростта ти не е висока? Ще се праснеш с по-ниска скорост и ще си 20% по-малко строшен.

JUDES

Какъв ти е смисъла от фаровете при слънчаво време бе фатмак??? Да не би от превозното средство да виждаш първо фаровете? Май действително разсъждаваш като фатмак. Щото в редица страни ПТП-тата се увеличават при каране на фарове през деня. Това е следствие не от навременното забелязване на насрещното превозно средство а на изкривената преценка за разстояния и скорост при ярките блясъци на фаровете. При перманентно каране на фарове, те престават да се възприемат като нещо, което да стимулира вниманието, както е при въвеждането на изискването. Ама ограничеността на чиновническата бюрокрация трудно може да се пребори с аргументи.

От изпреварвания автомобил, естествено, няма и следа... Има идиоти, дето се влачат по пътя, но в момента, в който речеш да ги изпревариш, решават, че са на състезание.

Как да няма, ти си бил там. Отиваш и свидетелстваш смело. Ако е предположение кпишеш така и така, аз мисля, че може да е.... и т. Н....

То и от превишената скорост следа няма, но ние си имаме фантазия.

Нека типичните по български радостни коментари започнат сега.

Съдийка със стара кола? Тук има нещо нередно...

..че то кой спазва ограниченията..?! Ганьо е по-велик дори от законите на физиката. Особено преди погребението...