Кола падна върху жп релси след удар с такси, има загинал

Лек автомобил падна на жп линията край Благоевград след катастрофа с такси. Неговият шофьор загина на място.

Обратно в новината

Коментари - Кола падна върху жп релси след удар с такси, има загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен че този път не е път друго не разбрах.

Мантинелата се е ударила в шофьора и таксите се забило в канавката ,като от удара релсите пък са ударили една друга кола ,която се е ударила ,но шофьорът е жив все още докато таксиметровият е загинал на място.

Баси, не вярвах, че има по-зле от редакторката Нели Делчева, но е факт. Г-цата Десислава Димитрова - не се мъчи, душо, иди да продаваш зарзават на пазара, както и другата кооператорка, не сте за такава работа. Свирките не придават грамотност и акъл, нищо че внасят ДНК в тиквите ви. Не е смешно вече, нито забавно. Както казах вече, сами ще се затриете.

в България 80% от произшествията са от лоши пътища

Държавата се е отървала от една алчна, лакома и безполезна пенския. По всяка вероятност конунист. Загубата е никаква. Пенсионната система се е отървала от едно бреме.

Ако си един и същ под този ник, то ти си СУПЕРИДИОТ!

да не са пияни?

Да, това звучи като да е писано на пияна глава... Отчайвайщо е нивото на редакторите в Дир-а... Пък може би е добре и някой да иде да пита във Факултета по журналистика дали нямат планове да почнат да настояват за елементарна грамотност преди да раздават дипломите си.

,, водачът на таксиметровия шофьор" КОЙ ЛИ Е?

Господ естествено. Тези редактори трезви ли са или ....... То си станаха норма такива писаници да четем. Резил! Кой им плаща за написаното?

Не до 65, не до 67, направо до 80 години направете да работят хората, за да се пенсионират. Тогава ще видите какво чудо ще е. Това че юристи, счетоводители и други подобни, които работят на бюро и с документи може да работят докато не им изветрее акъла не означава че всички могат да работят до тези години без да са риск за околните.

шофьор на такси... или му е прилошало или е получил инфаркт, въпросът е защо работи и то такава работа, не мисля, че е от добро...

Кой написа толкова некадърно статията нищо не се разбира. всичко е пълна каша да не е напушен?

Не виждаш ли , че е писана от милиционер? Аман от претенции!

Няма една грамотно написана статия тук, ама от тази почти нищо не се разбира.

Не трябва ли този "път" да има нещо като мантинела откъм линията? Или баш мантинела? Или пък така е "по-безопасен" за бюджета на собственика си? На който бюджет само мантинела му липсва?

"водачът на таксиметровия шофьор" Това вече е върхът!!!

Лека му пръст на загиналия ... Съболезнования на близките му.

Това, че не умеят да пищат, вече и таралежът го е разбрал, за сметка на това не умеят и да четат, защото смятат за обидни и накърняващи абсолютно нормални и адекватни постове, но затова пак пак трият! Не и тези, де, където наистина обиждат ден след ден или са откровенно просташки.

ПиЩат, пищат те - не им връзвай кусур ... Пък гледам и други "пищат" ...

таксито навлязло в насрещното платно.........Ало дира, научете най-после правилника. Насрещно платно има на автомагитрала!!! Тук то е само 1(едно) а лентите са 2(две)

Ох все едно китаец се е опитал да пише на българси. Мерси за хубавия смях.

"Прекрасна" статия писана от журналист и одобрена от редактор. Както се казва вземи единия та удари другия.

Уникални формулировки! "Лек автомобил падна на жп линията край Благоевград след катастрофа с такси. Неговият шофьор загина на място." Чий шофьор?! Би трябвало да е този в лекия автомобил - подлог. Да ама не както се вижда по-долу! "Той е изхвърчал от релсите..."?! "... водачът на таксиметровия шофьор...?! Абсолютно уникални!!!

Тия от дира не са изтрезнелимот снощи просто

Доста "кадърно" написана "новина".

Не разбрах от статията само, дали двете коли са били на различни релси и дали са се движили успоредно или насрещни...

Той е изхвърчал от релсите, след като се е ударил в такси??????? Тази кола по релси ли се движи?

и сигурно е паднал на пътя...

Това са подробности, които нямат особено значение... за написалия това произведение на изкуството.

коли са се движили по релсите и след като са се ударили, таксито е останало върху релсите а другия е изхвърчал ОТ тях....Ако не ти е ясно, питай джурналиста, списвал статията!

не иа лимснаш бате ежа жендарменка редактур на дират каде риве за надолскуту конвенця да приемет зашо инак ша я исфарлат за некадарнус оу ук ебаси мо

,,японското чудо,,...!!! да питаме московски...??? тои е специалист по карането извън трасета...!!!